Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Daniella, Septinstyge, ačiū.
Biškį bliaunu.
Aš jau kai turiu ūpo kur išeiti ir išgerti, visai nekreipiu dėmesio kiek ir kokių vaistų gėrus. Nieko man neatsitinka. Bet aš sena teta ir vaistus geriu seniai. Šiaip, jei sako, kad negerai, vadinas negerai. Nemanau ir tau, kad kas atsitiks, tuolab, nuo bokalo alaus.
Atsakyti
Nigth jauna mergina. smile.gif Jau dvi savaites dirbi, ane?

Va va, tai ir man rodos, kad nieko čia neatsitiks dėl tų vaistų, ypač kai daugiau negu 12 val praėjo ir tik viena dozė gerta, organizmas "neįsisotinęs". biggrin.gif Bet kai įsivaizduoju, kad čia mano dukra klaustų patarimo, ką jai daryt dėl alaus biggrin.gif (nors jai dar tik ankstyvoji paauglystė), tai kažkaip liežuvis nesiverčia sakyti, "Aj gerk ramiai". biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nors viską gi suprantu.

LuzM, nebaisi tavo diagnozė tikrai, praeis egzaminai, įstosi, turėtų pagerėt, vistiek dabar koks stresas ir lūžis gyvenime. Man tai rodos svarbiausia, kad depresija nesunki, be to, laiku susiėmei. O artimieji palaiko?

Žiūriu čia vegetodistoniją taip mandriai pervardino (somatoforminė autonominė disfunkcija doh.gif ), man ją nuo 12 metų gal rašydavo, nes visą gyvenima būdavo aukštas spaudimas, o kai daktarą pamatydavau, tiek persigąsdavau, kad dar pašokdavo. Sovietiniais laikais kažkaip dažnai ją rašydavo, kai nerasdavo ligos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daniella: 14 kovo 2015 - 13:26
Jo. Dvi sav. Suvokiu, kad nors ir suprantu, kad laikina, kad nėra čia geras darbo variantas man, bet, kadangi geriau nei nieko, turiu stengtis kažkaip save nuteikti, kad dirbčiau nuo dūšios, ne atmestinai, kad žmonės, kuriems teikiu paslaugą, ja naudosis gal daug laiko ir kad jie nekalti dėl mano blogos savijautos.
Dar vienas minusas radosi, kad gyvų žmonių tenka matyti daugiau, nei maniau, kad reikės. Bet ne čia baisiausia. Kur minėjau, vienas iš darbų, kurių mano srities kolegos kratosi, ne visi ir moka tą daryti, kiti neapsiima, kitur yra atskiri etatai tam, tai va, su tuo darbu - pirmąkart dariau, bet pripyliau klaidų daugiau nei maniau, kad jų galėtų būt. Kai kur iš nežinojimo, bet porą iš žioplumo, nes ten labai smulkmeniška ir analitiška. Todėl ir darbdaviai nėra manim patenkinti, taip nesmagu paliko... Dar pakartojo, kad kainuos ir kad savininko žmona pastebėjus, per kovo 11 dvi valandas tikrino.
Va, kaip išsiliejau dabar.
O dėl vegetodistonijos, man gal pernai tą patį įrašė, nesupratau kodėl, nes ten tik kraują tyrė ir rado kažkokią ten mažakraujystę, kuri praėjo sugėrus pakuotę ferroglobin. Tai supratau, kad ta vegetodistonija ala kaip lengva depresija, kažkas tokio.
Papildyta:
Daniella, kaip tau sekas? Vis matau, kad skaitai, galvoju pakalbinti, bet, paskui apsigalvoju, kad neturi ūpo rašyti, tai ir nerašai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 14 kovo 2015 - 13:42
Vegetodistonija čia išsiderinus i nervų sistėma smile.gif Čia galima sakyti pripsaudėj piršta kitam žmogui gal ir nelabai skaudėtu,o tai laabai skauda,nusideginai ranka tau atrodo,kad jau trečio lapsnio nudegimas nors ten 1 mo nu ir dar galima ją įvardynti kaip hipohondrija biggrin.gif kitaip sakant padidėjas organizmo jautrumas į išorinius faktorius smile.gif arba pvz išegėj tablete nuo karšio veliau tau pasako,kad išgeriai kokia spaudima mažinančia ir tau turi nukristi spaudimas,nu ir žmogus realiai vos nealpsta ir realiai gali nukristi spaudimas,man atrodo didžiulias knygas apie vegetodistonija galima parašyti,na tiksliau apie vegetodistonikus 4u.gif yra pas man ir šitas tiksliau nuo vegetodistonijos viskas ir prasidėjo,paskui panikos ..o paskui jau sunkios deprėsijos epizodai.. biggrin.gif
Nu labdeina visoms 4u.gif
As geriau nakčiai relaniumo,kaip norejau atsigulti ant grindų nu šiaip sau pagulėti vienai lotuliukas.gif ,dabar gailiusi,pakaifuočiau kaip katinas nuo valerjono lašų lotuliukas.gif
Atsakyti
Night 4u.gif ačiū.... aha, kažkaip neturiu ūpo. Pasižiūriu tik kaip visom einas, ir šitoj temoj, ir kitoj, kur čia aktyvi buvo wink.gif.

Vidutiniškai laikaus, prasčiau negu praėjusią žiemą smile.gif vėl visokių nesąmonių lenda, labiausiai su žema saviverte ir savęs atmetimu susijusių, būna momentų, kai nelabai pajudu iš lovos smile.gif, vaikai va į paauglystę žengia, kantrybės kiek reikia doh.gif . Dar šiaip visokių gyvenimiškų nesąmonių daug.

Bet yra ir gerų momentų, suicidinės mintys gal kokį kartą į porą mėnesių ateina, viena tokia su darbu susijusi svajonė lyg pildos (tfu tfu, turėtų tipo oficialiai pasakyt, kol kas tik gandai, ale va ką tik sužinojau gandus, kaži pirmadienis nenuvils ohmy.gif), ir svarbiausia, žiūriu, kad KETURIASDEŠIMTMEČIO SULAUKUS pradeda gautis pasakyt ne, pora konfliktinių situacijų pavyko išrišt, gal net ne pora... anksčiau būčiau kur kampe prabliovus, kokia aš durna ir kaip nesiseka, o jokių veiksmų nesiėmus, o dabar kažkaip pasiryžau ir va, gavos.

Ir daug vilčių dedu, kad su pavasariu šviesiau bus. 4u.gif [Beje visas sveikinu su pavasariu 4u.gif ].

Dirbk dirbk, gal paskui į tą geresnį išeisi, kur sakei nesiryžai. Man irgi tas pats dėl klaidų, jau atrodo turėčiau įprasti, o į paniką puolu dėl kiekvienos klaidos. ohmy.gif Jeigu to darbo kiti kratos, reiškia ir jie klaidų daro... o darbdaviai turbūt irgi viską supranta, juk jiem ne naujiena tie darbai. O tave bauduos už tą klaidą?

Mamyte, nu nėra man taip su vegetodistonija.... nors gal sakau, mūsų laikais rašydavo, kad rašyt. Tik žiauriai jautri visada būvau, ir tas jautrumas pasireikšdavo ir fiziškai - truputį kas, šoka pulsas ir pan. O skausmą pvz., normaliai pakeliu (dabar tik sunkiau, jaunystėj išvis gerai pakeldavau).
Atsakyti
Tai daug rūpesčių irgi turi. sad.gif
Aš nesigraužčiau dėl tų klaidų taip, bet kad visa grandinė - skandalas kyla, ir kitiems darbuotojams blogai, ne tik man, nes visas procesas susijęs. Ten ir įmonei reiškia finansinius nuostolius. Nėr ten stebuklo tą dirbt, tik žinių reikia ir labai labai daug atidumo. Reikia būt atidžiam, neišsiblaškiusiam, gal net pedantiškam, o aš, kaip žinia, tokia nesu.
O ar bus dėl to pirmo pravalo finansiškai kas, nežinau, bet kad vos ne kasdien kartoja, kad bus, matyt, bus. O dar tas per psichiką irgi trenks po to, neabejoju.
Brūkštelk pirmadienį. smile.gif Pamintysiu Aukščiausiajam, kad sektųs. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū.

Laikomės.... negerai kad taip pielija tave, kažkaip nu... aiškiai kad pasakytų, bus bauda ar nebus smile.gif man tai lengviau būtų negu pielijimas.
Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2015 03 14, 18:10)
Ačiū.

Laikomės.... negerai kad taip pielija tave, kažkaip nu... aiškiai kad pasakytų, bus bauda ar nebus smile.gif man tai lengviau būtų negu pielijimas.

nu tai pasako, kad bus. aš net pamirštu, nes skaudžiausia ir yra, kad man dar tik pradžia, jie šeima, vienas kitą palaiko, o aš visiškas niekas, tas, kuris pirmą mėn, matyt, tikrai varys į nuostolį, o atlygio tai norės. tie nepatenkinti veidai ir balsai mane kartais jau šiek tiek pjauna. nesakau, kad mane ten engia, to tikrai nėr. bet juk jaučiu žmonių nuotaikas, atmosferą, girdžiu intonaciją. ir žinau, kad ateity teks streso kaip reikiant.
nors prieš mane dirbo toks berniukas, sakė, kad jis vos ne nuo 0 apmokytas, tai guodžiuos, kad su manim jiems visgi lengviau turėtų būt, nei su visai žaliu žmogum.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 03 14, 17:22)
nu tai pasako, kad bus. aš net pamirštu, nes skaudžiausia ir yra, kad man dar tik pradžia, jie šeima, vienas kitą palaiko, o aš visiškas niekas, tas, kuris pirmą mėn, matyt, tikrai varys į nuostolį, o atlygio tai norės. tie nepatenkinti veidai ir balsai mane kartais jau šiek tiek pjauna. nesakau, kad mane ten engia, to tikrai nėr. bet juk jaučiu žmonių nuotaikas, atmosferą, girdžiu intonaciją. ir žinau, kad ateity teks streso kaip reikiant.
nors prieš mane dirbo toks berniukas, sakė, kad jis vos ne nuo 0 apmokytas, tai guodžiuos, kad su manim jiems visgi lengviau turėtų būt, nei su visai žaliu žmogum.

Aš kai suprantu tu tokios specifikacijos kaip dabar nedirbus esi? Manau lik,pasimokyk biggrin.gif ,o veliau alesi ir tapu tapu iš jų padaryti jei labai spaus,bet jau turesi naujų įgudžių rolleyes.gif
Biškuti pasinaudosi darbdaviais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 03 14, 18:36)
Aš kai suprantu tu tokios specifikacijos kaip dabar nedirbus esi? Manau lik,pasimokyk  biggrin.gif ,o veliau alesi ir tapu tapu iš jų padaryti jei labai spaus,bet jau turesi naujų įgudžių rolleyes.gif
Biškuti pasinaudosi darbdaviais  bigsmile.gif

esu... tik tas buvo prieš keletą metų. bet čia neesmė.
Atsakyti
Deraramos, Mansunku ir kas dar vartojat, ar cipralexas ir pas jus taip lievai supakuotas? ar man čia kokio keisto pardavė. reikia prakirpti, neišsilukštena kitaip. g.gif
Atsakyti
man normaliai sekas išlukštenti ir dalinti.. Nes dar tik po pusę geriu.

miegu po 15 val. per parą. Nenormalu, bet tai mano didžiausias malonumas.
Atsakyti