Įkraunama...
Įkraunama...

„Čiauškutė“ - Çalıkuşu

QUOTE(mickute7 @ 2015 04 19, 15:13)
o dzievuliau kaip man grazu ziuret i ju  meile  wub.gif  wub.gif  wub.gif  net begant ji istiese ranka Kemranui  wub.gif  tik biskeli Ciauskutei reiktu i sikna ikrest del jos lauzy wub.gif mosi. gal paprociai, laikmetis, ale vis tiek issidirbinejimas ka zinau  unsure.gif

Man irgi gražu žiurėti jų meilę wub.gif wub.gif bet jau tikrai Čiauškutė pradeda nervinti su savo tokiu spiriojimusi, rimtai į šiknikę įkrėsti reiktų biggrin.gif biggrin.gif:D biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypukė @ 2015 04 19, 19:49)
Man irgi gražu žiurėti jų meilę  wub.gif  wub.gif  bet jau tikrai Čiauškutė pradeda nervinti su savo tokiu spiriojimusi, rimtai į šiknikę įkrėsti reiktų biggrin.gif biggrin.gif:D biggrin.gif

Gražu tai gražu wub.gif Bet kartais per daug kaprizų, nežinai kada jai sušvies pabėgti doh.gif Kad ir per vestuves, juk ji pati nutraukusi sužadėtuves buvo, paleido Kiamraną, o paskui sužinojus apie kitą moterį pabėgo nieko nesiaiškinus ir neišklausius doh.gif Susitaikyti irgi grįžo kaip niekur nieko, nors jis dangų būt nukabinęs kad tik priimtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2015 04 19, 16:13)
o dzievuliau kaip man grazu ziuret i ju  meile  wub.gif  wub.gif  wub.gif  net begant ji istiese ranka Kemranui  wub.gif  tik biskeli Ciauskutei reiktu i sikna ikrest del jos lauzy wub.gif mosi. gal paprociai, laikmetis, ale vis tiek issidirbinejimas ka zinau  unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(audrey99 @ 2015 04 20, 21:11)

Tikrai graži ta jų meilė, žvilgsnių, gestų kalba.....o dėl išsidirbinėjimų, tai ko Jūs norite iš vaiko, juolab kad Kiamranas irgi nepėsčias -pastoviai erzina mergaitę. Šiaip tai Čiauškutė būtų tikras iššūkis šiuolaikiniams, tipo, vyrams . Įtariu neatsirastų sugebančių tiek stengtis, kad nusiskintų tą reto grožio gėlelę, pasirautų patvory gvazdikų ir tiek......
Atsakyti
QUOTE(audrey99 @ 2015 04 20, 21:20)
Įtariu neatsirastų sugebančių tiek stengtis, kad nusiskintų tą reto grožio gėlelę, pasirautų patvory gvazdikų ir tiek......

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
audrey99, va čia tai pasakyta apie gvazdikus biggrin.gif thumbup.gif lotuliukas.gif biggrin.gif pataikyta tiesiai į dešimtuką. biggrin.gif

o pritariu ir dėl išsidirbinėjimo- išsidirbinėja, nes dar vaikas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cypukė: 20 balandžio 2015 - 21:07
kas matė iki galo,ar bus Kiamranas su Feride kartu?
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2015 05 17, 17:04)

Na,pabaiga palikta kiekvieno fantazijai g.gif biggrin.gif pagal mane ne
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2015 05 17, 17:04)

o as net neoriu zinot schmoll.gif zinoma linkiu, kad jie kartu butu, bet kaip bus taip bus, pamatysiu pabaigoje tongue.gif lai buna didesne intriga. zinant kad turku filmuose visko buna
Atsakyti
Pasirodo pagrindiniai aktoriai ir gyvenime yra pora. Susiporavo per filmavimus biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 17, 17:36)
Pasirodo pagrindiniai aktoriai ir gyvenime yra pora. Susiporavo per filmavimus biggrin.gif  bigsmile.gif

Jie kartu dar ir vaidina filme „Ask Sana Benzer“.
Atsakyti
Man jie abu - neeilinio grožio žmonės. Gražūs vaikai būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 17, 19:59)
Man jie abu - neeilinio grožio žmonės. Gražūs vaikai būtų smile.gif

Mergaites pasakykit, ar Selimas padarys , ka nors blogo Ciauskutei? Ar ras ja Kemranas? Atsakydamos uzgeltonuokit smile.gif
Atsakyti