Įkraunama...
Įkraunama...

Stimulas sulieknėti

Apklausa: Kodėl norite suliesėti? (433 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Del saves,del vyro-noriu atrodyti jam ne vien jo vaiku mama,bet ir grazi bei paraukli moteris.
Atsakyti
mirksiukas.gif Ech...
Na, as tai niekad nebuvau kazkokia ten stora ar ka - visada buvau nrmlaus sudejimo, taciau, del mano sonkauliu strukuros, lasiniai ant pilvo labai negraziai sukrenta g.gif Tad jau seniai svajodavau suliekneti, bet visada megdavau ir megstu tokius valgymelius kaip cepelinai, picos (nors nemegstu visokiu saldumynu tongue.gif hehe, pasiseke man tongue.gif ), tad galvodavau, ka as cia dbr marinsiuos badu visa likusi gyvenima... doh.gif Taciau visada labai geda budavo bikiniu apsirengti - jausdavau kazkokia apkuni ir vaidendavos, kad kai i mane draugai ziuri, tai galvoja, kad as ne tokia grazi kaip kitos... blink.gif O dar kai pirty reikdavo atsisest... doh.gif man taip geda budavo del tu ringiu lasiniu ant pilvo doh.gif
Taciau ir tai ilga laika nepriverte manes pradet skaiciuot kasnius. Labiausia ikvepe pagaliau susiimt mano sese. mirksiukas.gif Ji visada buvo uz mane apkunesne, nors zemesne mirksiukas.gif Taciau grizau as dbr cia kada kaledom namo ir ziuriu - mano sese uz mane smulkesne blink.gif ... Jooo, galvoju blink.gif Dar tevas palaide repliku tokiu nelabai graziu apie mano svori ir pagalvojau nieko nebus schmoll.gif Laikas mest svori! jei mano sese galejo, tai as ne prastesne! schmoll.gif Noriu ir vel butu smulkesnioji jaunesnioji sesute blush2.gif ir noriu pagaliau buti grazi tongue.gif Turet tokia figura, kad i kitas ziuredama nemanyciau, jog kitos grazesnes, o zinociau, kad cia as ta sexy, i kuria visi vaikinai ziuri tongue.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LapėSnapė: 01 vasario 2007 - 23:42
QUOTE(Ajnootia @ 2006 11 27, 16:24)

O as viena kart tiesiog susilazinau  blush2.gif , norejau but lieknesne, taip pat kaip ir visos - kad sulaukciau daugiau demesio, tilpciau i mazesnio dydzio rubus, pati sau patikciau... bet tie visi stimulai veikdavo tik 1-2 dienas, daugiau kazkaip nebeveikdavo  doh.gif  doh.gif . O susilazinau, ir zinojau, kad jei per atitinkama laika nenumesiu tiek ir tiek kg, prarasiu man lb brangu dalyka...

nu tada ir numeciau  thumbup.gif , bet lb daug pastangu reikejo tam idet, nes psichologiskai kazkaip nebuvau pasiruosusi grieztai dietai, tad dar karta nzn ar taip daryciau  g.gif

bet esme yra tame, kad tai veikia mirksiukas.gif

cia geras thumbup.gif reikes isbandyti mirksiukas.gif

as noriu pasitikti pavasari liekna, uzsidet pagaliau nesigedint mini sijoneli, vasara papludimy patikt sau ir ne tik tongue.gif ai, ir dar labai megstu sulaukti komplimentu, kad sulieknejau ir graziai atrodau smile.gif
Atsakyti
Sulieknėti mane skatina per nėštumą priaugti kg. O ir prieš nėštumą buvo antstvorio. Taigi stimulas pirmas - dėl savęs, o antra, noriu būti graži mamytė su labai gražia dukryte ir žinoma graži, laiminga žmona wub.gif
Atsakyti
As tai noriu geresnes savijautos nes po to kai nustojau sportuoti ir daug valgyti saldumynu tai taip prastai jauciuosi kazkokia irzle pasidariau blush2.gif
Atsakyti
1!nerandu parduotuvese jokiu rubu doh.gif
2.tas antsvoris paciai nepatogus beleka darant
3.kad sveikata nesuslubuotu
taigi jau ent 3 dienas laikausi alinancios dietos lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano sportavimo ir tuo pačiu liekninimosi stimulai... :

1. Noriu gražiai atrodyt su atskiru maudymuku, o tam man reik sportuot.

2. Noriu, kad vasarą prie jūros vaikinai spoksotų ne vien į mano be galo mylimą pusseserę gimnastę, turinčią superinę figūra, o ir į mane, o tam man reik sportuot.

3. Noriu, kad mano liemuo būtų toksai apvalutis, gražiai lenktas ir lygus, o ne toks kaip dabar- kažkokstai kampas, ir dar kai nuleidžiu rankas kažkokie ten nelygumai... verysad.gif taigi, tam man reik sportuot.

4. Noriu, kad kojos mano būtų lygios kiek įmanoma labiau. Ne, ne celiulitas man, o ant vidinės šlaunų pusės truputį kažko per daug, bet mama sakė, kad ir jai taip buvo, tai turbūt paveldėjau... Niekaip neištaisysiu, nebent sportu.

5. Noriu plokščio pivo ir kad ant jo matytųsi raumenukai blush2.gif o tam, beabejo, reik sportuot!

6. Noriu žiūrėt į veidrodį ir savimi grožėtis. O tam man tikrai reik sportuot smile.gif

Taigi vat ... ir dar daug prežasčių yra... 4u.gif bet surink dabar visas į vieną vietą... lotuliukas.gif
Atsakyti
Noru labai daug, jiems visiems ispildyt neuztektu zmogaus gyvenimo, temos autorei nemanau kad butina verstis per galva toks svoris dar labai idealus tuo labiau jei po gimdymo mirksiukas.gif

mane paskatino sveikatos problemos, taciau kai pasiekiau beveik tiksla vistiek esu nelaiminga schmoll.gif prastai jauciuosi taip pat su sveikata, aisku problemos jau nebe tos, taciau dabar esti silpnumas, svaigulys ir t.t. reikia pagalvoti labai rimtai nes sveikatos nesugrazins niekas, kai nusivarysit iki kaulu vyniotinio statuso, be to nei viena po gimdymo nebus kaip anksciau, pamastykit ar norit but patrauklios ar distrofikes?
Atsakyti
Taigi, kaip jau kalbėjom, visoms mums mesti svoriui reikalinga viena ar kita motyvacija. Kai kada užtenka vienos skaudžios replikos ir brangaus žmogaus, kartais tiesiog pačios noro pasikeisti, įsimylėjimo, sveikatos problemų, nepasitenkinimas savo kūnu po nėštumo, kai sunku susitaikyti su vaizdu veidrodyje, jei prieš tai kūnas atrodė visiškai kitaip. Juk tam reikia nemažų valios pastangų, tad priežastis kodėl moterys ryžtasi meti svorį turėtų būti kiekvienai individualiai svarbi.

Gaivinam temą, mergaitės mirksiukas.gif Pasakojamės toliau, kodėl norime sulieknėti, arba jau sulieknėjom? Kas buvo ta priežastis, pastūmėjusi numesti nereikalingus kilogramus? Ar dėl sveikatos, ar aplinkinių, šeimos spaudimo, ar dėl pačios noro pasikeisti? O gal buvo konkretus įvykis po kurio apsisprendėte mesti svorį?
Atsakyti
Man didžiausias stimulas buvo pradėti mesti svorį tada, kai vienas bendradarbis papasakojo, kad kartą į metus laikosi tos 14 dienų dietos.., mes tiesiog plepėjom su juo apie įvairias dietas ir jis manęs tiesiai šviesiai paklausė - o kada gi aš pradėsiu laikytis dietos? Truputėli suglumau ir paklausiau ar man to reikia? Ir kai išgirdau atsakymą, kad reikia - truputėli supykau! Pirmiausia tai supykau ant jo, kad jis toks netaktiškas, bet po to labai smarkiai supykau ant savęs ir nusprendžiau, kad jau tikrai laikas imtis drąstiškų priemonių svorio metimui... Netrukus tas bendradarbis išėjo iš darbo, bet stimulas vis dar buvo pas mane... ir kai po kelių mėnesių jis pas mus apsilankė išgirdau kitą klausimą - kas gi man nutiko, kad taip sulysau? Per du mėnesius numečiau 9 kg. Man pačiai neatrodė kad esu labai sublogusi, bet visi žmonės esantys šalia tą pastebėjo ir tikrai buvo labai malonu girdėti tuos žodžius kad šitaip stipriai pasikeičiau... Užliūliuota tų gražių žodžių atleidau vadeles... ir ka? O gi +7 kg!
Manau, kad man visdėlto didžiausias stimulas yra aplinkinių nuomonė! Artimiems žmonės tu visada atrodai gražus ir kai užsimeni apie svorio metimą, tai girdi tik "kam tau to reikia?" Norėčiau vėl sutikti tokį žmogų, kuris drąsiai pasakytų - laikas susiimti!
Atsakyti
Aš tai tiesiog noriu,kad plokštesnis pilvukas būtų.Norėčiau aišku ir į 36 drabužių dydį įlįsti,bet mani kojos per ilgos.Tai galbūt dėl apimčiu aš į jį kadanors galėsiu įlįsti,bet jie man bus kaip bridžai. doh.gif
Atsakyti
Turiu svajonę - bent vieną vasarą pavaikščioti trumpais šortais. Viskas su figūra yra lyg tais neblogai, bet celiulitas ant šlaunų užkniso iki gyvo kaulo. doh.gif Tiesiog noriu atviresnių drabužių.
Atsakyti