Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Vetrunge1234 @ 2015 03 19, 12:09)
Tai, kad tokios veislės kaip ilgaplaukis pekinas išvis nėra...
Šeip kiek dabar googlinau tai nieko panašaus į šunų vedžiojimą kas 2val neradau. Nežinau...gal ieškojau blogai

Cia mano "promaxas". Tiksliai nzn kaip ta veisle vadinas, bet kadangi buna kitokio plauko taksai (vadinciau garbaniotais) ir lygiaplaukiai foksterjerai, tai ir pekinukui "plauka" priderinau biggrin.gif
Tikrai te tos jo pilkai/rudai/juodos kudlos zeme valkiojas. (Pirma karta pamaciau ant ranku, tai maniau bezdzione! thumbup.gif biggrin.gif
Mano kompas beveik negoglina ir nuorodu nemoku imest, bet dar pasiklausiu kaip ta veisle tiksliau vadinas ir parasysiu. Jei, zinoma, nepamirsiu; esant tokioms aplinkybems netureciau pamirst schmoll.gif Karoc per telika maciau, kad pernai toks pats ciuciukas nzn kokioj reiksmingoj parodoj buvo pripazintas graziausiu ant visos Marijos zemes lotuliukas.gif
Nu ir del tu taisykliu irgi dar pazingeidausiu, bo tikrai kazkokios NEREALIOS blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 03 19, 14:48)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Aggnyte,negalima taip...aš gi tarp žmonių dirbu,o užsižvengiau balsu... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O tau dabar reik juoktis smile.gif Kas tau čia juokingo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 03 19, 15:13)
O tau dabar reik juoktis  smile.gif  Kas tau čia juokingo?  blink.gif

ne ne,nieko...veislė gera lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

biggrin.gif jooo, visi mes čia turim labai vienetinius retus gražuolius biggrin.gif

Bet Arvydu tikiu, kad kokia tai super duper veislė yra. smile.gif Aš tai lauksiu daba žinių, įdomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 03 17, 20:12)
Teko ka nors girdet apie 10 sunu teisiu?  blink.gif  Kaimyne is Danijos tokiu "ziniu" parsiveze ir mane paprotino. Visai kaip 10 Dievo isakymu!  bigsmile.gif  Visu nebeprisimena, bet pats kruciausias, kad reik kad 2 valandas vest pasivaiksciot  blink.gif

Ir auginau, ir pirkau šunis Danijoj, bet kažkaip apie tokius įstatymus nieks neapšvietė. Gal kaimynė šiaip paburt mėgsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 03 19, 15:05)
bet kadangi buna kitokio plauko taksai (vadinciau garbaniotais) ir lygiaplaukiai foksterjerai,

Garbanotų taksų nebūna. Būna trumpaplaukiai, ilgaplaukiai ir šiurkščiaplaukiai.
Lygiaplaukių fosterjerų irgi nebūna. Būna trumpaplaukiai ir šiukščiaplaukiai.
O apie tą bezdžioniuką... Kartais ne grifoną turėjai omeny?

QUOTE(lututė @ 2015 03 19, 15:16)
ne ne,nieko...veislė gera  lotuliukas.gif

Aš tau kai pažvengsiu lotuliukas.gif Baik gąsdint žmones - galvos, kad nenormali dirba...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 19 kovo 2015 - 14:48
QUOTE(Agnnyte @ 2015 03 19, 15:47)

Aš tau kai pažvengsiu  lotuliukas.gif Baik gąsdint žmones - galvos, kad nenormali dirba...

lotuliukas.gif aik jau...kaip tik klientų gal pritrauksiu daugiau...išsišiepę daug kam patinka lotuliukas.gif be to prieš užtemimą ir žmonės gerokai trinktelėti...kaip ir per pilnatį-tikrai jaučiasi... biggrin.gif

aš tai galvoju,kad gal pekinukas ten ir buvo...visi gi jie ilgo plauko kai nekirpti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 03 19, 15:16)

aš tai galvoju,kad gal pekinukas ten ir buvo...visi gi jie ilgo plauko kai nekirpti  biggrin.gif

Ne, ne. Tikrai pekinas, tik kito zodzio kur per bruksniuka nebeatsimenu verysad.gif Ir ne joks ne gribibifonas!! blink.gif !! Toki as gerausiu atveju gauruotoju snaubibiceriu vadinciau.
Nu negi dabar panizo visoms vienu kartu?? bigsmile.gif Nu palaukit!! Juk zadejau pasiklaust?? Tai vat yra nemenka tikimybe, kad savo pazada tesesiu... ax.gif
P.S. Labai dziaugiuosi tiek demesio susilaukes rolleyes.gif ax.gif drinks_cheers.gif wub.gif thumbup.gif 4u.gif
P.S.(2) Tuoj suzinos danai kodel kojos smirda ir is kur jos auga
gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 03 19, 17:08)
Ne, ne. Tikrai pekinas, tik kito zodzio kur per bruksniuka nebeatsimenu  verysad.gif  Ir ne joks ne gribibifonas!!  blink.gif  !! Toki as gerausiu atveju gauruotoju snaubibiceriu vadinciau.
Nu negi dabar panizo visoms vienu kartu??  bigsmile.gif  Nu palaukit!! Juk zadejau pasiklaust?? Tai vat yra nemenka tikimybe, kad savo pazada tesesiu...  ax.gif
P.S. Labai dziaugiuosi tiek demesio susilaukes  rolleyes.gif  ax.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif  thumbup.gif  4u.gif
P.S.(2) Tuoj suzinos danai kodel kojos smirda ir is kur jos auga
gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

Tai, kad būna tik pekinai. Jokių žodžių prie veislės nėra smile.gif
Kas dėl taisyklių tai aš asmeniškai tikrai būčiau už jų griežtinimą Lietuvoje. Nuoširdžiai gaila žiūrėt į aktyvius, bendraut ir judėt norinčius šunis kurie sėdi prie būdų ar voljieruose...Paklausus šeimininko, kam jam šuo, tai atsakymas dažnai standartinis ''Sargas'' doh.gif
Atsakyti
Kai arvydas paklaus,paaiškės,kad ten išvis ne pekinukas,o koks afganų kurtas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
panaši veislė yra japonų chinas...pagūglinau,ot biggrin.gif

Tie sargai ne kažką ir apsaugo...o kad vampsėtų-tai galima ir judesio daviklius įsitaisyt su šuns vambrijimu-mažiau rūpesčio. Man visada buvo baisu šuva ant metrinio lenciūgo,arba amžinai įkalintas voljere. Dažniausiai su pakrikusia nuo to psichika-atseit piktas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 03 19, 17:49)
Kai arvydas paklaus,paaiškės,kad ten išvis ne pekinukas,o koks afganų kurtas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
panaši veislė yra japonų chinas...pagūglinau,ot  biggrin.gif

Tie sargai ne kažką ir apsaugo...o kad vampsėtų-tai galima ir judesio daviklius įsitaisyt su šuns vambrijimu-mažiau rūpesčio. Man visada buvo baisu šuva ant metrinio lenciūgo,arba amžinai įkalintas voljere. Dažniausiai su pakrikusia nuo to psichika-atseit piktas  doh.gif

Buvau šitus pamiršus biggrin.gif Šeip Draugė tokį kažkokį ''veislinį'' turi, keistas šuva...Gal 6metus mes bendraujam, su manim vienoj lovoj yra miegojas bet vos ne kaskart man atėjus piktai aploja ir glostomas nesileidžia... doh.gif

Tai būna, tas piktas nei velnio nėra piktas, o ant lenciūgo draskosi, nes demesio trūksta. Giminės tokį ''sargą'' turėjo, na sargą pavogė tai nebeturi. Dabar kitą irgi '' sargą '' susirado doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetrunge1234 @ 2015 03 19, 19:14)
Buvau šitus pamiršus biggrin.gif Šeip Draugė tokį kažkokį ''veislinį'' turi, keistas šuva...Gal 6metus mes bendraujam, su manim vienoj lovoj yra miegojas bet vos ne kaskart man atėjus piktai aploja ir glostomas nesileidžia... doh.gif

Tai būna, tas piktas nei velnio nėra piktas, o ant lenciūgo draskosi, nes demesio trūksta. Giminės tokį ''sargą'' turėjo, na sargą pavogė tai nebeturi. Dabar kitą irgi '' sargą '' susirado  doh.gif

namus saugo... lotuliukas.gif mano šunėkas irgi loja,draskos-kiek kartų kažkas beateitų...tai uždarau kitam kambary.Tai paskui kai visi susėda,išleidžiu,ir jei leidžiu ateit prie svečių - beveik draugelis biggrin.gif buvo,kad vienas žmogus nepatiko-aiškiai matėsi.Bet čia išimtys.

Cha cha cha... lotuliukas.gif gerai,kad būdos kartu neprigriebė biggrin.gif
Atsakyti