Įkraunama...
Įkraunama...

Stimulas sulieknėti

Apklausa: Kodėl norite suliesėti? (433 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Ne_gera @ 2006 07 11, 20:21)
O aš manau, kad dabar lieknumas madingas.
Jei ant podiumo vaikščiuotu vien storulės, ir visi vyrai mylėtu tik storules, mes visi pultume storintis ir norėtume būti gražios storulkos.
Taip, kad nereikia čia man tokių pasakų  irnesakyk.gif kaip jus čia sakot liekėju "dėl savęs" "noriu jaustis laiminga" ir t.t.
Lieknumas tai tik mada  irnesakyk.gif

Šiaip jau galiu papildyt dar vienu punktu - užvakar išgirdau klausimą, ar ne nėščia aš doh.gif
O dėl mados - lieknumas vėlgi yra skirtingas matas. Tegul ir vienodo sudėjimo ir ūgio merginos, sverdamos tiek pat, jausis viena storule, kita liekna. Nemanau, kad čia merginos liekninasi iki negaliu, bet sveikatos atžvilgiu, manau, geriausia tilpt į normalų kmi ar tik vos vos +.
Galų gale, jei aš visada buvau normalaus svorio (tikrai ne per mažo), ir staiga priaugau, tai kodėl turėčiau su tuo taikytis? Madų niekada nemėgau vaikytis, tiesiog gaila drabužių, tektų keist visą garderobą : ax.gif
Beje, nebūtinai proporcijos 90/60/90 gražiai atrodo, man asmeniškai gražu bet koks ne per daug apsileidęs, ne per daug nutukęs ir pakankamai tvarkingai apsirengęs žmogus (na kaip sau norit, aš gal ir ne prieš, jei panelės nori turėt didesnį pilvuką ar strėnas, bet dėl to nereikėtų užsiveržt 15cm ilgio džinsinio pažemintu liemeniu sijonuko, ant kurio uždrimba pilvo riebalų raukšlė (bliuzelė irgi trumpa), arba kai užsiveržia dydžiu per mažas pažemintu liemeniu kelnes, kurios įsiveržia į strėnas.
Ir storas žmogus gali atrodyt gražiai, jei pasirenka savo dydžio ir tinkančius drabužius, bet visgi per didelis antsvoris nesveika (kad ir kaip sakytumėt, kad tai mados dalykas).
Atsakyti
na sutinku tik su tuo ,kad kai pajauti kad imi storėt,reikia ieškot priežasčių -kodėl?nes aš tarsi buvau normali,o vieną rytą prabudus supratau ,kad esu l.stora ir tikrai žinau ,kad pati esu kalta.kad nerandu laiko nueit į klubą,dietos ne man ir darbo grafikas nesuderinamas su maitinimusi 5k.per dieną,oliekninamą kopūstų sriubą valgo tuoletas,bet man pagal mano gyv.būda manau idealu valgau ir lieknėju principas,taigi,bandysim skaičiut kalorijas,ir nejuokinkit žmonių,kad esat storos kai sveriat50kg.bet neleiskit sau ,pasiekti mano svorio(o tai l. daug)kokio nesakysiu schmoll.gif
Atsakyti
man asmeniskai labai grazu liesa, sportiska moteris. 4u.gif pati iki gimdymo buvau labai kudute, galejau nesioti rubus, kokius tik norejau, del to labai gerai jauciausi. po gimdymo priaugus 30 kg, pasaulis man apsiverte auksty kojomis doh.gif negalejau ziureti i save, dingo pasitikejimas savim. net rubu normaliu deveti negalejau, nes niekas netiko.
Atsakyti
Ką gi, galima jau daryt šiokį tokį apibendrinimą. Iš esmės pirmauja du atsakymai: noriu suliesėt, nes noriu geresnės savijautos, ir noriu suliesėt, nes noriu tilpti į mažesnius drabužius.
Dabar dar pora mano klausimėlių prie šių atsakymėlių:
- Ar suliesėjusios jūs pasijuntate geriau (t. y., ar savijauta pasidaro geresnė, o gal tiesiog norisi liesėti toliau, toliau, toliau? Nes vakar šnekėjausi su drauge, kuri po nėštumo numetė 30 priaugtų kg, ir dabar nusprendė, kad jai liko numesti 1 kg, žodžiu, net nors ji pasiekė puikų rezultatą per pusantrų metų, jis jos vis viena netenkina, nes šmėžuoja dar 1 kg, kuris erzina)
Antrajai grupei:
- Kodėl norite tilpti į mažesnius drabužius
a) gėda kam nors pasisakyt, kad nešiojat L ar XL drabužius?
cool.gif L ar XL dydžio nėra gražių, seksualių ar pan. malonių drabužių
c) dabar madinga nešiot mažesnių dydžių drabužius
d) dar neseniai į juos tilpote, ir norite atstatyti ankstesnę padėtį (pvz., pasikeitė svoris po nėštumo, anksčiau buvo mažesnis)
e) jūsų priežastis (kita)
Atsakyti
Asmeniškai man suderinus mitybą ir numetus nereikalingus kg. labai pagereja sveikata, žarnyno problemos dingsta smile.gif
O dėl to negalėjimo sustot.. tiesiog manau kad paskutiniai norimi nukratyti kg. sunkiausiai krenta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2006 07 22, 02:29)
Ką gi, galima jau daryt šiokį tokį apibendrinimą. Iš esmės pirmauja du atsakymai: noriu suliesėt, nes noriu geresnės savijautos, ir noriu suliesėt, nes noriu tilpti į mažesnius drabužius.
Dabar dar pora mano klausimėlių prie šių atsakymėlių:
- Ar suliesėjusios jūs pasijuntate geriau (t. y., ar savijauta pasidaro geresnė, o gal tiesiog norisi liesėti toliau, toliau, toliau? Nes vakar šnekėjausi su drauge, kuri po nėštumo numetė 30 priaugtų kg, ir dabar nusprendė, kad jai liko numesti 1 kg, žodžiu, net nors ji pasiekė puikų rezultatą per pusantrų metų, jis jos vis viena netenkina, nes šmėžuoja dar 1 kg, kuris erzina)
Antrajai grupei:
- Kodėl norite tilpti į mažesnius drabužius
a) gėda kam nors pasisakyt, kad nešiojat L ar XL drabužius?
cool.gif L ar XL dydžio nėra gražių, seksualių ar pan. malonių drabužių
c) dabar madinga nešiot mažesnių dydžių drabužius
d) dar neseniai į juos tilpote, ir norite atstatyti ankstesnę padėtį (pvz., pasikeitė svoris po nėštumo, anksčiau buvo mažesnis)
e) jūsų priežastis (kita)

Sulieknėjusi pasijuntu geriau, nes galiu nešiot daugiau turimų drabužių, o seniau pirkti pradeda smukti. Savo lygį matuoju pagal vienus šortukus - kai į juos telpu ir jie gražiai apgula (ne aptempia), tada galima nebekratyt wub.gif kažkada daug dirbau, buvau labai stipriai sukūdus, visus šonkaulius buvo galima suskaičiuot, vis tiek nesvėriau mažiau 59+, todėl nesu tokia užsispyrus, kad pasiekus 60 dar bandyčiau nukratyt 1-2. Kaulų vyniotiniu nenoriu būt, bet nenoriu būt ir tokia, kuriai einant iš pašalinių girdisi komentarai "mažiau bandelių valgyk" arba iš pažįstamų klausimai ar nelaukiu šeimos pagausėjimo schmoll.gif
man - D. Dar neseniai į juos tilpau, ir noriu atstatyti ankstesnę padėtį, tik svoris ne nuo nėštumo, o nuo KT pasikeitė blush2.gif
Atsakyti
Smagu, kai pilvo nereikia įtraukti...
Vaikščioti (bėgti į troleibusą, lipti laiptais) lengviau...
Parduotuvėj gali matuotis, kas patinka, o ne ieškoti, kas tiktų...
Daugiau komplimentų...
Geresnė sveikata...
Atsakyti
Labai pritariu Stripuli,-

Zmones visada ras ka prikisti. Anksciau dejuodavo kokia as plona, o as savim buvau patenkinta ir dziaugiausi, bet liudna buvo kai kurioms bendradarbems, vis pasiepdavo: "musu panele", net ir parduotuveje kreipdavosi pardaveja"Panele", nors mano dukra jau panele. Man bendradarbe sakydavo, kaip taip buti be pilvo ir kad ji pilvuka pasilieka, juk amzius nemergautinis. Bet as jauciausi puikiai ir sau buvau grazi. Kai sustorejau, tai as staiga tapau "neimanomai stora", o ta bendradarbe is kailio neresi, kad tik savo pilvuka panaikintu, ir panaikino. Jau dabar nieko nebesako. As supratau, kad is pavydo man buvo aiskinama, kad pilvukas reikalingas. Na ir pavydi moterele. Zodziu, kalbos nesiliaus, o jei suplonesiu greiciau, tai jos dar suintensyves. Tai manes daug neveikia stipriai, bet siek tiek erzina, tuo labiau, kai zmogus kalba is pavydo ir ne gero linkedamas, ar dziaugdamasis su tavim, ar liudedamas su tavim, o makaronus kabina, atsiprasant. Bet zmoniu nepakeisi, svarbiausia, kad tu dziaugtumeis savim, tuomet ir gyvenimas tampa spalvingas ir idomus, esi geidziamesne, nes gali pasipuosti kas patinka, o ne maisu. As kalbu apie estetika, nes mes moterys taip sukurtos, kad sie dalykai mums turi reiksme. As megstu grazia aplinka, taip pat ir zmogaus kunas yra labai grazus, ir tikrai nesukurtas buti apauges riebalais. Zinoma, saikingas kiekis reikalingas, bet tik tiek. As dar balsavau del sveikatos, nes kai sportavau ir buvau plona, jauciausi ir jaunesne, ir sveikesne, ir laimingesne. Dabar man nemalonu i zmones iseiti, jauciuosi nemaloniai prie lieknu moteru, ir dar kai vyras salia, o as, jo zmona, storule. Kaip jis jauciasi, galiu tik spelioti, bet atsakyma kuzda nuojauta. Be to, lyg pastebiu, kad pradeda dairytis i lieknuoles - stai svarbiausias dalykas del ko. Negali kaltinti vyro, kad jam patinka, kas patinka. Zinau, myli mane ir mes turim grazius nuosirdzius santykius, bet jei ir ilgiau nesikeisiu, manau, kad geruoju vistiek nesibaigs. Biblijoje rasoma, kad istekejusi moteris rupinasi, kad patiktu vyrui. Ir taip turetu buti. Nes tik pabandyk tai ignoruoti, paziuresi kuo viskas baigsis.
Atsakyti
Noriu atrodyti nuostabiai ir nešioti dydį kokį noriu,o ne kokį galiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spurgelė: 15 rugpjūčio 2006 - 13:21
As noreciau suliekneti del savijautos ir kad galeciau normaliai nesioti savo senuonius rubus blush2.gif Dar pries metus buvau lieknute mergaite,ugis 171 cm,svoris 50 kg.Nors ir senai sportuoju,per puse metu priaugau 6 kg,buvo ivairiu problemu asmeniniame gyvenime.Nusiraminimui daug valgydavau,zodziu maistas buvo mano paguoda.Kai pradejau nebetilpti i savo rubus, labai susimasciau blink.gif dabar valgau daug maziau ir tikiuosi numesti apie 4 kg.Manau, suderinus mityba ir sporta turetu man pavykti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 17 rugpjūčio 2006 - 08:51
Man tinka visi atsakymai.
Bet labiausiai tai sulieknėti norėčiau todėl, kad geriau jausčiausi 4u.gif
Atsakyti
Kai pries metus sveriau 10 kg maziau, zymiai geriau jauciausi, buvau enrgingesne, istvermingesne, taip pat labiau pasitikejau savimi, o dabar pajudeti prisiversti tampa labai sunku, nera istvermes, kai begu iskart pajuntu tuos papildomus 10kg "judancius kartu su manimi". Veido oda tapo nebegrazi, riebi, atsirado spuogeliu, nors pries metus buvo pavydetinai svari, aisku atsirado nemazi zandai, kurie man kompleksus "varo", is ovalo formos veidas pasidare apvalus, tad pirmiausia noriu suliekneti vien del saves, del sveikos isvaizdos ir puikios savijautos, noriu nebejausti, kad nuolat kazka nesiojuosi su savimi, nes dabar butent taip ir jauciuosi..
zinoma noriu itilpti i visus savo ankstesnius drabuzius, vel girdeti komplimentus is aplinkiniu (dabar kazkodel visi aptile, nors pries metus ju nestigo tikrai doh.gif ), pasitiketi savimi, nesistengti nuolat paslepti nereikalingu kg.
Atsakyti