Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(cremaster @ 2015 03 07, 21:24)
eik tu, nieko cia baisaus, bet ir pagalbos ne per daug. nors gal kokiu grybu jeigu nuodugniai pavartojus, tai gal kazkas ir issisprestu. buna gi. bet cia musu dziunglese dar ne visko ir gauti imanoma.

va kaip grazu.
Admiration Mutuelle (Mutual Admiration-Vanities) by William Mortensen
user posted image

cremaster, tokia graži, skleidžianti kažkokią viltį ir grožį, nuotrauka wub.gif Tau labai geriau, man atrodo. Gerai papsichoterapino turbūt.
Įdomu, ką reiškia mergaitė ir paukštis? Kaip simboliai. g.gif Skris ? Išskleis gražią uodegą? Energiją, dangų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medute _: 09 kovo 2015 - 21:37
QUOTE(deraramos @ 2015 03 09, 22:02)
o kodėl nevartoji vaistų?

man čia buvo toks... nu žinai... nieko nereikia, vis tiek nepadeda, nepadės, beprasmiška. ir šiaip, kai pasaulio pabaiga priartėja, tai dar ir tuos vaistus išgert pastangų reikėjo... žinau, kad niekas nesibaigė, kas kad kiek kai kas pasistengė, kad nusiraminčiau. geriu jau vėl AD, čia nei sav. pertraukos nebuvo.
Atsakyti
Kodėl, kai aš pasiguodžiu, kad esu pavargusi, manęs niekas nenori suprasti? unsure.gif
Čia kalbu apie saviškius. Aišku, jie irgi pavargsta. Bet svajojimas apie atskirą kambarį su dvigule lova , kurios nereikėtų kloti ir bet kada galėčiau vartytis, savo savaitgalį kai kam atrodo nesuprantamas. unsure.gif
Aš kartais net sapnuoju lovas doh.gif čia jau gal nelabai gerai, kaip liga ar kažkas panašaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medute _: 09 kovo 2015 - 22:00
QUOTE(Night13 @ 2015 03 09, 21:52)
man čia buvo toks... nu žinai... nieko nereikia, vis tiek nepadeda, nepadės, beprasmiška. ir šiaip, kai pasaulio pabaiga priartėja, tai dar ir tuos vaistus išgert pastangų reikėjo... žinau, kad niekas nesibaigė, kas kad kiek kai kas pasistengė, kad nusiraminčiau. geriu jau vėl AD, čia nei sav. pertraukos nebuvo.

net keista kiek daug panašumų atrandu, nes lygiai taip pat prieš porą savaičių buvau sugalvojusi, kad nereik man tų vaistų, vis vien tas pats, na ir kritau į tokią gilią duobę, kad galvojau nebeišlipsiu. Reikia, vis dėlto. Aišku, ir išorinės aplinkybės padeda išgyventi.

QUOTE(Medute _ @ 2015 03 09, 21:59)
Kodėl, kai aš pasiguodžiu, kad esu pavargusi, manęs niekas nenori suprasti?  unsure.gif
Čia kalbu apie saviškius. Aišku, jie irgi pavargsta. Bet svajojimas apie atskirą kambarį su dvigule lova , kurios nereikėtų kloti ir bet kada galėčiau vartytis,  savo savaitgalį kai kam atrodo  nesuprantamas. unsure.gif

nenori, nes nepriimtina kitiems, t.y. nepatogu suprast. Kartais reikia piktuoju pakovot už savo laiką ir poilsį.
Atsakyti
Tai jei tu labiausiai pavargsti, ką jie supras.

Aš stebiuosi savim, kaip aš čia nepasidariau galo. Nu, bet, dar gal nevėlu.
Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2015 03 09, 22:03)
nenori, nes nepriimtina kitiems, t.y. nepatogu suprast. Kartais reikia piktuoju pakovot už savo laiką ir poilsį.

šito ir nemoku labiausiai, tai pavargstu kartais iki tokio lygio, kad pradedu rėkti. Tada sako, kad su nervais negerai smile.gif

O jei atsigulu vakare anksčiau pamiegoti, tarkim, penktadienį, tai su tokia nuostaba, atseit, miegojai ? doh.gif nu neturiu savo asmeninės erdvės, net kiek miegu yra sukontroliuota.
Iš kitos pusės, vieną kartą miegojau viena, tamsu, maniškiai dar negrįžę. Tai atsibudau su tokiu baimės jausmu, kad esu viena ir palikta vieniša, ir kaip žiauru būtu būti vienai.
Aš jau nebežinau ko noriu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Night13 @ 2015 03 09, 22:05)

dar pagyvenk, pamatysi, kaip viskas keisis. net pačiai įdomu pasidarys. Aš net negalvojau ir nežinojau koks gyvenimas gali būti.
Vis tiek Dievas ir tau skirs kažką gero. Gal atsitiktinai. Bet yra toks sinchroniškumo dėsnis, nieko nėra atsitiktinio, viskas skirta tau ir pagal tave, arba , kad pasimokytum, arba, kad atsikeltum ir eitum toliau.
pvz., man atrodai labai darbšti, nes kažką moki daryti, dirbi, ir netingi dirbti viršvalandžių ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medute _: 09 kovo 2015 - 22:17
nu kodėl aš taip per daug protingai rašau? doh.gif Norėjau pasakyti, kad Night nedrįsk taip galvoti, nes visas gyvenimas dar prieš akis, o išeina pamokslas. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute _ @ 2015 03 09, 21:59)
Kodėl, kai aš pasiguodžiu, kad esu pavargusi, manęs niekas nenori suprasti?  unsure.gif
Čia kalbu apie saviškius. Aišku, jie irgi pavargsta. Bet svajojimas apie atskirą kambarį su dvigule lova , kurios nereikėtų kloti ir bet kada galėčiau vartytis,  savo savaitgalį kai kam atrodo  nesuprantamas. unsure.gif
Aš kartais net sapnuoju lovas  doh.gif čia jau gal nelabai gerai, kaip liga ar kažkas panašaus.

As virtuveje po stalu susirangau ir man gerai,jei manes neranda lotuliukas.gif
Tarp kitko buvau šiandien lovu žiūrėti brongu ir negražu,bet labai reikia lovos nes maniške lova pavadinti nepasiverrcia liezuvis,toks jausmas,kad ant jos meska uzlipo ir gera nakti pamiegojo..o dabar man joje tenka miegoti isklibinta visa girgdzda traska ir pan.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute _ @ 2015 03 09, 22:59)

todėl kad ne visi geba įsijausti į kitą, dėl to kad mes visi aplamai nemokam priimti kitų jausmų ir puolam juos užginčyti.todėl, kad jei dažnai tai sakai, atbunka, nusibosta ir gal net netiki. kartais gal išeitų be supratimo paaiškinti kad miegas man svarbus ir prašau manęs nežadinti. esu taip savo tėvus auklėjus kai atsikelia anksčiausiai ir struzdina visus PABŪTI kartu, papusryčiauti, o brolis miega iki pietų. sakau vienintelės dienos savaitėj kai galima patinginiauti, jums nemigos tai struzdinat. sakau nevažiuos jis pas jus. leiskit žmogui pamiegot. ir pati taip darau ir vaikus auklėju. supranta nesupranta, nesvarbu, svarbu leidžia.

baisu be savo erdvės unsure.gif mėtomai vėtomai unsure.gif

QUOTE(Night13 @ 2015 03 09, 23:05)

neskubėk....dar visas gyvenimas prieš akis, spėsi.

Atsakyti
Gavau adu sifra pasiziurejau sunki depresija lotuliukas.gif ,čia gal didesne kompensacija vaistam gaučiau dėl to užrašė..kažin nebuna veliau problemų su ta diagnoze depresija? unsure.gif dėl darbo ir vaiko auginimo.
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 03 10, 13:25)
Gavau adu sifra pasiziurejau sunki depresija  lotuliukas.gif ,čia gal didesne kompensacija vaistam gaučiau dėl to užrašė..kažin nebuna veliau problemų su ta diagnoze depresija?  unsure.gif dėl darbo ir vaiko auginimo.

pasiklausk daktarės 4u.gif įdomi tavo reakcija šiaip, apskritai keistai reiški mintis. Nieko blogo nenoriu pasakyti, tiesiog stebiu ir stebiuosi.
Atsakyti
Gavau adu sifra pasiziurejau sunki depresija lotuliukas.gif ,čia gal didesne kompensacija vaistam gaučiau dėl to užrašė..kažin nebuna veliau problemų su ta diagnoze depresija? unsure.gif dėl darbo ir vaiko auginimo.
Man visai žinokit negerai,man taip baisu kartais pasidaru,kai nesuvokiu kas yra erdve ir kaip cia tai pastata išsdėste.. ir kalbu su draugais kazka atrodo nuosirdžiai,o pačiai nebeidomu,net bendrauti..man per diena kokiu 20 pakylimu kaip manijos ir 20 nusileidimu.arba gyvenimas tooks mielas arba gyvenimas nekoks, ir plius paranoja kazkokiatai su ta erdve..juos kaip ir panikos priepuoliais skaito..bet nu ne po 3-5 kartus dienoje ..ir nerimas toks vidinis eini ir virpa viskas vyduje..
jaučiuos dydvyre padariau visus reikalus mieste siandien,viena ir pesciom biggrin.gif į atokiausius rajonus net uzsukau rolleyes.gif tai man daug reiškia
Supratau,kad nebvenoriu saves tyryneti ir skaityti psihologinio pobudzio knygu apie psihoterapijas ir visokiu marazmu neziureti apie pasaulio sukurima ir t.t o ju ziuriu pilna,tie patis ekstrasensu musiai per tv,toks jausmas,kad zobmbuoja mus,o as kaip silpnesniu nervu tai visai..
Kaip atrkurti prisiminimus ir suprasti,kada as buvau tikrai laimynga..?kaip atsidaryti zmonems.. ?sau paciai.. verysad.gif
Atsakyti