Įkraunama...
Įkraunama...

„Čiauškutė“ - Çalıkuşu

[,su tevo gydymymu man buvo idomiusia linija biggrin.gif daugiau tai Kiamranas visa filma gaudys Feride biggrin.gif
[/quote]
Labai stebiuosi kada ten fiti miti pas juos buvo ir net vaika padare nes Feride tik bego nuo Kiampramo. Kazkoks neapgalvotas vingis. g.gif
Atsakyti
[quote=circus,2015 03 13, 17:35]
[,su tevo gydymymu man buvo idomiusia linija biggrin.gif daugiau tai Kiamranas visa filma gaudys Feride biggrin.gif
[/quote]
Labai stebiuosi kada ten fiti miti pas juos buvo ir net vaika padare nes Feride tik bego nuo Kiampramo. Kazkoks neapgalvotas vingis. g.gif
[/quote]
O tai knygoj jie lieka kartu?
Atsakyti
[O tai knygoj jie lieka kartu?
[/quote]
Taip smile.gif
Atsakyti
[quote=circus,2015 03 13, 19:29]
[O tai knygoj jie lieka kartu?
[/quote]
Taip smile.gif
[/quote]

Tada būtinai noriu knygą perskaityt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(miauksiuss @ 2015 03 13, 16:45)
Pasigooglinau apie tą filmą, labai prasti atsiliepimai ir imdb žemas

Mačiau, kad IMDB žemas, bet kol pati nepamatysiu, negalėsiu teigti, kad blogas filmas, nes turiu daug pavyzdžių, kad atsiliepimai apie filmą buvo blogi, bet man jis vis vien buvo prie širdies biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypukė @ 2015 03 13, 17:39)

Mačiau, kad IMDB žemas, bet kol pati nepamatysiu, negalėsiu teigti, kad blogas filmas, nes turiu daug pavyzdžių, kad atsiliepimai apie filmą buvo blogi, bet man jis vis vien buvo prie širdies biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

drinks_cheers.gif
as irgi nesivadovauju IMDB, turiu paziureti ir pati nuspresti, o ne daugumos nuomone vadovautis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 13 kovo 2015 - 17:58
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 03 13, 18:57)
drinks_cheers.gif
as irgi nesivadovauju IMDB,  turiu paziureti ir pati nuspresti, o ne daugumos nuomone vadovautis biggrin.gif

o kas tas IMDB? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2015 03 13, 18:03)
o kas tas IMDB?  lotuliukas.gif

http://www.imdb.com/title/tt4114762/ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2015 03 13, 18:03)
o kas tas IMDB?  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
O kodėl Čiauškutė tai mokykloje miega, tai pas gimines? Kažkaip įdomiai...
Atsakyti
O ilgai ji dar manys, kad serga ta sunkia liga? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(oziarage @ 2015 03 14, 16:30)
O kodėl Čiauškutė tai mokykloje miega, tai pas gimines? Kažkaip įdomiai...

As galvoju, kad savaitgaliais ir per atostogas buna pas teta, o siaip mokykloj, gal kas patikslins, jei klystu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiurem @ 2015 03 14, 19:18)

As galvoju, kad savaitgaliais ir per atostogas buna pas teta, o siaip mokykloj, gal kas patikslins, jei klystu smile.gif

Na pagal knyga, tai taip ir budavo... Mokesi ji mergaiciu pensione ir tik atostogoms ar savaitgaliui vykdavo pas teta. Kadangi serialas skiriasi nuo knygos, gal cia kitaip... As maciau tik pirmas dvi serijas.. Kiek supratau, cia ir veiksmo laikai persipina... Tai ateitis, tai prisiminimai... Gal del to ir kyla neaiskumu.

Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 03 14, 20:26)
Na pagal knyga, tai taip ir budavo... Mokesi ji mergaiciu pensione ir tik atostogoms ar savaitgaliui vykdavo pas teta. Kadangi serialas skiriasi nuo knygos, gal cia kitaip... As maciau tik pirmas dvi serijas.. Kiek supratau, cia ir veiksmo laikai persipina... Tai ateitis, tai prisiminimai... Gal del to ir kyla neaiskumu.

Man kilo klausimas todėl, kad rodo kaip ji ryte iš tetos išeina į mokyklą, bet lieka miegot mokykloje. Mokykla tame paciame mieste juk.
Atsakyti