QUOTE(ramune.v @ 2015 02 07, 13:38)
o tai kiek dedat?
as i dengimo pastilazo norma visad dedu nubrauktus
2 arbat.saukstelius - mase dedu plona, jos ten mazai ir jaucias torto gabaliuke

niekad nieks nesake kad rugstu
be rugsties pati negaleciau valgyti

o sitaip tikrai skanu.

as tik viena dedavau, nors dukra sako ,kad saldziarugste mase skanesne. Na bet ne ji tortus uzsisakineja.

Beje , dabar pasidalinsiu pastebejimais. Mase be rugsteles netrupa idejus dazu, netgi sakyciau kiek skysteja, tiesiog fantastine dazyta mase buna kelias dienas pastovejus, labai gera dirbti(cia apie pastilaza kabu)Dek dazu kiek nori , netrupa as visada galvojau , kad krachmolas mase dziovina ir del to trupa, o pasirodo kalta citrinos rugstele

. Dar kazkada maciau rusaiciu forume kad mase kombainu minko, tai ir as praeita savaitgali pabandziau , na mano ir mikseris ne tas galingas paprasciausias tas kur statosi dvi sluoteles, tai su masei minkyti sluotelem uzminkiau tesla, konsistencija gavosi kitokia

ir gan balta , nors gal tai ir nuo mano pakeistos cukraus pudros dar buvo tas baltumas. Torta dengiu gan plonai, karstais net isryskeja blynai, labai nepatinka storas mases sluoksnis. Beje labai nusivyliau MMG atsiveziau is LT gliukozes milteliu pasidariau mase, ir , o varge dar jokia mase man taip neslapiavo, nors visur raso kad mase su gliukoze nelinkusi slapiuoti. Man, gyvenanciai gan karstame klimate , tai labai aktualu, turiu
kas del mases su misinukais , tai mases ieskojimo periode , buvau labai susidomejusi mase is pieno mlteliu , bet paskaiciavus savikaina, priejau isvados , kad neapsimoka, gan brangoka gaunasi.

na nebent sau