Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamis

QUOTE(Chiromante @ 2015 04 01, 12:07)
Sveiki, daržininkai  smile.gif  Sakykite, o kaip šitie šiltnamiai?

http://www.averto.lt...namiai-3x6-220/

Turėjom tokį mažiuko. Laikė 2 metus. Po to vėtra sulaužė.
Atsakyti
Dėkui už nuomonę ir patirtį. Turiu paprastą plėvelinį - vyras su sūnum prieš 4 metus padarė, ir pernai pasistatėm šita žaliuoklį. 3X6X2,5 m. Bet dabar supratau, kad reikia dar vieno, tai ir galvoju - ar tokį pat ar kitokį. Jokių problemų nebuvo, pragyveno per tuos metus ne vieną stiprų vėją - nu nieko nenutiko. Pernai jame pasodinau pomidorus gegužės 5 diena, o gegužės 7 d. buvo -7 šalčio. kiek girdėjau - daug kam sušalo pomidorai, o šitam žaliuoklyje viskas jiems gerai buvo. Abu šiltnamiai kolkas kaip nauji, tai vat ir neapsisprendžiu, kokį dar įsigyti smile.gif
Atsakyti
Šiltnamis skirtas dengti plėvele. Jei nėra bėdų keisti plėvele kas 3-4 metus. Tai stipresnis už plastikinius šiltnamius. Ateitį reikės papildomai investuoti, konstruoti apie 30 eur durims.
QUOTE(Chiromante @ 2015 04 01, 12:07)
Sveiki, daržininkai  smile.gif  Sakykite, o kaip šitie šiltnamiai?

http://www.averto.lt...namiai-3x6-220/

Atsakyti
Kas svencia kas siltanami surinkineja smile.gif tikiuos nesupyks ten virsuj niekas ir nenupus vejai biggrin.gif karkasas jau yra. Ryt polikarbonata suks.
Atsakyti
Koki nusipirkot ir kur, gal radot kur nors gera kaina?
ar sunku patiems surinkti, daug laiko reikia?
Atsakyti
Pirkom meistro kode. Ju gamybos. Surinkti butu dar paprasciau jei ne keista instrukcija. Bet dvi dienos darbo ir jau stovi mano naujas statinys. Cd gavom tuscia. Tai video nepasinaudojom smile.gif per pirma diena surinko visa karkasa. Antra diena susuko polikarbonata. Dirbo dviese

Dabar ten akcijos. Kainos mazesnes. Bet ar tai marketingo triukas ar ne nezinau. Mums reikejo tokio dalyko kad atvaziuoji ir pasiimi. Ta ir gavom. O kaina labai nuo komplektacijos priklauso.

Šiandien jau ir takelį padarė ir žemių privežė. Dabar mano eilė atėjo pomidorus augint.
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2015 04 07, 23:20)
Koki nusipirkot ir kur, gal radot kur nors gera kaina?
ar sunku patiems surinkti, daug laiko reikia?

Mes pirkom b-a parduotuvėje, 12 kv. m klasiką. Atvežimas nemokamas, kaina pasirodė mažiausia... Surinkinėti bandysim savaitgalį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 04 07, 22:34)
Pirkom meistro kode. Ju gamybos. Surinkti butu dar paprasciau jei ne keista instrukcija. Bet dvi dienos darbo ir jau stovi mano naujas statinys. Cd gavom tuscia. Tai video nepasinaudojom smile.gif per pirma diena surinko visa karkasa. Antra diena susuko polikarbonata. Dirbo dviese

Dabar ten akcijos. Kainos mazesnes. Bet ar tai marketingo triukas ar ne nezinau. Mums reikejo tokio dalyko kad atvaziuoji ir pasiimi. Ta ir gavom. O kaina labai nuo komplektacijos priklauso.

Šiandien jau ir takelį padarė ir žemių privežė. Dabar mano eilė atėjo pomidorus augint.

Sakykit, gal galite smulkiau/ Kokį pirkote, kiek kv.m? Ką į komplektaciją ėmėte? Ar verta imti laikiklius pomidorams? Iš jų internetinio psl. nelabai supratau kaip jie ten tvirtinasi ir t.t. Aš planuoju Klasika 16, jam kaip tik akcija, bet atsisakau daugelio dalykų, liktų man tik pats šiltnamis, pora lentynėlių ir takelio atskyrimai. Tiesa, dar lašelinė laistymo sistema. O apie tuos laikiklius dar mąstau g.gif . Gal kas nors ką žinote?
Atsakyti
Rasiau rasiau ir priminkiau dingo viskas.... doh.gif

Pirkom 18 kv. Su stoglangiu automatiniu dvejomis durimis ir takelio atskyrimu ir koriu. 820€

Del laikikliu spec nezinau nieko. Komplektacijoj maciau kilputes tai jas isukus ir ta virve pratempus galima risti irgi daigus. Tik dar neisuko.

Del stoglangio tai emem kad paziuret ar reikia jo. Gal uzteks ir vieno nes durys dvejos yra. Truks bet kada dasipirkt galima. O lentyneliu nusprendziau kad nereikia. sumazeja palei sona aukstis.

Akcijas jie taiko visiems siltnamiams. Ta spec akcija ir 18kv yra. Kur su viskuo. Bet kazkaip laistymo sistemos backa vyrui neitiko. Sake nekazka..... tipo labai plono plastiko.

Siaip takeli ne taip sudejo lotuliukas.gif dabar savo paskirties jis neatlieka. Tikiuosi po truputi pasitaisysiu as ji pati. per daug iskele ir sulygino su zemiu auksciu doh.gif tai kol foto internetiniu neparodziau tol neitikinau kad suklydo.... ir duru polikarbonata nupjove ne taip. Tarpai yra nemazi. (Nu zmon gi naturali ventiliacija) vel googlinau foto. Kadangi nebuvo lapuose parodyta kiek ten pripjauti reikia. (Nepaliko uzlaidos ir durys i abi puses darinejas) kalte sake ispirks. Gi ne arkli tas lapas kainuoja. doh.gif lotuliukas.gif

Na va. Visa litanija. Jei kas domina klauskit wink.gif
Atsakyti
Nu nebelaukiau ir nebeieškojau kitų, užsisakiau iš čia šiltnamis Sodas
Ėmiau su dviem durim iš galų ,6metrų ilgio, o plotis jo siauresnis už Klasiką ,šitas 2.70cm, bet manau užteks. Dabar kitos savaitės laukiu, žadėjo atvežti, atvežimas kainuoja 15E
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 09 balandžio 2015 - 20:30
QUOTE(Freke @ 2015 04 09, 19:14)
Rasiau rasiau ir priminkiau dingo viskas.... doh.gif

Pirkom 18 kv. Su stoglangiu automatiniu dvejomis durimis ir takelio atskyrimu ir koriu. 820€

Del laikikliu spec nezinau nieko. Komplektacijoj maciau kilputes tai jas isukus ir ta virve pratempus galima risti irgi daigus. Tik dar neisuko.

Del stoglangio tai emem kad paziuret ar reikia jo. Gal uzteks ir vieno nes durys dvejos yra. Truks bet kada dasipirkt galima. O lentyneliu nusprendziau kad nereikia. sumazeja palei sona aukstis.

Akcijas jie taiko visiems siltnamiams. Ta spec akcija ir 18kv yra. Kur su viskuo. Bet kazkaip laistymo sistemos backa vyrui neitiko. Sake nekazka..... tipo labai plono plastiko.
Siaip takeli ne taip sudejo lotuliukas.gif dabar savo paskirties jis neatlieka. Tikiuosi po truputi pasitaisysiu as ji pati. per daug iskele ir sulygino su zemiu auksciu doh.gif tai kol foto internetiniu neparodziau tol neitikinau kad suklydo.... ir duru polikarbonata nupjove ne taip. Tarpai yra nemazi. (Nu zmon gi naturali ventiliacija) vel googlinau foto. Kadangi nebuvo lapuose parodyta kiek ten pripjauti reikia. (Nepaliko uzlaidos ir durys i abi puses darinejas) kalte sake ispirks. Gi ne arkli tas lapas kainuoja.  doh.gif  lotuliukas.gif

Na va. Visa litanija. Jei kas domina klauskit wink.gif

Ačiū Jums už atsakymą. Galvoju užsisakyti, o rinktų patys, t.y., vyras su vaiku. Tik mąstau ar sugebės. O sakykite, kaip Jūs žadate rišti pomidorus? Ar ten yra už ko (pačiam šiltnamy) ir kažką specialiai montuosite? Kai skambinau tai sakė, kad durys tik vienos(iš dviejų dalių) ir trys lygtai stoglangiai, bet kažkaip man vis tiek norėtųsi durų abiejuose galuose. Vis svarstau, jeigu moku tokius pinigus, tai norisi, kad ir daiktas būtų, o ne nusipirkus dar galvot, kas su kuo ir dėl ko.
Atsakyti
QUOTE(ismanioji @ 2015 04 10, 10:48)
Ačiū Jums už atsakymą. Galvoju užsisakyti, o rinktų patys, t.y., vyras su vaiku. Tik mąstau ar sugebės. O sakykite, kaip Jūs žadate rišti pomidorus? Ar ten yra už ko (pačiam šiltnamy) ir kažką specialiai montuosite? Kai skambinau tai sakė, kad durys tik vienos(iš dviejų dalių) ir trys lygtai stoglangiai, bet kažkaip man vis tiek norėtųsi durų abiejuose galuose. Vis svarstau, jeigu moku tokius pinigus, tai norisi, kad ir daiktas būtų, o ne nusipirkus dar galvot, kas su kuo ir dėl ko.

Pėvėzė mano šiltnamy tokie laikikliai pomidorams ir agurkams, iš Tomas Philips
Man labai patinka, tvarkingai auga, užteks šimtui metų.
Nežinau kiek kainuoja jums siūlomi, pasilyginkit kas labiau apsimoka.
Atsakyti