Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(deraramos @ 2015 03 08, 12:36)
Aš esu addicted to PC.

Aš taip pat. Bet dėl to jau nepergyvenu, nes su tais visokiais nerimais ir kančiom, su kuriais nuolat gyvenu, tai jau gal, visgi, kad maigau tą kompą, geras požymis. Jau kai ir kompo nebereik, nebereik visiškai nieko, tik guliu užsimerkus ir susirietus, atrodo, kad tuoj išvemsiu smegenis, kad viduj pjaunasi šunys ir tai niekad nesibaigs.
Dar žiūrint, ką tuo kompu veiki, juk tiek galimybių. Aš tai tikrai dažniausiai beprasmiškai nolifinu: skaitinėju visokį briedą iš trijų sakinių, čatinu ir pan.
Truputį atlėgo man, ačiūdie. Pradėjau ėsti, nors ir per prievartą. Neramu, bet buvo buvę ir blogiau, nėr taip, kad išvis negaliu mąstyti. Net laukiu rytojaus, žinau, kad darbo savaitė bus trumpa, kad bent ką gal naudingo darysiu, kad nesėdęsiu susivėlus ir aptrupėjusiu nagų laku. Nors tas neatėjo savaime, šmaikštuolis mane kiek apramino. Nors žinau, kad laikina.
Šiandien net nušliaužiau savo noru į bažnyčią ir paskaitėlę kur einu sekmadieniais. Bet. Nžn., ar kad negėriau vaistų kelias dienas, atrišo emocijas, ar nuo nerimo tapau irzli. Man taip praktiškai nebūna, bet pardėj susikaliau su diedu. Aišku, pirma nepradėjau, kaip man atrodo. Diedas ėmė leisti putas, kad kas per naglumo viršūnė - nuėjo pasiimti maišelio, o mat užėmiau jo vietą eilėj. Gal taip ir buvo, bet aš kaip kosmose, nepastebėjau to diedo. Nežinau, iš kur atradau jėgų ir noro tam, bet aš, ramus ir susitvardantis žmogus, ėmiau vos ne klykti. blink.gif Paskutinįkart rėkusi ant žmogaus esu prieš n metų, kaip jau nekart čia minėjau. Išrėkiau, kad aš čia stovėjau šitoj vietoj prieš porą metų, buvau tik į traukinį trumpam išėjus. Žinokit, atsisuko visi... Norėjau trenkti prekes ir eiti savo keliais. Bet pardavėja, vargšė, kiek sušvelnino situaciją, susitvardžiau. Dėl tokio š isterikuoti, čia jau nežinau... Aišku, to nebūtų buvę, jei jis gražiai būtų pasakęs, o ne apie naglumo viršūnes užsivedęs. Išėjus galvojau, ot kokie "mieli" tie *y*iai. Kovo 8, vadinas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 03 08, 22:27)
Kaip tau baigėsi su ligoninėm/psichais, kai galvojai neseniai ką daryt?

Taigi rašiau šia savaite keliausiu,tik užsirašiau.
Dabar žoleles geriu,velerjonus ir kitokius brudus smile.gif
Bandau gyventi kažkaip.
Nežinau tiesa sakant ką aš psihej pasakysiu.
Sveiki man su galva negerai duokit vaistu.. doh.gif sakys žinau imk lotuliukas.gif

Man toks jausmas,kad noredama buti tobula ir iėškodama saves,pamečiau tikraja aš,su tais savo nagrinejimais saviterapijom psihologines literaturos skaitymais ir pan..man tik reikia didelio kiekio bendravymo ir buti paciai savim ir man atrodo viskas bus ok smile.gif
Bet tiesa sakant nepamenu kada linksmai leidau laika ir buvo tikrai linksma nuoširdžiai gal pries 5 metus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylinti_mamyte: 08 kovo 2015 - 23:30
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 03 09, 00:28)
Taigi rašiau šia savaite keliausiu,tik užsirašiau.

Man su galva gerai ne viskas, tai dovanokit
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 03 08, 21:52)
Man jau seniai važiuoja  lotuliukas.gif

Tai jis visad vaziuoja man,bet db ypac lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cremaster @ 2015 03 07, 22:24)
eik tu, nieko cia baisaus, bet ir pagalbos ne per daug. nors gal kokiu grybu jeigu nuodugniai pavartojus, tai gal kazkas ir issisprestu. buna gi. bet cia musu dziunglese dar ne visko ir gauti imanoma.

va kaip grazu.
Admiration Mutuelle (Mutual Admiration-Vanities) by William Mortensen
user posted image

Labai grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2015 03 08, 12:36)
Aš esu addicted to PC. Ar jūs turit tokią priklausomybę?

turiu, ir labia džiaugiuosi kad telefonai išmanūs, įlendi į kamputį greit pačekini kas tau įdomu. nereikia eiit kompo kurti, galima biški apsimetinėti kad tos priklausomybės near. o kažkada ji aplamai būdavo juoda

QUOTE(Night13 @ 2015 03 09, 00:02)
Man taip praktiškai nebūna, bet pardėj susikaliau su diedu.

irnesakyk.gif kartais labai gėra - pagyvačiaut.
Man toks jausmas,kad noredama buti tobula ir iėškodama saves,pamečiau tikraja aš,su tais savo nagrinejimais saviterapijom psihologines literaturos skaitymais ir pan..man tik reikia didelio kiekio bendravymo ir buti paciai savim ir man atrodo viskas bus ok smile.gif
Bet tiesa sakant nepamenu kada linksmai leidau laika ir buvo tikrai linksma nuoširdžiai gal pries 5 metus..

tai gerai jei žinai kokia ten tu ta tikroji. aš nežinau.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 03 09, 02:36)
Tai jis visad vaziuoja man,bet db ypac  lotuliukas.gif

Jo pas man irgi,tik buna pagreitejimai to proceso ir suletėjimai biggrin.gif
13ka, dovanoju 4u.gif
Labas rytas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 03 08, 23:02)
Aš taip pat. Bet dėl to jau nepergyvenu, nes su tais visokiais nerimais ir kančiom, su kuriais nuolat gyvenu, tai jau gal, visgi, kad maigau tą kompą, geras požymis. Jau kai ir kompo nebereik, nebereik visiškai nieko, tik guliu užsimerkus ir susirietus, atrodo, kad tuoj išvemsiu smegenis, kad viduj pjaunasi šunys ir tai niekad nesibaigs.
Dar žiūrint, ką tuo kompu veiki, juk tiek galimybių. Aš tai tikrai dažniausiai beprasmiškai nolifinu: skaitinėju visokį briedą iš trijų sakinių, čatinu ir pan.
Truputį atlėgo man, ačiūdie.

Manau lygiai taip pat kaip tu, be reikalo. Su reikalu, tarkim, dėl mokslų, tai neskaitau, kad tuščiai laiką praleidžiu. Bet dažniausiai tai forumai, paštas ir dar keletas tinklapių, kuriuos, švelniai tariant, reguliariai tikrinu, neduok Die kažką praleisiu, 'privalau' sekti blink.gif

Džiaugiuosi, kad tau jau geriau, nes jau rimtai gąsdinai.

Gyvenime esu rėkus tik ant brolio paauglystėje.. Ai, tiesa, ant tėvo vieną kartą ir ant draugo irgi vieną, bet tai buvo vienetiniai panikos priepuoliai.

Kaip sureagavo dėdulė? biggrin.gif

QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 03 08, 23:28)
Nežinau tiesa sakant ką aš psihej pasakysiu.
Sveiki man su galva negerai duokit vaistu.. doh.gif sakys žinau imk  lotuliukas.gif

nueisi ir pasakysi kaip jautiesi, patikėk, žodžiai patys lįs iš burnos smile.gif man irgi taip būna, 'o ką aš jai sakysiu', bet prišneku dar daugiau nei reikia biggrin.gif

QUOTE(bučkis @ 2015 03 09, 08:02)
turiu, ir labia džiaugiuosi kad telefonai išmanūs, įlendi į kamputį greit pačekini kas tau įdomu. nereikia eiit kompo kurti, galima biški apsimetinėti kad tos priklausomybės near. o kažkada ji aplamai būdavo juoda

tuo tikslu neturiu išmanaus telefono ir interneto apskritai telefone. Nes kitaip nuolat tikrinuosi visur. Dabar tik žaidimukus žaidžiu, ot geresnis variantas doh.gif Bet tiesa, jei toleruoji, tai ta priklausomybė ne tokia gąsdinanti. Nors pati norėčiau būti aktyvesnė, dažnai taip užsisėdžiu, kad net to, ką galėčiau padaryti, nepadarau, užvilkinu, ir dar skundžiuos, koks mano gyvenimas nykus ir nuobodus.

Ėjau šiandien į dar vieną pokalbį, na tai vėl labai geras jausmas, kaži, ar vėl ne apgaulingas... Visai norėčiau ten, jau susižiūrėjau autobusų grafikus.
Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2015 03 09, 12:29)
Manau lygiai taip pat kaip tu, be reikalo. Su reikalu, tarkim, dėl mokslų, tai neskaitau, kad tuščiai laiką praleidžiu. Bet dažniausiai tai forumai, paštas ir dar keletas tinklapių, kuriuos, švelniai tariant, reguliariai tikrinu, neduok Die kažką praleisiu, 'privalau' sekti blink.gif

ai čia žmonių išmyslas kas tas reikalas kas ne reikalas. aš taip sužinau daug, man įdomu, kartais belandžiodama kažką labai atsitiktinai. aišku galiu lyginti, virti, plauti - bet kas pasakė, kad tai jau reikalas. man gerai, aš užsimirštu, pasineriu kažkur.

tuo tikslu neturiu išmanaus telefono ir interneto apskritai telefone. Nes kitaip nuolat tikrinuosi visur.
Ėjau šiandien į dar vieną pokalbį, na tai vėl labai geras jausmas, kaži, ar vėl ne apgaulingas... Visai norėčiau ten, jau susižiūrėjau autobusų grafikus.

man tai kaip tik patogiau - galima savo prikausomybę pridengti. tarkim pas tėvus būnant reiktų varyt į antrą aukštą pažiūrėt ar kas čia man tik neparašė biggrin.gif o dabar pusė sekundės ir matai kad ne smile.gif

kai laukiausi tai pries pabaigą baisus nerimas užeidavo kokią savaitę, atsibusdavau iš siaubo kad bijau gimdyt, iš paklaikimo. keldavausi, darydavausi kakavos ir sedėdavau prie pc - tai kokią 4.00 val. kas 15 min atnaujinu mailą - mažu kas parašė, pakalbėsim biggrin.gif biggrin.gif bet būdavo taaaaip baisu....

laikau kumščius
Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2015 03 09, 12:29)
Kaip sureagavo dėdulė?  biggrin.gif 

Girkis, kaip pokalbis.
Dėdulė kažką paistė apie naglumą.

Ryte, maniau, kad neišeisiu į darbą, nes NEGALIU. verysad.gif Lyg kas prispaudęs laikytų, neleistų pasijudint ir peiliais raižytų visą vidų. Bet raminami kažkiek suveikė, tai likusi dienos dalis, negaliu pasakyt, kad buvo gera, bet ištveriama. Nu ką su manim daryt, aš tikrai nežinau... verysad.gif Svarbiausia, dabar juk darbe dar nėra problemų, kas bus po kurio laiko, kai jos atsiras ir viskas susidės.

Bučki, tu turi vaikų, todėl manau, kad tavo priklausomybė internetui jau vien fiziškai mažiau įmanoma.
Man, kadangi darbe kvėpuoja į ausį, monitorius taip pastatytas, kad nepasėdėsi internete, kol kas gerai. Užsiimu tik darbu. Bet ir tai, irgi įlendu į tel. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 03 09, 20:27)
Girkis, kaip pokalbis.

Man, kadangi darbe kvėpuoja į ausį, monitorius taip pastatytas, kad nepasėdėsi internete, kol kas gerai. Užsiimu tik darbu. Bet ir tai, irgi įlendu į tel.  doh.gif

jo, aš irgi vienam darbe landžiodavau per tel, nes kompu negalima buvo biggrin.gif priklausomybė, ne kitaip.

o kodėl nevartoji vaistų?

pokalbis kaip sakiau gerai, tik kažkaip keista būtų, jei taip imtų ir priimtų, nes ėjau nieko nesitikėdama, vis dar laukdama žinių iš ankstesnės vietos (kurių turbūt nebesulauksiu). Na ir jau irgi ne pirmą kartą būtų, kad geras jausmas, bet nieko nepešu. Paaiškės ryt.
Atsakyti
Miargos biggrin.gif nusuoirkau valerjono forte zinokit mane veza lotuliukas.gif ten tas pats tik doze tabletej padidinta biggrin.gif
Bet įdomus mano organizmas,tai valerjonai tai lorafenai tai vel valerjonai svarbu savo organizmą įtikinti rolleyes.gif
Man atrodo man nuo jonažoliu impotencija,nedovima visai vyr lytis lotuliukas.gif
Atsakyti