Mamyte, o tu viena gyveni? Kaip aš galvojau, kad tu šeimą turi, gal iš nicko. Night, ačiū tau, kad nesižudai, dar mes pasimatyt turim.
Šiandien išmiegojau iki pusės 2. Visai gerai, diena trumpa, nėra kada graužtis.
Vaistai veikia - nebliaunu ir net neliūdžiu. Stresuoju kaip normalus žmogus.
QUOTE(deraramos @ 2015 03 13, 20:56)
Mamyte, o tu viena gyveni? Kaip aš galvojau, kad tu šeimą turi, gal iš nicko. Night, ačiū tau, kad nesižudai, dar mes pasimatyt turim.
Su vaiku mes

Žadėjau dragej paskambynti

Supratau,kad mano organizmas visiškai mesos nevirškina,sedžiu ir kankinuosi dabar

Skaitausi apie isterijas nu čia gal man jos..nes girdėjus,kad mano senelej isterijso priepuoliai jaunystėj budavo..veliau suaugo

Trylika na aš irgi nevisada gyvenima pakeliu.
O dėl negalėjimo susišukuoti tai reikia isivažiuoti į rytma man irgi buna arba aš net šuku ir šluostės nepakeliu,kad grindis nuvalyti, arba lakstau kai patrakus ir darau vikska iki nuriuvymo nu as gi uzsibreziau tata padaryti reiskia reikia,tik kamn as ka įrodau tai pati nesuprantu

QUOTE(Night13 @ 2015 03 13, 19:31)
Aš ir mąstau, blevyzgoju - analizuoju tik čia, forume. Šiaip tuščia galva susigūžus guliu. Vakar išgyvenau pragarišką dieną ir naktį ir šiandien tik vakarop kiek atlėgo. Deraramos, kas liečia berną, net nežinau kaip paaiškint kas atsitiko/vis dar atsitikdinėja. Nenoriu viešint. Be to mes ne pora, kaip ir minėjau, tai ir mano reakcijos nėr normalios. Bet tai nėra smulkmena. Ai, žo. Jaučiuos kalta, kad gimiau ir egzistuoju. Bet man taip būna dėl įvairiausių priežasčių.
Sunku suvokt, kad negerės, nors ir nieko nebesitikiu, bet kažkokia užslėpta savanaudiška pasąmoninga viltis, matyt, yra. Nes negerėja, smunku žemyn visaip kaip. Žinokit, nesuprantu, kaip aš nenusižudau. Gyvenimas tikrai labai slegia.
Sunku suvokt, kad negerės, nors ir nieko nebesitikiu, bet kažkokia užslėpta savanaudiška pasąmoninga viltis, matyt, yra. Nes negerėja, smunku žemyn visaip kaip. Žinokit, nesuprantu, kaip aš nenusižudau. Gyvenimas tikrai labai slegia.
Tau gerės. Nes prisitaikai vienaip ar kitaip. Aišku, čia iš asmeninės patirties, bet kai prisimenu savo nerimą prieš 10 metų ir dabar jis yra ir dabar, bet tokios reikšmės nevaidina. Ir kartais tokį norą gyvent pajaučiu, kokio niekada nejaučiau. (Deja, norą nusižudyt irgi).
QUOTE(Night13 @ 2015 03 13, 20:51)
Ne įdomume esmė, o kad gyvenimo nepakeliu. Man labai gaila mano mamos. Bet suvokiu, kad visiškos nevilties ir skausmo akimirką, ir mintys apie jos būsimą skausmą man nepadėtų.
Aš nieko neveikiu. Kaip visada. Nors šiuo metu jaučiuos ramiau.
Man irgi labiausiai gaila mamos, ji visai sveikatą susivarė per mane. Ir tas kaltės jausmas, kas neišnaudojau laiko su ja.
QUOTE(Night13 @ 2015 03 13, 20:51)
Ne įdomume esmė, o kad gyvenimo nepakeliu. Man labai gaila mano mamos. Bet suvokiu, kad visiškos nevilties ir skausmo akimirką, ir mintys apie jos būsimą skausmą man nepadėtų.
Ta depresūcha, ar kas čia... Ne kartą esu vėmusi čia kaip neįmanomai sunku kartais atlikt ir paprasčiausius veiksmus. Pvz., susišukuot. Vakar nešiau katytę į kliniką. Per savo dvėsimą įvariau jai alergiją, nes nepažiūrėjau kokį maistą nugriebiau Kikoj ir jau visas kaklas plikas bei kasės iki žaizdų. Jūs neįsivaizduojat, kaip man unku buvo nueiti tuos kelis šimtus metrų pirmyn - atgal. Ėjau tarytum į Everestą, lyg būdama aštuoniasdešimties. O atrodo, taip paprasta... Kojos sveikos, širdis sveika - atsistoji ir eini.
Ta depresūcha, ar kas čia... Ne kartą esu vėmusi čia kaip neįmanomai sunku kartais atlikt ir paprasčiausius veiksmus. Pvz., susišukuot. Vakar nešiau katytę į kliniką. Per savo dvėsimą įvariau jai alergiją, nes nepažiūrėjau kokį maistą nugriebiau Kikoj ir jau visas kaklas plikas bei kasės iki žaizdų. Jūs neįsivaizduojat, kaip man unku buvo nueiti tuos kelis šimtus metrų pirmyn - atgal. Ėjau tarytum į Everestą, lyg būdama aštuoniasdešimties. O atrodo, taip paprasta... Kojos sveikos, širdis sveika - atsistoji ir eini.
Bet suradai jėgų pasirūpinti katyte, peržengei per save, tą blogumą.
Papildyta:
mane guodžia tai, kad tikiu, jog Dievas į mus žiūri kitaip nei žmonės. Mūsų neteisingi veiksma, žodžiai, mintys jį liūdina, bet nesumažina meilės mums, nepakeičia tikėjimo mumis, požiūrio į mus.
Taip, man atrodo, mylime ir savo vaikus, besąlygiškai.
Labą rytą.
Sveikos, merginos
Aš ilgai netrukdysiu, turiu vieną klausimą ir tikiuosi, kad sureaguosit greitai, nes žinau, kad pas jus diskusijos neapmirę
Vakar ryte psichiatrė išrašė bromazepamo ir sertralino, iškart nusipirkau, bet negėriau, planavau pradėt nuo pirmadienio, kad galėčiau paskutinį savaitgalį (t.y. šiandien, šeštadienį) su draugais alaus išgert, nes daug kam po to bandomieji egzaminai ir čia paskutinis toks pasibuvimas lyg ir.
Šiandien anksti ryte turėjau labai stiprų panikos priepuolį ir psichiatrė liepė jam užėjus gert bromazepamo. Išgėriau ir jo, ir sertralino, nusiraminau.
PRIKALT MANE PRIE KRYŽIAUS - tik po priepuolio atsiminiau, ką šiandien vakare planavau
Duokit žinot, ar labai blogai padaryčiau, jeigu dabar ryte (apie 9 h.) išgėrus bromazepamo pusę tabletės ir sertralino pilną, vakare, apie kokią 23h. išgerčiau bokalą alaus.
Suprantu, kad su tokiais vaistais ir ligom žaist negalima, labai bijau rizikuot, bet čia per tuos priepuolius visai užmiršau savo pažadus žmonėm. Ir tai pasiimčiau kokio silpno alaus, kad tik kuo mažiau veiktų su vaistais..

Aš ilgai netrukdysiu, turiu vieną klausimą ir tikiuosi, kad sureaguosit greitai, nes žinau, kad pas jus diskusijos neapmirę

Vakar ryte psichiatrė išrašė bromazepamo ir sertralino, iškart nusipirkau, bet negėriau, planavau pradėt nuo pirmadienio, kad galėčiau paskutinį savaitgalį (t.y. šiandien, šeštadienį) su draugais alaus išgert, nes daug kam po to bandomieji egzaminai ir čia paskutinis toks pasibuvimas lyg ir.
Šiandien anksti ryte turėjau labai stiprų panikos priepuolį ir psichiatrė liepė jam užėjus gert bromazepamo. Išgėriau ir jo, ir sertralino, nusiraminau.
PRIKALT MANE PRIE KRYŽIAUS - tik po priepuolio atsiminiau, ką šiandien vakare planavau

Duokit žinot, ar labai blogai padaryčiau, jeigu dabar ryte (apie 9 h.) išgėrus bromazepamo pusę tabletės ir sertralino pilną, vakare, apie kokią 23h. išgerčiau bokalą alaus.
Suprantu, kad su tokiais vaistais ir ligom žaist negalima, labai bijau rizikuot, bet čia per tuos priepuolius visai užmiršau savo pažadus žmonėm. Ir tai pasiimčiau kokio silpno alaus, kad tik kuo mažiau veiktų su vaistais..
O tu pilnametė? 
Sugalvojau gerą būdą.... Vakare tam susibūrime, kuriame bus gal ir tavo vaikinas (?!), alaus negerk ir mąsliu veidu daugiaprasmiškai sakyk: "Aš tai negersiu... Ne... Negaliu...". OT BŪTŲ?

Tik neįsižeisk, please, tikrai nesišaipau, bandau pajuokaut ir nuotaiką pakelt, kol kas nors atsakys, nes pati nors ir sirgau sunkia depresija vaistų nevartojau, tai nežinau.
Šiaip tai logiška, kad per tiek laiko vaistai turėtų būti pasišalinę iš organizmo...
Visom
.... Labai sergu už Night.

Sugalvojau gerą būdą.... Vakare tam susibūrime, kuriame bus gal ir tavo vaikinas (?!), alaus negerk ir mąsliu veidu daugiaprasmiškai sakyk: "Aš tai negersiu... Ne... Negaliu...". OT BŪTŲ?

Tik neįsižeisk, please, tikrai nesišaipau, bandau pajuokaut ir nuotaiką pakelt, kol kas nors atsakys, nes pati nors ir sirgau sunkia depresija vaistų nevartojau, tai nežinau.
Šiaip tai logiška, kad per tiek laiko vaistai turėtų būti pasišalinę iš organizmo...
Visom

QUOTE(Daniella @ 2015 03 14, 13:10)
O tu pilnametė? 

Neslėpsiu - nepilnametė

Idėja tai superinė, turbūt net nuotaiką tokioj situacijoj pasikelčiau

Bet ten labiau draugų/bendraklasių pasisėdėjimas bus, tai nei mąslaus žvilgsnio neišspausiu, nei bus susirūpinęs vaikinas šalia

QUOTE(Luzmirella @ 2015 03 14, 13:23)
Neslėpsiu - nepilnametė
Bet ten labiau draugų/bendraklasių pasisėdėjimas bus, tai nei mąslaus žvilgsnio neišspausiu, nei bus susirūpinęs vaikinas šalia

NU VA, matau tave kiaurai per ekraną

Vistiek iš bėdos išeitis, net jeigu nebus vaikino. Tavęs irgi bandomieji egzaminai laukia?
Iš smalsumo pagooglinau ta tema.... bet gal palauk išmanančių....
QUOTE(Daniella @ 2015 03 14, 13:27)
NU VA, matau tave kiaurai per ekraną

Vistiek iš bėdos išeitis, net jeigu nebus vaikino. Tavęs irgi bandomieji egzaminai laukia?

Laukia ir manęs bandomieji egzaminai, tik gaila, kad aš jų visiškai ne. Ir kaip tyčia tokiu metu diagnozę savąją išgirdau - somatoforminė autonominė disfunkcija, ir nerimo sutrikimai su nesunkios formos depresija

Ilgą laiką jaučiau, kad kažkas manyje ne taip, kad nuovargis ir savęs žeminimas, menkavertiškumo jausmas ne šiaip sau atsiradęs prieš metus - po šitų diagnozių viskas paaiškėjo. Aišku, bandysiu kapstytis, skirt daugiau dėmesio sau, ne vien ligų atžvilgiu, o ir savęs ieškojimo ir pažinimo, tačiau taip staigiai ir nepaaiškinamai iš socialinio gyvenimo iškristi bijau. Tai tom dienom, kada atsikeliu iš lovos, stengiuosi kaip galėdama daugiau išeit su žmonėm pabendraut, jaustis normalia abituriente

tiesa, ką prigooglinai? Aš irgi bandžiau ieškot, bet labai jau skiriasi nuomonės visų apie AD + nedaug nestipraus alko

QUOTE(Luzmirella @ 2015 03 14, 12:36)
Laukia ir manęs bandomieji egzaminai, tik gaila, kad aš jų visiškai ne. Ir kaip tyčia tokiu metu diagnozę savąją išgirdau - somatoforminė autonominė disfunkcija, ir nerimo sutrikimai su nesunkios formos depresija
Ilgą laiką jaučiau, kad kažkas manyje ne taip, kad nuovargis ir savęs žeminimas, menkavertiškumo jausmas ne šiaip sau atsiradęs prieš metus - po šitų diagnozių viskas paaiškėjo. Aišku, bandysiu kapstytis, skirt daugiau dėmesio sau, ne vien ligų atžvilgiu, o ir savęs ieškojimo ir pažinimo, tačiau taip staigiai ir nepaaiškinamai iš socialinio gyvenimo iškristi bijau. Tai tom dienom, kada atsikeliu iš lovos, stengiuosi kaip galėdama daugiau išeit su žmonėm pabendraut, jaustis normalia abituriente
tiesa, ką prigooglinai? Aš irgi bandžiau ieškot, bet labai jau skiriasi nuomonės visų apie AD + nedaug nestipraus alko

Neliūdėk, esi jaunas žmogus, turėtum greitai pasveikti, jei stengsies, gersi vaistus. Gerai, kad lengva depresijos forma, viskas bus gerai, iš niekur neiškrenti.
AD nieko, bet bromazepamas - raminamasis, su jais negalima gerti alkoholio. Bet tikrai nemanau, kad kas nutiks išgėrus bokalą alaus. Kartą išgėriau raminamą dėl stresinės situacijos, po to pamiršusi, kad gėriau vaistą, gėriau alkoholio. Ir nieko. Bet šiaip visada vengiu gerti alko, jei tenka gerti raminamuosius.
Aš vakar norėjau atsipalaiduoti su alko po ilgo laiko. Gėriau alaus kokius 2.5 butelius. Bet, kaip žinia, be savo narkotiko kvetiapino neužmiegu. Tai kaip kliedesy pragulėjau porą val, tada atsikėliau 3 ryto, išgėriau vaistą, pabuvau kiek ir ėjau miegoti. Šiandien vos vos galvą sopa, nors buvau tik lengvai apsvaigusi.
manau nieko neatsitiks. Bent man nieko neatsitinka, visai nejaučiu kokio blogumo, net ir daugiau pavartojus alkoholio. Gal tik kokiom kepenim labiau kenkia.