QUOTE(Ne_gera @ 2006 07 11, 20:21)
O aš manau, kad dabar lieknumas madingas.
Jei ant podiumo vaikščiuotu vien storulės, ir visi vyrai mylėtu tik storules, mes visi pultume storintis ir norėtume būti gražios storulkos.
Taip, kad nereikia čia man tokių pasakų
kaip jus čia sakot liekėju "dėl savęs" "noriu jaustis laiminga" ir t.t.
Lieknumas tai tik mada
Jei ant podiumo vaikščiuotu vien storulės, ir visi vyrai mylėtu tik storules, mes visi pultume storintis ir norėtume būti gražios storulkos.
Taip, kad nereikia čia man tokių pasakų

Lieknumas tai tik mada

Šiaip jau galiu papildyt dar vienu punktu - užvakar išgirdau klausimą, ar ne nėščia aš

O dėl mados - lieknumas vėlgi yra skirtingas matas. Tegul ir vienodo sudėjimo ir ūgio merginos, sverdamos tiek pat, jausis viena storule, kita liekna. Nemanau, kad čia merginos liekninasi iki negaliu, bet sveikatos atžvilgiu, manau, geriausia tilpt į normalų kmi ar tik vos vos +.
Galų gale, jei aš visada buvau normalaus svorio (tikrai ne per mažo), ir staiga priaugau, tai kodėl turėčiau su tuo taikytis? Madų niekada nemėgau vaikytis, tiesiog gaila drabužių, tektų keist visą garderobą :

Beje, nebūtinai proporcijos 90/60/90 gražiai atrodo, man asmeniškai gražu bet koks ne per daug apsileidęs, ne per daug nutukęs ir pakankamai tvarkingai apsirengęs žmogus (na kaip sau norit, aš gal ir ne prieš, jei panelės nori turėt didesnį pilvuką ar strėnas, bet dėl to nereikėtų užsiveržt 15cm ilgio džinsinio pažemintu liemeniu sijonuko, ant kurio uždrimba pilvo riebalų raukšlė (bliuzelė irgi trumpa), arba kai užsiveržia dydžiu per mažas pažemintu liemeniu kelnes, kurios įsiveržia į strėnas.
Ir storas žmogus gali atrodyt gražiai, jei pasirenka savo dydžio ir tinkančius drabužius, bet visgi per didelis antsvoris nesveika (kad ir kaip sakytumėt, kad tai mados dalykas).