Sita knyga buvo mano paauglystes kultine knyga, skaiciau n kartu. Del to netgi ir seriala pradejau ziureti, nors nepakenciu situ turkisku reikalu
Pirmos dvi serijos dar nieko buvo, bet po to taip jau nutolo nuo knygos, kad neisivaizduoju, kas ten bus. As dabar ties 6 serija, ir svarstau ar testi toliau ziureti ar ne. Verta,ar ne?
QUOTE(Macarena @ 2015 03 13, 08:55)
Sita knyga buvo mano paauglystes kultine knyga, skaiciau n kartu. Del to netgi ir seriala pradejau ziureti, nors nepakenciu situ turkisku reikalu
Pirmos dvi serijos dar nieko buvo, bet po to taip jau nutolo nuo knygos, kad neisivaizduoju, kas ten bus. As dabar ties 6 serija, ir svarstau ar testi toliau ziureti ar ne. Verta,ar ne? 
O per kur jūs žiūrit?
QUOTE(miauksiuss @ 2015 03 13, 09:27)
O per kur jūs žiūrit?
Cia igarsinta rusu kalba
http://turkcinema.tv...l-calikusu.html
QUOTE(lauravala @ 2015 03 13, 10:58)
O kur pasiskaityti, kas vyko? Nes nu vistiek idomu, bet dar 24 serijas po 1.5val ziureti - tai laiko gaila
QUOTE(Macarena @ 2015 03 13, 10:55)
kadangi neskaičiau knygos, tai su ja lygint ir negaliu, bet kiek girdėjau tai sako, kad labai skiriasi, bet todėl gal ir įdomiau, nes neiašku, kaip viskas pasisuks. Kaip sakoma, kiekvienam vis kitaip, o man jis vien kaip serialas tai tikrai įdomūs
QUOTE(lauravala @ 2015 03 13, 07:40)
Tai dukra ju,ir jos gi vardas net is to sapno kur jie abu susapnavo,ten jie tam viesbuti susitinka po 5 metu berods
nu taip sako,kad labai atitolus
nu taip sako,kad labai atitolus
dukra?! Bet gi knygoj nėra jokios dukros, tik ta jos priglausta mergaitė iš Zeiniler kaimo, kur vėliau mirė. Tokie atitolimai nuo knygos jau per daug. kas tuomet lieka? Tik vardai?
QUOTE(Isila @ 2015 03 13, 12:00)
dukra?! Bet gi knygoj nėra jokios dukros, tik ta jos priglausta mergaitė iš Zeiniler kaimo, kur vėliau mirė. Tokie atitolimai nuo knygos jau per daug. kas tuomet lieka? Tik vardai?
Panasu, kad tikrai tik vardai ir beliko.
QUOTE(Isila @ 2015 03 13, 13:00)
na taip,ir pabaiga kiek suprantu knygoje visai kita nei filme
Papildyta:
QUOTE(Macarena @ 2015 03 13, 12:37)
O kur pasiskaityti, kas vyko? Nes nu vistiek idomu, bet dar 24 serijas po 1.5val ziureti - tai laiko gaila 
na tik prie filmo aprasymas
As jau rasiau,kadangi knygos neskaicius esu,tai filmas man susiziurejo,nors buvau metus per kelis sykius,nieko ypatingo istorija,su tevo gydymymu man buvo idomiusia linija
o prie to pačio, kalbant apie naują filmą "Aşk Sana Benzer", kuriame vaidina pagrindiniai čiauškutės aktoriai, gal žinot ar jau galima kur nors jį pasižžiurėti?
QUOTE(Cypukė @ 2015 03 13, 14:11)
o prie to pačio, kalbant apie naują filmą "Aşk Sana Benzer", kuriame vaidina pagrindiniai čiauškutės aktoriai, gal žinot ar jau galima kur nors jį pasižžiurėti? 
Kiek zinau isversto jo kolkas nera, nes jis gana neseniai Turkijoj pasirode...
QUOTE(lauraz5 @ 2015 03 13, 13:26)
Pasigooglinau apie tą filmą, labai prasti atsiliepimai ir imdb žemas