Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2015 03 05, 14:53)
Panos uniqlo perkama tik per tarpininkes, arba ten gyvenancias drauges ir draugus. Lietuvisku korteliu neima. Ivedant Billing adress, neduoda net pasirinkti Lietuvos. Yra sarase tik salys, esancios apacioje, t.y. tik tas kuriose yra parduotuves ir vykdoma veikla. Siuntimas 3,95 svaro yra vietinis siuntimas.

Kai paraset, kad pasiemet is PA, pagalvojau, kad perkat pati mirksiukas.gif
Atsakyti
Jungciausi prie sportdirect su 3-4 prekem , geriau butu Antakalnis arba centras
Atsakyti
QUOTE(Nicka1 @ 2015 03 05, 14:58)
Tokiu atveju rasau Billing adresa UK, nors jis nesutampa su korteles adresu. Daugumoj pardu praeina, nors konkreciai sioj nebandziau g.gif

As irgi visada taip darau mirksiukas.gif
Atsakyti
Prisijungciau prie cocooncenter vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 05, 11:53)
as mečiau pirkti vaikui visokius TH, RL ir panašiai. Viską perku uniqlo. Beje ir sau  biggrin.gif Jau kokie kokybiški ir gražūs rūbai, negaliu biggrin.gif Vakar kaip sykis atsiėmiau visą krūvą iš PA.

O kaip ju dydziai? Mazinti/didinti/atitinka? 4u.gif

QUOTE(JMD @ 2015 03 05, 12:53)
Panos uniqlo perkama tik per tarpininkes, arba ten gyvenancias drauges ir draugus. Lietuvisku korteliu neima. Ivedant Billing adress, neduoda net pasirinkti Lietuvos. Yra sarase tik salys, esancios apacioje, t.y. tik tas kuriose yra parduotuves ir vykdoma veikla. Siuntimas 3,95 svaro yra vietinis siuntimas. Gana daznai buna, kad perkant uz 40 svaru siuntimas nemokamas, perkant uz 20 svaru nemokamas ir t.t. Beje UK uniqlo kainos zymiai geresnes nei USA. Zinoma, jog yra poziciju, kur buna atvirksciai. Bet UK vistiek nugali, nes tu poziciju vienetai.

O jus per kuria tarpininke is UK siunciates? 4u.gif

QUOTE(kuzyte @ 2015 03 05, 12:59)

Kazkuri mergina rase, kad renka Sportsdirect ir abai laukia prisijungianciu, paziurekit temoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2015 03 05, 13:59)

as renku, bet esu Justiniskese.. 4u.gif
Atsakyti
user posted image

o kaip toks? gal kas gyvai matėte:)
Atsakyti
QUOTE(kvarta @ 2015 03 05, 13:31)
labai labai ačiū už foto 4u.gif  noriu biggrin.gif jei galima keli kl :
- pati medžiaga, l.glamžosi, žinau sintetika, bet labai prasta ar nieko
- pečiai normalūs, nedidinti

peciai atrodo kad normalus, nes jie net ir eina tokie nuleisti-nera peciu kaip buna striukese. pati medziaga, tokia gana tvirta, viduje ilygintas plonas siltinimas-net nezinau kaip apibudinti-man ji primena tokia plona plona sintetine pagalve. nezinau ar pagelbejau
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2015 03 05, 13:59)
Kai paraset, kad pasiemet is PA, pagalvojau, kad perkat pati mirksiukas.gif

man perka drauge ir atsiuncia per PA
Papildyta:
QUOTE(Altika @ 2015 03 05, 14:09)
O kaip ju dydziai? Mazinti/didinti/atitinka?  4u.gif

rubai idealiai atitinka nurodytus ismatavimus. Savo 120 cm ugio lieknam vaikiukui perku 5-6 metu dydi. Rankoves puikiai, kelniu ilgis puikus. Negaliu pakesti, kai rankoves reikia raitoti nes akivaizdziai per ilgos arba apsmukusios kelnes ir vaikas panasus i kvazimoda. Tik vat pavasarine striuke, tokia a lia odine, pirkau jau 7-8 metams. Siek tiek ilgokos rankoves, bet pati puikiai.
Visas trikotazas yra nepriekaistingas, be to, ypatingai puikus flysiniai rubukai vaikams. Technologija superine, nes vaikas neprakaituoja, rubukai itin svelnus ir minksti.
Jei kalbant apie moteriskus rubus, jie taip pat idealiai, mano nuomone, atitinka parasytus ismatavimus. Tik man su 178 cm ugiu yra trumpos kelnes ju biggrin.gif Nusipirkau nuostabius velvetus, bet galesiu devet tik kol bus devimi ilgaauliai biggrin.gif jos man mazdaug iki 3/4 blauzdu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 05 kovo 2015 - 13:19
QUOTE(Garbane* @ 2015 03 05, 13:09)
as renku, bet esu Justiniskese.. 4u.gif

o centre nebunat?
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2015 03 05, 14:12)
peciai atrodo kad normalus, nes jie net ir eina tokie nuleisti-nera peciu kaip buna striukese. pati medziaga, tokia gana tvirta, viduje ilygintas plonas siltinimas-net nezinau kaip apibudinti-man ji primena tokia plona plona sintetine pagalve. nezinau ar pagelbejau

labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. gal kas planuoja daryt uzsakyma is clothingattesco.com? prisijungciausi su 7 drabuzeliais, labai reikia,greit mazylio 1 gimtadienis,reikia abu sunelius papuost 4u.gif Vilnius.
Atsakyti