Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

Sveiki, tikrai, visi kažkur dingo g.gif

O aš vėl turiu klausimą apie kailį.
kada pirmo trimingo laikas?
Pas rusus skaitau, kad šnaucerius siūlo pirmą kartą triminguoti ne anksčiau kaip 6-7 mėn, kai pasikeičia dantys ir kai šilta.
Mano šuniukei 4 mėn ir savaitė. Vakar buvau pas kirpėją ir paaiškėjo, kad plauką aš pati sėkmingai pašalinau, liko tik vaikiška pavilnė.
todėl norėčiau paklaust, ar būtina dabar povilnę pašalinti, gal geriau būtų laukti kol atšils, gal su amžiumi ji dar lengviau pasišalintų ir šuiniui neskaudėtų ir šalta nebūtų?
Atsakyti
QUOTE(Ku-ku-shka @ 2015 04 16, 09:22)
O aš vėl turiu klausimą apie kailį.
kada pirmo trimingo laikas?
Pas rusus skaitau, kad šnaucerius siūlo pirmą kartą triminguoti ne anksčiau kaip 6-7 mėn, kai pasikeičia dantys  ir kai šilta.
Mano šuniukei 4 mėn ir savaitė. Vakar buvau pas kirpėją ir paaiškėjo, kad plauką aš pati sėkmingai pašalinau, liko tik vaikiška pavilnė.
todėl norėčiau paklaust, ar būtina dabar povilnę pašalinti, gal geriau būtų laukti kol atšils, gal su  amžiumi ji dar lengviau pasišalintų ir šuiniui neskaudėtų ir šalta nebūtų?

Dar mazute, geriau palaukit siltesniu oru. Mes vakar saviske nupesem tai salta dabar, maikute uzdedu tai net nesispyrioja, su dziaugsmu laukia kada aprengsiu. O kai kaili turi tai net neprisikviesi aprengimui biggrin.gif
Atsakyti
Maniškė, tai slepiasi, kai sakau, kad į lauką eisim, nes žino, kad rengt norėsiu lotuliukas.gif bet jau porą dienų neberengiu. Nieko, nešąla kažkaip smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Senokai čia nesilankiau, tad tikiu, kad nelabai kas ir atsimena blush2.gif Gyvenam su nuostabiu juodu cvergiuku Oziu, kuris jau 5 metelius mus džiugina savo draugija wub.gif
Ozis dokumentuotas, bet parodose nedalyvaujame. Buvo vienu metu kilusi mintis, bet supratau, kad mum to visai nereikia cool.gif
Einu iš proto dėl šios veislės wub.gif Grožiuosi, gėriuosi ir žaviuosi jūsų įkeltomis nuotraukomis wub.gif

QUOTE(Arija @ 2015 03 27, 14:33)
Bandysim su radiju, ačiū.
Kadangi dabar ir katinas yra, kuris labai jau nori būt prie šuns visą laiką, tai nesu tikra, kad uždarymas į narvą jiems abiems patiks.
Galvoju dar nupirkt KONG žaislą (http://guffis.lt/prekes-sunims/zaislai-sunims/kong-classic-zaislas-suniui) ir gal nemaitint prieš išeinant, kad būtų užsiėmęs maisto krapštymu. bet jis nelabai valgus ir tikrai jei labai pergyvens paliktas nenorės jokio maisto.
Turėjau kitų šunų, bet nei vienas nekaukdavo, dėl to net nežinau kaip spręsti šitą problemą...

Mūsiškis viens prie vieno su jūsiškiu doh.gif Vienas likęs koncertuoja per visą daugiaaukštį. Skanėstai lieka nepaliesti, žaislai taip pat, kilimas kolidoriuj sujauktas verysad.gif Mąsčiau apie antrą šuniuką (nes ir taip antro labai noriu, tik vyras pirštą prie smilkinio sukioja ax.gif ), bet ne faktas, kad tai padėtų. Tai va, taip pat nebežinau kaip spręsti...

QUOTE(Prickly @ 2015 04 02, 12:09)
Čia turbūt mergyčių problemos smile.gif , mano vaikinas tai lauke būtų ir būtų, ar lyja ar ne - nes reikia kiekvieną medį, kiekvieną akmenį ar kokią numestą šiukšlę 'pažymėti' rolleyes.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(liuka** @ 2015 04 03, 22:21)
Gero savaitgalio  mirksiukas.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ka tik gavau skambutį iš kirpėjos, prašo mano merginų pabūti manekenėm per cvergų kailio prieziuros parodą bigsmile.gif Turėjo mūsų merginų veisėjos šunys dalyvauti, bet negalėjo, tai ji mus pasiūlė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2015 04 18, 22:02)
Ka tik gavau skambutį iš kirpėjos, prašo mano merginų pabūti manekenėm per cvergų kailio prieziuros parodą  bigsmile.gif Turėjo mūsų merginų veisėjos šunys dalyvauti, bet negalėjo, tai ji mus pasiūlė  doh.gif

Tai labai gerai, džiaugtis reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(malinua @ 2015 04 19, 03:02)
Tai labai gerai, džiaugtis reikia biggrin.gif

Džiaugiuosi, bet ir nerimauju kartu. Kaži ar nestresuoja jos ten unsure.gif
Atsakyti
Buvom Šiaulių parodoj pasižvalgyti, pasisocializuoti.
Deja, neapskaičiavom laiko, kad ringai vėluos, tai nebekankinau savo mažės, ringo nesulaukę, labai pavargę išvažiavom verysad.gif
Bet pasižmonėjom, paplepėjom.
Man pasirodė, kad gana daug cvergiukų buvo, didelė konkurencija.
Viena labai šauni kalytė puikiai pasirodė agility varžybose. Per metus į 3 klasę perėjo, kalytei metai!
Kaip facebookas man praneša, kaip visada sėkmė lydėjo Markoni ir liuka**
Na, bet jų šunys net ant stalelių stovėdami, mano, nedaug išmanačio akimis išsiskyrė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ku-ku-shka @ 2015 04 20, 10:02)

aciuks.gif
Zunda Juros Puta (12men.) trecia jos paroda pazvaigzdejo tikrai biggrin.gif 2xJN, 2x Best Junior ,2xBOB, BIG3
ZZ TOP (12men.) 2xJN, BOS
Jau senai turejau viena didele svajone ax.gif , kuri vis neissipildydavo verysad.gif - tai va issipilde eksprontu biggrin.gif clap.gif wub.gif
VEISLYNAS JUROS PUTA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liuka**: 20 balandžio 2015 - 08:42
QUOTE(Ku-ku-shka @ 2015 04 20, 09:02)

Viena labai šauni kalytė puikiai pasirodė agility varžybose. Per metus į 3 klasę perėjo, kalytei metai!
Kaip facebookas man praneša, kaip visada sėkmė lydėjo Markoni ir liuka**
Na, bet jų šunys net ant stalelių stovėdami, mano, nedaug išmanačio akimis išsiskyrė  smile.gif

Agility/Jumping 1 - gali varžytis visi šunys, kuriems renginio dieną suėjo ne mažiau kaip 18 mėn.o kur jau apie A3 kalbėt... kažko nesupratot turbūt
Atsakyti
QUOTE(malinua @ 2015 04 20, 09:01)
Agility/Jumping 1 - gali varžytis visi šunys, kuriems renginio dieną suėjo ne mažiau kaip 18 mėn.o kur jau apie A3 kalbėt... kažko nesupratot turbūt

Oi, atsiprašau, tiksliai supaioniojau blush2.gif
Kalytė tik metus treniruojasi, ji 2012 gimimo.
Bėgo tikrai gražiai smile.gif

o yra kažkur skelbiami parodų rezultatai? Įdomu pažiūrėt kaip kitiem sekės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ku-ku-shka: 20 balandžio 2015 - 09:21
QUOTE(Ku-ku-shka @ 2015 04 20, 09:02)
Viena labai šauni kalytė puikiai pasirodė agility varžybose. Per metus į 3 klasę perėjo,

QUOTE(Ku-ku-shka @ 2015 04 20, 10:08)
Kalytė tik metus treniruojasi, ji 2012 gimimo.
Bėgo tikrai gražiai  smile.gif

Ar tik ne Gabrieles Ekstra is Unijos bigsmile.gif ?
Atsakyti