QUOTE(Afrodite69 @ 2015 05 12, 16:13)
Kiskiau,musu irgi laukia ta pati operacija.O tu pati laikei maziuke ant ranku kai kirpo ta pasailteli? o jums rekomendavo tiek laukt? nes pasimeciau jau informacijoje,vieni sako kad kuo greiciau tai padaroma tuo geriau, kiti vel sako kad reikia bent 6 menesiu amziaus sulaukt.Na mums sake kad darys kai bus 3 menesiukai

as siaip nieko atrodo nebijau nei lavonu,nei kraujo ir prie gimdymo drauges dalyvavau ir nemaciau ko ten alpti,bet va kas del maziuko tai speju kad pati galiu is padu iskrist.Kai dabar skiepijo ji tai as pati apsiverkiau,bet man tas pats budavo ir su Andreja ir dabr ir su Eldariuku,kazkaip esu jautri kas liecia vaikus
Nera ten ko bijoti

mano pazystamos vaikui labai kraujavo po kirpimo, net 2 k i priemima vaziavo, tai as sito labai bijojau, bet mums kraujo visai nebuvo, o jei ir buvo tai tik lasas ka tik nukirpus

As pati ja laikiau, siuo klausimu as jau tokia esu, laikau savo vaikus visada, nors gydytojai daznai nori mane isvaryti kai pvz stato kateteri, ima krauja ir t.t. Bet as VISADA bunu su savo vaikais, nes turiu tokia teise, ir man kazkaip nei baisu, nei as alsptu, as zinau, kad mano vaikams taip geriau - ramiau
siaip pasodino mane i stomatologo kede, suleido vaistukus i liezuvi labai greitai, tada liepe nuraminti, kol uztirpo liezuvelis ir tada jau kirpo, as lakiau rankytes, sesele galvyte, o gydytoja kirpo. Siaip tai ten viskas labai greitai, viskas bendrai sudejus truko gal 20-30 sek
del kirpimo laiko, tai mums logopede ji rekomendavo, kai buvom konsultacijoje 4 men. Tai ji sake, jei trukdys valgyt koses kirpt 6 men, jei netrukdys metuku butinai nukirpt. Koses valgyt mums netrukde, tai ir sulaukem 9 men. Ilgiau nenorejau laukti, nes nuo metuku daug kur jau kerpa su narkoze. Kitiems buna kerpa visai maziukams (ka tik gimusiems ar 1-2 men) jei trukdo valgyt MP. Mums tai jis niekam netrukde, nei MP, nei kosems, kirpom tik ziuredami i ateiti, del kalbos, ir kad vaikas visai liezuvio neiskiso

kiek teko dometis - kuo mazesniam kerpama, tuo didesne rizika, kad vel priaugs
po "operacijos" mazyle nesustodama verke gal 10 min, bet daugiau is isgascio, nei is skausmo

akytes tokios pilnos baimes buvo

bet po 10-15 min viskas buvo pamirsta, ir visa diena toliau buvo kaip niekur nieko