Įkraunama...
Įkraunama...

Svoriuk, renkies šmutkes ir varai lauk!

laba
na, man svoris krenta vis dar... nors valgau tai kaip artojas biggrin.gif ... bet judejimas - visagalis matyt biggrin.gif ... jau liko labai nedaug iki tikslo ... nors uzsibrezus iki birzelio pasiekt, bet labai tikiuos, kad tai ivyks greiciau. O paskui jau tikslas bus, islaikyt tas pasiekta idealu svori kuo ilgesni laika smile.gif

smagus orai prasidejo wub.gif pravaikiau zirga - ruosiu pavasario vasaros jojimams. labai tikuos, kad galesiu dazniau ir ilgiau isjot i laukus wub.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Pas mus vakar buvo saltoka, su ziemine striuke vaiksciojau. Siandien ziuriu i orus, tai sulyginus su vakar pranesa silpnesni veja ir iki 9 silumos, o ryt 14 blink.gif
Kas su mityba tai siom dienom labai daug mokausi irstresuoju.. tai sokolado kasdien mano organizmas nori nors po gabaliuka. Valgau viska is eiles, nervai ima del visko, nebespeju nieko. Ech, tai tik laikina, greit ateis lafaaa dienos ir viskas bus gerai. ax.gif
Atsakyti
Crystel, emocinis valgymas?

kazkaip gal susirask kokios malonios veiklos, kad nelandziot i saldytuva ir spinteles wink.gif
Atsakyti
laba is ryto
pavasaris ir saule daro savo - prabundu 6, doh.gif o galec miegot iki 8 . Na , bet kol mazis miega, pasedesiu sau su kava ir sumustiniais prie kompo ramiai bent.

svarstykles dziugina - 61.7 kg thumbup.gif: . Iki tikslo liko tik 1.7-1.8 kg (o data iki birzelio ). Va, tep neskubant ir priesiu savo tiksla cool.gif O kadangi neforsuoju, tai labai tikiu, kad tas pasiektas svoris issilaikys labai ilgai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laina12: 27 kovo 2015 - 07:23
Labas rytas 4u.gif Mano vaikas tai kelia visus anksčiausiai, net draugas į darbą nueina anksčiau lotuliukas.gif

Svoris normalus, anądien sportavau, po to vos nenumiriau nuo nugaros skausmo, tiesa, tai gal nuo perpūtimo, nes kitoks skausmas nei patempimo doh.gif Sportavau 8 min programą, kuri anksčiau buvo vienas juokas, tai dbr buvau pažliugus prakaitu, galvoju, gal reik susirast kažką nugarai ir lengvesnio pradžiai g.gif Kaip jūs gyvenat?

Gagutee thumbup.gif
Atsakyti
gammaorionis, zinok, ir man sia savaite buvo kazkas su nugara...nesupratau. Nei pasitempiau, atrodo, nei perpute, bet dvi dienas toks dieglys buvo isimetes doh.gif. tepiau diclac, tai lyg ir praejo

is sporto - dabar pas mane tik jojimas. bent karta per savaite. Ana savaitgali pajojau, tai dvi dienas jauciau, kad kojas turiu doh.gif .Ryt irgi nusimato treniruote. tik ora prasta pranesa. na, bet kaip nors. O po pietu leksim pas mano broli - unt saslo biggrin.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Crystel* @ 2015 03 25, 09:09)
Labas rytas smile.gif

Pas mus vakar buvo saltoka, su ziemine striuke vaiksciojau. Siandien ziuriu i orus, tai sulyginus su vakar pranesa silpnesni veja ir iki 9 silumos, o ryt 14  blink.gif
Kas su mityba tai siom dienom labai mokausi irstresuoju.. tai sokolado kasdien mano organizmas nori nors po gabaliuka.  Valgau viska is eiles, nervai ima del visko, nebespeju nieko. Ech, tai tik laikina, greit ateis lafaaa dienos ir viskas bus gerai.  ax.gif

O as pastebejau kad geriausia dieta kai namie nera jokiu uzkandziu. Jokiu desrikiu suriuku ar pan. Ka radai ir ikisi i burna. Nes jei gamint tai aj tiek to. Veliau smile.gif
Mano svoris sustojo doh.gif 63,5 kg ir psio. Nejuda schmoll.gif vakar torta gaminau dideli. Tiksliau du. Vieno auksto plokstaini per visa skarda ir dvieku aukstu torta. Buvo sunku. Bet tas sunkumas man patinka.
Prisiduodu 63,5kg
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 03 27, 14:16)

Aš tepiau ką turėjau tuo metu po ranka, nes vakare vos išlipau iš vonios. Ištepė man nugarą Babuškos Agafjos kokiu tai tepalu su žąsų taukais ir et. aliejais, ten nuo peršalimo krūtinei tept, bet ir radikulitui tinka biggrin.gif Sudėty yra garstyčių miltelių, tai taip užkaito lotuliukas.gif Tos vietos net raudonos, o čia dar kažkur skaičiau, kad merginos tuos miltelius į plaukų kaukes deda doh.gif Neiškęsčiau tokių kaukių schmoll.gif

Rivadera, tortai tavo verslas? Kaip iškenti neparagavus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GammaOrionis: 27 kovo 2015 - 16:16
Labuka smile.gif as nesisverus biggrin.gif nu svieciasi turiningas edadienis - savaitgalis, tj hmm gerai kad sverstykliu neturiu po ranka biggrin.gif
Atsakyti
pas man pms arteja- ta proga 2 porcijas ledu suvalgiau, ir siaip, tokio riebaus plovo biggrin.gif o ryt - saslykai ir tortas pas broli ir broliene... bet smagu... o tie gramai, jei ir priaugs, taigi tuoj ir nukris biggrin.gif svarbu smagiai gyvent biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Nezinau kaip reikejo ivardint ta mano nora viska valgyt, bet streso per akis buvo ir plius pms.. susidejo biggrin.gif namie as tikrai neturiu nieko, jokio slamsto... tiesiog as nepatingejau per tas dienas i parduotuve begiot, nes TIKRAI labai norejos vis kazko biggrin.gif o viena vakara ir pica su savuoju uzsisakem... biggrin.gif nu kas cia buvo uzeje net nezinau. Isjudejau visas kalorijas, siandien tik pasisveriau ir nesitikejau tokio rezultato - 58 lygiai wub.gif greit bus atostogos darbe, dabar sesija prasides nuo kitos savaites. Ir planuoju pradet jau begioti, labai laukiu laisvesniu dienu kai tai pradesiu, grynas oras, misko ir juros kvapas.. jodo prisikvepuosiu smile.gif
orai buvo grazus bet kazkaip jau antra diena rukas ir lietutis. Kaip pas jus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 03 27, 16:15)
QUOTE(laina12 @ 2015 03 27, 14:16)

Aš tepiau ką turėjau tuo metu po ranka, nes vakare vos išlipau iš vonios. Ištepė man nugarą Babuškos Agafjos kokiu tai tepalu su žąsų taukais ir et. aliejais, ten nuo peršalimo krūtinei tept, bet ir radikulitui tinka biggrin.gif Sudėty yra garstyčių miltelių, tai taip užkaito lotuliukas.gif Tos vietos net raudonos, o čia dar kažkur skaičiau, kad merginos tuos miltelius į plaukų kaukes deda doh.gif Neiškęsčiau tokių kaukių schmoll.gif

Rivadera, tortai tavo verslas? Kaip iškenti neparagavus?

Na tokios kaukies ir aš neištverčiau plaukams. Juk net nudegint gali...
Nėra verslas, pomėgis. Saviems kepu. Iškepiau krikšto dukrytei prieš 5metus, tai dabar visiems reik smile.gif ragauju, nes cukraus ir citrinų sulčių koekoai visad skiriasi. Bet nevalgau jų.
QUOTE(Crystel* @ 2015 03 28, 09:17)
Sveikos smile.gif

Nezinau kaip reikejo ivardint ta mano nora viska valgyt, bet streso per akis buvo ir plius pms.. susidejo biggrin.gif namie as tikrai neturiu nieko, jokio slamsto... tiesiog as nepatingejau per tas dienas i parduotuve begiot, nes TIKRAI labai norejos vis kazko biggrin.gif o viena vakara ir pica su savuoju uzsisakem... biggrin.gif nu kas cia buvo uzeje net nezinau. Isjudejau visas kalorijas, siandien tik pasisveriau ir nesitikejau tokio rezultato - 58  lygiai wub.gif greit bus atostogos darbe, dabar sesija prasides nuo kitos savaites. Ir planuoju pradet jau begioti, labai laukiu laisvesniu dienu kai tai pradesiu, grynas oras, misko ir juros kvapas.. jodo prisikvepuosiu smile.gif
orai buvo grazus bet kazkaip jau antra diena rukas ir lietutis. Kaip pas jus?  rolleyes.gif

Kraštietės mes smile.gif aš net nervuojuos. Kai darbuojuos oras pasakiškas. O va kai jau noriu bėgt - lietus. unsure.gif Vieni nervai.
Atsakyti