Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai mamukų pokalbiai

QUOTE(Renalta @ 2015 04 03, 11:51)
Dedu viburcol zvakutes, ta nakti suveikia, o tada ir vel tas pats.Buvo periodas kai dejau visa pakuote-12 vnt, tai kai kuria diena padedavo, o kita kaip nieko  doh.gif o tada ir vel tas pats.2 dantys islinde, vienas nevisai iki galo, kitus nieko panasaus i dygima.Bet jau rasiau, kad jis taip miega nuo pirmos gymimo dienos  verysad.gif Klausiau gyd. ir neurologes (lankemes jau 2 kartus) gal kokiu raminanciu arbateliu jam duoti ar kokiu vaistuku kad kiek ramiau miegotu, tai jos tik palinksi ir sako isaugs  blink.gif Tai va nezinau ka ir daryti, galite ka parekomenduoti ilgalaiko poveikio  blush2.gif

dantį skauda iki tol, kol prasikala, paskui jau auga be skausmo. reiškia ne dėl dantų jis neramus. na dantys aišku, prisideda prie bendro neramumo. pabandyk raminančius sirupus (sedalia, neuro), dormikind tablėtes, visi šie vaistai homeopatiniai, juos kaip tik reikia naudoti ilgesnį laiką, iki 2 savaičių, kad pasimatytų efektas. o jei ne, tai taip, išaugs, maniškis gal nuo 2 metų miega visą naktį. gali laukti ilgas kelias, nėra kur dėtis, susiimk ir laikykis 4u.gif labai gaila, kad vyras tavęs nepakeičia.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2015 04 03, 11:00)
dantį skauda iki tol, kol prasikala, paskui jau auga be skausmo. reiškia ne dėl dantų jis neramus. na dantys aišku, prisideda prie bendro neramumo. pabandyk raminančius sirupus (sedalia, neuro), dormikind tablėtes, visi šie vaistai homeopatiniai, juos kaip tik reikia naudoti ilgesnį laiką, iki 2 savaičių, kad pasimatytų efektas. o jei ne, tai taip, išaugs, maniškis gal nuo 2 metų miega visą naktį. gali laukti ilgas kelias, nėra kur dėtis, susiimk ir laikykis 4u.gif labai gaila, kad vyras tavęs nepakeičia.

Labai dekui uz patarimus 4u.gif Reikes nusipirkti ka nors ramiam miegui. As visgi manau, kad jis siuo klausimu i mane,nes as nuo vaikystes irgi prastai miegu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2015 04 03, 12:12)
Labai dekui uz patarimus  4u.gif Reikes nusipirkti ka nors ramiam miegui. As visgi manau, kad jis siuo klausimu i mane,nes as nuo vaikystes irgi prastai miegu  doh.gif

mes gi savo laiku buvom pas n-tojo lygio neurologę vaiko raidos centre, konsultacija trūko ar val, ar 1,5, žodžiu, ilgai, per tą laiką ji su mumis kalbėjo, klausinėjo, vaiką stebėjo, ir ką - jūsų vaikui viskas gerai, čia mamai reikia "gydytis", visų pirmą išsimiegoti. nu kitaip nebus, Renalta, reikia, kažką keisti, kitaip užsilenksi unsure.gif tiesą sakant, netikiu, kad tie sirupėliai padės, bet o gal 4u.gif

dar ana neurologė sakė naktį nepulti jo migdyti, jei pradeda vartytis ar stenėti, tegu kad ir paverkia, vaikas pats turėtų išmokti užmigti vėl, sakė kelias naktis pablūdys vienas, paskui geriau miegos. kaip tu naktį darai?
Atsakyti
Sveikos, mamytes,
atejo eile ir mums ligoms verysad.gif prisimenu kalbejot apie veiksmingus vaistukus nuo slogytes. Gal primintumet man? Net neperskaiciau ka dabar kalbejot, ka jau galvot apie ieskojima doh.gif Turiu juros vandenuko ir dar to vibrocil ar kaip jis, na jei galiojimas nepadjbaiges, nes pirkau kad isidet kai atostogu vaziavom. Bet prisimenu nelabai saket jis padeda? Dabar plaunu vandenuku juros. Bet gi naktis ateis! O dar ir iseigines! Duokit patarimu uzuomarsai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2015 04 03, 14:07)
Sveikos, mamytes,
atejo eile ir mums ligoms verysad.gif prisimenu kalbejot apie veiksmingus vaistukus nuo slogytes. Gal primintumet man? Net neperskaiciau ka dabar kalbejot, ka jau galvot apie ieskojima doh.gif  Turiu juros vandenuko ir dar to vibrocil ar kaip jis, na jei galiojimas nepadjbaiges, nes pirkau kad isidet kai atostogu vaziavom. Bet prisimenu nelabai saket jis padeda? Dabar plaunu vandenuku juros. Bet gi naktis ateis! O dar ir iseigines! Duokit patarimu uzuomarsai 4u.gif

Plaukit jūros vandeniu ir Quix ant galo. Dar yra weleda šaldomasis kremukas, bet kiek tepiau taip ir nepastebėjau, kad dėl jo greičiau baigtūsi slogytė.
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2015 04 03, 13:18)
Plaukit jūros vandeniu ir Quix ant galo. Dar yra weleda šaldomasis kremukas, bet kiek tepiau taip ir nepastebėjau, kad dėl jo greičiau baigtūsi slogytė.

Aciu 4u.gif O tuo Quix purksti ir diena? Ar tik nakciai?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2015 04 03, 13:07)
Dabar plaunu vandenuku juros. Bet gi naktis ateis! O dar ir iseigines! Duokit patarimu uzuomarsai 4u.gif

aš jau duočiau normalių (ksilometazolino hidrochlorido pagrindu) vaikiškų lašų, Olynth, pvz.. tie homeopatiniai vibrocil, euphorbium gaaal ir gydo kažkiek, bet jei užgulusi nosis, jie nepadės vaikui prakvepuot ir normaliai išsimiegot. nosį irgi reik plaut, aš plaunu Quixx'u su alaviju. per kelias (ne 7) dienas įveikiam slogą. bet vaistų reik duot iškart, nelaukt, gal praeis, gal nepraeis, užguls, neužguls.
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2015 04 03, 13:27)
Aciu 4u.gif O tuo Quix purksti ir diena? Ar tik nakciai?

Quixx yra tas pats jūros vanduo. rašo lapely, kad 2-3 kartus per dieną, bet man taip ir gaudavosi 2-3 kartus ploviau su juo, 2-3 kartus vaisų duodavau, taikydama prieš miegą jų duoti.
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2015 04 03, 13:07)
? Dabar plaunu vandenuku juros. Bet gi naktis ateis! O dar ir iseigines! Duokit patarimu uzuomarsai

QUOTE(zuzla @ 2015 04 03, 13:29)
aš jau duočiau normalių (ksilometazolino hidrochlorido pagrindu) vaikiškų lašų, Olynth, pvz.. tie homeopatiniai vibrocil, euphorbium gaaal ir gydo kažkiek, bet jei užgulusi nosis, jie nepadės vaikui prakvepuot ir normaliai išsimiegot. nosį irgi reik plaut, aš plaunu Quixx'u su alaviju. per kelias (ne 7) dienas įveikiam slogą. bet vaistų reik duot iškart, nelaukt, gal praeis, gal nepraeis, užguls, neužguls.
Papildyta:
Quixx yra tas pats jūros vanduo. rašo lapely, kad 2-3 kartus per dieną, bet man taip ir gaudavosi 2-3 kartus ploviau su juo, 2-3 kartus vaisų duodavau, taikydama prieš miegą jų duoti.

egk, butent, nagi pagal amziu , manau , tikrai gali vaikisku ipurkst , kaip zuzla raso... 4u.gif

as tai savo maziui duodu nakciai 1.25 ml actifedo. Zinau, kad dabar neregistruota tokiems maziems, bet pagal dukra atsimenu, kad budavo galima nuo 6 men duoti sita vaista. Tai nakciai ir suduodu. Jau geriau sita sugirdyt, nei purkst sutraukiancius gleivine....
O tas quixx ,tai taip - juros vanduo... praplaut gal ir gerai. Ant saves issibandziau, man tai jis ne kiek nesutraukia gleivines biggrin.gif ... tai nemanau, kad ir vaikui labai pades...

dar sakau, pamenu , gamina vaistines tokius juodus lasus - caldargol, lyg... tie irgi padedavo. bet cia gydytoja israsydavo recepta gaminimui... gal dabar tokiu vaistu ne nera g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Ziuriu kalbat apie nurofen nuo dantu skausmu. Maniskui dar nesimato, kad ruostusi dygti (man paciai isgydo pirmas tik 1metu), tai jam bus turbut panasiai. Bet ateiciai irgi galvoju nusipirkti sio vaisto, tik domina ar jis su receptu ar be? smile.gif
Renalta, dabar turbut, kai jau primaitineji, tai tikrai gali atiduoti savo vaikuti vyrui, mamai ar sesei bent kokiom 4 val. kad pailsetum. Tas nuovargis irgi labai negerai....
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2015 04 03, 13:55)
Sveikutes  4u.gif
Ziuriu kalbat apie nurofen nuo dantu skausmu. Maniskui dar nesimato, kad ruostusi dygti (man paciai isgydo pirmas tik 1metu), tai jam bus turbut panasiai. Bet ateiciai irgi galvoju nusipirkti sio vaisto, tik domina ar jis su receptu ar be?  smile.gif

be recepto smile.gif
Atsakyti
Labai užjaučiu neramių vaikų mamas 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sunku... Bet tikrai tokie dalykai išaugami. Išmoks ir miegot ir nustos kažkada griūti ant grindų. Aišku, reikia apsišarvuoti ta kantrybe kažkaip...
Tuom ir guodžiuosi. Nes su miegu vis prasčiau ir prasčiau. Jau net nebežinau ar dantys. Nesimato naujų, bet gal ilgiau užtruks? Pirmieji labai ilgai dygo, gal ir treti tokie? Nes ir vėl juodas seilėtekis. O ir charakteris ryškėja. Verksnė. Ir mamyčiukė. Apie palikt kam nors kalbos nėra. Ištinka isterija iki pamėlynavimo vos vyras su ja ant rankų išeina iš kambario, kuriame aš esu... Ant rankų, ant rankų, gerai, kad dar nėra labai sunki, bet išvarža jau ėmė vargint.
Šiandien vėl į mankštą, mane jau prakaitas pila, nes buvo totalus košmaras biggrin.gif Ji taip rėkė, kad man po to galva plyšo... Reikės nufotkint tuos pratimus, nes nuo streso nieko neįsiminiau.
Vyras pats pasakė, kad tegu miega kartu. Lovytėje miega ant šoniuko, o mūsų lovoje - žvaigždės poza. Vieną koją reikia užmest ant manęs, o viena ranka už manęs laikytis. Nosis tam labai patogu, pasirodo... doh.gif
Bandysiu ir aš vibrucol kursą.
Atsakyti
QUOTE(Natalija_V @ 2015 04 03, 14:40)
Labai užjaučiu neramių vaikų mamas  4u.gif  4u.gif  4u.gif Sunku... Bet tikrai tokie dalykai išaugami. Išmoks ir miegot ir nustos kažkada griūti ant grindų. Aišku, reikia apsišarvuoti ta kantrybe kažkaip...

save atsimenu, netikėjau šiom kalbom, buvo akimirkų, kai norėjosi mesti tapkę į kompą, kai perskaitydavau šiuos žodžius... bet tikrai - išaugo bigsmile.gif paguldau į lovą, verčias ant šoniuko, rankos prie žanduko, sakau labanakt ir išeinu wub.gif
Atsakyti