Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(kliomba @ 2015 03 12, 14:26)
Iš tavo rašymo atrodo kad tau kažkas kitko nei depresija. Nežinau ar tai panikos, na gal. Man jos kitaip vykdavo. Čia kartais arti haliucinacijų jau.
Šiaip raminamus su AD žmonės geria, kaip ir nieko tokio. Jeigu jonažoles laikyt AD. Bet nelabai tikiu kad jos gali būt tiek veiksmingos, kaip tu aprašinėji pojūčius. Nebent didelėm dozėm vartoji smile.gif

Tai tiesiai šviesiai rašykite, įtariu jūms šizofrenija biggrin.gif ,kad neskaityčiau tarp eilučių.
Nebevelka beja jonažoles,o jas beje kaip oficialų vaista išrašo jau bigsmile.gif
simptomas kuris buna per panikos priepuolli iš oficialaus šaltynio
derealizacija (nerealumo pojūtis) ar depersonalizacija (atsiskyrimo nuo savęs pojūtis), nemanau,kad man haliucinacijos..nors ką žinau,nesu jų patyrus kažina kas jos yra ? ne is vikipedijos skaitant g.gif
Man oficialiai buvo pripažinta depresija ir panikos sutrikimas,kažina panikos priepuolis čia tas pats ar panikos sutrikimas priskyriamas prie nerimo sutrikimu..kažkaip net nepaklausiau unsure.gif
Savaite vartoju jonažoles,ką galiu pasakyti efektas tik pirmas 3 dineas laabai žymus buvo..laimynga buvau wub.gif ,o dabar baigesi linksmumai teks AD nuo kitos sav gerti .. darysiu kelias dienas pertrauka nuo jonažolių ir eisim adus gerti.. smile.gif
Kaip jūš šiandien jaučiatės? kas eresnio jūsų gyvenimuose bigsmile.gif
Gal bajeri kas suskels cool.gif
Atsakyti
Gal kas susiduret su tokia probema, ziauriai "susuko sparnda" noreciau susileisti diclaco, bet radau toki sakini vaistu aprase:
Labai svarbu pasakyti gydytojui, jeigu Jūs vartojate bet kurio iš toliau išvardytų vaistų:
- Ličio ar selektyvių serotonino atgalinio sugražinimo inhibitorių (SSRI) (vaistų, vartojamų kai kurių depresijos rūšių gydymui).

naudoju escitaloprama unsure.gif
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mupi: 12 kovo 2015 - 22:19
Escitalopramas yra antidepresantas, priklausantis selektyviųjų serotonino reabsorbcijos inhibitorių (SSRI) grupei

Tai,kad nedera jie kartu g.gif

Gal koki stipresni analgetika isgerk,ar b vitamina suleisk jis skausma apmalsina irgi ir geliu pasitepk ? Nes šiaip sau nerašytu..juolab leidžiami unsure.gif
Atsakyti
Turiu Brexin ir ten tas pats parasyta unsure.gif daugiau nieko neturiu o skausmas, kad net seiles nuryt negaliu, gelis jau nepadeda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mupi: 12 kovo 2015 - 22:35
Nežinau tada unsure.gif gal paskambynti kokiam budinciam gydytojui ? Su vaistininke nepasikonsultuosi vidurnakti ir kitu vaistų nenupirksi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylinti_mamyte: 12 kovo 2015 - 22:42
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 03 12, 23:41)
Nežinau tada  unsure.gif gal paskambynti kokiam budinciam gydytojui ? Su vaistininke nepasikonsultuosi vidurnakti ir kitu vaistų nenupirksi..

Aciu uz palaikyma. Uzsiklijavau pleistra, siek tiek numalsino skausma. Turiu sita problema seniai ir vaistu (budinciu) visuomet cool.gif o va AD vartoju neseniai, net nepagalvojau apie nesuderinamuma (reiks mokintis gyventi naujomis salygomis cool.gif gerai, kad anotacija perskaiciau.
Atsakyti
Aš ir mąstau, blevyzgoju - analizuoju tik čia, forume. Šiaip tuščia galva susigūžus guliu. Vakar išgyvenau pragarišką dieną ir naktį ir šiandien tik vakarop kiek atlėgo. Deraramos, kas liečia berną, net nežinau kaip paaiškint kas atsitiko/vis dar atsitikdinėja. Nenoriu viešint. Be to mes ne pora, kaip ir minėjau, tai ir mano reakcijos nėr normalios. Bet tai nėra smulkmena. Ai, žo. Jaučiuos kalta, kad gimiau ir egzistuoju. Bet man taip būna dėl įvairiausių priežasčių.
Sunku suvokt, kad negerės, nors ir nieko nebesitikiu, bet kažkokia užslėpta savanaudiška pasąmoninga viltis, matyt, yra. Nes negerėja, smunku žemyn visaip kaip. Žinokit, nesuprantu, kaip aš nenusižudau. Gyvenimas tikrai labai slegia.
Atsakyti
Kokia aš vieninša ištikrūju esu,šiandien apie tai masčiau.. g.gif ir kad daugelis mano sveiktaso bedū dėl vienišumo..kai pabendrauju taip gera..hm nors čia šiuolaikynės visuomenės problema.
Kai 40 metės ponios renka draugus socialinuose tinklapiuose dalinasi savo buto remontais.. bigsmile.gif kolekčonuoja draugus,hm maniau,kad tai tik tarp jaunimo,pasirodo klydau biggrin.gif
Dar galvoju,kad mano draugai ištikrūju irgi vieniši tik to neparodo .
Kažka dar masčiau,nepamenu jau.
Aj va pavydėdavau seniau savo draugams pažystamiems,kad visu vaikystė nusisekus ir jie nusiseke žmones,bet,kad ne visi mes maždaug tokie patys su įvairiom prolemom ir vaikystės nuoskaudom ir ir tikrai nera ko pavydėti..jiems dar blogiau negu man buvo tik jie to neparode,na as aisku irgi.
Nieko tokio,kad aš tik sau suprantama kalba parašiau nors išsieliejau biggrin.gif
13 man mintis dabar kilo,reik kalendoriu nusupirkti pasikabinti ir braukti dienas raudonai.
kovo 5 nenusizudziau,6,nenusizudziau, 7 nenusizudziau biggrin.gif įdomu jei kas toki kolendorių iš pažystamų tavo pamatytu,bet nežinančių tavo pomegio žudytis,kažin ka pagalvotu?
Peraugus gotė ar kokios ten kulturos Emai emomai ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 03 13, 19:31)
Aš ir mąstau, blevyzgoju - analizuoju tik čia, forume. Šiaip tuščia galva susigūžus guliu. Vakar išgyvenau pragarišką dieną ir naktį ir šiandien tik vakarop kiek atlėgo. Deraramos, kas liečia berną, net nežinau kaip paaiškint kas atsitiko/vis dar atsitikdinėja. Nenoriu viešint. Be to mes ne pora, kaip ir minėjau, tai ir mano reakcijos nėr normalios. Bet tai nėra smulkmena. Ai, žo. Jaučiuos kalta, kad gimiau ir egzistuoju. Bet man taip būna dėl įvairiausių priežasčių.
Sunku suvokt, kad negerės, nors ir nieko nebesitikiu, bet kažkokia užslėpta savanaudiška pasąmoninga viltis, matyt, yra. Nes negerėja, smunku žemyn visaip kaip. Žinokit, nesuprantu, kaip aš nenusižudau. Gyvenimas tikrai labai slegia.

Tai, ka, reikia susitart, kad nuo šiol mes pora???? Nesvarbu, pora ar ne pora, svarbu, ko tikėjais, kaip bendravote, bendraujate, kokia esi, kokios tavo nuostatos, vertybės, turi teisę šūdinai jaustis.....

Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Niekad jokios subkultūros atstove savęs nelaikiau ir išvis niekad nemėgau kažkam priklausyt. Pan., kaip sakai, mane kartais pavadina, nes rengiuosi TIK juodai. Bet tas pavadinimas iki tiek paviršutiniškas, kad nėr ką kalbėt. Čia mamytei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 13 kovo 2015 - 20:25
QUOTE(Night13 @ 2015 03 13, 20:24)
Niekad jokios subkultūros atstove savęs nelaikiau ir išvis niekad nemėgau kažkam priklausyt. Pan., kaip sakai, mane kartais pavadina, nes rengiuosi TIK juodai. Bet tas pavadinimas iki tiek paviršutiniškas, kad nėr ką kalbėt. Čia mamytei.

Aš tu subkulturų pavadynimus pavartojau tik vien dėl to kaip tau tektu pasiteisinti dėl to kalendoriaus,bet istiruju butu durnai nusizudyti neprijaučiant jokia kulturai..nu nors kokie gotai susirinku ir sakytu ji tai padarė dėl mūsų laikytu tave jų dievaite biggrin.gif ,o jeigu šiaip išeiti tai neidomu,cia gal ant kokios lentutes nors ar ant kokio pamynklo įamžintu biggrin.gif
Aš va mastau apie žmoniu kilme..kažin gal mes kažkada amebos buvom evoliciuonavom ir zmogiukais tapom..ne aš čiai šiaip pagalvoju,kažkaip nefaina jei darvino teorija teisi,nu kaip čia taip aš iš beždžionės kilus,nors jeigu beždžionė iš manes kiltu irgi nefainai butu reiškia evoliucija atgal žengė biggrin.gif
Kaip jūs vakarojate?
Mane tai nėrvai jau jama taip kartais artimieji nusibosta,kad negaliu susprogsiu rodos reik tikrai raminamūjų gerti.. unsure.gif
Aš labai bijau išprotėti..ir man atrodo protėju nuo vienatvės,kai su žmonėm bendrauju gyvai,nors jaučiuosi tikrai gyva,o taip 24 val sedžiu su savo mintim kurias persuku po 50 kartu verysad.gif
Aš labai bijau išprotėti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylinti_mamyte: 13 kovo 2015 - 20:51
Ne įdomume esmė, o kad gyvenimo nepakeliu. Man labai gaila mano mamos. Bet suvokiu, kad visiškos nevilties ir skausmo akimirką, ir mintys apie jos būsimą skausmą man nepadėtų.
Aš nieko neveikiu. Kaip visada. Nors šiuo metu jaučiuos ramiau.
Ta depresūcha, ar kas čia... Ne kartą esu vėmusi čia kaip neįmanomai sunku kartais atlikt ir paprasčiausius veiksmus. Pvz., susišukuot. Vakar nešiau katytę į kliniką. Per savo dvėsimą įvariau jai alergiją, nes nepažiūrėjau kokį maistą nugriebiau Kikoj ir jau visas kaklas plikas bei kasės iki žaizdų. Jūs neįsivaizduojat, kaip man unku buvo nueiti tuos kelis šimtus metrų pirmyn - atgal. Ėjau tarytum į Everestą, lyg būdama aštuoniasdešimties. O atrodo, taip paprasta... Kojos sveikos, širdis sveika - atsistoji ir eini.
Atsakyti