Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

QUOTE(Ku-ku-shka @ 2015 02 17, 09:01)
O šunė tai akivaizdžiai, kol kas bailiukė - laukia daug darbo.
Kadangi jau namuose apsiprato, galvoju pradėt vest į lauką. Tik oras žvarbokas, su vėju, bijau kad teigiamo įspūdžio jai nesuformuos. Kaip manot, gal pirma su tqše pradžioje išsinešti panešiot, kad prie erdvės priprastų?  g.gif

nugi su kailiniais tie musu sunys.. nesusals.. aisku ilgam nevesciau,. bet po 10min ir n kartu per diena tai tikrai einam..

QUOTE(zemaiteki @ 2015 02 17, 09:25)
Kas liečia draugiškumą, tai maniškė myli visus ir man tai labai patinka, nes žinau, kad jei reiks palikt kur pas draugus arba kartu su ja nuvažiuot, tai nebus jokių problemų... O ir parodose visų glostoma jaučiasi laiminga ir nereikia šiept dantų smile.gif Nors aišku visko pasitaiko. Atsiranda keli procentai žmonių, kurie jai nepatinka smile.gif

maniske ir kolkas draugiska, labai myli vaikus.. pati prie ju eina.. thumbup.gif Man labai super,kad neloja.. Amteli nebent kai ka valgom doh.gif
Atsakyti
Ne dėl šalčio aš, dėl komforto bijau, nes labai jau įsitempęs šuniukas biggrin.gif

Kad prie vaikų eina, čia jau, ko gero veisėjos įdirbis. O mano pavyzdys parodis, ar išsitaiso socializacijos ankstyvame amžiuje spragos g.gif

Gal mažos jos dar loti, nes manoji irgi neloja. tik su lova pykstasi, urzgia ant jos kai negali užlipti biggrin.gif
Atsakyti
Maniškė nelojo iki kokių 4 mėn., bet ir po to griežtai drausdavom, nes prisiklausę buvom, kad cvergai mėgėjai palot ir jų balsas labai skardus. Dabar loja tik tada, kai vejasi ką nors smile.gif užtat visi kaimynai patenkinti, kad negirdi, jog auginam šunį smile.gif Ir teta, kuriai buvom palikę baisiausiai buvo patenkinta. Sako, kas čia per šuo, kad visai neloja. Bet labai gerai. Man sargo nereikia. Man reikia draugo 4u.gif
Atsakyti
Bet kai svetimas eina pro duris gal loja? g.gif
Atsakyti
ne, neloja. Išvis nekreipia dėmesio. Tik kai kas paskambina į duris nubėga pasitikt vizgindama uodegą, bet jokių lojimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ku-ku-shka @ 2015 02 17, 14:17)
Ne dėl šalčio aš, dėl komforto bijau, nes labai jau įsitempęs šuniukas  biggrin.gif

Kokio amziaus jusu suniukas ir is kur pirkote?
Atsakyti
QUOTE(Ku-ku-shka @ 2015 02 17, 09:01)

Eli maja, o tašė didelė? Po didelio šuns - kaip naujokė su tokiu mažiuku  blush2.gif  Nors, jei toliau taip augs, tai mitelšnaucerį tikrai pasieksim  lotuliukas.gif

Mano šunė mažutė. Rankinė tokia http://www.kika.lt/s...ss-rankine.html Vasarą buvo akcija, kainavo apie 80 lt.

Dabar jau tik išimtinais atvejais įdedu. Bet kol aš išmokau ją ten patupdyti doh.gif Dabar jau puikiai pavyksta.

Įsitaisiau guolį įvilkti į pagalvės užvalkalą. Skalbti paprasčiau.
Papildyta:
QUOTE(Ku-ku-shka @ 2015 02 17, 14:17)
Ne dėl šalčio aš, dėl komforto bijau, nes labai jau įsitempęs šuniukas  biggrin.gif

Kad prie vaikų eina, čia jau, ko gero veisėjos įdirbis. O mano pavyzdys parodis, ar išsitaiso socializacijos ankstyvame amžiuje spragos  g.gif

Gal mažos jos dar loti, nes manoji irgi neloja. tik su lova pykstasi, urzgia ant jos kai negali užlipti  biggrin.gif

Mes nuo 3 mėn. ėjom į mokyklą socializacijai. Lankė apie 10 šuniukų. Buvo du šuniukai: vienas nuo šeimininkės kelių nulipo po, maždaug, 8 užsiėmimų. Kitas - daugiausiai laiko praleido prie šeimininkės kojų. Darbo daug pokyčiams pasiekti. Bet ...nieko neįmanomo nėra.
Atsakyti

Įsitaisiau guolį įvilkti į pagalvės užvalkalą. Skalbti paprasčiau.
Mes nuo 3 mėn. ėjom į mokyklą socializacijai. Lankė apie 10 šuniukų. Buvo du šuniukai: vienas nuo šeimininkės kelių nulipo po, maždaug, 8 užsiėmimų. Kitas - daugiausiai laiko praleido prie šeimininkės kojų. Darbo daug pokyčiams pasiekti. Bet ...nieko neįmanomo nėra.
[/quote]

Ačiū, galvosiu ar tašės ir man reikia smile.gif

Be abejo, mes viską įveiksim smile.gif tiesiog keista, kai šuo labai kitoks, nei prieš tai buvęs blush2.gif
nelygint kol kas neišeina, gal su laiku...

Šuniukas labai alkanas, todėl labai gabus thumbup.gif
Pradėjom dirbti su klikeriu, jau moka sėdėt ir gulėt bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Ku-ku-shka,2015 02 18, 09:52]
[/quote]
Ačiū, galvosiu ar tašės ir man reikia smile.gif
[/quote]

smile.gif Aš savo mažiuže daug kur vežuosi, kartais ir darbo reikalais. Tolimiausia kelionė buvo beveik 300 km. per dieną. Tai tašė buvo išsigelbėjimas. Kaip kitaip įeisi į prekybos centrą, ar kavinę schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eli maja: 18 vasario 2015 - 20:18
Niekada nesinešu/nesivedu šuns į prekybos centrą ar kavinę schmoll.gif . Nebent kavinė priima su šunimis, bet tada rankinė niekam nereikalinga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 18 vasario 2015 - 20:21
QUOTE(Dilma @ 2015 02 18, 20:21)
Niekada nesinešu/nesivedu šuns į prekybos centrą ar kavinę schmoll.gif . Nebent kavinė priima su šunimis, bet tada rankinė niekam nereikalinga biggrin.gif

Visiškai pritariu smile.gif Tiesiog, kai vežuosi, kitos galimybės neturiu. Kai nešalta/nekaršta palieku mašinoje. Kitu atveju - išeitis tik tokia. Juk prie durų nepririši schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eli maja: 18 vasario 2015 - 20:25
Vakar sterilizavom Kenzo, gaunasi dvi dienos iki 7-o mėn. Šiandien jau užšoka ant sofos. Pjūvis apie 2cm, jei ne mažiau. Dar nelaksto kaip padūkus, ilsisi daugiau, bet pernešė viską gan lengvai. Lauke tik su reikalu būna, bet ir šaltis lauke -20 doh.gif
Prada laksto sniegu, jai nesvarbu oras.
Atsakyti