QUOTE(Medute _ @ 2015 03 09, 23:14)
dar pagyvenk, pamatysi, kaip viskas keisis. net pačiai įdomu pasidarys. Aš net negalvojau ir nežinojau koks gyvenimas gali būti.
Vis tiek Dievas ir tau skirs kažką gero. Gal atsitiktinai. Bet yra toks sinchroniškumo dėsnis, nieko nėra atsitiktinio, viskas skirta tau ir pagal tave, arba , kad pasimokytum, arba, kad atsikeltum ir eitum toliau.
pvz., man atrodai labai darbšti, nes kažką moki daryti, dirbi, ir netingi dirbti viršvalandžių ir pan.
Apie mane sakydavo, kad darbšti. Bet dabar jau keli metai, manau, nebūtų pasakę. Aš dažnai tai sulėtinta, tai nesusikaupiu. Todėl iš dalies gerai dabar ta disciplina, kad sėdžiu su savininkais ir dar su monitorium vienam jų prieš akis. Daugiau ar mažiau išeina, bet MĖGINU dirbti. Tik aš žinau, kad man jie įsiės, nes kažkokie piktoki, irzlūs žmonės, nevengia kilnoti balsų, burbėti ir pan. Vakar ateina ir sako: "miegam"? Čia ala bajeris buvo. Sakau: "jo, ką daugiau daryti". Šiandien atėjus klausimas jau "plušam"?
Medute, tame ir reikalas, kad aš NEBEPRISIKELIU. 6m, kai miręs tėtis, man jie morališkai buvo sunkūs, neramūs, stresai palaužia vis labiau ir labiau. Prieš tuos 6m dar buvo tėčio liga, nuo tada man tos nesąmonės jau nebe periodiškai, o ištisai. Daugiau ar mažiau, bet ištisai. Ir tai ne todėl, kad labai gedėčiau, o todėl, kad nepakeliu naujų stresų. Viskas kraunasi, kraunasi... Kai kas praeina, pamirštu, bet pasekmės lieka ir ūmėja.
Žinoma, buvo per tą laikotarpį buvo gerų dienų, viena kita gal net smagi. Ką jau kalbėti, kad atsirado nerealių draugų. Tie žmonės, skaitau, kad mano turtas, daugiau nieko neturiu.
QUOTE(bučkis @ 2015 03 10, 08:58)
neskubėk....dar visas gyvenimas prieš akis, spėsi.
Tai va, kad ir prieš septynetą metų buvo prieš akis, bet jaučiuos vis blogiau ir blogiau.
QUOTE(Lining @ 2015 03 10, 16:22)
O kas čia tokio juokingo? Kompensacija vaistams tokia pati ir su lengva depresija.
Nežinau, kaip su depresija, bet ne visoms diagnozėms taip. Man, pvz., ne visad sutapdavo ką rašo pažiūrėjus per el. valdžios vartus ir pencininkų vaistų pase dėl tos priežasties.
QUOTE(deraramos @ 2015 03 10, 16:44)
Man niekas neskambina

Visą naktį prasivarčiau, o šiandien laukiau laukiau ir nesulaukiau. Jau maža vilties. Et, vėl be reikalo stresas ir lūkesčiai... Vėl viskas iš naujo, nebeturiu už ko užsikabinti
Bet ar jie visi tikrai taip greit atsirenka? Juk atrankos ir mėnesiais kitur vyksta, ir ne vienu etapu dar būna. Kadaise, seniau kiek esu siuntus cv, tai ir po mėn, ir po 2 jie ten atsišaukdavo, kai jau pamiršus būdavau.
Nu turi pramušti tau su tuo darbu, kiek galima.

Paskui, kaip kad būna, žiūrėk, dar ir keli vienu metu atsilieps.
Nu ką. Kuo kol kas tikrai džiaugiuos, tai kad nereikia ryt į darbą ir net šiandien aš jau nuo 7namie. Aname darbe jokių sutrumpinimų nebuvo, su šventinėm dienom irgi visaip, pietums irgi galimybės ne visada. O čia netgi sako, ar klausia, ko neinu pietauti.