Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamis

QUOTE(akvilyte @ 2016 04 03, 19:19)
yahoo.gif  yahoo.gif

Na va mano 60-50-100-50-60. Sonuose 70 smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip graziai atrodo, prabangiai ir su poilsio zona ir priekyje aikstele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2016 04 04, 08:06)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif kaip graziai atrodo, prabangiai ir su poilsio zona ir priekyje aikstele thumbup.gif

tikrai supper,labai jau grazu,svaru
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2016 04 04, 08:10)
Na reik kazkur atsisest ir savo darbu pasigeret tongue.gif o jei rimtai tai ten isejimas i vistu zona.... Zoles isvezt, pavasari geru zmiu uzsivezt smile.gif svarsciau ar aukot tuos kelis daigus ar ne... Bet... Uzteks ir tiek....

Na vidurvasari is virsaus gaus tos saules.... Aisku maziau nei priekis, bet.... Ne voskas visada gaunas idealiai.... Tikiuos uztks tos sviesles... smile.gif ziuriu i fotke ir galvoju kad galejom pirma platesne daryt... Tada takutis, tada antra dar platesne ir takuti palei siena... Nu ziuresim kaip siemet seksis taip... Bus visai liudesys tada ziuresim smile.gif

o ties ta eile, kur prie sienos prišlieta ne pastato stogas, jie nėra skaidrus, taip?

Jei takelių neįbetonavot 'mirtinai', tai žinoma, galėsit vėliau kitaip susiorganizuot wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2016 04 04, 09:56)
o ties ta eile, kur prie sienos prišlieta ne pastato stogas, jie nėra skaidrus, taip?

Jei takelių neįbetonavot 'mirtinai', tai žinoma, galėsit vėliau kitaip susiorganizuot wink.gif

Nepatingejau, atsinesiau plokste 1,5m aukscio, tai net siai dienai nemeta mirtino seselio.... Tai manau tikrai uzteks visiem vietos po saule smile.gif

O cia truputis istorijos... Gal kam bus naudinga smile.gif))
user posted image

user posted image

Na ir siai dienai.... Vakare tikiuos baigsim su durim ir tuo likusiu gabaliuku smile.gif))

user posted image

Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2016 04 04, 12:45)

O cia truputis istorijos... Gal kam bus naudinga smile.gif))

ar teisingai supratau, kad visai nevėdinamas? tai pirmas jūsų šiltnamis?
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 04 04, 13:47)
ar teisingai supratau, kad visai nevėdinamas? tai pirmas jūsų šiltnamis?

Vedinamas vedinamas... Durys abiejuose galuose, Bus langeliai galuose dar smile.gif ir vyras iesko sprendimo kaip sone padaryt bent pora.... Ale rankos va tik keturios smile.gif))) bet iki vasaros karsciu sugalvosim smile.gif))))

Siltnami turejau stiklini prislieta prie ukinio.. Tik tiek kad nedideli.... Buvo vienos durys is galo tik ir nieko daugiau... Valgem atvirom burnom viska smile.gif) bet jis nedidelis buvo... Jei gerai pamenu 2,5ant 3 ar 4m
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 04 balandžio 2016 - 12:54
QUOTE(akvilyte @ 2016 04 04, 12:51)
Vedinamas vedinamas... Durys abiejuose galuose,  Bus langeliai  galuose dar smile.gif  ir vyras iesko sprendimo kaip sone padaryt bent pora.... Ale rankos va tik keturios smile.gif))) bet iki vasaros karsciu sugalvosim smile.gif))))

pas mane abiejuose galuose mažoka, ir stoglangių mažoka... Per karščius vieną šoną nuimam
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 04 04, 13:59)
pas mane abiejuose galuose mažoka, ir stoglangių mažoka... Per karščius vieną šoną nuimam

Nu tada griausim lauk... Nes nelabai cia ka nuimsim smile.gif))

O jei rimtai tai ziuresim... Nauja vietove, kitokie vejai... Kitokios salygos... Kitoks siltnamis... Ziuresim pagal situacija smile.gif
Atsakyti
Akvilyte, pasaka thumbup.gif thumbup.gif

Patarkit ir man, prašau, labai abejojam dėl šiltnamio vietos.
Jį saulė apšvies ryte, maždaug nuo 11h iki 14h 30 šiltnamis būtų pavėsyje, o po to jau saulė atsisuka ir visą laiką apšviestų. Ar labai blogai ir ieškot kitos vietos?
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2016 04 04, 18:46)
Akvilyte, pasaka  thumbup.gif  thumbup.gif

Jį saulė apšvies ryte, maždaug nuo 11h iki 14h 30 šiltnamis būtų pavėsyje, o po to jau saulė atsisuka ir visą laiką apšviestų. Ar labai blogai ir ieškot kitos vietos?

mano nuomone tai ieskokit kitos vietos, nes pas mus ir taip mazai sauletu dienu...mano siltnamiui neuzstoja nieks saules visa diena...
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2016 04 04, 17:46)

Būtų tinkama vieta, jei visą sezoną pas mus būtų +30, o bet tačiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 05 balandžio 2016 - 09:55
QUOTE(drugelis. @ 2016 04 04, 17:46)
Akvilyte, pasaka  thumbup.gif  thumbup.gif

Aš tai galvočiau kad idealiai. Nereiks po to šonų nuiminėt. Ryte sušildys po nakties, per pačią kaitrą nekepins, po to vėl pašildys...
Atsakyti