Manau, kad nieko gero jau cia nebus. Prasidejo tepliojimas...man mmm turetu prasideti rytoj, taip kad nieko cia gero. Aisku krauja rytoj priduosiu, bet nemanau, kad geri rezultatai jau bus.
Papildyta:
Deimanteja, gal yra ziniu is kraujo tyrimu?
Kadangi as ne LT, tai atsakymu neturiu, nes paskambinus del HCG ryte, man pasake kad dar neturi atsakymo, nes is mano kaimo atveze mano vakar dienos priduota krauja tik siandien 9 ryto i ligonine didmiestyje
)) Todel liepe paskambint po 14 val. Na paskambinus atsiliepe jau kita moteris ir pasake, kad ji neturi teises man pasakyti mano rezultatu, ta gali padaryti tik mano gydytojas, skambinau gydytojui, bet jis neatsiliepe, nes cia darbo valandos iki 15 val. gal jau buvo baiges darba anksciau
Taip kad likau nieko nesuzinojusi, sekantis HCG man ketvirtadieni, o susitikimas su gydytoju tik pirmadieni, tikriausiai tik tada ir suzinosiu tikslius atsakymus koki jie buvo
Bet dar ryt pameginsiu paskambinti 
Daisy31, gal dar neisibeges mmm, o gal ir kraujukas ka parodys
Laikykis!!

Daisy31, gal dar neisibeges mmm, o gal ir kraujukas ka parodys

Kartais toks vaizdas kad apsisysioju😂😂😂😂😂 nesuprantu kas cia per skystis isbega?kam nors taip yra?

Daisy31 laikyk kojas suspaudus ir bandyk ilsėtis daug, gal dar ne viskas prarasta, juk teplioti tikrai daug kam teplionėse yra...laikykis!
Nekantrioji. pas mane tas pats , vaikštau slapia, nes taip pasišalina crinone, ir taip kad jau reik ne dieninių iklotu, bet paketu
Deimanteja, viskas gerai juk, bus tie atsakymai
ir tik geri
Nekantrioji. pas mane tas pats , vaikštau slapia, nes taip pasišalina crinone, ir taip kad jau reik ne dieninių iklotu, bet paketu

Deimanteja, viskas gerai juk, bus tie atsakymai

Siandien skaiciau vienoj amerikieciu grupej,kaip keletui moteriskiu,buvo galimybe isodinti tik viena embriona.moteriskes sielojos kad cia tik zaidimas su vienu embrionu...po dvieju savaiciu tad vienas embrionukas pasidalino 2 ir laukuasi pora moteriskuciu dvynuku..bene ne nuostabus stebuklas?😍😍😍😍
Papildyta:
[quote=LaiLa25,2015 02 24,
Nekantrioji. pas mane tas pats , vaikštau slapia, nes taip pasišalina crinone, ir taip kad jau reik ne dieninių iklotu..
Na taip,su kasdieniniais jau neprasitrypsi cia 😀😀😀
Papildyta:
[quote=nekantrioji:),2015 02 24, 17:53]
Siandien skaiciau vienoj amerikieciu grupej,kaip keletui moteriskiu,buvo galimybe isodinti tik viena embriona.moteriskes sielojos kad cia tik zaidimas su vienu embrionu...po dvieju savaiciu tad vienas embrionukas pasidalino 2 ir laukuasi pora moteriskuciu dvynuku..bene ne nuostabus stebuklas?😍😍😍😍
Papildyta:
Nekantrioji. pas mane tas pats , vaikštau slapia, nes taip pasišalina crinone, ir taip kad jau reik ne dieninių iklotu..
[/quote]
Taip pat atvejis kai viena kraujuoja bet yra nescia....sako stebuklu nebuna...bet pasirodo buna..
Merginos,gal zinot fb kur yra musiskiu puslapis apie ivf?
Papildyta:
Papildyta:
[quote=nekantrioji:),2015 02 24, 17:53]
Papildyta:
[/quote]
Taip pat atvejis kai viena kraujuoja bet yra nescia....sako stebuklu nebuna...bet pasirodo buna..
Merginos,gal zinot fb kur yra musiskiu puslapis apie ivf?
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 02 24, 21:04)
Tai kad tokio stebuklo toli nereikia ieškot

QUOTE(RositaK @ 2015 02 24, 19:36)
Tai kad tokio stebuklo toli nereikia ieškot
va neseniai mūsų turkaičių temoje Tino darėsi Stambule IVF ir iš vieno užaugusio folio apsivaisino embrioniukas, o paskui gimdoje pasidalino į homozigotinius dvynius
stebuklai, ne kitaip 

ir tokiu atveju buna tikrai nemazai

Laba.
12dpi testas nieko nerodo. Turbūt vakar vaizduotė apgavo mane.. Ar testai buvo brokas,..
Reikia laukti mmm. Praeitą kartą 13d pradėjo teplioti. Matyt ir šį kartą taip bus...
Papildyta:
Laba.
12dpi testas nieko nerodo. Turbūt vakar vaizduotė apgavo mane.. Ar testai buvo brokas,..
Reikia laukti mmm. Praeitą kartą 13d pradėjo teplioti. Matyt ir šį kartą taip bus...

Papildyta:
Laba.

QUOTE(LaiLa25 @ 2015 02 25, 08:13)
Laba.
Papildyta:
Laba.

Papildyta:
Laba.

laikykis mergina

Kažin ar čia kas bus, atėjau į apačią pažiūrėti į testus, man vėl tokie patys vaiduokliai stovi ant jų.. O kadangi parašyta kad negalima vertint praėjus ilgiau nei pusei val, tai priimsiu kaip neigiamus...
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 02 25, 11:16)
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 02 25, 08:21)
Kažin ar čia kas bus, atėjau į apačią pažiūrėti į testus, man vėl tokie patys vaiduokliai stovi ant jų.. O kadangi parašyta kad negalima vertint praėjus ilgiau nei pusei val, tai priimsiu kaip neigiamus...
nu testai kad ir po laiko nevaiduokliauja zinok

Nemoku iškelt foto, pačios pamatytumėt, kad labai jau silpnas tas vaiduoklis pas mane. Po 5 min buvo vos įžiūrimas, o ir po daug laiko mažai paryskejo..gal jis tik bandė kabintis o db likučius tik rodo..dar laukiu...nėr mmm viltis yra, nors ir maža....