labu
pagaliau ir as prisedau..tik nezinau, ar ilgam. drakosa miega lauke, tai bet kuria minute gali tekt lekt supt. Vakar oras nuostabus buvo, tai pravaiksciojom lauke visa diena. Tik joriuks nusprende nemiegot tokiu geru oru, tai valandadele istempe per pietus ir vakare tiek pat. O siandien , oras prastas, gal ilgeliau pamiegos

Buvau sutarus treniruote siandien, neatsaukiau... suslapau kaip ciuckis, bet smagu vis vien buvo.

tuo labiau, kad ir sekesi neblogai.
Joriukas siai neblogai issilaikes... matosi truputi zymes ant veiduko, jau sasiukai dedasi. tik rankyte labiausia nukentejus, na, bet ir ten iki vestuviu uzgis

. Jis pats visai neakcentuoja savo zaizdu
o man asociacija su tuo eilerastuku : ' po akim sasas, po nosim lasas, koja neprimina'

...
QUOTE(zuzla @ 2015 05 04, 14:26)
tu tik netylėk, sakyk, ką galvoji, vyrai neskaito minčių
jam gali sakyt nesakes, zmogus turi savo 'nuomone' ir viskas

ji tik grabas istiesins... jaunesnis buvo kitoks. I senatve visai senis kvaistelejo

Arba - buvau labai isimylejus , rozinius akinius uzsidejus ir nemaciau kai kuriu dalyku... o dabar kazkaip labai viskas matosi

tik jau nelabai yr kur detis
QUOTE(Wiliux @ 2015 05 05, 13:57)
Laina užjaučiu dėl nudegimo. Įsivaizduoju kaip buvo negera ant širdies, bet pasistenk nekaltinti savęs. Tikiuosi šiandien Joriukui dar geriau
Ingbri sveikinu su dar geresne situacija naktim!!
Mums ilgasis savaitgalis puikiai praėjo. Per Mamos dieną mažė sugalvojo repetuoti ma skiemenį. Tai pirmas garsas, kurį išgirdau buvo mamamamama. Žinau nesąmoningai, bet vis tiek labai labai miela :
ech, smagu isgirst mamamama.... joris tai varo ' bebebe bababa' ir tokiu balsu, kaip is multiko anciukas donaldas...nu gali isgriut

o kai atsistoja , tada pasako 'ava' (net nematydamas gali pasakyt, kad jau kazkur stovi

)
QUOTE(Natalija_V @ 2015 05 05, 18:38)
Man vyras nedaug padeda šiuo metu, nes dirba daug. Bet šiaip neturiu priekaištų. Jis iš tų vyrų, kurie labai vertina moters darbą namuose ir su vaikais. Su mažąja pabūtų daugiau, bet mažoji nenori su tėčiu būti... Iš manęs tenka išplėšti, siaubas kažkoks...
O šiaip daug visko jau pamėgdžioja. Ir dainuoja. Kažkiek primena ariją iš "Penkto elemento". Kaimynai, aišku, to neįvertina
Pagaliau išlindo ir aštuntas dantukas. Gal pradės pagaliau miegot?
ai, natalija, kaip minejau - jis darboholikas... ir noretu, kad as tokia buciau...o as tokia nesu, ir niekad nebusiu...as noriu gyvent , o ne tik dirbt ...jam sakiau, reikejo darbininkes ('mergos') kaime, tai galejo samdytis.
ui, fainulka , linksma pas jumi, itariu...
nors maniski mano drauges irgi giria, kad labai linksmas vaikis... pastoviai su sypsena, pastoviai krykstauja

... stovi vienas ir krykscia...kas jam ten galvelej sukas?