Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamis

QUOTE(ismanioji @ 2015 04 10, 10:48)
Ačiū Jums už atsakymą. Galvoju užsisakyti, o rinktų patys, t.y., vyras su vaiku. Tik mąstau ar sugebės. O sakykite, kaip Jūs žadate rišti pomidorus? Ar ten yra už ko (pačiam šiltnamy) ir kažką specialiai montuosite? Kai skambinau tai sakė, kad durys tik vienos(iš dviejų dalių) ir trys lygtai stoglangiai, bet kažkaip man vis tiek norėtųsi durų abiejuose galuose. Vis svarstau, jeigu moku tokius pinigus, tai norisi, kad ir daiktas būtų, o ne nusipirkus dar galvot, kas su kuo ir dėl ko.

Mano vyras pats su savo tevu ir surinkinejo. Toks lego truputi. Bet susideda.

Pomidorams turiu tokiu atramu http://www.pomidorai...ge/spirales.jpg
Aisku ne daug. Kitus risiu ant istemptu troseliu. buvo idetos tos kilputes su m5 varztais. Tik troso ner. (Ju puslapyje yra augalu risimo priemone) Bet manau senukuose rasiu. (Karnizas koks vielinis) Tai ant troso ir risis sniurai su pomikais.

Pacios durys nera brangios. kazkas apie 3lt be pvm. man tai i ta pacia kaina pridejo duris. (Saskaitoj atskira eilute isskirta bet pardaveja sake tai itrauksim i ta pacia kaina)Nes polikarbonatas tas pats tik kad remelis papildomas.

Stoglangiai turetu buti bus du ir gale orlaide. siaip pakalbejus tikrai gausit tas duris. Nelabai spardos.
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 04 10, 11:51)
Mano vyras pats su savo tevu ir surinkinejo. Toks lego truputi. Bet susideda.

Pomidorams turiu tokiu atramu http://www.pomidorai...ge/spirales.jpg
Aisku ne daug. Kitus risiu ant istemptu troseliu. buvo idetos tos kilputes su m5 varztais. Tik troso ner. (Ju puslapyje yra augalu risimo priemone) Bet manau senukuose rasiu. (Karnizas koks vielinis) Tai ant troso ir risis sniurai su pomikais.

Pacios durys nera brangios. kazkas apie 3lt be pvm. man tai i ta pacia kaina pridejo duris. (Saskaitoj atskira eilute isskirta bet pardaveja sake tai itrauksim i ta pacia kaina)Nes polikarbonatas tas pats tik kad remelis papildomas.

Stoglangiai turetu buti bus du ir gale orlaide. siaip pakalbejus tikrai gausit tas duris. Nelabai spardos.

Dėkui Jums labai. Vis imu telefoną skambinti ir užsakyti, ir vis atidedu. Nu nekyla šiandien ranka surinkt numerį nors tu ką. Gal po savaitgalio būsiu apsisprendus labiau. Bijau kokią klaidą padaryti.
Atsakyti
QUOTE(ismanioji @ 2015 04 10, 13:05)
Dėkui Jums labai. Vis imu telefoną skambinti ir užsakyti, ir vis atidedu. Nu nekyla šiandien ranka surinkt numerį nors tu ką. Gal po savaitgalio būsiu apsisprendus labiau. Bijau kokią klaidą padaryti.

Mes tai is ju pardes pirkom. Vietoj nuvaziave. Kaune pramones pr. Lengviau buvo apsispresti. Nes vyras norejo aliumininio. Ale kainas palygini....
Atsakyti
Na ka siltnamiui savaite. Tai pastebejimai tokie. Minusu kol kas daug.

Per apacia kosia vejai. Ten kur polikarbonatas prie pamato pripjautas. (Tik netepkit silikonu nes kondensatas neisbegs) Bet kazka is vidaus reiks klijuoti kad butu sandaru.
Gumine tarpine neatlieka savo funkcijos nes pasikelia nuo vejo krastai ir ten telpa ranka. Polikarbonatas ne plevele kad uzkasus viena sona kita itempi iki braskejimo.
Durys kazkoks nesusipratimas. Cd buvo tuscias. O knygeles instrukcija nelabai ir parode kiek ten nupjauti. Vel tarpai baisiniai.

Pliusai

Prisyla greit.
Sviesu.
ir kai jau duris apkamsiau temperatura nebekrenta taip ziauriai.

Gal galit kas turit nufotografuoti duris kaip jos ten padarytos? Gal sudejo ne taip....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 12 balandžio 2015 - 18:33
QUOTE(Freke @ 2015 04 12, 18:00)
Na ka siltnamiui savaite. Tai pastebejimai tokie. Minusu kol kas daug.

Per apacia kosia vejai. Ten kur polikarbonatas prie pamato pripjautas. (Tik netepkit silikonu nes kondensatas neisbegs) Bet kazka is vidaus reiks klijuoti kad butu sandaru.
Gumine tarpine neatlieka savo funkcijos nes pasikelia nuo vejo krastai ir ten telpa ranka. Polikarbonatas ne plevele kad uzkasus viena sona kita itempi iki braskejimo.
Durys kazkoks nesusipratimas. Cd buvo tuscias. O knygeles instrukcija nelabai ir parode kiek ten nupjauti. Vel tarpai baisiniai.

Pliusai

Prisyla greit.
Sviesu.
ir kai jau duris apkamsiau temperatura nebekrenta taip ziauriai.

Gal galit kas turit nufotografuoti duris kaip jos ten padarytos? Gal sudejo ne taip....

O siaube doh.gif Tai jeigu aš užsisakau rytoj ir man atveža tokį nesusipratimą?! Vyras grįžęs kad pradės putoti unsure.gif Nes, tipo, tu užsakyk, nusipirk, o aš grįžęs surinksiu. Visai susidūrinau.
Atsakyti
Nelabai suprantu, ka paraset, bet ziauru. rytoj jau krauna man siltnami atvezimui, tai jau galvojau skambint sakyt kad nebeveztu gal g.gif
del tu krastu uzklijavimu, ar nereik tas vietas kur nupjautas polikarbonatas pvz dureliu virsus , apacia ir pan. uzklijuoti ta sidabrine juostele, uzsandarint? ar apacioj jas reik palikt kad isbegtu kondensatas kaip sakot. bet is apacios gal reik uztaisyt irgi, nes jau maciau pazaliavusiu siltnamiu, kazi nuo ko? dregme ten kazkokia susidaro, tai gal reik aklinai kad viskas butu. Nu ka as zinau, taip sumasciau.
Atsakyti
Tai kur duru virsus tai reik uzklijuoti. Ir uzklijavo Ta sidabrine juosta. Apacioje neleido nieko klijuoti. Tam kad isbegtu kondensatas. (Cia firmoje butent del pazaliavimo. Kad dregme neuzsistovetu ir nezaliuotu arba klijuoti specialia juostele kurios ner idetos kazkokia kvepuojanti)
dėl duru o.k. mes ten gal blogai susipjaustem(nes instrukcijos knygeleje nebuvo parodyta.... ) bet kodel kyla arku dengimas prie tokio vejo.... norėtus dar prisukti virsu,kad nekilnotu(Bet nereik pagal knygele).... ir ta apacia. Pas mane arkinis. Ir kai polikarbonato lapas nusileidzia ant pamato lieka plyselis. logiskai neturetu to buti. Bet lapai per ilgi ir ten pripjove. Arba siena kur durys. Ten detales pjovės irgi prie pamato liko plyselis. Prie siandieninio vejo kose gerokai.
Dar dziaugiuosi kad stoglangio nedejo.

bet gi daug yra turinciu. Gal atsilieps kuri forumieti turinti. Ir papasakos kaip pas ja.

Gal mes susirinkom blogai. Nezinau... bet biski nusivyliau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 12 balandžio 2015 - 20:45
o tai juos dar reik patiem susipjaustyti?
aš maniau nusiperki ir konstruoji?
jei cd tuščias reikėjo skambint ir klaust?
kažkaip tikrai nusivylimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 04 12, 20:50)
o tai juos dar reik patiem susipjaustyti?
aš maniau nusiperki ir konstruoji?
jei cd tuščias reikėjo skambint ir klaust?
kažkaip tikrai nusivylimas  unsure.gif

Tai patikrine parasem emaila. Paskambino antradieni. Kai siltnamis stovejo. Nes surinkinejo per Velykas.
taip ten kur sienos sonines. Durys virs duru ir sonai reik issipjauti patiems. O arkas kai uzdenge irgi uzbaubiau ko ten pjauni. Sako tada virsus nepriglunda. Bet virsus pasirodo ir taip nepriglunda
Atsakyti
QUOTE(ismanioji @ 2015 04 12, 19:11)
O siaube doh.gif  Tai jeigu aš užsisakau rytoj ir man atveža tokį nesusipratimą?! Vyras grįžęs kad pradės putoti unsure.gif  Nes, tipo, tu užsakyk, nusipirk, o aš grįžęs surinksiu. Visai susidūrinau.

O va tos klaidos tai nedarykit. Man dabar del duru gale taip sako: Nafik ju ten reikėjo doh.gif

Atsinesiau knygele. eisiu ryt ziuret pagal ja. biggrin.gif gal visgi pakorojo kad per Velykas dirbo. Nes is foto sunku ten suprast.

Tai va issiaiskinau. Duru nesuprato kaip sudet. Tai sudejo kaip sugalvojo doh.gif lotuliukas.gif nes ir pjove polikarbonata ne pagal duotus ismatavimus. (As juos radau. Jis ju nerado lotuliukas.gif ) apacias uzsiklijuosiu sandarinimo juosta ir viskas. O duris pasifotkinsiu kaip padaryta(ryt leksiu i firma) ir pasidarysiu pati.

Visgi vyre problema (anot jo ir neaiskioje instrukcijoje) ne siltnamyje. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 12 balandžio 2015 - 21:44
QUOTE(Freke @ 2015 04 12, 21:10)
O va tos klaidos tai nedarykit. Man dabar del duru gale taip sako: Nafik ju ten reikėjo doh.gif
Atsinesiau knygele. eisiu ryt ziuret pagal ja. biggrin.gif gal visgi pakorojo kad per Velykas dirbo. Nes is foto sunku ten suprast.

Tai va issiaiskinau. Duru nesuprato kaip sudet. Tai sudejo kaip sugalvojo doh.gif  lotuliukas.gif nes ir pjove polikarbonata ne pagal duotus ismatavimus. (As juos radau. Jis ju nerado lotuliukas.gif ) apacias uzsiklijuosiu sandarinimo juosta ir viskas. O duris pasifotkinsiu kaip padaryta(ryt leksiu i firma) ir pasidarysiu pati.
Visgi vyre problema (anot jo ir neaiskioje instrukcijoje) ne siltnamyje.  blush2.gif

Nu laikykitės tada. Būtinai papasakokite kaip Jums sekasi prisijaukinti tą šiltnamį. Lauksim foto smile.gif
Atsakyti
o as manau kad jusu vyras, kazka ten pripjauste ne taip kaip reikia... netikiu kad turi likti tokie plysiai kad oras kostu doh.gif pas mus aisku kitoks siltnamis, ir rinko patys firmos atstovai- viskas sandaru taip kad net ziema vidus prirasoja- jokio vejelio siltnamyje, kol duru ar lango vedinimui neatidarai. ir del apacios uzklijavimo, tai tikrai atsimenu kad mums klijavo is abieju galu- antidust, ar kaip ten vadinas tos juosteles- ir sake , kad jeigu neuzklijuosi, tai netik kad prizaliuos, bet ir visokiu slieku is apacios prilys I tuos plysiukus, ir paskui sudziuve jie ten lieka- vaizdelis irgi ne koks ax.gif
Atsakyti