Sveikos nestulytes
as jau atostogauju
Vakar po 3val darbo gryzau namo ir siandien pabuvojau ligoninej
visdelto nuvaziavau pasitikrinti,kodel man uzeina kad pilvo apacia suima,pilvas sukieteja....gavau atsakyma toki,kad cia su dvynukais normal,vaikai dideja,viskas dideja tempiasi jiems vietos mazoka darosi,spardosi tie skausmai taip ir pasireiskia...Paklausiau gal magnio pagert,tai airiai is vis pries magni..Sako geri gelezi nesciuju vitaminus ir gana...paracetamolio isgerk jei vel skaudes...pagulinek,bet jokiu butdu ne istisai,nes tai ir ner gerai
mazyle pakeite poza ir zemyn galva buvo skano metu,o berniukas skersas....tai kai jie dabar pradeda judeti,suima mane ne juokais,tiesiog I pavirsiu islenda,pilvas gaunasi deformuotas.....ka manot,al man to magnio pagert,ar ieskot produktu kur daugiau magnio...gal bus geriau.....
QUOTE(kristiana1 @ 2015 03 31, 20:48)
pradeda judeti,suima mane ne juokais,tiesiog I pavirsiu islenda,pilvas gaunasi deformuotas.....ka manot,al man to magnio pagert,ar ieskot produktu kur daugiau magnio...gal bus geriau..... 
Na del magnio tai ir pas mane klaustuku yra, as vaistinej kalci pirkau, nes rekomendavo cia akusere. Intike skaiciau kad kalcis su magniu geriau, ar pasisavina, ar nuo viduriu kietejimo apsaugo, zodziu kai perki kalci tai gali viena pirkt arba kartu kalcis/magnis. Tai as vaistininkes ir klausiu, kuris geriau, gal su magniu sakau - tai ji man atsake kad negalima magnio nestumo metu
Tai kaip nori taip ir suprask..
nezinau su tuo magniu, as stabiliai ji geriu del meslungio tai padeda bet dabar jau viduriai perlaisveje tai kas antra vakara tik sau leidziu... bet gimda kietet kieteja man ziuriu vel antradienis ir vel surakintas pilvas, kaip kristiana sako net deformuojasi visas siandien vel daznokai
ir juda mazokai.. zodziu po nakties gal bus geriau
QUOTE(Edena @ 2015 03 31, 21:09)
nezinau su tuo magniu, as stabiliai ji geriu del meslungio tai padeda bet dabar jau viduriai perlaisveje tai kas antra vakara tik sau leidziu... bet gimda kietet kieteja man ziuriu vel antradienis ir vel surakintas pilvas, kaip kristiana sako net deformuojasi visas siandien vel daznokai
ir juda mazokai.. zodziu po nakties gal bus geriau 
Nu as ir nemanau kad negalima, bet perdozavimas negerai. Atseit daug maiste to magnio.. As tai isgeriu tablete koki 1 arba 2 kart i savaite, kartu su kalciu, bet meslungis man dabar isvis aprimes, net nezinau ar tas magnis jam isties tos itakos dideles turi. Ir jeigu tu geri daznai, ir vistiek spazmuoja pilvas , tai irgi kazi kiek tas magnis padeda
Bet tau neskauda kai kieteja, ar ne?
QUOTE(burbuliacija @ 2015 03 31, 21:22)
Nu as ir nemanau kad negalima, bet perdozavimas negerai. Atseit daug maiste to magnio.. As tai isgeriu tablete koki 1 arba 2 kart i savaite, kartu su kalciu, bet meslungis man dabar isvis aprimes, net nezinau ar tas magnis jam isties tos itakos dideles turi. Ir jeigu tu geri daznai, ir vistiek spazmuoja pilvas , tai irgi kazi kiek tas magnis padeda
be skausmo, be skausmo, o Tau su skausmu?
Na ir naktele po tos valandos sukimo mano maziukas sumaise turbut diena su naktim vakare padejavau kad mazai juda tiksliau beveik nemazejo, o nakti visa prasidave taip kad ne tas zodis beveik nemiegojau, ir istisai vartesi minkesi spardesi zagsejo zodziu
Labas rytas visoms , su dekretine kavyte
QUOTE(Edena @ 2015 04 01, 09:10)
Mmm, kkia kavyte, net pakvipo
Labas rytas
Ir as sianakt blogai miegojau, kosmarus visokius sapnavau, dar i tualeta nuejus kraujo pamaciau,vos nenualpau
Edenut, jau baigei nert savo adialiuka?
QUOTE(Atisa @ 2015 04 01, 07:50)
Mmm, kkia kavyte, net pakvipo
Labas rytas
Ir as sianakt blogai miegojau, kosmarus visokius sapnavau, dar i tualeta nuejus kraujo pamaciau,vos nenualpau
tai po to uzmigt isvis ilgai negalejau
bet ten ne is gimdos, aciu D., vis tas prakeiktas ...rojus
bet nera taip buve, kad vidury nakties is niekyr nieko to kraujo pasirodytu ir net lasetu
budavo tik po didelio reikalo jo pasirodo, o cia
bet skaiciau, kad buna taip
kada pasirodysi? As tai kojines rastuotas mezgu, irgi jau pabaigiau 
Labas rytas
nu nieko sau, nu tikras rojus
Einu ruostis i kirpykla siandien pasigrazinsiu pries velykas
QUOTE(Edena @ 2015 04 01, 10:01)
Aisku, na, iki geguzes nunersi dar
Smagaus pasigrazinimo
Sveikos, kas su dvynukais pasiruoškit ir vilnones liemenes ne tik kojinytes. Prireiks. Mes neturėjom iš kur staigiai iškast.
Klausykit a ne pilnatis prasideda? Kad jum nesimiega, pilvai kietėja ir kt bėdos, o mano mažės nemiega.
O šiaip linkėjimai nuo drakoniukų šeimynos. Maži drakoniukai valgo pieną kad aš jau pradedu didint primilžį kad tik išmaitinčiau jas, o ir pačios apetitas be proto, naktim kertu. Bet kai jos neramios tai dakniso vienam kambary gyvent, jau viskas gerai, tad rytoj važiuosim namo. Tai nors vienas galės normaliai išsimiegot , o kitas žiūrėt jas. Taigi pamažu pakuojuos. Ir maistas bus padoresnis namie, nes dabar maitina
tuo kuo negalima maitinančiom. Valgau savo bet irgi atsibodo šildomas maistas.
Laikykitės nėštukės visos!!!! Pilnatį pratraukt reikia.
Klausykit a ne pilnatis prasideda? Kad jum nesimiega, pilvai kietėja ir kt bėdos, o mano mažės nemiega.
O šiaip linkėjimai nuo drakoniukų šeimynos. Maži drakoniukai valgo pieną kad aš jau pradedu didint primilžį kad tik išmaitinčiau jas, o ir pačios apetitas be proto, naktim kertu. Bet kai jos neramios tai dakniso vienam kambary gyvent, jau viskas gerai, tad rytoj važiuosim namo. Tai nors vienas galės normaliai išsimiegot , o kitas žiūrėt jas. Taigi pamažu pakuojuos. Ir maistas bus padoresnis namie, nes dabar maitina
Labas rytas,
O as vakar apziurejau dar karta dvynuku vezimelius: ABC zoom ir CAM twin Pulsar
nu tai ka - man ziauriai patiko CAM o vyras eina uz zooma
o geriausia buvo, kad man beziurinejant iejo dar viena dvynuku besilaukianti pora - gera tikimybe ania?
gal kuri gali pasakyti ant kiek svarbu yra tos koju apsaugos-uzvalkaliukai dedami ant sportinuku? nes pas viena vezima ieina i kaina, o kito ne - tai galvoju ar juos reiktu vistiek pirkti saltesniam periodui ar ne? ir dar: pas CAM lopsiai gali buti tvirtinami masinoje su dirzais ir vaikas irgi prisitvirtina - aisku cia ne kaip kedutes, bet gal issiverstume tik su lopsiukais iki tu daktaru ir pan palekt
sutaupytume
aisku du lopsius i masina sutalpint dar nenagrinejom ar imanoama 
Papildyta:
kaip faina - ir kaip saunu kad to pieniuko turi ir jos noriai ji valgo
svajoniu svajone
o namie tikrai bus kitaip - savos sienos, maistas ir pan. tikrai bus pradziai tai tikra atgaiva 
Beje - Edena, gavai jau rubeliu is carters gal? AR smagus?
Beje, as kai pati buvau USA, man ju beibiai atrode super miniatiuriniai tiesa sakant, tai galvoju gal ju ir tie dydziai ne kaip musu?
uzsisakysiu 56 dydi o bus kaip koks 52 musu
nebandei palygint Edenut?
O as vakar apziurejau dar karta dvynuku vezimelius: ABC zoom ir CAM twin Pulsar
Papildyta:
QUOTE(Tino @ 2015 04 01, 09:06)
Sveikos, kas su dvynukais pasiruoškit ir vilnones liemenes ne tik kojinytes. Prireiks. Mes neturėjom iš kur staigiai iškast.
tuo kuo negalima maitinančiom. Valgau savo bet irgi atsibodo šildomas maistas.
Žinokit pilnatis bus šeštadienį, tai dabar pilnėja
šiandien net pažiūrėjau į knygą, nes irgi visokių nesąmonių prisapnuoju
o dar tas valandos pasukimas, tai išvis košmaras, nueinu anksčiau gult - neuzmiegu, naktį atsikeliu ir vėl neuzmiegu, o kai į darbą reik keltis - mirstu kaip miego noriu
šiandien nuo pat ryto galvą labai skauda
, MV pamatavo spaudimą - tai 110/60, biski gal per mažas
taip norėčiau latte be kofeino
sugundei Edena su ta nuotraukyte
QUOTE(Krown @ 2015 04 01, 09:26)
Gavau jau, nu man tai jie nerealus, o dydziai USA kaip tik dar truputi didesni pas juos dauguma
Papildyta:
QUOTE(šifonyte @ 2015 04 01, 09:57)
Žinokit pilnatis bus šeštadienį, tai dabar pilnėja
šiandien net pažiūrėjau į knygą, nes irgi visokių nesąmonių prisapnuoju
o dar tas valandos pasukimas, tai išvis košmaras, nueinu anksčiau gult - neuzmiegu, naktį atsikeliu ir vėl neuzmiegu, o kai į darbą reik keltis - mirstu kaip miego noriu
šiandien nuo pat ryto galvą labai skauda
, MV pamatavo spaudimą - tai 110/60, biski gal per mažas
taip norėčiau latte be kofeino
sugundei Edena su ta nuotraukyte