Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namuciai

Manau, kad nieko gero jau cia nebus. Prasidejo tepliojimas...man mmm turetu prasideti rytoj, taip kad nieko cia gero. Aisku krauja rytoj priduosiu, bet nemanau, kad geri rezultatai jau bus.
Papildyta:
Deimanteja, gal yra ziniu is kraujo tyrimu?
Atsakyti
Kadangi as ne LT, tai atsakymu neturiu, nes paskambinus del HCG ryte, man pasake kad dar neturi atsakymo, nes is mano kaimo atveze mano vakar dienos priduota krauja tik siandien 9 ryto i ligonine didmiestyje smile.gif)) Todel liepe paskambint po 14 val. Na paskambinus atsiliepe jau kita moteris ir pasake, kad ji neturi teises man pasakyti mano rezultatu, ta gali padaryti tik mano gydytojas, skambinau gydytojui, bet jis neatsiliepe, nes cia darbo valandos iki 15 val. gal jau buvo baiges darba anksciau smile.gif Taip kad likau nieko nesuzinojusi, sekantis HCG man ketvirtadieni, o susitikimas su gydytoju tik pirmadieni, tikriausiai tik tada ir suzinosiu tikslius atsakymus koki jie buvo biggrin.gif Bet dar ryt pameginsiu paskambinti smile.gif

Daisy31, gal dar neisibeges mmm, o gal ir kraujukas ka parodys smile.gif Laikykis!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimanteja: 24 vasario 2015 - 18:47
Kartais toks vaizdas kad apsisysioju😂😂😂😂😂 nesuprantu kas cia per skystis isbega?kam nors taip yra? doh.gif
Atsakyti
Daisy31 laikyk kojas suspaudus ir bandyk ilsėtis daug, gal dar ne viskas prarasta, juk teplioti tikrai daug kam teplionėse yra...laikykis!
Nekantrioji. pas mane tas pats , vaikštau slapia, nes taip pasišalina crinone, ir taip kad jau reik ne dieninių iklotu, bet paketu smile.gif
Deimanteja, viskas gerai juk, bus tie atsakymai smile.gif ir tik geri smile.gif
Atsakyti
Siandien skaiciau vienoj amerikieciu grupej,kaip keletui moteriskiu,buvo galimybe isodinti tik viena embriona.moteriskes sielojos kad cia tik zaidimas su vienu embrionu...po dvieju savaiciu tad vienas embrionukas pasidalino 2 ir laukuasi pora moteriskuciu dvynuku..bene ne nuostabus stebuklas?😍😍😍😍

Papildyta:
[quote=LaiLa25,2015 02 24,
Nekantrioji. pas mane tas pats , vaikštau slapia, nes taip pasišalina crinone, ir taip kad jau reik ne dieninių iklotu..

Na taip,su kasdieniniais jau neprasitrypsi cia 😀😀😀
Papildyta:
[quote=nekantrioji:),2015 02 24, 17:53]
Siandien skaiciau vienoj amerikieciu grupej,kaip keletui moteriskiu,buvo galimybe isodinti tik viena embriona.moteriskes sielojos kad cia tik zaidimas su vienu embrionu...po dvieju savaiciu tad vienas embrionukas pasidalino 2 ir laukuasi pora moteriskuciu dvynuku..bene ne nuostabus stebuklas?😍😍😍😍

Papildyta:
[quote=LaiLa25,2015 02 24,
Nekantrioji. pas mane tas pats , vaikštau slapia, nes taip pasišalina crinone, ir taip kad jau reik ne dieninių iklotu..

Na taip,su kasdieniniais jau neprasitrypsi cia 😀😀😀
[/quote]

Taip pat atvejis kai viena kraujuoja bet yra nescia....sako stebuklu nebuna...bet pasirodo buna..

Merginos,gal zinot fb kur yra musiskiu puslapis apie ivf?
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 02 24, 21:04)
Siandien skaiciau vienoj amerikieciu grupej,kaip keletui moteriskiu,buvo galimybe  isodinti tik viena embriona.moteriskes sielojos kad cia tik zaidimas su vienu embrionu...po dvieju savaiciu tad vienas embrionukas pasidalino 2 ir laukuasi pora moteriskuciu dvynuku..bene ne nuostabus stebuklas?😍😍😍😍

Tai kad tokio stebuklo toli nereikia ieškot bigsmile.gif va neseniai mūsų turkaičių temoje Tino darėsi Stambule IVF ir iš vieno užaugusio folio apsivaisino embrioniukas, o paskui gimdoje pasidalino į homozigotinius dvynius thumbup.gif stebuklai, ne kitaip wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 02 24, 19:36)
Tai kad tokio stebuklo toli nereikia ieškot bigsmile.gif va neseniai mūsų turkaičių temoje Tino darėsi Stambule IVF ir iš vieno užaugusio folio apsivaisino embrioniukas, o paskui gimdoje pasidalino į homozigotinius dvynius thumbup.gif stebuklai, ne kitaip wub.gif

ir tokiu atveju buna tikrai nemazai smile.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba.
12dpi testas nieko nerodo. Turbūt vakar vaizduotė apgavo mane.. Ar testai buvo brokas,..
Reikia laukti mmm. Praeitą kartą 13d pradėjo teplioti. Matyt ir šį kartą taip bus... sad.gif

Papildyta:
Laba.
12dpi testas nieko nerodo. Turbūt vakar vaizduotė apgavo mane.. Ar testai buvo brokas,..
Reikia laukti mmm. Praeitą kartą 13d pradėjo teplioti. Matyt ir šį kartą taip bus... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 02 25, 08:13)
Laba.

Papildyta:
Laba.

laikykis mergina sad.gif 4u.gif 4u.gif gal dar ne viskas prarasta
Atsakyti
Kažin ar čia kas bus, atėjau į apačią pažiūrėti į testus, man vėl tokie patys vaiduokliai stovi ant jų.. O kadangi parašyta kad negalima vertint praėjus ilgiau nei pusei val, tai priimsiu kaip neigiamus...

QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 02 25, 11:16)
laikykis mergina sad.gif  4u.gif  4u.gif gal dar ne viskas prarasta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaiLa25: 25 vasario 2015 - 09:22
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 02 25, 08:21)
Kažin ar čia kas bus,  atėjau į apačią pažiūrėti į testus,  man vėl tokie patys vaiduokliai stovi ant jų.. O kadangi parašyta kad negalima vertint praėjus ilgiau nei pusei val,  tai priimsiu kaip neigiamus...

nu testai kad ir po laiko nevaiduokliauja zinok wink.gif tad nosy auksciau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Nemoku iškelt foto, pačios pamatytumėt, kad labai jau silpnas tas vaiduoklis pas mane. Po 5 min buvo vos įžiūrimas, o ir po daug laiko mažai paryskejo..gal jis tik bandė kabintis o db likučius tik rodo..dar laukiu...nėr mmm viltis yra, nors ir maža....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaiLa25: 25 vasario 2015 - 09:53