Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai mamukų pokalbiai

QUOTE(Wiliux @ 2015 04 03, 21:48)
Zuzla ir mes pasidėjom ant lovytės autokėdutę, žiūrėjom ir džiaugėmės. 3 min... tada sulaukėm anytos svečiuose neplanuotai  blink.gif .

Visom gražių ateinančių švenčių  wub.gif

doh.gif

ir tau 4u.gif

QUOTE(Eufforija @ 2015 04 03, 21:56)
Cia as viena is tu ligoniu po cp... kai atsimenu doh.gif

vajei 4u.gif tą ir turėjau omeny, kad labai įvairiai būna...

penktadienis.. trumpesnė darbo diena.. MB dar tik išvažiavo iš Kauno iš darbo sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 03 balandžio 2015 - 21:06
labas rytas
niu ka, velykos vel bus ziema doh.gif prabudau - balta balta kur dairais, ir dar drebia doh.gif
mazius miega. Vakar ryte ejau zadint ir ziuret, gal kas negerai - nes ejau , kai laikrodis rode 9.30 blink.gif gal pasikeite vel rezimas... uztai diena miegojo tik viena karta jau, nes kai taip velai prabudo, kaip cia gali pora miegu padaryt biggrin.gif . Ir labai dziugina, kad kaip tikra vyras , nusprende naktipieciams pasakyti griezta NE. tikiuos, nepersigalvos unsure.gif

QUOTE(Tino @ 2015 04 03, 19:30)
jungiuosi prie mūsų skyrelio mamų - esu naujai iškepta mama, kuriai iš naujo bus reikalingi visi Jūsų jau seniai aptarti patarimai 

sveikinimai su dvigubu 'turtu' ir dziaugsmu 4u.gif
beje, apie amziu - turbut as cia vyriausia, taip kad - ramiakas cool.gif

QUOTE(zuzla @ 2015 04 03, 20:45)
atsimenu, mes atvažiavom iš klinikų, pastatėm auto kėdutę su D.C. ant sofkės, stovim, žiūrim, galvojam, ką dabar daryt ::

o jezau, pamenu ta jausma, kai ligoninej nuveze po gimdymo i palata ir paliko su vaikiuku.nu totalus pasimetimas buvo, ka ir kaip daryt doh.gif gerai, kad mb tai ne pirmas vaikas, jis buvo drasesnis. tiek, kad jis nebudavo istisai, nes palata dviviete... ir namie buvo sunku apsiprast labai. O dabar - su joriuku - zuikio dainos viskas atrodo biggrin.gif

Zuzla ir mes pasidėjom ant lovytės autokėdutę, žiūrėjom ir džiaugėmės. 3 min... tada sulaukėm anytos svečiuose neplanuotai 

o jergau doh.gif pirmas klausimas but issprudes netiketai - 'koks velnias cia tamsta atnese' ? doh.gif

Cia as viena is tu ligoniu po cp... kai atsimenu :

vaje, 4u.gif brrr... bet svarbiausia, dabar viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 04 04, 08:37)
labas rytas
niu ka, velykos vel bus ziema  doh.gif prabudau - balta balta kur dairais, ir dar drebia  doh.gif

labas...
aha, ir pas mus sninga.. kažkaip nuotaikos nėr, visur bardakas, reik pakelt užpakalį ir tvarkytis, negaliu.. einu gal kokio vitB išgersiu, gal energijos atsiras unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2015 04 03, 21:22)
tai gerai, kad taip, nes kai kurios moterys mėnesiais ligonėmis jaučiasi smile.gif

tai gal priklauso nuo gydytojo, kuris daro CP. man tai padarė super: nei tempos, nei pjūvis raudonuoja, nei dar kažkas. žodžiu thumbup.gif

Visa men. po cp vazinejau i ta ligonine ir arde pjuvio vieta, vale, siaubas kiek buvo kraujo kriesuliu... iki puses galima sakyt buvau pamelynavus, tikraja ta zodzio prasme puvau. bijojau, kad sepsio nebutu... menesi laiko negalejau normaliai rupintis vaikais, jutau skausma. o dar mane nenorejo priziureti toj ligoninei, kur buvo atliktas cp. Mano mama medike, pakele "veja" ten, tai priziurejo, kaip auksto lygio ligonineje!
visoms noriu pasakyt, kad jei bedos su pjuvio vieta po cp, kaupiasi kraujas ir pan. nekokybiskai atlikta op! neisvalytas iki galo kraujas ir taip susiuta...

siaubas, kaip baisu tokių istorijų klausyt. vistik ir gimdymas, ir CP yra labai jau rizikingos procedūros. juk anksčiau kiek moterų mirdavo gimdydamos... dabar medicina bent jau tiek gali, bet kartais nepasiseka. užtat nėštumo pabaigoj aš labvai nervinausi dėl to, kaip viskas baigsis, kaip čia mes pradėsim ir ar sugebėsim rūpintis vaikučiais. o dabar nerealiai džiaugiuosi, kad visa tai jau praeity, liko tik augint mažes biggrin.gif

QUOTE(zuzla @ 2015 04 04, 08:47)
aha, ir pas mus sninga.. kažkaip nuotaikos nėr, visur bardakas, reik pakelt užpakalį ir tvarkytis, negaliu.. einu gal kokio vitB išgersiu, gal energijos atsiras unsure.gif

kad energijos daugiau duoda Q10. beje, mamos, kokius vaitaminus gal geriat, kad lengviau atlaikytumėt tuos naktinius maratonus? ruošiuos eit paieškot ko nors širdžiai stiprint. gal ką patartumėt?
Papildyta:
QUOTE(laina12 @ 2015 04 04, 08:37)
beje, apie amziu - turbut as cia vyriausia, taip kad - ramiakas  cool.gif 

o ką - virš 40 ? bet sudėjus dar ir vyro metus, tai kažin, ar būsit vyresni ax.gif na, bet ne esmė. ne metai svarbu, o kaip jautiesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 04 04, 10:55)
o ką - virš 40 ? bet sudėjus dar ir vyro metus, tai kažin, ar būsit vyresni  ax.gif na, bet ne esmė. ne metai svarbu, o kaip jautiesi mirksiukas.gif

ja, man 42 (ant nosies 43), vyrui 51 (juokias, kad 50 proga 'pasigamino) biggrin.gif
kaip tai netiketai va, tep , unt senatves pagrandukas gavos cool.gif

o sirdy tai visada -niolika cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 04 03, 19:30)
sveikos,
jungiuosi prie mūsų skyrelio mamų - esu naujai iškepta mama

Tino, kaip smagu tave cia matyti, tikiuosi ir kitos bendrazyges veliau ar anksciau ateis i sita skyreli 4u.gif
Kiek daug prišnekėjot! Mes bandom tvarkytis naujus namus
Egk sveikit!

Nataliha mūsiškė 7,5 mėn. Niekaip prie pc neprisėdu, kad liniuotę užsidėti.

Su ikurtuvemis!
Aciu, bandysim kapstytis, panika mums, gal kad pirmas kartas verysad.gif

wiliux, ne 7,5 o jau beveik 8 thumbup.gif dicke jau mirksiukas.gif
Visa men. po cp vazinejau i ta ligonine ir arde pjuvio vieta, vale, siaubas kiek buvo kraujo kriesuliu... iki puses galima sakyt buvau pamelynavus, tikraja ta zodzio prasme puvau. bijojau, kad sepsio nebutu... menesi laiko negalejau normaliai rupintis vaikais, jutau skausma. o dar mane nenorejo priziureti toj ligoninei, kur buvo atliktas cp. Mano mama medike, pakele "veja" ten, tai priziurejo, kaip auksto lygio ligonineje!
visoms noriu pasakyt, kad jei bedos su pjuvio vieta po cp, kaupiasi kraujas ir pan. nekokybiskai atlikta op! neisvalytas iki galo kraujas ir taip susiuta...

Vaje, Eufforija, kaip is siaubo filmo man tavo operacija. As 2 cp jau turejus, abu kartus buvo viskas super

QUOTE(laina12 @ 2015 04 04, 14:36)
ja, man 42 (ant nosies 43), vyrui 51 (juokias, kad 50 proga 'pasigamino) biggrin.gif
kaip tai netiketai va, tep , unt senatves pagrandukas gavos  cool.gif

o sirdy tai visada -niolika  cool.gif

O tavo , laina, istorija tai kaip is pasaku filmu thumbup.gif nerealu kaip faina sitaip wub.gif
Atsakyti
laba si Sventu Velyku ryta !!!
Noriu palinketi visiems ir visoms - sveikatos, dziaugsmo, meiles, laimes, santarves ir ramybes !!! Su pavasariu ir atgimimu !!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2015 04 03, 19:56)

Tino,sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif

Eufforija,tai mano toks pirmas cp ir buvo.Pamenu atvarem siulu isimti,tai traukiant,kad dejo kraujas.Maniau prairo pjuvis.MB beziuredamas tik pabalo,maniau jau viskas tikrai.Ale pasirodo kraujo susikaupe ten dafiga buvo,tai isvale,aptvarke.Bet ir siaip buvau nukraujavus daug,tai buvau lavonas gera menesi.O pagimdzius net atsisest be dideliausiu skausmu negalejau,tai cia vos ne su patyciom akusere,kaip cia kitos gali ,o as ne....tai ple reikejo gal pjuvi apziuret? Nu vien zo.Maniau cia taip normalu.Tai pamacius mb sese po cp ,akd panasi i zmogu,net pasimeciau siek tiek.O kaip po antro cp jau antra diena viska namie dariaus pati,tai net pati netikejau savim lotuliukas.gif
Atsakyti
Su sv. Velykomis mamytes!
Prasinesu, kad mes jau keturiese! Oi linksma su dviem maziais smile.gif kaip kazkas sake, viena vaika auginti, tai nera kas veikti, kai du turi ir dar mazus biggrin.gif kalbejom su vyru, kaip lalyginti savo pirmasias ir antrasias tevystes atostogas, tai sako, kad kokius 5k sunkiau dabar. O ir vaikai labai skiriasi, pirmas daug kantresnis buvo, gal del to, kad jauneliui buvo blogai pilve ir po CP gime. Nuo diegliu jau vaduojames su colic calmu ir mano griezta dieta be laktozes. Kol neuzvalgiau daug kiausiniu, visai gerai buvo, pasitodo ir kiausiniai blogis pilvo diegliams.
Turiu klausima, pas mus beda su issutimais, nes kiekvienas pirstelijimas buna kartu su ismatomis, gal kazkas negerai tai skaitosi, net nezinau kai toks maziukas. Ismatos skystos geltonos. Vaduojames su pataisu sporomis, dermalion pasta, bepanthen kremuku, oro voniomis, kaip raudonas uzpakalis taip raudonas, jau odele skilineja. Gal kas dar su panasiom problemom buvot susidure?
Atsakyti
Mamukai,
Sveikinu jus,vaikucius ir visa seimyna su grazia pavasario svente (nors geriau pavadinti zaliuojanciomis Kaledomis lotuliukas.gif )!!! Linkiu visoms geros sveikatos,istvermes,kantrybes,gero miego ir kuo dazniau apkabinti savo stebuklus,nepamirsti kaip sunkiai ir ilgai ju laukeme wub.gif

Pumpule,ka tik pamaciau tavo klausima-nors nei vienai dukrai nebuvo dideles bedos,bet retkarciais issusdavo-jai geriausiai tiko Sudocrem'as,taip gerai,negailint,storu sluoksniu uztepdavau kiekviena karta keiciant pampi ir padedavo thumbup.gif
Sveikinu su antru stebuklu 4u.gif 4u.gif cia tai tiesa del dvieju vaikuciu,yra kas veikti,ypac kai jusu seimoj mazas amziaus skirtumas. Vaikams fainiai,o tau uz pirmuossius metus as asmeniskai is anksto medali uzkabinsiu mirksiukas.gif tarp mano mergaiciu 6m.skirtumas ir tai padejuoju kaip sunku,uztat l.gerai suprantu kai du maziukai blush2.gif kantrybes ir geros sveikatos tau su vyru 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jautruolė: 05 balandžio 2015 - 20:43
QUOTE(Jautruolė @ 2015 04 05, 20:34)
Mamukai,
Sveikinu jus,vaikucius ir visa seimyna su grazia pavasario svente (nors geriau pavadinti zaliuojanciomis Kaledomis lotuliukas.gif )!!! Linkiu visoms geros sveikatos,istvermes,kantrybes,gero miego ir kuo dazniau apkabinti savo stebuklus,nepamirsti kaip sunkiai ir ilgai ju laukeme wub.gif

Pumpule,ka tik pamaciau tavo klausima-nors nei vienai  dukrai nebuvo dideles bedos,bet retkarciais issusdavo-jai geriausiai tiko Sudocrem'as,taip gerai,negailint,storu sluoksniu uztepdavau kiekviena karta keiciant pampi ir padedavo  thumbup.gif
Sveikinu su antru stebuklu 4u.gif  4u.gif  cia tai tiesa del dvieju vaikuciu,yra kas veikti,ypac kai jusu seimoj mazas amziaus skirtumas. Vaikams fainiai,o tau uz pirmuossius metus as asmeniskai is anksto medali uzkabinsiu mirksiukas.gif  tarp mano mergaiciu 6m.skirtumas ir tai padejuoju kaip sunku,uztat l.gerai suprantu kai du maziukai blush2.gif kantrybes ir geros sveikatos tau su vyru 4u.gif

Aciu, oi tu balionu prireiks smile.gif sudocreamas zinok tas pats kas ta pasta kuriA mes naudojam, cinkas, sausinantis odele. Siaip jis padetu, bet kai jis perdzia kas pusvalandi, valanda ir vis sutepa sauskelnes ismatomis nors ir labai nedaug, tai nelabai kas bepadeda. Nusivalo tas kremukas kas karta po to pirstelejimo. Nepabuna sausas uzpaliukas visai, kazkaip sita beda reiktu ispresti, bet gal veliau susinormalizuos, net nezinai, o gal reiktu kazkokiu bedu ieskot.
Atsakyti
Trumpam aš.
Tino, Pumpule, sveikinimai, kuo šviesesnių dienių ir kuo ramesnių naktų 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Geriu Vitabiotic Breastfeeding vitaminus. Skirtumas savijautoje pasijuto.

Pumpule, bandyk dar Weledos nappy kremą.Ir tept labai storai. Na ir po kiekvieno to pirstelėjimo vis iš naujo, kad būtų barjeras ant odos.
Atsakyti