Įkraunama...
Įkraunama...

„Čiauškutė“ - Çalıkuşu

QUOTE(oziarage @ 2015 03 14, 20:52)
Man kilo klausimas todėl, kad rodo kaip ji ryte iš tetos išeina į mokyklą, bet lieka miegot mokykloje. Mokykla tame paciame mieste juk.

Čiaip ,kaip jau minėjo, kažkuri mergina, tai ji savaitgaliais ir per atostogas būna namuose, o šiaip visą kitą laiką leidžia mokykloje, nors bus dienų, kai daugiau laiko praleis namuose. Pvz, taip buvo db kai rodė, kad ji sirgo, dėl to ir buvo namuose smile.gif
Atsakyti
Taip,Feride lanko, internatine prancuzu mokykla 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 14 kovo 2015 - 23:14
Įdomu kiek Feridei metų? Nes pusbroliui 30, motinai 45 (Dieve kokia jauna gimdė doh.gif ). tai Feridei kokie 26-27? Nes nelabai jie ten daug amžiumi skirėsi kai į jų namus Feridė atkeliavo gyventi.
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 03 16, 10:56)
Įdomu kiek Feridei metų?

As manau dabar 17-18 g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2015 03 16, 12:53)
As manau dabar 17-18  g.gif

Pagal knyga irgi panasus amzius. Nes ji juk mokine dar smile.gif
Atsakyti
Knygoje jai 15...
Pavarčiau dar kartą ir nusprendžiau, kad filmas su knyga turi bendrus tik veikėjų vardus...
Beeeet kadangi aktoriai, gražūs, muzika graži, o ir laikmetis toks man prie dūšios- žiūrėsiu ir labai nesigilinsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2015 03 16, 14:05)
Knygoje jai 15...
Pavarčiau dar kartą ir nusprendžiau, kad filmas su knyga turi bendrus tik veikėjų vardus...
Beeeet kadangi aktoriai, gražūs, muzika graži, o ir laikmetis toks man prie dūšios- žiūrėsiu ir labai nesigilinsiu  biggrin.gif

As pagalvojau,kad 17-18,kadangi jai pries paskutiniai metai licejuje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2015 03 16, 14:05)
Knygoje jai 15...
Beeeet kadangi aktoriai, gražūs, muzika graži, o ir laikmetis toks man prie dūšios- žiūrėsiu ir labai nesigilinsiu  biggrin.gif

Tai aš ir sakau, ji mokyklinukė paauglė. Bet tai kokia tada nesąmonė. Mama kai mire jai gal kokie 6 buvo, pusbroliui tada turėjo būt apie 20, o rodė tokį, kad net iki paauglio toil dar jam buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 03 16, 10:56)
Įdomu kiek Feridei metų? Nes pusbroliui 30, motinai 45 (Dieve kokia jauna gimdė doh.gif ). tai Feridei kokie 26-27? Nes nelabai jie ten daug amžiumi skirėsi kai į jų namus Feridė atkeliavo gyventi.

Filme kažkurioje vietoje buvo minimi Kiamrano metai, jei neklystu berods 25 g.gif Dar pagalvojau kad koks jaunas daktarėlis bigsmile.gif

Geltonas klausimas kas matė visą filmą: nesuprantu, jie liko kartu ar ne? Pagal Kiamrano veido išraišką prie to laikrodžio sakyčiau taip g.gif Ir ar jie spėjo susituokti? Kažkodėl irgi nesupratau mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronė: 16 kovo 2015 - 17:43
QUOTE(Baronė @ 2015 03 16, 18:04)
Filme kažkurioje vietoje buvo minimi Kiamrano metai, jei neklystu berods 25  g.gif Dar pagalvojau kad koks jaunas daktarėlis  bigsmile.gif

Geltonas klausimas kas matė visą filmą: nesuprantu, jie liko kartu ar ne? Pagal Kiamrano veido išraišką prie to laikrodžio sakyčiau taip  g.gif Ir ar jie spėjo susituokti? Kažkodėl irgi nesupratau mastau.gif 

As supratau,kad neliko,ji neatejo,ir del vestuviu,kazkaip galvoju,kad nespejo biggrin.gif tik,tiek supratau,kad ta mergyte ju dukra.
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2015 03 16, 18:52)
As supratau,kad neliko,ji neatejo,ir del vestuviu,kazkaip galvoju,kad nespejo  biggrin.gif tik,tiek supratau,kad ta mergyte ju dukra.

Bet kaip gali būti jų dukra, ar tarp jų buvo kas nors, juk net bučinių praktiškai nebuvo, iš kur vaikas? Kažkaip man daug mistikos bigsmile.gif Pagal filmo aprašymą kažkaip man daug kas neaišku, tarsi kažkas nedarodyta.. g.gif Stotyje Kemranas nudžiugo, tai man rodosi kad ją pamatė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronė: 16 kovo 2015 - 17:57
QUOTE(Baronė @ 2015 03 16, 18:55)
Bet kaip gali būti jų dukra, ar tarp jų buvo kas nors, juk net bučinių praktiškai nebuvo, iš kur vaikas? Kažkaip man daug mistikos  bigsmile.gif Pagal filmo aprašymą kažkaip man daug kas neaišku, tarsi kažkas nedarodyta..  g.gif  Stotyje Kemranas nudžiugo, tai man rodosi kad ją pamatė biggrin.gif

Nu ir as nzn is kur,bet speju,kad ju,del mergaites vardo,duoto is sapno rolleyes.gif
Siaip filmas buvo nutrauktas,gal del to ir ta pabaiga nei siokia nei tokia smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti