Įkraunama...
Įkraunama...

„Čiauškutė“ - Çalıkuşu

Sita knyga buvo mano paauglystes kultine knyga, skaiciau n kartu. Del to netgi ir seriala pradejau ziureti, nors nepakenciu situ turkisku reikalu biggrin.gif Pirmos dvi serijos dar nieko buvo, bet po to taip jau nutolo nuo knygos, kad neisivaizduoju, kas ten bus. As dabar ties 6 serija, ir svarstau ar testi toliau ziureti ar ne. Verta,ar ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2015 03 13, 08:55)
Sita knyga buvo mano paauglystes kultine knyga, skaiciau n kartu. Del to netgi ir seriala pradejau ziureti, nors nepakenciu situ turkisku reikalu biggrin.gif  Pirmos dvi serijos dar nieko buvo, bet po to taip jau nutolo nuo knygos, kad neisivaizduoju, kas ten bus. As dabar ties 6 serija, ir svarstau ar testi toliau ziureti ar ne. Verta,ar ne? 4u.gif

O per kur jūs žiūrit?
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 03 13, 09:27)
O per kur jūs žiūrit?

Cia igarsinta rusu kalba 4u.gif
http://turkcinema.tv...l-calikusu.html
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2015 03 13, 09:55)
Verta,ar ne? 4u.gif

Manyciau ne 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2015 03 13, 10:58)
Manyciau ne  4u.gif  biggrin.gif

O kur pasiskaityti, kas vyko? Nes nu vistiek idomu, bet dar 24 serijas po 1.5val ziureti - tai laiko gaila smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2015 03 13, 10:55)
Sita knyga buvo mano paauglystes kultine knyga, skaiciau n kartu. Del to netgi ir seriala pradejau ziureti, nors nepakenciu situ turkisku reikalu biggrin.gif  Pirmos dvi serijos dar nieko buvo, bet po to taip jau nutolo nuo knygos, kad neisivaizduoju, kas ten bus. As dabar ties 6 serija, ir svarstau ar testi toliau ziureti ar ne. Verta,ar ne? 4u.gif

kadangi neskaičiau knygos, tai su ja lygint ir negaliu, bet kiek girdėjau tai sako, kad labai skiriasi, bet todėl gal ir įdomiau, nes neiašku, kaip viskas pasisuks. Kaip sakoma, kiekvienam vis kitaip, o man jis vien kaip serialas tai tikrai įdomūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2015 03 13, 07:40)
Tai dukra ju,ir jos gi vardas net is to sapno kur jie abu susapnavo,ten jie tam viesbuti susitinka po 5 metu berods

nu taip sako,kad labai atitolus  drinks_cheers.gif

dukra?! Bet gi knygoj nėra jokios dukros, tik ta jos priglausta mergaitė iš Zeiniler kaimo, kur vėliau mirė. Tokie atitolimai nuo knygos jau per daug. kas tuomet lieka? Tik vardai?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 03 13, 12:00)
dukra?! Bet gi knygoj nėra jokios dukros, tik ta jos priglausta mergaitė iš Zeiniler kaimo, kur vėliau mirė.  Tokie atitolimai nuo knygos jau per daug. kas tuomet lieka? Tik vardai?

Panasu, kad tikrai tik vardai ir beliko. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 03 13, 13:00)
dukra?! Bet gi knygoj nėra jokios dukros, tik ta jos priglausta mergaitė iš Zeiniler kaimo, kur vėliau mirė.  Tokie atitolimai nuo knygos jau per daug. kas tuomet lieka? Tik vardai?

na taip,ir pabaiga kiek suprantu knygoje visai kita nei filme smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Macarena @ 2015 03 13, 12:37)
O kur pasiskaityti, kas vyko? Nes nu vistiek idomu, bet dar 24 serijas po 1.5val ziureti - tai laiko gaila smile.gif

na tik prie filmo aprasymas 4u.gif
As jau rasiau,kadangi knygos neskaicius esu,tai filmas man susiziurejo,nors buvau metus per kelis sykius,nieko ypatingo istorija,su tevo gydymymu man buvo idomiusia linija biggrin.gif daugiau tai Kiamranas visa filma gaudys Feride biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 13 kovo 2015 - 12:21
o prie to pačio, kalbant apie naują filmą "Aşk Sana Benzer", kuriame vaidina pagrindiniai čiauškutės aktoriai, gal žinot ar jau galima kur nors jį pasižžiurėti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypukė @ 2015 03 13, 14:11)
o prie to pačio, kalbant apie naują filmą "Aşk Sana Benzer", kuriame vaidina pagrindiniai čiauškutės aktoriai, gal žinot ar jau galima kur nors jį pasižžiurėti? smile.gif

Kiek zinau isversto jo kolkas nera, nes jis gana neseniai Turkijoj pasirode... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 13 kovo 2015 - 13:27
QUOTE(lauraz5 @ 2015 03 13, 13:26)
Kiek zinau isversto jo kolkas nera, nes jis gana neseniai Turkijoj pasirode...  ax.gif

Pasigooglinau apie tą filmą, labai prasti atsiliepimai ir imdb žemas
Atsakyti