Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(arvydas. @ 2015 02 15, 17:18)
Kodel "TOS" jei pagavom tik viena??  blink.gif  biggrin.gif
Ai, baikim nusisnekinet. Eik... medziot kudrinuku  mirksiukas.gif
--------------
Vakar dukra francuzkam restronge sraigiu ragavo, bet sake, kad mano meslyne prigaudytos ir MP uzfarsiruotos vis tiek buna skanesnes  lotuliukas.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif

tai medziot ir i puoda det? biggrin.gif tada geriau helena pamaitinciau - bet ana soti, jai ir katuskes nevalgomos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzerse @ 2015 02 15, 16:52)
gal bent kiek naudos duos. Google'j labai daug info pateikia, nereikia kažkokiuose giliuosiuose talmuduose ieškot, nebent jau reikalinga smulkmeniška info. Va, prašau:

Kūdrinukiniai (lot. Lymnaeidae, vok. Schlammschnecken) – pilvakojų moliuskų (Gastropoda) šeima.

O kazi as 155 zinutej ne apie ta pati nuoroda buvau idejus g.gif
Atsakyti
Buvau pažadėjusi foto smile.gif

user posted image

Sandia, nepaskaičiau iki galo tavo kripotos pavadinimo ir susimoviau blush2.gif
Aišku aš tokios neturiu. Tikiuosi susimatysim dar kada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kubilina @ 2015 02 15, 20:29)
Buvau pažadėjusi foto  smile.gif

Uuuu blink.gif Is katro botanikos sodo fotke nusraibinai biggrin.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 02 15, 22:04)
Uuuu  blink.gif  Is katro botanikos sodo fotke nusraibinai  biggrin.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif

Iš savo g.gif lotuliukas.gif
O ir tas akmenukas centre juk matytas, a?
Atsakyti
kokie sažalynai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kubilina @ 2015 02 15, 21:08)
Iš savo  g.gif  lotuliukas.gif
O ir tas akmenukas centre juk matytas, a?

schmoll.gif schmoll.gif Nematytas schmoll.gif schmoll.gif Tas kurio nenorejai jamt toks purvinas buvo... blush2.gif
Atsakyti
kubilina, puikus natūralios gamtos vaizdelis. thumbup.gif Patinka tokie. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kubilina @ 2015 02 15, 21:29)

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2015 02 15, 22:09)
kokie sažalynai  thumbup.gif

Man tas sąžalynas per daug monotoniškai žalias ir dar labai noriu "krapų".
Bujojantį lotosą beveik sunaikinau savo rankomis, po dviejų persodinimų ir didžiulio krūmo liko mažuliukas ir dabar bandau kokose auginti, augina mikroskopiškai mažus lapelius. O su krapais-eglutėmis tai kai tik pradeda augti vis neėda žuvytės.
Atsakyti
man tai žuvies daugiau norėtųsi, arba nesimato jų nuotraukoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(kubilina @ 2015 02 15, 21:29)
Sandia, nepaskaičiau iki galo tavo kripotos pavadinimo ir susimoviau  blush2.gif
Aišku aš tokios neturiu. Tikiuosi susimatysim dar kada  ax.gif

Nu va, dabar Cile gavo mirksiukas.gif bet jei noro bus kita karta pazadu nuraut tau.
Atsakyti