laba
vaikas pamigdytas lauke (jau karta prabudo ir vel teko 'suoliuot' misku pusvalandi, kol uzmigo doh.gif ), zirgas atvaikytas... prisedau prie kompo, kol vel reiks lekt supt mazo

... jau dukart lekiau is antro auksto
savaitgali praleidau labai turiningai - draugavom trise, as +pms+ migrena....
Lentele siandien imesiu
[/quote]

gerai parasyta... pralinksmino

linksmu plauciu motera esi

fain...
jo, lentele...as te pirmauju su pliusu

irgi buvo pms, tik be migrenos (na, tiesa sakant, buvo galvosopis, bet ne bais baisus )
QUOTE(astabil @ 2015 03 09, 21:22)
Sveikos. Savaitgalis praejo be dideliu nuoIdemiu,valgiau,bet nepersivalgiau) Svertis nedrystu,gal po kokiu poros sav bandysiu uzlipt
Man labai sunku,kai nera uzimtumo. Sedziu su vaikais namie,daznai serga,i lauka net retai iseinam..
visada buvau fiziaskai labai aktyvi,sportuodavau,dirbau fizini darba,nusibegiodavau kaip reikiant) o dabar,is vieno kambario I kita ir atgal:) nezinau kaip igauti motyvacijos,jos taip truksta..
a ko cia bijot ant tu svarstykliu lipt...gali gi niekam nesakyt, ka jos rodo
tai ir dabar , susigalvok kokios fizines veiklos... zinau, kaip sunku, kai namie sedi, bet vis vien... ar kai vyras grizta - lai isleidzia nors valandai kur palakstyt
QUOTE(gagutee @ 2015 03 09, 21:31)
tik nepasiduok, pasiryzai rasi ir budu, ir noro, svarbausia neapleisti..as priesingai visada buvau ddele - ne kad stora, bet minksta, ne maza ir ugu ir stotu, bet priprendo man... noriu but tokia kokia visada save isivaizdavau, graksca liekna dailia : kiek gali but ilga kartis tokia :bet link to judu, po valukais bet grieztai :: sunkumu pasitaiko, ir paklydimu bet svarbiausiai save pastebet ir sakyt "
na va pasmaguriavai? dirbam toliau link grazos manes" [B]
vo, teisingi zodziai
QUOTE(astabil @ 2015 03 10, 10:06)
Aciu uz palaikyma gagutee. As siandien jau po pusryciu,valgiau kiausiniene is vieno kiausinio su kalafijoru:) Vaikai uzsieme zaidimais,tai einu uzlipsiu ant treniruoklio) Vakarienei vyras uzsiprase cepelinu..kad tik atsilaikyciau,labai juos megstu..Sau vakar issiviriau vistienos krutineles,pasidarysiu salotu siandien..Varo is proto tas nuolatinis galvojimas apie maista:-p
na, jei visa diena normaliai valgai, nepersivalgai, tai ir vakare vienas cepelinas - nesugadins reikalo. Mano rezimas aplamai toks yra - kad pagrindinis valgymas, stipriausias ir buna vakare, apie 19-20 val. Svarbiausia - nevirsyti savo paros kaloriju normos, o kaip isdeliosi valgymus - neturi dideles reiksmes.
vo, imesiu is savo savaitgaliniu klajoniu foto :
radom viena kita ziedeli:

musu upeliukas:

ir as