Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

QUOTE(arvydas. @ 2015 02 14, 22:59)
Dilma, paprasyciau nestumt ant Sarkozy!! Jin (jeigu spintoj) miega ilgiau negu nuo cia iki Los Andzelo (ir atgal) bezdalas sklinda.
Jau cant ka kates moka, tai MOKA  biggrin.gif  biggrin.gif

Anuka jukš iš čia user posted image biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2015 02 14, 23:22)
Anuka jukš iš čia user posted image biggrin.gif

blink.gif ... ??? Bet tai ir as juk terjera esu mates... blush2.gif
Nu gerai jau gerai... Atsisiurbiu. Bet vien del Dilmos kurios afigenai bijau; is to strioko net MYLIU (antru numeriu po pirmunes) wub.gif wub.gif ir siaip visokiu kalizmu kiek imanoma vengiu, kad zmona nesuzinotu mirksiukas.gif
SEKMES LYTINIUOSE!! thumbup.gif
Atsakyti
Su tuo erdvės ribojimu, tai mes naktį ir kai nebūnam namie visada paliekam yik virtuvėje ir koridoriuje. Kai palikau kažkada duris atidarytas į salioną, tai radau sugraužtą knygą. Daugiau nebepalikau. O naktimis irgi iš pradžių cypdavo, bet jau dabar įprato. Ryte išgirsta kaip jau verties ant šono, tai iškart inkšt už durų pradeda smile.gif
O dėl vištos kaulų, tai duodam tik iš kikos tas džiovintas kojas. Iš lėkštės kaulų neduodam. Nebent kokios avies ar kiaulės apvalų, o ne ilgą kaulą.
Atsakyti
Čia jau priklauso nuo požiūrio. Man atrodo, kad šuo laimingas kai jo gyvenimo sąlygos artimos prigimčiai. Gauja visada kartu. Aišku einam į darbą ir šuo turi likti vienas, va tada ta būda gali praversti, nes ji artima olai - saugiai vietai, kol vėl visi bus kartu.
O miegot atskiruose patalpose, čia jau ne kaip gauja. Mes kiek tik įmanoma būsim kartu. Ir rytą savo paankstinau, nes teks spėt prieš darbą pažaist. Kai mažas vaikas namie, juk turi viskas keistis smile.gif
Dar noriu paklaust, ar čia tai veislei būdingi katiniški judesiai, kai gaudo žaisliuką labiau letenom ir pirmai progai pasitaikius susikrausto ant kelių?
Kol kas manoji sekioja paskui mane, žaidžia su manimi, su kitais kažkaip atsargiai elgiasi. Čia jiems būdinga, ar socializacijos trūkumas?
Atsakyti
QUOTE(Ku-ku-shka @ 2015 02 16, 11:56)
Čia jau priklauso nuo požiūrio. Man atrodo, kad šuo laimingas kai jo gyvenimo sąlygos artimos prigimčiai. Gauja visada kartu. Aišku  einam į darbą ir šuo turi likti vienas, va tada ta būda gali praversti, nes ji artima olai -  saugiai vietai, kol vėl visi bus kartu.
O miegot atskiruose patalpose, čia jau ne kaip gauja. Mes kiek tik įmanoma būsim kartu. Ir rytą savo paankstinau, nes teks spėt prieš darbą pažaist. Kai mažas vaikas namie, juk turi viskas keistis  smile.gif
Dar noriu paklaust, ar čia tai veislei būdingi katiniški judesiai, kai gaudo žaisliuką labiau letenom ir pirmai progai pasitaikius susikrausto ant kelių?
Kol kas manoji sekioja paskui mane, žaidžia su manimi, su kitais kažkaip atsargiai elgiasi. Čia jiems būdinga, ar socializacijos trūkumas?

Būdingas ir "katiniškas" elgesys ir atsargumas. Va mano tai atsargi , su svetimais neina bičiuliautis, tik veisėja jai prie širdies iš aplinkinių na ir šeimos nariai. Bet mačiau ir tokių, kur visi draugai, visus išmyluoja, išbučiuoja, bet man tokio nereikėtų biggrin.gif
Kas liečia ribojimą erdvės, na kol buvo maža pratinau prie bokso, kad veliau nekiltų nesklandumų kur keliaujant ar parodose, tai tą vietą šuo puikiai žino. O namuose tai leidžiama visur, miega tik kartu, o ir vieteles kelias turi,kur karts nuo karto ilsisi. Kuo daugiau drausti, tuo daugiau šunybių.
Atsakyti
Aš irgi nenoriu "visų draugo", tačiau įdomu, kad su namiškiais ji atsargiai elgias.

Dėl Malinua išvardintų priežasčių aš irgi galvoju apie boxą, tik kad visai nemažo reikia, kad patogu būtų, o bute tos vietos nėra per daug g.gif
Vat ir svarstau, o laiko mažėja, nes kai "šnaucera" susiformuos įpročius, bus sunku keisti.
Kokių išmatavimų Jūsų šuniukų guoliai?
Apžiūrėjus pasiūlą, ėmiau galvoti, jog teks siūti...
Atsakyti
QUOTE(Ku-ku-shka @ 2015 02 16, 15:15)
Aš irgi nenoriu "visų draugo", tačiau įdomu, kad su namiškiais ji atsargiai elgias.

Dėl Malinua išvardintų priežasčių aš irgi galvoju apie boxą, tik kad visai nemažo reikia, kad patogu būtų, o bute tos vietos nėra per daug  g.gif
Vat ir svarstau, o laiko mažėja, nes kai "šnaucera" susiformuos įpročius, bus sunku keisti.
Kokių išmatavimų Jūsų šuniukų guoliai?
Apžiūrėjus pasiūlą, ėmiau galvoti, jog teks siūti...

mano visi boksai sulankstyti ir sudėti giliai giliai, turiu bent kelis, vienas tik vienam šuniui uždaryti, kiti du medžiaginiai, telpa du cvergai laisvai, jie juk kompaktiški šunys smile.gif O vienas gultas po rašomu stalu, jį pirkau Vikingo išparduotuvėje Kaune, jis nemažas, labai minkštas, nesitepa, skersmuo gal 60cm o kaina buvo bijau pameluot gal 20lt. Na o dar kitas "guolis" ant palangės kilimėlis smile.gif
Atsakyti
Ačiū,
iki palangės mums dar toli smile.gif
o gultuko dar ieškosiu, arba siūsiu
Atsakyti
QUOTE(Ku-ku-shka @ 2015 02 16, 19:58)
Ačiū,
iki palangės mums dar toli  smile.gif

http://www.vetvila.l...ksas-atlas.html
Kazkas panasaus dydzio,tik ne mazesnis,pas mane tokie.Labai patogu kelionese,isimi durelis,guolis suniukui.Kai pripras,nores atsipusti nuo jusu,nueis pas save miegoti.Jei neklauso,ismokinsite kur jos vieta.Plius gal teks nuvaziuoti ten,kur nenores sveciai kad jusu lovoje miegotu suo,tures savo narva.Tik ne medziagini,pirmiausiai jie nesaugus,gali ir pragriauzti ir uztrauktukus patvarkyti,vasara tarp ju karsta.Turiu,labai graziai ilsisi sudetas.Plastmasinis boksas labai gerai telpa po stalu.Kaip pastebejau daznai pas ka ten padetas bigsmile.gif Jei tokiame bokse paliksite tris-keturias valandas irgi nieko labai neatsitiks,pastoviai tai tikrai nelaikykite.Bet suo turi tureti savo vieta.Erdves ribojimas,maziau pagundu blogiems darbams. bigsmile.gif
Socializacija jusu suniukui reikalinga,ir pradeti kuo anksciau,nes jau pasirinkusi jus,ir ignoruodama kitus seimos narius,gali buti truputi pas ja baimes jausmo.Cia jau pratinkit kad butu "visu drauge".Ateina svecias ,leiskite jam pazaisti su jusike. Zmogus-suns draugas.
Atsakyti
QUOTE(Ku-ku-shka @ 2015 02 16, 18:58)

Gulttų, tikrai, galima rasti ir Kikoje, ir ne tik. Nebent pigiau, nei 50 lt. kas pasiųs g.gif Maniškei jau reikės keisti doh.gif Užteko 6 mėn.
Papildyta:
QUOTE(Ku-ku-shka @ 2015 02 16, 14:15)

Dėl Malinua išvardintų priežasčių aš irgi galvoju apie boxą, tik kad visai nemažo reikia, kad patogu būtų, o bute tos vietos nėra per daug  g.gif

Aš taip pat daug skaičiau ir prieš 8 mėn. klausiau patarimų g.gif Ačiū visiems padėjusiems smile.gif Šiandien turiu medžiaginį boxsą (negaliu pasakyti matmenų, liko mašinoje), kurio nenešioju pirmyn-atgal. Privalumai - patogus, lengvas, galima ir supakuoti. Esu nusinešusi pas sesę, kai likau miegoti. Mereikėjo rūpintis, kad šeimininkams prabudus, šunė bėgs pas juos. Trūkumai - jau siuvau, nes pragraužė. Kai jau bus nebepataisomas - pirksiu plastmasinį. mirksiukas.gif
Taip pat turiu ir tašę. naudoju nedaug, bet vis prireikia.Ypač, kai šalta arba buvo labai karšta. Juk nepaliksi mašinoje.
Tiesiog apsirūpinau viskuo, kad tik abiems būtų gerai ir patogu.
Atsakyti
QUOTE(mazenis @ 2015 02 16, 20:32)
http://www.vetvila.l...ksas-atlas.html
Kazkas panasaus dydzio,tik ne mazesnis,pas mane tokie.Labai patogu kelionese,isimi durelis,guolis suniukui.Kai pripras,nores atsipusti nuo jusu,nueis pas save miegoti.Jei neklauso,ismokinsite kur jos vieta.
Socializacija jusu suniukui reikalinga,ir pradeti kuo anksciau,nes jau pasirinkusi jus,ir ignoruodama kitus seimos narius,gali buti truputi pas ja baimes jausmo.Cia jau pratinkit kad butu "visu drauge".Ateina svecias ,leiskite jam pazaisti su jusike. Zmogus-suns draugas.

Atlas , kaip suprantu, ne mazesnis nei 20 - ilgis 58 cm, aukštis 32 cm, plotis 37 cm.?
Guolio nerandu ne todėl, kad per brangūs, o todėl, kad "neverti" mano šunio lotuliukas.gif
Kad nemalonūs apčiuopimui kažkokie dauguma, sintetiniai visi. Norėtųsi natūralaus, bent jau paviršiaus. Patiko idėja http://www.umauma.lt/gultai%20sunims, kur bent jau paviršius natūralus, tai ir galvoju, gal nusipirkt storesnio lino ir pasiūti bigsmile.gif

O šunė tai akivaizdžiai, kol kas bailiukė - laukia daug darbo.
Kadangi jau namuose apsiprato, galvoju pradėt vest į lauką. Tik oras žvarbokas, su vėju, bijau kad teigiamo įspūdžio jai nesuformuos. Kaip manot, gal pirma su tqše pradžioje išsinešti panešiot, kad prie erdvės priprastų? g.gif

Eli maja, o tašė didelė? Po didelio šuns - kaip naujokė su tokiu mažiuku blush2.gif Nors, jei toliau taip augs, tai mitelšnaucerį tikrai pasieksim lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ku-ku-shka: 17 vasario 2015 - 09:03
Kas liečia boksą, tai mūsų medžiaginis ir tikrai gana nemažas. Išmatavimų nepasakysiu, bet pusę galinės mašinos sėdynės užima. patogu transportavimui ir namie naudot. Pradžioj buvom pastatę virtuvėj po stalu, bet jai ten nepatiko, tai teko atnešt arčiau buto durų, kur ji mėgdavo gulėt. Vietos tikrai atrasit wink.gif Ir patogu kažkur nuvažiavus, kad turi savo vietą. Šiaip bokso niekada nerakinam, nebent kelionėje. Nors ir medžiaginis, bet niekada negraužė. Man jis toks jaukesnis, nei plastmasinis. ax.gif
O dėl guolio, tai mes tokio išvis neturim, nes nėra kur padėt, o ji dažniausiai vistiek ant kelių arba šalia ant sofos įsitaiso. Tikras katinas biggrin.gif Miega ant mano pilvo dažnai, užtat nakčiai į lovą ir neįsileidžiam lotuliukas.gif
O tašės irgi neturim. Kažkaip neprireikė. O į lauką vedėm iš karto, kai tik parsivežėm. Ir nieko, buvo labai patenkinta smile.gif
Kas liečia draugiškumą, tai maniškė myli visus ir man tai labai patinka, nes žinau, kad jei reiks palikt kur pas draugus arba kartu su ja nuvažiuot, tai nebus jokių problemų... O ir parodose visų glostoma jaučiasi laiminga ir nereikia šiept dantų smile.gif Nors aišku visko pasitaiko. Atsiranda keli procentai žmonių, kurie jai nepatinka smile.gif
Atsakyti