paziurejau i savo po sio vaizdelio tai pas mane tas pats kas tuscia
mmm tikras rojus akims, Kubilina.
(nors neseniai skundziaus kad vietos neber..)
QUOTE(11alpina @ 2015 02 15, 22:51)
Labai tikslus pastebėjimas
Žuvų tėra kelio picelijos, porelė pulcheriukų, lapė ir pora ancitrusų.
Aš noriu padaryti restartą, todėl nieko naujo neperku, galvoju netraumuosiu aš jų paskui kokiam kibire.. Bet laikas bėga greičiau, nei aš sukuosi, dabar jau Arvydas tikrai gali juoktis iš manęs, kad tik šneku, o nieko nedarau ....
Oi ir krevetukų pasirodo yra
nu tai lauksim pasikeitimų
mes kantrios..
Ačiū visiems už gražius žodžius
sveiki :-) labai noreciau jusu patarimo del akvariumo irengimo. Esu pradedancioji siame reikale, bet labai noriu igyvendinti savo sena svajone. Patarkite kokio litrazo akvariuma isirengti kambaryje,kuris yra ir miegamasis. Norisi didesnio, bet tuo paciu kad filtras , burbuletorius veiktu tyliau.. Klausimas,ar nakciai juos galima atjungti? ar cia svarbiausia ne ne litrazas, o kokios jame gyvena zuvytes? Is pradziu galvojau apie 112litru, dabar manau kad ir 72,ar 59 l uztektu. Tik va kalusimas kitas ar zuvyciu pasirinkimas mazesnio litrazo akvariumui pakankamas? Aciu labai,visiems kas ras laiko atsakyti ir patarti !:-)
Iš savo patirties
Pas mane kambaryje stovi mažiukas, gal 56l akvariumiukas
Prie burbuliatoriaus negaliu pasakyti, kad pripratau
Vis dar jis man trukdo užmigti
Nors kai miegu gali ir tūsas šalia vykti
Pas sesę yra gigantas, 450 l akvariumas, su išoriniu filtru... Garsas
Tame kambaryje galima miegoti iš bėdos...
Tad jei galėčiau pasirinkti - nestatyčiau akvariumo kambaryje, kuriame miegu
Pas sesę yra gigantas, 450 l akvariumas, su išoriniu filtru... Garsas
Tad jei galėčiau pasirinkti - nestatyčiau akvariumo kambaryje, kuriame miegu
Aciu, tame ir reikalas, kad butas tik dvieju kambariu
norinenori teks miegot kartu su zuvytem
pas mane miegamajame stovi trys akvariumai, jokios bėdos nėra. Garsas tikrai nedidelis.
Klausimas labai jau apstraktus, maždaug: noriu mašinos, patarkit kokios? Kuo akvariumas didesnis, tuo su juo lengviau bus. Imkit virš 100, tikrai nesigailėsit. Kaip suprantu, darysit augalinį, nes ciklidinį sakykim 72 litrų įrengti nėra lengva
Klausimas labai jau apstraktus, maždaug: noriu mašinos, patarkit kokios? Kuo akvariumas didesnis, tuo su juo lengviau bus. Imkit virš 100, tikrai nesigailėsit. Kaip suprantu, darysit augalinį, nes ciklidinį sakykim 72 litrų įrengti nėra lengva
QUOTE(kubilina @ 2015 02 15, 21:29)
Grazumelis
Prasom primint kiek cia litru ir kiek dabar watu sviecia
O del susimatymo, tai sakem darysim dar Azuolyne meeta, skaitlingesni
QUOTE(Sandia @ 2015 02 15, 22:53)
Nu va, dabar Cile gavo
Va va, as ir galvoju ziuredama foto, kad tokios kriptos kuria gavau pas Kubilina ner...
QUOTE(Eri` @ 2015 02 15, 22:57)
mmm tikras rojus akims, Kubilina.
(nors neseniai skundziaus kad vietos neber..)
Nu nieko, suaugs ir pas tave i panasu vaizda, tik luktelt mazumele reik.
QUOTE(evelinukass @ 2015 02 16, 01:31)
Norisi didesnio, bet tuo paciu kad filtras , burbuletorius veiktu tyliau.. Klausimas,ar nakciai juos galima atjungti? ar cia svarbiausia ne ne litrazas, o kokios jame gyvena zuvytes? Is pradziu galvojau apie 112litru, dabar manau kad ir 72,ar 59 l uztektu. Tik va kalusimas kitas ar zuvyciu pasirinkimas mazesnio litrazo akvariumui pakankamas?
Siulyciau imt ta 112 ltr ar aukstesni 126 ltr. Tas 72 ltr tai man isvis nesusipratimas - jis nei augalams nei ciklidams tikes
Pas mane gale lovos 60 ltr stovi, ant rasomo stalo 30ltr, tai beveik nesigirdi tu filtru, tiesa,pas mane ji abu be deguonies padavimu...lenkiski fan'ai.
QUOTE(evelinukass @ 2015 02 16, 00:31)
sveiki :-) labai noreciau jusu patarimo del akvariumo irengimo. Esu pradedancioji siame reikale, bet labai noriu igyvendinti savo sena svajone. Patarkite kokio litrazo akvariuma isirengti kambaryje,kuris yra ir miegamasis. Norisi didesnio, bet tuo paciu kad filtras , burbuletorius veiktu tyliau.. Klausimas,ar nakciai juos galima atjungti? ar cia svarbiausia ne ne litrazas, o kokios jame gyvena zuvytes? Is pradziu galvojau apie 112litru, dabar manau kad ir 72,ar 59 l uztektu. Tik va kalusimas kitas ar zuvyciu pasirinkimas mazesnio litrazo akvariumui pakankamas? Aciu labai,visiems kas ras laiko atsakyti ir patarti !:-)
Tikrai apsistok prie akvariumo ne mažesnio kaip 100 ltr. Lengviau prižiūrėti, žuvims vietos daugiau, jei neturėsi laiko kokį kartelį prasiurbti-ne taip greitai viskas užsiterš. Į mažesnį sodinant augaliukus, greit pajusi, kad dar visko norisi, o vietos jau nėra.
O dėl triukšmo, čia jau turbūt supratai-labai individualu. Vienas miega ir vargo nėr, kitam ir tyloje nesimiega. Pas mane 109 ltr. akvariumas kambaryje kur miegu. Sujungti vidinis filtras, deguonies padavimas, šildytuvas. Burzgia, bet tyliai, gal kad esu patenkinta savo turimu turtu. Su pasitenkinimu keliuosi, su pasitenkinimu guluosi į savo akvos vaizdelį žvelgdama. Kažkada miegojau kambaryje kur 5 akvai stovėjo ir dar 14 banguotųjų papūgėlių laisvai skraidė+ visokios gėlės vazonikuose vešėjo. Miegojau puikiai, nes viskas buvo lyg mano pasaulio tąsa.
Bet jei tame pat kambaryje gyvena dar kažkas (MB ar problemiškai miegantys vaikai)-tikrai gali rasti priežastį skųstis, kad birbia ir miegot neleidžia. Mano vyresnėlis, tai puikiausiai ramus būdavo vien akvą stebėdamas, o vakare užmigdavo su žuvų TV.
QUOTE(evora @ 2015 02 16, 10:45)
Su pasitenkinimu keliuosi, su pasitenkinimu guluosi į savo akvos vaizdelį žvelgdama.
Va va, man ir sis momentas labai svarbus
---------
Jurginiuka paminejau ir apsireiske, labai tamstos pasiilgstam
QUOTE(evelinukass @ 2015 02 16, 01:17)
Aciu, tame ir reikalas, kad butas tik dvieju kambariu
norinenori teks miegot kartu su zuvytem 
Jei akvariumas neperkrautas gyvastim nakciai zirzala isjungt galima
Diena gera porcija deguonies isskiria povandeninis sodas, bet nakti atvirksciai: nakti augalai kaip tik naudoja ne CO2, o deguoni. Tai galima manyt, kad "dziunglems" kaip tik nakciai ir reikia burbuliavimo. (Cia diskutuotinas klausimas; as sakyciau, kad nebutina)
Litraza geriau didesni pasirinkt, kad kai uzkils apetitas - nereiktu islaidaut ant antro bliudo