QUOTE(denaxa @ 2015 11 27, 18:37)
Nesigauna ir pamiršti todėl, kad moko pagal gaireles, ir todėl nesupranti kas ir kodėl ir kaip...įsivaizduok, kad kraštinė gairelė už kurios reikia sukti- tai kitos stovinčios mašinos kampas, ir šalia jos tu turi pasiparkuoti... padaryk paprastai- pasiimk namie degtukų dėžučiu ar ką nors panašaus ir pažaisk ant stalo "parkavimą" (geriausiai tai būtų mašinyčių modeliukai kur ratai sukasi), labai gali būti, kad kas nors paaiškės 
O aplamai tai gal reikėtų pagalvoti apie tokį instruktorių, kuris sugebėtų paaiškinti normaliai? nes man panašu kad čia instruktoriaus bėda labiau, jei jau pradedama nuo grasinimų "neišlaikysi"...

O aplamai tai gal reikėtų pagalvoti apie tokį instruktorių, kuris sugebėtų paaiškinti normaliai? nes man panašu kad čia instruktoriaus bėda labiau, jei jau pradedama nuo grasinimų "neišlaikysi"...

Na čia visa bėda, kad vadovaujantis veidrodėliais parkuojantis galu prireikia man daugiau laiko ir pasitaisymų, o regitroje gi ten prašo vos ne iš pirmo karto mokėti įplaukti į stovėjimo vietą

Na grasinimų tai nebūna iš instruktoriaus, tik jis pasako kiek nekritinių padarau ir konstatuoja, kad būtų neišlaikyta

Su modeliuku pasižaisti gera idėja, viziualiai matytųsi kokia trajektorija automobilis juda...