QUOTE(kliomba @ 2015 03 12, 14:26)
Iš tavo rašymo atrodo kad tau kažkas kitko nei depresija. Nežinau ar tai panikos, na gal. Man jos kitaip vykdavo. Čia kartais arti haliucinacijų jau.
Šiaip raminamus su AD žmonės geria, kaip ir nieko tokio. Jeigu jonažoles laikyt AD. Bet nelabai tikiu kad jos gali būt tiek veiksmingos, kaip tu aprašinėji pojūčius. Nebent didelėm dozėm vartoji
Šiaip raminamus su AD žmonės geria, kaip ir nieko tokio. Jeigu jonažoles laikyt AD. Bet nelabai tikiu kad jos gali būt tiek veiksmingos, kaip tu aprašinėji pojūčius. Nebent didelėm dozėm vartoji

Tai tiesiai šviesiai rašykite, įtariu jūms šizofrenija

Nebevelka beja jonažoles,o jas beje kaip oficialų vaista išrašo jau

simptomas kuris buna per panikos priepuolli iš oficialaus šaltynio
derealizacija (nerealumo pojūtis) ar depersonalizacija (atsiskyrimo nuo savęs pojūtis), nemanau,kad man haliucinacijos..nors ką žinau,nesu jų patyrus kažina kas jos yra ? ne is vikipedijos skaitant

Man oficialiai buvo pripažinta depresija ir panikos sutrikimas,kažina panikos priepuolis čia tas pats ar panikos sutrikimas priskyriamas prie nerimo sutrikimu..kažkaip net nepaklausiau

Savaite vartoju jonažoles,ką galiu pasakyti efektas tik pirmas 3 dineas laabai žymus buvo..laimynga buvau

Kaip jūš šiandien jaučiatės? kas eresnio jūsų gyvenimuose

Gal bajeri kas suskels