Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Mora* @ 2015 03 30, 23:46)
Susiraskit gerą psichoterapeutą ir pasveiksit. 4u.gif  Ir mažiau klausykit nesąmonių, kad niekas nuo Jūsų nepriklauso. doh.gif  Atsikratykit aukos sindromo. 4u.gif

tikrai gi bigsmile.gif tfu, nusispjoviau ir atsikračiau aukos sindromo, nebeklausau nesąmonių kad niekas nuo jūsų nepriklauso ir kaip viena mano mėgstama persona sako - bėgu dabar pievomis žaliomis, žydra padangė ir išsilpaiksčiusiais plaukais, su skarele rankoje plazdančia nuo vėjo.
jaučiu, kad nė gero psichoterapeuto nebereikia biggrin.gif
nes šitų genialių, g e n i a l i ų patarimų negirdėjau niekada biggrin.gif
pagydė galvą....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bučkis: 31 kovo 2015 - 13:50
g.gif Galvoju, jei su savo paskutinių metų būsena (išgyvenant motinos ligą ir mirtį) nedaryčiau visko, ką reikia daryt, sukandusi dantis "per negaliu", nežygiuočiau savo dienų kaip kareivis, tai kas būtų su manimi. Jeigu leisčiausi nunešama pasroviui..
Kažkokia mikroninė dalelė priklauso ir nuo mūsų.

O apie aukos vaidmenį tai girdėta giesmelė čia šimtus kartų. Net neverta kreipti dėmesio. Kaip indėnai sako "tegul pavaikščioja svetimais mokasinais" gal supras, ką kalba.

Psichoterapetą "turiu" 6,5 metų. Gerą, savo srities žvaigždę. AD vartoju.
Ir kas? Pasveikau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinot noir: 31 kovo 2015 - 14:09
priklauso nuo mūsų, ir kiekviena daro : kelia, einasi ir daro, savaip. savaip stengiasi, savo galimybių ribose, ka ir kokios jos kitam atrodytų menkos, savaip prakenčia. tik daug šnekam ir pasakojamės, o tada kiti turinyje įskaito net tai ko visai jame ir nėra.
net jei kitam atrodo kad čia nieko nedarai, tai nereiškia kad tu labai labai nesistengi, kad iki tokio lygio būtum. nes matuoja pagal save "o aš......" pati baisiausia frazė
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2015 03 31, 13:48)
tikrai gi  bigsmile.gif  tfu, nusispjoviau ir atsikračiau aukos sindromo, nebeklausau nesąmonių kad niekas nuo jūsų nepriklauso ir kaip viena mano mėgstama persona sako - bėgu dabar pievomis žaliomis, žydra padangė ir išsilpaiksčiusiais plaukais, su skarele rankoje plazdančia nuo vėjo.
jaučiu, kad nė gero psichoterapeuto nebereikia  biggrin.gif
nes šitų genialių, g e n i a l i ų patarimų negirdėjau niekada  biggrin.gif
pagydė galvą....

biggrin.gif Ir kaip pačioms tai į galvą neatėjo?

QUOTE(Pinot noir @ 2015 03 31, 14:08)
Kažkokia mikroninė dalelė priklauso ir nuo mūsų.

Priklauso, ir nemaža.
Atsakyti
Čia gi aš auka, aš! Neprisiimkit svetimų laurų. biggrin.gif tongue.gif
Šiaip sutinku, kad DAUG kas nuo pačių priklauso. Bet ne tada, kai esi visiškame kosmose. Nežinau, ar aš valios neturiu visai, ar šiaip išpin...ėjus, ar tikrai ne mano jėgoms stengtis, kai visiškos šakės dūšioj.
Deraramos, kur tu? g.gif
Atsakyti
Taip, skaudžiausia, kai apie tai pasako mylimas žmogus, apie tą norėjimą sirgti, būti auka, dejuoti....kad tik kalbi, o nieko nedarai.....

šiandien kaip tik dėl to labai įsiskaudinau ir verkiau, nes pasakė ne forumietė, o artimas žmogus, nors daug ką žino apie mano praeitį, patirtį, bet tai nepadeda.

o kai labai blogai, norisi turėti ir kam padejuoti, ir pabūti silpnai, ir pasikeikti ir............
Papildyta:
QUOTE(Night13 @ 2015 03 30, 22:05)
Tau blogai, nes depresija, nerimo sutrikimas, ar kažkoks kitas sutrikimas. Ne menkas tikėjimas čia kaltas. Kas ten sakė: "Kodėl mane apleidai"? Pati neretai mintyse kaltinu save, kaip aš, jei laikau save tikinčia, neišlipu iš duobės, kodėl nepanešu savo kryžiaus, juk, palyginus su amžinybe, niekis tas žemiškas laikas ir kančios greit praeis. Bet, kai važiuoju į darbą, vis paklausau katechezes. Ne kartą kalbėjo, kad niekas neapsaugotas nuo depresijos - nei pasauliečiai, nei kunigai, nei turtingi, nei vargšai. Žodžiu, kunigai pasakoja apie tai, kaip apie bet kokią ligą, kuri nuo žmogaus valios nepriklauso. Taip, mums naudinga taip galvoti, bet kad tikrai tas jausmas, kad ne mano valioje susiimti... Ir tau dabar taip.

aha, ačiū, kad priminei.....dabar iš aš jaučiuosi apleista Dievo.

QUOTE(besidomintias @ 2015 03 31, 00:00)
Ei ei ei, nereikia taip nukabint nosies...please...nepamenu kur skaiciau,bet buvo sakyta,kad laimes pojutis,pilnatve gyvenimo visu 100 procentu niekam ir niekad nebus pasiekiama. Ty tu gali jaustis laiminga del kazko,bet tai trunka tik akimirka,kita akimirka euforija mazeja ir vel griztama prie iparastos busenos...bet siekiamybe tos laimes yra pagirtinas dalykas,motyvuojantys imtis kazkokiu veuksmu,tad kad ir del tos akimirkos reikia pasistengt...
Papildyta:
Nera uz ka...byle kad padetu... 4u.gif

ir nenoriu 100 procentu. bet kai prisime nu save sveika, kai man buvo geri visi metu laikai, kai galejau daryti, ka noriu, kai sveikai liudejau, sveikai dziaugiaus, tai......as netrokstu amzinos laimes, tik noriu buti sveikesne, kad pageretu, kad nerimas manes nezlugdytu ir nepasiglemztu sveikatos, gyvenimo, dziaugsmo akimirku, nes dabar glmeziasi be gailescio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Septynstygė: 31 kovo 2015 - 19:35
Deraramos meldžiasi.. Ir valgo stresą.

Bijau rytojaus, taip neramu. Gal..? O gal..? unsure.gif

Jumis skaitau, bet nesusikaupiu parašyt.
Papildyta:
Dar prisidirbau ant savo durnos galvos. Tas amžinas noras įtikt schmoll.gif Apsimest mažesnei už aguonos grūdą.. Tai ryt teks iškabint. Noris apsikabint kelius ir palinguot. Einu paspalvint.
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2015 03 31, 15:08)

Psichoterapetą "turiu" 6,5 metų. Gerą, savo srities žvaigždę. AD vartoju.
Ir kas? Pasveikau?

O kiek mokat jam? (jei ne paslaptis) Ar lankot reguliariai karta i savaite ar kaip? Nepadeda visiskai? Ar bent pajudino kazka jumyse ar visia nieko?
Domiuosi,nes gydytoja siule lankyti,bet paskaicius atsiliepimu abejoju poveikiu...o kainos nemazos,tai gal geriau tuos pinigus kitkam panaudot...
Atsakyti

QUOTE(Night13 @ 2015 03 31, 20:33)
Čia gi aš auka, aš! Neprisiimkit svetimų laurų.  biggrin.gif  tongue.gif

uoj...atsiprašauuuu biggrin.gif susirinkit visus savo laurus atgal dedu po kojom biggrin.gif
***** bet tai tikrai....pasakė abstrakčiai ir jau vsio galvoji kad apie MANO AUKOS vaidmenį kalba

Septinstyge - tikrai taip, artimieji norėdami....padėti....skaudina labiausiai. nėra tos empatijos nes žmogus net neįsivaizduoja kaip gali būti baisu ir kaip save laidoti gali gyvas. tai iš kur jam ką guodžiančio pasakyti, jei net bent kiek neįsivazduoja kaip dusinti baimė gali dėl nieko, arba dėl labai mažo nieko. man pačiai irgi po kurio laiko atrodo - neverta gi buvo verysad.gif tiek nervų sugadinti ir dažnai norisi tai praeity paglostyti galvą, nu kam taip, bet ateina nerimo banga nauja ir vėl be sveiko proto lieki.....ir labai labai baisu kad senatvėj sedėsiu ir tik gavas glostinėsiu sau pačiai praeityje.
Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2015 03 31, 21:07)

Ką tokio prisidirbai? unsure.gif

Kaip aš nematau savęs tame darbe net artimoj ateity. verysad.gif Viskas daugmaž gerai, kaip gali būti gerai. Geriau jau ten ir negali būti. Jie patys dabar lyg ramesni, nors aš kasdien gebu pasirodyt kaip višta tokiuose elementariuose dalykuose. Bet pirmas įspūdis, kad teisingas, ryškėja. verysad.gif Dar net mėnuo nesuėjo, nors beveik, bet mane ima dusinti aplinka. Per pietus, nesvarbu, noriu valgyt, ar ne, ėmiau išsivilkti iš to pastato. Nueinu į Maximą, kad tik TEN nebūt, kad pakvėpuot be tų žmonių, nors man jie nieko nedaro, bet vis tiek skaitos vadovai darbe. Ant Maximos suoliuko sugraužiu ką nors, kaip bomžė. doh.gif Pasitrinu, kad sueitų beveik valanda. Nors patys ir sakė, kad trumpai pietauju, tai ėmiau ilginti laiką. Nu moteriškė metuose aš, bet tikra auka. angel_sadangel.gif
Ir kur "TIK" darbas, gi visa diena ten, grįžtu, jau 20ta val.
Atsakyti
Bet tai nereik anksti keltis į darbą, čia didelis pliusas...
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2015 03 31, 21:51)
uoj...atsiprašauuuu  biggrin.gif susirinkit visus savo laurus atgal dedu po kojom  biggrin.gif
***** bet tai tikrai....pasakė abstrakčiai ir jau vsio galvoji kad apie MANO AUKOS vaidmenį kalba

Septinstyge - tikrai taip, artimieji norėdami....padėti....skaudina labiausiai. nėra tos empatijos nes žmogus net neįsivaizduoja kaip gali būti baisu ir kaip save laidoti gali gyvas. tai iš kur jam ką guodžiančio pasakyti, jei net bent kiek neįsivazduoja kaip dusinti baimė gali dėl nieko, arba dėl labai mažo nieko. man pačiai irgi po kurio laiko atrodo - neverta gi buvo  verysad.gif tiek nervų sugadinti ir dažnai norisi tai praeity paglostyti galvą, nu kam taip, bet ateina nerimo banga nauja ir vėl be sveiko proto lieki.....ir labai labai baisu kad senatvėj sedėsiu ir tik gavas glostinėsiu sau pačiai praeityje.

Pacitavo gi MANO postą. biggrin.gif

Man seniau būdavo, kai kiek geriau jaučiausi, kai praeidavo nerimas, galvodavau: nu kas man ten buvo užėję, kodėl negalėjau nueiti ten ir ten, nuveikti tą ir tą. doh.gif Bet jau seniai taip negalvoju, kai ištisai tie visokie blogi pojūčiai lanko.
Papildyta:
QUOTE(Daniella @ 2015 03 31, 21:58)
Bet tai nereik anksti keltis į darbą, čia didelis pliusas...

Dėl to taip, bet vis tiek, ir sveiko proto ir kūno būdamas, tas laikas ir prasimiega, ir keltis vis tiek sunku. Nors kaip dabar, tai man ar 6, ar 8 keltis, nesvarbu. Vis tiek snaudžiu, bet nelabai užmiegu.
Atsakyti