QUOTE(GammaOrionis @ 2015 03 27, 16:15)
QUOTE(laina12 @ 2015 03 27, 14:16)
Aš tepiau ką turėjau tuo metu po ranka, nes vakare vos išlipau iš vonios. Ištepė man nugarą Babuškos Agafjos kokiu tai tepalu su žąsų taukais ir et. aliejais, ten nuo peršalimo krūtinei tept, bet ir radikulitui tinka

Sudėty yra garstyčių miltelių, tai taip užkaito

Tos vietos net raudonos, o čia dar kažkur skaičiau, kad merginos tuos miltelius į plaukų kaukes deda

Neiškęsčiau tokių kaukių
Rivadera, tortai tavo verslas? Kaip iškenti neparagavus?
Na tokios kaukies ir aš neištverčiau plaukams. Juk net nudegint gali...
Nėra verslas, pomėgis. Saviems kepu. Iškepiau krikšto dukrytei prieš 5metus, tai dabar visiems reik

ragauju, nes cukraus ir citrinų sulčių koekoai visad skiriasi. Bet nevalgau jų.
QUOTE(Crystel* @ 2015 03 28, 09:17)
Sveikos
Nezinau kaip reikejo ivardint ta mano nora viska valgyt, bet streso per akis buvo ir plius pms.. susidejo

namie as tikrai neturiu nieko, jokio slamsto... tiesiog as nepatingejau per tas dienas i parduotuve begiot, nes TIKRAI labai norejos vis kazko

o viena vakara ir pica su savuoju uzsisakem...

nu kas cia buvo uzeje net nezinau. Isjudejau visas kalorijas, siandien tik pasisveriau ir nesitikejau tokio rezultato - 58 lygiai

greit bus atostogos darbe, dabar sesija prasides nuo kitos savaites. Ir planuoju pradet jau begioti, labai laukiu laisvesniu dienu kai tai pradesiu, grynas oras, misko ir juros kvapas.. jodo prisikvepuosiu
orai buvo grazus bet kazkaip jau antra diena rukas ir lietutis. Kaip pas jus?
Kraštietės mes

aš net nervuojuos. Kai darbuojuos oras pasakiškas. O va kai jau noriu bėgt - lietus.

Vieni nervai.