QUOTE(Night13 @ 2015 03 30, 19:56)
Tavo mamos atvejis išvis labai sudėtingas.

Mano tėtis iškeliavo, nes sirgo - viskas paprasčiau. Tavo mama gal irgi sirgo, bet tai ne tas pat... Be to, bent man, mama būtų dar sunkiau, o nežinia kada ir bus...

Bijau aš dėl jos, nemažai metų jau su širdim blogai, gyvena viena. Negalėčiau pasakyt, kad su tėčiu buvo labai artimas ryšys, bet buvo, manau, koks turėjo būti. Čia grynai mano asmenybės problema tas besitęsiantis per visą gyvenimą gedulas, ne buvusiame ryšyje.
Tau labai blogai dabar.

Pagal nerimus vis man mane primeni...
Žinokit, užteko, kad vakar naktį neužmiegant ir po migdomųjų šmaikštuolis pakalbintų, iškart ramiau pasidarė.
Kaip aš galiu kitu žmogum misti... Seniau taip nebūdavo. Aišku, gal kad atsiprašė dar kokį trečią kartą, o aš kai sureikšminu tuos "santykius", tai man daug reiškia.
Niekas nėra šios temos valdovas, bijoti kitų dalyvių nereikia. Būna, kad apsibara kažkas, gi skirtingi žmonės. Be to, čia tik forumas.
Netikiu likimu. Tikiu atsitiktine sėkme arba nesėkme.
Gražiai tu jį vadini. Ir kad tik padėtų. Jei atsiprašė daug kartų, vadinas, rūpi, tik taip norėtųsi, kad neprišiktų į širdį.
Žinai, dėl mamos....sudėtingiau man atrodo viskas, kas vyko iki tol....tai vadinu pragaru žemėje......aš ją praradinėjau ne vienerius metus ir, nors ir žiauriai skamba, sakiau jau po daug metų, kad man būtų lengviau mirusi mama, nei tokie dalykai dėtųsi......bet buvo, kaip buvo,yra, kaip yra. tas nerimas virtęs jau chronišku, laukiu nesulaukiu, kada pas psichiatrę, bičiulė žadėjo ryt lexo duoti, rysiu, nesinori visiškai širdį sudrožti, permušinėja, vos laiptais užlipu, silpna, pavargstu. nualinau save....man su mama buvo ypatingas ryšys, aš ją idealizavau, ja žavėjausi, visos moterys man atrodė kažkokios pilkos prieš ją.....žiauriai stiprus ryšys buvo, gal net per stiprus....deja, kai ji pradėjo taip elgtis su savim, manim, tėvu ir viskuo.....žodžių trūksta.....o, kad kas mane tada būtų išgelbėjęs.....neleidęs manipuliuot manim.....iškart reikėjo tvirtos rankos, pas psichologą nuvest, palaikymo, atsiribiojimo, o ne man nešti tokius dalykus, deja, buvau viena..visiškai. be to, nesipasakodavau per daug niekam.....mano skardus juokas pamažu nyko, o kartą pajaučiau nerimą. žinoma, gimdymai irgi labai labai labai daug padarė.....jei būčiau žinojusi, tai.....nežinau, nežinau........jaučiausi nukryžiuota ir apleista visų visų, net Dievo.
Tu tikinti, tai tiki lemtim? Dievo planu, o ne tik mūsų? Mums duodama laisva valia, bet mes patys atsakome už savo veiksmus, pasirinkimus, t. y. renkamės kažkurį kelią iš kelių? Bet ta lemtis vis tiek yra turbūt, ar ne? Tarkim, ta tragedija su lėktuvu, kai pilotas pražudė tiek nekaltų žmonių. Kiti skraido visą gyvenimą ir....neužsirauna ant pischinio piltoto. Negi ati atsitikitinumas? Juk jeigu lemta nuskęsti, tai nežūsi avarijoj. Ir jei lemtanumirti nuo vėžio, tai nesuduši lėktuvu?
Man atrodo, kad nebūna atsitiktinimų. Ir mano liga ir ta baisi patirtis gal turi prasmę, nors jos pati dabar ir nežinau, nes kančia užstoja. Galbūt tėvų nuodėmės, žiaurus elgesys su vaikais, jei išliekame....ir mūsų uždavinys yra nutraukti nuodėmės grandinę? Nenusižudyti, ištverti, išlikti ir net jei pačiam labai sunku, išlikti žmogumi, suprasti labiau ir kitą, kenčiantį, jam padėti, kuo gali? Nes jei pats nebūtum to patyręs, kažin, ar susimąstytum, ar mokėtum suprasti ir įsijausti.....nežinau......bet man dabar atrodo (iš svp varpinės, o ne Dievo plano), kad taip neturėjo nutikti ir aš, matyt, negaliu atleisti mamai dėl viso to...išdraskytų gyvenimų...kurių paskemės žiaurios, tragiškos visiems, o ypač jai, nes nežinau, kaip ji ten..