Tai as is kart maciau kad ne taip turi buti. Bet ar klausys... tai uzsandarinus apacias ir ne kos. O duris jau ir pats pripazino kad ne taip sudejo. Nes instrukcija neaiski. Tai vaziuoju nusifotkint kaip surinkta.
QUOTE(Freke @ 2015 04 13, 08:58)
Tai as is kart maciau kad ne taip turi buti. Bet ar klausys... tai uzsandarinus apacias ir ne kos. O duris jau ir pats pripazino kad ne taip sudejo. Nes instrukcija neaiski. Tai vaziuoju nusifotkint kaip surinkta.
Moteris dažniausiai būna teisi. Nu bet patvarkysit ir viskas bus gerai.
Tai apziurejau viska. Surinkejas matyt ne nuotaikoje dirbo B)man bus ne nuotaika pomidorais ar ridikeliais dalintis
viskas ten su tais siltnamiais gerai . Atrodo ir rankos abi geros ir galva normali. Bet.... gal upo nebuvo ar siaip nepasigilino. Dabar jau pati suksiu smegenus kaip uzsisandarint apacia. Ir duris persukt reiks. Bet cia jau nekisiu nagu. is principo
del apacios tai reik lygaus pagrindo. Pas mus jis nelygioje vietoje pastatytas. Tai matyt islygino pamata. Bet paskui pasivaiksciojo ir atsirado plyseliai. O pacius lapus reik pripjauti. Nes apie 1cm buna per ilgi. Va. Nesibaidykit. tik surinkejus priziurekit.

QUOTE(Freke @ 2015 04 07, 23:34)
Pirkom meistro kode. Ju gamybos. Surinkti butu dar paprasciau jei ne keista instrukcija. Bet dvi dienos darbo ir jau stovi mano naujas statinys. Cd gavom tuscia. Tai video nepasinaudojom
per pirma diena surinko visa karkasa. Antra diena susuko polikarbonata. Dirbo dviese
Dabar ten akcijos. Kainos mazesnes. Bet ar tai marketingo triukas ar ne nezinau. Mums reikejo tokio dalyko kad atvaziuoji ir pasiimi. Ta ir gavom. O kaina labai nuo komplektacijos priklauso.
Šiandien jau ir takelį padarė ir žemių privežė. Dabar mano eilė atėjo pomidorus augint.

Dabar ten akcijos. Kainos mazesnes. Bet ar tai marketingo triukas ar ne nezinau. Mums reikejo tokio dalyko kad atvaziuoji ir pasiimi. Ta ir gavom. O kaina labai nuo komplektacijos priklauso.
Šiandien jau ir takelį padarė ir žemių privežė. Dabar mano eilė atėjo pomidorus augint.
Nu nerealu Freke, mes pries tris sav. kazkur jau nusipirkom tą patį 18kv klasiką dar nesusistatėm. tai į svečius, tai oras blogas, tai va, praeitą savaitgalį MB pradėjo, bet tik apačią ir duobutes turim, bet vakar tai oras nekoks, lauksim vėl savaitgalio, gal jau pavyks sustatyti. Labai pravertė Tavo patyrimai statant, vyrui iš karto daviau paskaityti, kad nekartotų klaidų

duosiu žinot kokie mūsų pastebėjimai bus

Na atbegu pasigirti mes penktadieni nusipirkom Sodas 11 siltnamiuka
Susirinkom abu su vyru per sestadieni siandien jau eisiu po darbo salotu pabersiu
dziaugiames nerealiai susirinko lengvai.

QUOTE(atne777 @ 2015 04 13, 13:49)
As vis jusu laukiau

Siandien vyras raso. Tai jo pamaciau kad zqviesus blogai prisukau bet buvo pozna. Pasiklausiau pardej polikarbonato reiks dvieju lapu. Tai 16 nuostolis. Na ir juosta. Tos turiu nusipirkus. Tai is vidaus priklijuosiu. Nes silikonu netepsiu.
QUOTE(plyta @ 2015 04 13, 14:09)
Na atbegu pasigirti mes penktadieni nusipirkom Sodas 11 siltnamiuka
Susirinkom abu su vyru per sestadieni siandien jau eisiu po darbo salotu pabersiu
dziaugiames nerealiai susirinko lengvai.

Vau, būsim giminės, man jau atvežė Sodas Plius 16. laukiu gero oro ir pradėsim statyt.
Pernai nusiprkau irgi Klasika šiltnamį 18 kv. Atodė taip viskas paprasta, vras su vaiku bandė sudėti, sudėjo per kokias dvi savaites (tai lijo, tai šventės buvo, tai svečiai nekviesti..). Bet sakyčiau gan sudėtinga ten jiems buvo. Kai sustatė, tada..vėjas nunešė, kaimynams ant tvoros pakabino. Tai jei jau susinksit, būtinai gerai pritvirtinkit ant žemės, ar kokį pamatą padarykit. Čia iš patirties sakau.
Tik nunesimo man dar truksta..... tikiuosi vejus laikys. Ikase i tas duobes tas kojas..... tikekimes nereiks ieskot laukuose
Ooo, šitą MK Klasikos montavimo malonumą mes pernai apturėjom..
Ką jau ką, bet montavimo instrukciją jiems dar tobulint ir tobulint...