Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvuku namučiai

Burbuliacija, mano favoritas MIMA, grozejausi Edenos vezimeliu ir pati svarsčiau labai apie jį, bet man pasirodė, kad antram leliukui apačioje bus žiauriai nepatogu, jis matys tik virš jo esanti lopšelį sad.gif pakalbejau su keliom auginanciom dvynius, tai sakė labai nepraktiska, nes apačioje esantis verkia, nes nemato mamos. Tai apsisprendem nepirkti jo. Sako be vargo galima naudoti iki 4-5men smile.gif

Krown, mes dėvėtą puikios būklės radom, visos dalys: lopšiai, sportinės dalys ir auto kėdutės, taip pat lietaus apsaugos ir kt priedai. 580eur mums kainavo, tikrai labai pigiai smile.gif o istorija buvo tokia: ieškojom vežimo, babymarket pamačiau šitą CALM patiko viskas, nusprendėm gyvai apžiūrėti, bet niekur nebuvo, parašiau ir fb dvynių grupe, ten gavau daug įvairių pasiūlymų ir tarp jų buvo calm, norėjom tik apžiūrėti, nes galvojom sakytis naują, bet patiko ir dėvėtas smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Wunder @ 2015 04 01, 21:33)
Burbuliacija, mano favoritas MIMA,  grozejausi Edenos vezimeliu ir pati svarsčiau labai apie jį, bet man pasirodė, kad antram leliukui apačioje bus žiauriai nepatogu,  jis matys tik virš jo esanti lopšelį sad.gif pakalbejau su keliom auginanciom dvynius, tai sakė labai nepraktiska,  nes apačioje esantis verkia, nes nemato mamos. Tai apsisprendem nepirkti jo. Sako be vargo galima naudoti iki 4-5men smile.gif
Krown,  mes dėvėtą puikios būklės radom,  visos dalys: lopšiai,  sportinės dalys ir auto kėdutės,  taip pat lietaus apsaugos ir kt priedai. 580eur mums kainavo,  tikrai labai pigiai smile.gif o istorija buvo tokia:  ieškojom vežimo,  babymarket pamačiau šitą CALM patiko viskas,  nusprendėm gyvai apžiūrėti,  bet niekur nebuvo,  parašiau ir fb dvynių grupe,  ten gavau daug įvairių pasiūlymų ir tarp jų buvo calm,  norėjom tik apžiūrėti,  nes galvojom sakytis naują,  bet patiko ir dėvėtas smile.gif)

Ech bigsmile.gif dziugu, kad taip pasiseke jums, tikrai pigiai gavot thumbup.gif dabar as busiu medziokleje biggrin.gif P.S. firma yra CAM, ne CALM 4u.gif smagiai sau dardesit ir abu leliukai bus tikrai labai laimingi jame wub.gif spalva uzvalkalu raudona tokia labiau bordo, taip? nes tik toki skelbimuose maciau paskutiniu metu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 04 01, 22:05)
Ech  bigsmile.gif dziugu, kad taip pasiseke jums, tikrai pigiai gavot  thumbup.gif  dabar as busiu medziokleje  biggrin.gif P.S. firma yra CAM, ne CALM  4u.gif smagiai sau dardesit ir abu leliukai bus tikrai labai laimingi jame  wub.gif spalva uzvalkalu raudona tokia labiau bordo, taip? nes tik toki skelbimuose maciau paskutiniu metu  ax.gif

Vaje biggrin.gif per telefoną rašau, tai pritaiso man blush2.gif manau, kad turėtume visai patogiai riedėti ir į mašiną kuo puikiausiai telpa thumbup.gif tikrai pigiai, rodė čekį, tai pirmieji savininkai 4000lt mokėjo, žiūrėjau kainą, tai tiek pat ir dabar kainuoja visa komplektacija. O spalva tai tamsiai mėlyna smile.gif

Dar man nerealus boogaboo donkey, bet kaina net labai kandžiojasi, na tikrai neverta tiek mokėti už vaikišką vežimą (2000eur)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wunder: 01 balandžio 2015 - 22:45
Nu va, idomus atsiliepimai apie ta sedejima apacioj. Kitos raso kad vaikam patinka, kaip sleptuve jiems ten apacioj. Bet turbut cia vyresniem labiau, kol leliukai tai dar nesuvokia tu dalyku. Bet as maniau kad tos kedutes abi gali atsisukti ir i mama.. Gal sumaisiau su kitu vezimu, jau galva susisuko doh.gif as va dar toki radau, visai nieko atrodo
http://www.prams.net...am-taupe-grey-b
Papildyta:
QUOTE(misheliina2 @ 2015 04 01, 21:23)
Sveikos 4u.gif
pamatavo kakleli tai pailgejes dabar 3,8 cm. Dar irgi naturalistai doh.gif sakau o jeigu jos taip ir sedes, tai sakau bus CP, ne sako jeigu viskas gerai gimdysi pati, sako cia nieko tokio kad uzpakaliuku sedi doh.gif galvoju nu jau reikalausiu tada CP ir viskas ax.gif
Vis galvoju ar is anksto pirkti ta pientrauki, vakar paziurejau cia No ta medela swing tai cia kainuoja nuo 155 iki 170 eu, i koplikta ieina buteliukas ir tas medela calma ciulptukas, ziurejau per ebay pirkt tai galima daug pigiau nupirkt tik su atsiuntimo truputi problemos g.gif

Mishelina2, su sekminga apziura tave 4u.gif Nu bet del gimdymo tai sakes doh.gif Ir uzpakaliukais i prieki 2 jiems tinka naturaliam gimdymui, vursune blink.gif tai kokiu atveju jie CP daro jei isvis daro?
Atsakyti
QUOTE(Wunder @ 2015 04 01, 22:42)
Vaje biggrin.gif per telefoną rašau,  tai pritaiso man  blush2.gif manau,  kad turėtume visai patogiai riedėti ir į mašiną kuo puikiausiai telpa  thumbup.gif  tikrai pigiai,  rodė čekį,  tai pirmieji savininkai 4000lt mokėjo,  žiūrėjau kainą,  tai tiek pat ir dabar kainuoja visa komplektacija.  O spalva tai tamsiai mėlyna smile.gif

Dar man nerealus boogaboo donkey,  bet kaina net labai kandžiojasi,  na tikrai neverta tiek mokėti už vaikišką vežimą  (2000eur)

Aha, as irgi renkuosi tik tarp siu variantu zoomas, Cam ir boogaboo bet kaip ir sakai baisiai brangus tas boogaboo tai belieka du is kuriu as irgi uz cam thumbup.gif wub.gif melynaaaaa - o dieve - nu reiks ir man dabar medziot kaip reikalas, as norejau labai to melyno, nes graziausia spalva, jis vadinasi ir nesenas dar, nes bordo jau naujose kolekcijose nebera bigsmile.gif nu faina - dar karta sveikinu! Per kur medziojai beje? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 03 31, 21:48)
Sveikos nestulytes  4u.gif  as jau atostogauju  vacation1.gif 

ka manot,al man to magnio pagert,ar ieskot produktu kur daugiau magnio...gal bus geriau.....  unsure.gif

Su atostogomis.. wub.gif Pavydu net.. Pačiai atostogos ilgai nesišviečia doh.gif

O magnį AK net liepia gerti, o nuo 24 savaitės ir kalcį liepia kartu gerti. Kai gulėjau ligoninėje, magnį 3 x dienoj liepia gerti.

QUOTE(Wunder @ 2015 04 01, 15:37)
Labukas mielosios  4u.gif

Šimtą metų nerašiau  blush2.gif visą mėnesį apmokiau savo įpėdine,  tai išvis nebebuvo laiko,  tik paskaityti greit užbegdavau.

Dėl vežimo,  mes nusipirkom CALM TWIN PULSAR su kedutemis, atrodo patogus kolkas  smile.gif

Oj suprantu tave, man irgi antra savaitė tenka savo įpedinį apmokyti smile.gif Kadangi įmonė labai specifinė, nors iš esmės paprasta, tai labai daug reikalų yra smile.gif Vistiek labai saviti niuansai, kuriuos reikia isikirsti, kas iš pradžių, suprantu, pakankmai sudėtinga smile.gif

Su pirkiniu wub.gif

QUOTE(misheliina2 @ 2015 04 01, 22:23)
Sveikos 4u.gif

Matau diskutavot vel del skausmu, tai vakar buvom mes pasimatime su maziukem, abidvi dabar atsisedusios ir makaluoja kojytem vis spardo mane wub.gif Tai jau dideles auga vienodai apie 400g sveria. Vakar pagaliau issiaiskinom del gimdymo datos tai pagal paskutines mmm 01.08.2015.

Bet tikrai, užpakaliukais ir leis gimdyti, taigi suplėšys visą tave blink.gif O šiaip tai su gera TA bigsmile.gif

Aš tai jaučiuosi begemotas, vėl reik kada nusifotkinti. Dar net 23 savaitės nėra, o žmonės jau man autobusuose vietas užleidžia, darbe klausinėja ar ofise ir gimdysiu ir panašiai biggrin.gif O kad mažiukai duodais šį rytą wub.gif Atidengiau pilvelį ir negaliu atsižiūrėti kaip jis visas kilnojasi biggrin.gif Dar pakutenu, tai atgal atspiria, nu negaliu kaip fainai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 04 02, 07:05)
O kad mažiukai duodais šį rytą  wub.gif  Atidengiau pilvelį ir negaliu atsižiūrėti kaip jis visas kilnojasi  biggrin.gif  Dar pakutenu, tai atgal atspiria, nu negaliu kaip fainai  bigsmile.gif

Aš jau irgi laukiu tos akimirkos kai pajusiu judesiukus bigsmile.gif kaip su dviem tikiuosi kad jau greitu metu ims kutenti mane iš vidaus cool.gif nes nei burbuliavimų dar nėra nieko rolleyes.gif bet užtat šiandien į juos pasižiūrėsiu ir pasitarsiu jau dėl tų judesiukų su jais biggrin.gif

Beje, zmonės galėtų ir patylėti kartais ania? doh.gif Aš kažkaip šito periodo irgi prisibijau, nes pilvas tai nebus iš mažiausių, o visos tos replikos, nors ir nepiktybinės tikrai erzina, jautiesi tikrai kaip koks begemotas doh.gif tad imk 4u.gif ir laikykis, linkiu apkursti prieš tokius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 02 balandžio 2015 - 08:11
Labas rytas visoms! 4u.gif Buvau dingusi is eterio, nes labai daug dirbau. Ir dar egzaminai darbe del paaukstinimo, Nu sakiau paciu laiku biggrin.gif uz dvieju menesiu I dekreta ir nesiruosiu I darba grizti biggrin.gif tai nors pora menesiu pareigomis pasidziaugsiu lotuliukas.gif nors visai to nesiekiau. Jauciuosi pavargusi, ir as jau praradau vilti nustoti vemti. Tiesiog kiekviena ryta, nesuprantu kiek cia mane kankins doh.gif
O mano lelius labai retai kol kas sukruta. Buna tris dienas nejauciu, kazin ar normalu, nes as jau laukiu kada cia mane spardys biggrin.gif
Beje ikeliau foto, Nu bet suvargstu as su tais ikelimais, per telefona, kazkokia nesamone gaunasi, isikelia ne I mano albuma, o I mobile upload, ir niekaip neiskrapstau tos foto is ten, kompas sugedes, tai negaliu normaliai sureguliuoti visko ten blush2.gif
Atsakyti
Vitaleja su paaukstinimu 4u.gif biggrin.gif bet tai kai pas tave tie blogumai uzsitese blink.gif O cia gal ta vadinama toksikoze pas tave g.gif

Krown as zinok irgi dar nieko nejauciu, o jau laukiu kaip wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pacifica: 02 balandžio 2015 - 11:14
Sveikos, o mes važiuojam namo!!!!!!!!! Mums jau 36savaitės thumbup.gif
Atsakyti
Kaip jum faina, pagaliau namie visi keturi busit wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 04 02, 11:47)
Sveikos,  o mes važiuojam namo!!!!!!!!! Mums jau 36savaitės thumbup.gif

pagaliau !!!! sveikinimai su 36 sav proga 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti