Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai mamukų pokalbiai

QUOTE(laina12 @ 2015 05 04, 14:03)
skuskis, tino, skuskis...kur daugiau pasiskusi, ir kas supras, jei ne mamos...
savo diedo kai paklausau, tai toks vaizdas - kad as nieko namie neveikiu, nedarau, ir aplamai... jis tai tobulas tevas ir vyras, o as kazkokia netiksa  doh.gif  anadien po baliaus miegojo iki puse 10 ryte... nei jam vaikai, nei jam kas...jam , matai, miego truksta... o kad paklaustu - gal tau noretusi , pvz, kokia nakti be maziaus pamiegot... nedasunta niekaip... gi jo maitint nereik , tik jei niurzga - paduot soskyte... ne karto nepasiule  blink.gif ... nes man miego niekada netruksta gi  doh.gif

oi, maniškis tai dirba su vaikais net daugiau nei aš, turiu pasakyt. ir miegojęs mažiau nei aš. aš dar pietų nors pamiegu. o man jis visada duoda miegot, kad tik pieno būtų abiems, nes juk man daug reikia jo pagamint. ir maitina visada (na, pas mus kai dvi, tai kitokia gal situacija), ir pretenzijų nesu girdėjus jokių, skundų - tuo labiau. aš kartais bijau, kad jis nenugriūtų, nes juk dar į darbą varo. nedaug tų darbų ir ne kasdien, bet vistiek. tikrai negaliu sakyt ko blogo.
Tuomet Tau tikrai labia sunku, jei taip diedas elgiasi... verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 05 04, 14:03)
savo diedo kai paklausau, tai toks vaizdas - kad as nieko namie neveikiu, nedarau, ir aplamai... jis tai tobulas tevas ir vyras, o as kazkokia netiksa  doh.gif  anadien po baliaus miegojo iki puse 10 ryte... nei jam vaikai, nei jam kas...

tu tik netylėk, sakyk, ką galvoji, vyrai neskaito minčių smile.gif nors galima išmokinti, tik kad "apmokymų" reikia imtis nuo pat gyvenimo kartu pradžios, man su laiku pavyko. va, šeštadienį pusę dienos sode pomidorus sodinau, per pietus grįžau namo, vyras išėjo pramogaut su draugais. kai D.C. atsikėlė nuvažiavom į parduotuvę, o su vaiku, kuris visur eina, viską ima, dar ir burną būna kiša, tai ne taip lengva ir fiziškai, ir emociškai.. paskui namus tvarkiau... grįžęs ~20:30 namo vyras užtiko bešveičiant vonią ir pradėjo burbėt - taip taip, aš blogas, aš namie nieko nedarau, tik ant tavęs viskas laikosi, einu bent indus išplausiu... smile.gif
kai aš buvau VPA, man irgi užmesdavo, kad nieko nedarau, tik SM sėdžiu, bet porą kartų iš tikrųjų nieko nepadariau, pamatė skirtumą.
dar būna "užmeta" man, atseit, mes tik dirbam dirbam, o gyvenimas eina pro šalį.. sakau, kai tu negalvoji, ką rytoj valgyti, kur išvalyti čiužinį, ar turi D.C. avalynės ateinančiam sezonui, kokią mokyklą lankys ir pan., turi galvoje vietos tokioms mintims, savęs gailėjimui, o aš laiminga smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
paveluotai,bet nuosirdziai sveikinu visas jus su praejusia Mamyciu diena wink.gif 4u.gif kad kuo dazniau mes ismoktumem pasidziaugti savo vaikais, o ne paskestumem kasdienybeje mirksiukas.gif kad vaikai augtu sveiki, o mamos tada pacios laimingiausios 4u.gif
Man buvo puikiausia Mamos diena is visu-gavau is krikstasunio 50 baltu roziu wub.gif gyvenime nesu gavusi toookios ispudingos puokstes, net apsiverkiau blush2.gif o maniskiui buvo geda kaip vyrui, kad per 11m.nesu is jo gavusi tiek geliu tongue.gif jis toks praktikas pas mane, padovanojo gele vazonelyje,kad matai greit nenuvystu ir galeciau iskart i gelyna pasisodinti doh.gif dabar sedziu salione apsupta roziu ir dziaugiuosi wub.gif
Laina, l.uzjauciu tave del vakar dienos 4u.gif puikiai zinau kaip jautiesi, savigrauza yra baisu,bet stenkis negalvoti apie blogiausia,tikiu,kad neliks randu. Mano didzioji pereita vasara besiausdama su pussesere prisiliete prie lygintuvo unsure.gif boze boze, kaip ji kauke, o lygintuvas buvo nekarstas, tik siltas, pries kokia 10min. isjungtas,bet vaikui vistiek skaudejo...tai as pirkau Panthenol forte (purskiamas, specialiai nuo nudegimu,tokios saltos putos), padejo, ir skausma jai nuimdavo, ir randu neliko(nusidegino rankos vidine puse). Gal pabandyk ir tu, Jei ne velu maziukui.
del vyro pritariu Zuzlai, reikia vyrams sakyti, bet klausimas ar jie isgirs? blink.gif maniskis nuolat girdi is manes ko (ne)noriu, bet mazai kas keiciasi tongue.gif
Tinut,as iki dabar dar nemiegu doh.gif sorry,kad nepaguosiu,bet dar turesi truputi palaukt kol issimiegosi mirksiukas.gif nei trupucio tu nedejuoji, cia geriausiai galime suprasti viena kita smile.gif
grazaus likusio pavasario jums visoms, juk jau greit ir vasara atsuoliuos (tik kazin lietuviska salta ar kaip pereitais metais buvo karsta, nerealiai gera?) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2015 05 04, 15:41)
del vyro pritariu Zuzlai, reikia vyrams sakyti, bet klausimas ar jie isgirs? blink.gif maniskis nuolat girdi is manes ko (ne)noriu, bet mazai kas keiciasi tongue.gif

tai kantrus taviškis bigsmile.gif MB tai būna kaip užriaumos "kiek gali burbėt??", aš atgal - tai imk ir padaryk vieną kartą kaip prašau doh.gif
aišku, vyro, kuris skirsto darbus į vyriškus ir !bobiškus!, moteris jokiais būdais nepriversi savęs išgirsti, jis iš principo negirdės ir nepadės... tokiam buitis, vaiko auginimas yra bobų darbas ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 05 gegužės 2015 - 11:30
Laina užjaučiu dėl nudegimo. Įsivaizduoju kaip buvo negera ant širdies, bet pasistenk nekaltinti savęs. Tikiuosi šiandien Joriukui dar geriau 4u.gif
Ingbri sveikinu su dar geresne situacija naktim!!
Mums ilgasis savaitgalis puikiai praėjo. Per Mamos dieną mažė sugalvojo repetuoti ma skiemenį. Tai pirmas garsas, kurį išgirdau buvo mamamamama. Žinau nesąmoningai, bet vis tiek labai labai miela wub.gif
Atsakyti
laina12, vajei, užjaučiu 4u.gif , tu tik nesigraužk. O vyrelis, blyn... blink.gif Nu kaip taip galima... Kaip dabar Jorio veidukas?
Man vyras nedaug padeda šiuo metu, nes dirba daug. Bet šiaip neturiu priekaištų. Jis iš tų vyrų, kurie labai vertina moters darbą namuose ir su vaikais. Su mažąja pabūtų daugiau, bet mažoji nenori su tėčiu būti... Iš manęs tenka išplėšti, siaubas kažkoks...

Wiliux
, nu kaip fainai tas mamamama wub.gif , aš irgi susileisčiau. Bet ne, maniškė tik tete sako. Nu kaka ir gaga šaukia vyresniuosius. Šiandien mokiau:"Sakyk Ma-Ma, Ma-Ma". Tai kad dėjo žvengt ir žiobčiot lūpom mėgdžiodama, bet be garso lotuliukas.gif O šiaip daug visko jau pamėgdžioja. Ir dainuoja. Kažkiek primena ariją iš "Penkto elemento". Kaimynai, aišku, to neįvertina g.gif
Pagaliau išlindo ir aštuntas dantukas. Gal pradės pagaliau miegot? doh.gif
Atsakyti
labu
pagaliau ir as prisedau..tik nezinau, ar ilgam. drakosa miega lauke, tai bet kuria minute gali tekt lekt supt. Vakar oras nuostabus buvo, tai pravaiksciojom lauke visa diena. Tik joriuks nusprende nemiegot tokiu geru oru, tai valandadele istempe per pietus ir vakare tiek pat. O siandien , oras prastas, gal ilgeliau pamiegos biggrin.gif Buvau sutarus treniruote siandien, neatsaukiau... suslapau kaip ciuckis, bet smagu vis vien buvo. wub.gif tuo labiau, kad ir sekesi neblogai.

Joriukas siai neblogai issilaikes... matosi truputi zymes ant veiduko, jau sasiukai dedasi. tik rankyte labiausia nukentejus, na, bet ir ten iki vestuviu uzgis biggrin.gif . Jis pats visai neakcentuoja savo zaizdu biggrin.gif
o man asociacija su tuo eilerastuku : ' po akim sasas, po nosim lasas, koja neprimina' biggrin.gif ...

QUOTE(zuzla @ 2015 05 04, 14:26)
tu tik netylėk, sakyk, ką galvoji, vyrai neskaito minčių

jam gali sakyt nesakes, zmogus turi savo 'nuomone' ir viskas doh.gif ji tik grabas istiesins... jaunesnis buvo kitoks. I senatve visai senis kvaistelejo verysad.gif Arba - buvau labai isimylejus , rozinius akinius uzsidejus ir nemaciau kai kuriu dalyku... o dabar kazkaip labai viskas matosi doh.gif tik jau nelabai yr kur detis doh.gif

QUOTE(Wiliux @ 2015 05 05, 13:57)
Laina užjaučiu dėl nudegimo. Įsivaizduoju kaip buvo negera ant širdies, bet pasistenk nekaltinti savęs. Tikiuosi šiandien Joriukui dar geriau 
Ingbri sveikinu su dar geresne situacija naktim!!
Mums ilgasis savaitgalis puikiai praėjo. Per Mamos dieną mažė sugalvojo repetuoti ma skiemenį. Tai pirmas garsas, kurį išgirdau buvo mamamamama. Žinau nesąmoningai, bet vis tiek labai labai miela  :

4u.gif

ech, smagu isgirst mamamama.... joris tai varo ' bebebe bababa' ir tokiu balsu, kaip is multiko anciukas donaldas...nu gali isgriut lotuliukas.gif o kai atsistoja , tada pasako 'ava' (net nematydamas gali pasakyt, kad jau kazkur stovi biggrin.gif )

QUOTE(Natalija_V @ 2015 05 05, 18:38)
Man vyras nedaug padeda šiuo metu, nes dirba daug. Bet šiaip neturiu priekaištų. Jis iš tų vyrų, kurie labai vertina moters darbą namuose ir su vaikais. Su mažąja pabūtų daugiau, bet mažoji nenori su tėčiu būti... Iš manęs tenka išplėšti, siaubas kažkoks...

O šiaip daug visko jau pamėgdžioja. Ir dainuoja. Kažkiek primena ariją iš "Penkto elemento". Kaimynai, aišku, to neįvertina  g.gif
Pagaliau išlindo ir aštuntas dantukas. Gal pradės pagaliau miegot?  doh.gif

ai, natalija, kaip minejau - jis darboholikas... ir noretu, kad as tokia buciau...o as tokia nesu, ir niekad nebusiu...as noriu gyvent , o ne tik dirbt ...jam sakiau, reikejo darbininkes ('mergos') kaime, tai galejo samdytis. biggrin.gif

ui, fainulka , linksma pas jumi, itariu...
nors maniski mano drauges irgi giria, kad labai linksmas vaikis... pastoviai su sypsena, pastoviai krykstauja biggrin.gif ... stovi vienas ir krykscia...kas jam ten galvelej sukas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 05 06, 14:10)
reikejo darbininkes ('mergos') kaime, tai galejo samdytis. biggrin.gif

perskaičiau ir prisiminiau savo vardo reikšmę iš graikų - žemdirbė laugh.gif galvoju, ko čia mane prie tos žemės traukia, kapstyčiaus ir kapstyčiaus rolleyes.gif
Atsakyti
Ne, nu bliamba. Vedė vienokią, o tai dabar jau perdaryt reikia... Dažniausiai moterys tikisi, kad vyras pasikeis, o vyrai tikisi, kad moteris liks kokia buvus. Bet visų lūkesčiai žlunga lotuliukas.gif O šiaip tai jo, į senatvę būna kad subjaurėja žmonės. Reikia tikėtis, kad gal čia laikinas dalykas? Gal kai lainai bus sorok piat' ir bus babka jagodka opiat'? g.gif Čiudnai, ko dar galima tikėtis dabar, tu gi ir dirbi - vaiką augini.
Ech, na bent jau sūnus kompensuoja kažkiek smile.gif Linksmumu. Elė tai moka gerai pažvengt, bet ir zirzia nerealiai daug. Praeitą savaitę padariau nesamonę-vyro gimtadienio proga išėjom dviese vakare. Užmigdžiau ir palikom vyresnėliams. Tai, aišku, nubudo g.gif Ir nepavyko dukrai užmigdyt. Streso buvo daug... Kai grįžom, gražiai žaidė visi, pamatė mane, kad sušuko "ėėėėėė" ir davai kosminiu greičiu į glėbį. Nu tai dabar ji viską daro, kad nebedingčiau. g.gif Sesė sakė, kad daugiau niekada nesaugos, nes labai išsigando - mažoji miegot nori, bet neužmiega, isterija baisi, iki drebulio. Įtariu, anūkų gausiu nebent netyčiukų lotuliukas.gif Na, dėl pasimatymo nesigailiu, buvo labai smagu, kaip paaugliai pakvailiojom, gaila, kad trumpai wub.gif
Žvengiau šiandien. Labai pamėgo rankiot trupinukus. Net mažiausią plaukelį įžiūri ant grindų ir jai reika (pabandyk atimt - sireną paleidžia). O ant parketo yra smulkių įbrėžimų, pabando juos "pakelti", nepavyksta, vargsta vargsta, tada ima atsisėdus lenktis iki žemės ir liežuviu paimt lotuliukas.gif Reikia kažkaip nutaikyt nufotkint tokį vaizdelį biggrin.gif
Atsakyti
Labu. Prisikankinom naktį. N prasidėjo sloga, budo kas valandą ir įmigdavo tik per 10-15 min. Bandžiau siurbti, užsikimšus visai, tik vaiką dar labiau suerzinau. O dabar jau teka. Tik nusičiaudėja ir kabo liūlis iki smakro. Tikiuosi dantys, nes ir irzli labai. Tiriamės dabar dėl kraujo išmatose. Pusę dienos su irzliu vaiku gydymosi įstaigose iššūkis kaip reikia. Ir vaikas "sumažėjo" ir lygsvarą daug prasčiau laiko ir ant rankų nori būti. O į MB temą, maniškis vakar nukeliavo į miegamą ir įsijungė kompą. Ir dzin jam, kad man dar antrą pamainą naktį atlaikyti reikia, "šokau" vakar viena su vaiku ant rankų visą vakarą. Pasiguodžiau smile.gif
Natalija filmuok mažiukę, dar smagiau bus smile.gif šaunuolė, linksmuolė tavo panelytė wub.gif mes dviese jau labai seniai niekur nebuvom išėję. Norėčiau vakare, bet su tokiais miego įpročiais dar ilgai neteks.
Laina džiaugiuosi, kad Joriukas sveiksta. Tikiu, kad greitai neliks nei žymės iš košės nuotykio!!!
Aš jau dvi savaites kaip noriu gėlių balkonui nusipirkti ir vis nesėkmingai sad.gif
Atsakyti
laba
miega mazasis lauke. paskui , kai atsibus, vaziuosim seses parsivezt is darzelio. tegu pabuna lauke... zinoma, ir ten veda i lauka po pietu, bet ne visada.. o ta gudruole jau is anksto zonduojasi, koks oras bus..jei gera pranesa, tai vis papraso - mama, atvaziuok anksciau is darzelio pasiimt biggrin.gif

QUOTE(Natalija_V @ 2015 05 06, 23:08)
Ne, nu bliamba. Vedė vienokią, o tai dabar jau perdaryt reikia... Dažniausiai moterys tikisi, kad vyras pasikeis, o vyrai tikisi, kad moteris liks kokia buvus. Bet visų lūkesčiai žlunga  :: O šiaip tai jo, į senatvę būna kad subjaurėja žmonės. Reikia tikėtis, kad gal čia laikinas dalykas? Gal kai lainai bus sorok piat' ir bus babka jagodka opiat'?  :Čiudnai, ko dar galima tikėtis dabar, tu gi ir dirbi - vaiką augini.

Žvengiau šiandien. Labai pamėgo rankiot trupinukus. Net mažiausią plaukelį įžiūri ant grindų ir jai reika (pabandyk atimt - sireną paleidžia). O ant parketo yra smulkių įbrėžimų, pabando juos "pakelti", nepavyksta, vargsta vargsta, tada ima atsisėdus lenktis iki žemės ir liežuviu paimt  lotuliukas.gif Reikia kažkaip nutaikyt nufotkint tokį vaizdelį biggrin.gif

natalija, nesitikiu, kad cia laikinas dalykas...kuo toliau, tuo blogiau turbut bus... bet kaip nors... o jei uzknis, susirinksiu vaikus ir grisiu kaunan gyvent... cool.gif tik va, zirgus kur det ... g.gif

joris tai ivalde nauja bajeri - isikanda zaisla i dantis, ir sliauzia arba ropoja ... nu vilkinis, ne kitaip lotuliukas.gif

QUOTE(Wiliux @ 2015 05 07, 12:07)
Labu. Prisikankinom naktį. N prasidėjo sloga, budo kas valandą ir įmigdavo tik per 10-15 min. Bandžiau siurbti, užsikimšus visai, tik vaiką dar labiau suerzinau. O dabar jau teka. Tik nusičiaudėja ir kabo liūlis iki smakro. Tikiuosi dantys, nes ir irzli labai. Tiriamės dabar dėl kraujo išmatose. s.
Laina džiaugiuosi, kad Joriukas sveiksta. Tikiu, kad greitai neliks nei žymės iš košės nuotykio!!!
Aš jau dvi savaites kaip noriu gėlių balkonui nusipirkti ir vis nesėkmingai sad.gif

wiliux, ui, sloga bjauri liga... pries siurbiant - ipurksk to quixx ar juros vandenuko ilasink...
nakciai as duodavau actifed... 1.25 ml... neregistruota dabar kudikiams, bet zinau, kad anksciau buvo galima tikrai...

aciu, tikiuos, kad neliks ne zymes joriukui...dabar tai sasas po akim, ir po smakriuku... unsure.gif
Atsakyti
Ojei, nu vargas su ta sloga, labai gaila ir vaiko ir mamos 4u.gif
Tai aišku, kad sumažėjo, blogai gi jaučiasi smile.gif

Maniškė antra diena irgi nuo manęs nenulipa. Šiandien kepu blynus, (Į MB temą - mano vyras kiekvieną dieną grįžta pietaut namo, visa laimė, kad valgo ką paduodu), keptuvė kairėje viryklės pusėje, aš kažkur iš dešinės, mano koja dar dešiniau ir mažoji tą koją apsikabinus. Taip ir kepėm... doh.gif
Vyresnėlė knisa nervus juodai. Juodai. Ir brolelis irgi. Bliamba, einu ir einu iš paskos. Išsiurbė - reikia persiurbt, išplovė kokį puodą - reikia perplaut. Veidrodžius būtinai reikia pripeckint, virtuvines spinteles ir šaldytuvą uždarinėt ne rankenėlių pagalba. Už-kni-so. Mažoji, aišku, veidrodį ne tik čiupinėja, bet ir laižo, bučiuoja. Bet jai atleistina, o anie du...primušt noriu. Šiandien su vyresnėle susiėdėm dėl purvinų batų. Nes nu, aišku, o kam valyt batus, jei jie ir vėl išsipurvins. Pipec. doh.gif Baisu, bet aš jau svajoju, kada jiedu išsikraustys ir aš jų pasiilgsiu, o jie ateis į svečius. O po to - išeis lotuliukas.gif

Ufff...išsiliejau. cool.gif
Atsakyti