Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(lututė @ 2015 03 19, 18:25)
namus saugo... lotuliukas.gif mano šunėkas irgi loja,draskos-kiek kartų kažkas beateitų...tai uždarau kitam kambary.Tai paskui kai visi susėda,išleidžiu,ir  jei leidžiu ateit prie svečių - beveik draugelis  biggrin.gif buvo,kad vienas žmogus nepatiko-aiškiai matėsi.Bet čia išimtys.

Cha cha cha... lotuliukas.gif  gerai,kad būdos kartu neprigriebė  biggrin.gif

Tai pas mane Sirius irgi loja, bet nekanda, o anas yra griebęs blink.gif
Bet šuo (tiksliau kalė ) net ne tam pačiam kaime gauta buvo. Sūnus iš Rygos parvežė biggrin.gif

Visa dieną seku šuns istoriją...Liūdniausia, kad seniūnas tikriausiai sausas iš balos išlips. Ir aišku šuniuko labai gailą. Gyvūnų globos puslapyje yra įdėtos tikros jo nuotraukos (pagalbos prašė mergaitė iš kaimo), šuo tai labai panašus į šiurkščiaplaukį taksą
http://www.15min.lt/...aikus-56-491874
Atsakyti
Laba dienelė 4u.gif

Oj, aš tų istorijų negaliu skaityti... vakar delfyje antraštę skaičiau, kad kažkoks seniūnas aklą šunį išmetė... neskaičiau, nes negaliu, nervai nelaiko..

Tiek vakar tiek šiandien mano mažutė miegelį vieną nuparpia ant saulutės biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vetrunge1234 @ 2015 03 19, 23:18)

siaubas...kas per parazitas doh.gif patį bliam išrengt plikai ir be babkių ir maisto išvežt kur 15 km nuo gyvenamos vietovės...galėtų pasismagint... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Fėja* @ 2015 03 20, 11:08)

Tiek vakar tiek šiandien mano mažutė miegelį vieną nuparpia ant saulutės biggrin.gif

mielas vaizdas rolleyes.gif
Atsakyti
Pasiklausiau to blatno sunio veisles. Sake Pekinesas. Karaliskoji sinsila. ax.gif
Ir del sunu teisiu klausiau, bet nieko naujo nesuzinojau, nes pasake, kad internete yra, o as nenorejau issiduot, kad esu zioplas ir pats susirast nemoku biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Mačiau apie sausą maistą diskutavot, pasiskaičiau ir aš nupirkau Brit Premium baltam maiše, o mano šunė net į burną nemė doh.gif reakcija kaip į visiškai nevalgomą daiktą, kokį akmenuką kartais ilgiau uostinėja nei šitą maistą schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2015 03 20, 13:01)
Mačiau apie sausą maistą diskutavot, pasiskaičiau ir aš nupirkau Brit Premium baltam maiše, o mano šunė net į burną nemė doh.gif reakcija kaip į visiškai nevalgomą daiktą, kokį akmenuką kartais ilgiau uostinėja nei šitą maistą schmoll.gif

na nėra tai pats geriausias maistas ax.gif BritCare geresnis, mano Bartukas vaikystėj jį ėdė, visai normaliai, tik kad pats Bartas neėdrus labai. dabar atradom Acaną, ėda kaip didžiausią skanėstą, net drebėdamas laukia kol paduosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 03 20, 12:56)
Pasiklausiau to blatno sunio veisles. Sake Pekinesas. Karaliskoji sinsila.  ax.gif
Ir del sunu teisiu klausiau, bet nieko naujo nesuzinojau, nes pasake, kad internete yra, o as nenorejau issiduot, kad esu zioplas ir pats susirast nemoku  biggrin.gif  blush2.gif

manau,kad reik knistis straipsniuose.Bent jau aš tingiu.

http://www.eurofawc.com/home/11
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 03 20, 10:08)
Laba dienelė 4u.gif

Oj, aš tų istorijų negaliu skaityti... vakar delfyje antraštę skaičiau, kad kažkoks seniūnas aklą šunį išmetė... neskaičiau, nes negaliu, nervai nelaiko..

Ta pati istorija...Man dar simpatijos šuniuj suveikia...Jaučiu silpnybe ale taksam.
Smalsu pasidarė, kiek sveria tas mažas kleckas? Nes atrodo labai mažas biggrin.gif
QUOTE(rim @ 2015 03 20, 12:01)

Pas mane tokios bėdos sprendžiamos paprastai. Šunys negauna ėst biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 03 20, 10:08)

Kokia grazi wub.gif
Dobermas bus? (cia juokais biggrin.gif)

QUOTE(rim @ 2015 03 20, 12:01)

Musiskis viska eda doh.gif kaiptik dabar Brita ir seriu, buvom gave is kikos Araton meginuka, imaisiau, eda aisku kaip viska, bet jau oro gadinimas doh.gif

Dar kaip nervuoja kai vedzioju, praeinam pro mokykla, tai kramtomas gumas isspjautas renka doh.gif jei gerai priplota, dar su dantim gremzia lotuliukas.gif

Na kas saules uztemimu ides? bigsmile.gif as tiesiogiai per kompa paziurejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 03 20, 10:34)
mielas vaizdas  rolleyes.gif

ačiū 4u.gif biggrin.gif
QUOTE(Vetrunge1234 @ 2015 03 20, 13:43)
Smalsu pasidarė, kiek sveria tas mažas kleckas? Nes atrodo labai mažas  biggrin.gif

Nežinau, po teisybei... bet daugiau 300-400 gr neduočiau. Savo pirmąjį šuniuką tai įdėdavau į kašikiuką ir pasverdavau su svarstyklėm, kur ant kablio užkabinama rankena. O dabar tokių svarstyklių neturiu, nebant miegančią padėti. O, reiks taip pabandyti. drinks_cheers.gif

Pasvėriau lotuliukas.gif virš 700 gr biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(*Carma @ 2015 03 20, 13:46)
Dobermas bus? (cia juokais biggrin.gif)

Dar kaip nervuoja kai vedzioju, praeinam pro mokykla, tai kramtomas gumas isspjautas renka  doh.gif jei gerai priplota, dar su dantim gremzia  lotuliukas.gif

O taip lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu su tom gumom ir visu kitu gėriu doh.gif Pamenu, kadaise vedžioju šunį, žiūriu nasruose kažkokia virvutė pro šoną lyg kyšo. Na, aš visada žiodinu ir traukiu iš gerklės visus š***.. Pražiodau-o ten pelė doh.gif numirus blink.gif brrrrrrrrrrr

Aš šiek tiek pajutau užtemimą. Galvoju, ko čia aptemo, kas čia atsitiko... Ir žiūriu 12:05 aaaaaa! gi užtemimas! Staigiai pasiėmiau flopiką ir pažiūrėjau. Bet man atrodo, kad kadaise, nepamenu kuriais metais, bet prieš kokį 15-17 metų kur buvo, tai diskas daugiau uždengtas buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 20 kovo 2015 - 14:18
QUOTE(Fėja* @ 2015 03 20, 15:08)
bet prieš kokį 15-17 metų kur buvo, tai diskas daugiau uždengtas buvo g.gif

Sakė, prieš 16 smile.gif

O jei sauso maisto neėda - nealkanas smile.gif Pas mane greit išsisprendžia bėdos tuo klausimu. Mano Gralis yra priklausomas nuo visokių E ir atsisako naminės ekologiškos vištienos bei kalakutienos. Aš, kaip buhalteris, tuo labai džiaugiuosi, nes tokiu būdu mes sutaupom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 03 20, 14:08)
Nu su tom gumom ir visu kitu gėriu doh.gif Pamenu, kadaise vedžioju šunį, žiūriu nasruose kažkokia virvutė pro šoną lyg kyšo. Na, aš visada žiodinu ir traukiu iš gerklės visus š***.. Pražiodau-o ten pelė doh.gif numirus blink.gif brrrrrrrrrrr

Aš šiek tiek pajutau užtemimą. Galvoju, ko čia aptemo, kas čia atsitiko... Ir žiūriu 12:05 aaaaaa! gi užtemimas! Staigiai pasiėmiau flopiką ir pažiūrėjau. Bet man atrodo, kad kadaise, nepamenu kuriais metais, bet prieš kokį 15-17 metų kur buvo, tai diskas daugiau uždengtas buvo g.gif

As visada vedziodama turiu ziuret i snuki ar ko neima doh.gif kai tamsu, aisku nelabai kas matosi dar.. sakiau reikes elektrosoko atpratinimui biggrin.gif nesenai negyva varna susidomejo baisiai, aisku neleidau.
Atsimenu irgi stebejau smile.gif

QUOTE(Agnnyte @ 2015 03 20, 14:18)
O jei sauso maisto neėda - nealkanas smile.gif Pas mane greit išsisprendžia bėdos tuo klausimu. Mano Gralis yra priklausomas nuo visokių E ir atsisako naminės ekologiškos vištienos bei kalakutienos. Aš, kaip buhalteris, tuo labai džiaugiuosi, nes tokiu būdu mes sutaupom biggrin.gif

E - pigiau biggrin.gif
Atsakyti