QUOTE(ismanioji @ 2015 04 10, 10:48)
Ačiū Jums už atsakymą. Galvoju užsisakyti, o rinktų patys, t.y., vyras su vaiku. Tik mąstau ar sugebės. O sakykite, kaip Jūs žadate rišti pomidorus? Ar ten yra už ko (pačiam šiltnamy) ir kažką specialiai montuosite? Kai skambinau tai sakė, kad durys tik vienos(iš dviejų dalių) ir trys lygtai stoglangiai, bet kažkaip man vis tiek norėtųsi durų abiejuose galuose. Vis svarstau, jeigu moku tokius pinigus, tai norisi, kad ir daiktas būtų, o ne nusipirkus dar galvot, kas su kuo ir dėl ko.
Mano vyras pats su savo tevu ir surinkinejo. Toks lego truputi. Bet susideda.
Pomidorams turiu tokiu atramu http://www.pomidorai...ge/spirales.jpg
Aisku ne daug. Kitus risiu ant istemptu troseliu. buvo idetos tos kilputes su m5 varztais. Tik troso ner. (Ju puslapyje yra augalu risimo priemone) Bet manau senukuose rasiu. (Karnizas koks vielinis) Tai ant troso ir risis sniurai su pomikais.
Pacios durys nera brangios. kazkas apie 3lt be pvm. man tai i ta pacia kaina pridejo duris. (Saskaitoj atskira eilute isskirta bet pardaveja sake tai itrauksim i ta pacia kaina)Nes polikarbonatas tas pats tik kad remelis papildomas.
Stoglangiai turetu buti bus du ir gale orlaide. siaip pakalbejus tikrai gausit tas duris. Nelabai spardos.