Įkraunama...
Įkraunama...

„Čiauškutė“ - Çalıkuşu

QUOTE(Nireglina @ 2015 03 11, 12:12)
Man nepatinka ūsuoti vyrai, bet aktorius seriale atrodo  thumbup.gif  net ir su ūsais.

Tai jo, atrodo, man vien nuo žvilgsnio triusikai nukristų blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 03 11, 17:25)
Tai jo, atrodo, man vien nuo žvilgsnio triusikai nukristų blush2.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiek suprantu, tai pagrindiniai aktoriai ir realybėje yra pora, ane? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2015 03 11, 22:17)
Kiek suprantu, tai pagrindiniai aktoriai ir realybėje yra pora, ane? bigsmile.gif

Taip. Cia besifilmuodami ir susikukavo biggrin.gif
Dabar neseniai dar ir filmas su jais isejo. Ask sana benzer.
Atsakyti
Man jie taip gražiai atrodo kartu, tiek seriale, tiek realybėje smile.gif
https://www.youtube....h?v=OmWFDGWvmPk
Atsakyti
QUOTE(Cypukė @ 2015 03 12, 15:36)
Man jie taip gražiai atrodo kartu, tiek seriale, tiek realybėje smile.gif
https://www.youtube....h?v=OmWFDGWvmPk

Tikrai labai grazus zmones wub.gif
Atsakyti
Klausimas, toms, kurios matėt jau serialą, ar tas vaikas, kurio laukiasi Neriman, tikrai yra Kemrano?? ir kas ten su juo bus toliau ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2015 03 12, 15:46)
Tikrai labai grazus zmones wub.gif

Jau tikrai kokie jie gražūs. Nerealūs tokie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypukė @ 2015 03 12, 21:56)
Klausimas, toms, kurios matėt jau serialą, ar tas vaikas, kurio laukiasi Neriman, tikrai yra Kemrano?? ir kas ten su juo bus toliau ? smile.gif

Ne, ne Kemrano,persileis ji, jei gerai pamenu
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2015 03 12, 23:22)
Ne, ne Kemrano,persileis ji, jei gerai pamenu

Fu, o jau persigandus buvau, kad jo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, nagi dalinamės, kas matė ax.gif iš kur pas Feride ta mergaitė? Nu niekaip nesuprantu. Pirma galvojau, kad dukra, paskui, kad našlaitė, o galiausiai vėl pasimečiau ir nesuprantu iš kur ji.
Oj, filmas toli nuo knygos ir čiauškutė man kartais visai ne čiauskutė. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(circus @ 2015 03 13, 05:18)
Sveikos, nagi dalinamės, kas matė  ax.gif iš kur pas Feride ta mergaitė? Nu niekaip nesuprantu. Pirma galvojau, kad dukra, paskui, kad našlaitė, o galiausiai vėl pasimečiau ir nesuprantu iš kur ji.
Oj, filmas toli nuo knygos ir čiauškutė man kartais visai ne čiauskutė.  blink.gif

Tai dukra ju,ir jos gi vardas net is to sapno kur jie abu susapnavo,ten jie tam viesbuti susitinka po 5 metu berods

nu taip sako,kad labai atitolus drinks_cheers.gif
Atsakyti