Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvuku namučiai

Sveikutes,

Jungiuos ir as prie neissimiegojusiu burelio doh.gif Pilnatis pilnatis, uzmeciau vakar aki i kalendoriu, tai pas mane rodo kad ji stoja penktadieni. Sifonyte sakai, sestadieni g.gif beje, sveika prisijungus 4u.gif , nu zodziu arteja kaip bebutu. Nu ir jauciam visos automatiskai, siaubas doh.gif
Ir leliai turbut jaucia Edenut, jeigu males visa nakti biggrin.gif
Tino, mergytes bus grynai i tave, jautrios pilnaciai smile.gif

Atisiuk, uzjauciu del naktinio 'siurprizo'. Isgasti ivaro tie pakraujavimai , nu bet gerai kad zinom priezasti.

Edena, man kai dabar pakieteja pilvukas, tai neskauda, bet tada uzvakar tai ir skaudejo ir kietejo, nors tada tu pakietejimu nelabai jauciau, daugiau skausma, tik gyd pasake kad jie vyksta..
Na svarbiausia kad neskaudetu man atrodo. Kuo daugiau relaxo, poilsio, grozio salonu rolleyes.gif
4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Pasirodau ir as 4u.gif sianakt irgi prastai miegojau, varciaus nuo sono ant sono doh.gif

atisiuk, uzvakar nedariau tos vistieno, patingejau, bet vakar jau pasidariau, man asmeniskai labai patiko, tik as ryzius kitakart daryciau paprastus, man tu priemaisu per daug buvo, bet visumoj labai skanu, padaziukas viskas gavosi thumbup.gif na, o vyras, siandien buvo dar pietums issineses tai sako aciu , skaniai papietavau, bet po minutes sako, nelabai as megstu tuo kinietiskus, del manes gali ju daugiau nedaryt biggrin.gif tai sakau as paivairinimui norejau, o jis, joa, kad suprasciau kaip skaniai gamini visa kita lotuliukas.gif o as kaip kiniecius megstanti uzskaitau didis.gif

Oi mergaites, o as strese verysad.gif mes auginam jorksyriuke, na ir ka, sekmadieni radom tris erkes, tada puolem pirkt lasiuku, deja per velai , dziauguos, kad esu namie ir laiku pamaciau,kad jai pablogejo sveikata, vakar nuveziau i viena veterinarijos klinika, kazkaip dar taip blogai neatrode ji man tai ir patikejau,kad suleido vitaminu ir dar palaukt para, o sianakt jau jai isviso pablogejo, veziau i kita klinika darem tyrimus, uzsikrete nuo erkes, susirgo bebioze, tai prileido daug vaistu ir dabar kasdien darysim tyrimus ir stebesim, tikiuosi geriausio 4u.gif
Tokia ji leisgyve, per asaras kelio nemaciau, zinau, kad blogai nervuotis, bet beiseina kitaip, eisiu numigsiu truputi ir gal kiek praeis man tos liudnos emocijos.
Atsakyti
Labukas mielosios 4u.gif

Šimtą metų nerašiau blush2.gif visą mėnesį apmokiau savo įpėdine, tai išvis nebebuvo laiko, tik paskaityti greit užbegdavau.

Tino wub.gif viską sekiau ką rašai su didžiausiu malonumu thumbup.gif labai sveikinu su laime!

Žiūriu dauguma ir ligoninėj spėjot apsilankyti g.gif dėl kietejimų pilvuk, tai man irgi dažnai būna, vakar per valandą 6 kartai, tai lėkem į santariskes, apžiūrėjo, paklausė toniuku, pamatavo kakleli (3,9cm) kolkas thumbup.gif sakė kaip su dvyniais tai super. O kietėja dėl to, kad gimda reaguoja į gausius judesius, man paskyrė pora dienų diclofenako žvakučių, kad aprimtu susitraukimai, šiandien likau namie ilsėtis, tai ir nebekieteja pilvas smile.gif

Armante, nesinervuok, turi būti viskas gerai, žinau ką reiškia, kai šunelis serga schmoll.gif

Dėl vežimo, mes nusipirkom CALM TWIN PULSAR su kedutemis, atrodo patogus kolkas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wunder: 01 balandžio 2015 - 14:40
QUOTE(Edena @ 2015 04 01, 07:10)
Na ir naktele po tos valandos sukimo mano maziukas sumaise turbut diena su naktim vakare padejavau kad mazai juda tiksliau beveik nemazejo, o nakti visa prasidave taip kad ne tas zodis beveik nemiegojau, ir istisai vartesi minkesi spardesi zagsejo zodziu  doh.gif  doh.gif  snekejausi nakti su maziuku kad jam liudna nebutu  biggrin.gif

Sveikos. Mes irgi puse nakties su maze bendravom, jau tiek malesi. O jei stipriau gaudavau tai dar ir sukietedavo pilvukas. Nu bet buvau pas gyd tai viskas cia normaliai. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Wunder @ 2015 04 01, 14:37)
O kietėja dėl to, kad gimda reaguoja į gausius judesius

Patvirtinai mano teorija, kad kartais kieteja nuo gausiu ir stipriu judesiuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Wunder, senai girdeta 4u.gif Jau galvojau kur tu dingus g.gif

Vat as irgi buvau susimascius ar negali nuo judesiu traukinetis gimda. Juk vaikiukai jau didesni, nebeplaukioja ten kaip kosmose, o remias pastoviai i raumeni, spardo ji, tai jis ir reaguoja. Logiska smile.gif

Armante, uzjauciu del suniuko, kaip liudna, bjauru tos erkes , tikiuosi pasveiks gyvuniukas 4u.gif

O as vezima radau faina kaip dvynukam, kainos irgi tokios nerealiai prieinamos atrodo, tik nerandu kur ir kas europoj jais prekiauja . Bet siaip toks tikrai neblogas ir negremezdiskas atrodo

http://mimakidsusa.com/products/kobi
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 04 01, 16:42)
Wunder, senai girdeta  4u.gif  Jau galvojau kur tu dingus  g.gif

http://mimakidsusa.com/products/kobi

burbuliacija gi cia mano vezimukas thumbup.gif nerealiai fainas ir patogus, nu taip kaip atrodo taip ir jauciasi, o prekiauja jais babymarket.lt 4u.gif kol kas tai as ji basiai isimylejus, tas pats cia mima kobi tik su tvirtinimu dvyniams o Xari vienam wub.gif

Wunder sveika sugrizus, smagu girdet kad viskas ok 4u.gif

Armante zinau ka reiskia, pas mane su katuku buvo problemu bet dabar jau visks ok, tai veterinaras net atvezus neleisdavi eit kartu nescia sake nereik nervuotis o man taip jo gaila buvo kai krauja eme, ir dantuka operavo tai migde doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 01 balandžio 2015 - 17:11
QUOTE(burbuliacija @ 2015 04 01, 16:42)
[

ir dar didesnis patogumas kad tas pats lopsys persidaro i sportinuka, o ne atskiros dalys 4u.gif
Atsakyti
[quote=Edena,2015 04 01, 17:10]
burbuliacija gi cia mano vezimukas thumbup.gif nerealiai fainas ir patogus, nu taip kaip atrodo taip ir jauciasi, o prekiauja jais babymarket.lt 4u.gif kol kas tai as ji basiai isimylejus, tas pats cia mima kobi tik su tvirtinimu dvyniams o Xari vienam wub.gif

O geras bigsmile.gif As maciau nuotraukoj tada pas tave, bet taip atidziai neisidemejau..Bet pas tave ratai didesni ar ne?
Bet tai negi jis taip pigiai USA kainuoja, ten apacioj kainos surasytos g.gif

Einu dairytis i ta lt puslapi smile.gif

Bet tai ziuriu daba dvyniams tai tik toks vienas salia kito pas juos parodytas. O pas juos uzsakyt galima gal betkoki modeli? Nes Fr tai nerandu as ju prekiautoju, is Lt tai tureciau kas parveztu.. Visai patiko man sis vezimas, ir dar tu isbandzius, tai dar vienas pliusas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 01 balandžio 2015 - 19:15
QUOTE(burbuliacija @ 2015 04 01, 19:01)

ne didseni, tokie patys tas kobi identiskas tik keliais cm plates is ir sutvirtintu remu 4u.gif tik reikia dalis visas susirinkt jam tada online, susirasysim jeigu nutarsi ji pirkt parasysiu a.z. kas ten atskirai eina 4u.gif as usa kiek ziurejau tai pigiau nesigauna, nes irgi ziurejau kai viska pirkom bet LT gavosi pigiau..
http://www.babymarke...29623133/p31977 va cia jau ir remas ir virsus(lopsys + sportinis 2 viename)

aha brangesnis usa paziurejau apacioj kaina 4u.gif bet jis svarbiausia kad labai lengvas ir lengvai dedasi renkasi valdosi ir valosi, pas mus babymarket cia identiskas koks nuorodoj USA , stovi net pardej tas sviesiai rudas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 01 balandžio 2015 - 19:32
QUOTE(Edena @ 2015 04 01, 19:27)
QUOTE(burbuliacija @ 2015 04 01, 19:01)

ne didseni, tokie patys tas kobi identiskas tik keliais cm plates is ir sutvirtintu remu 4u.gif tik reikia dalis visas susirinkt jam tada online, susirasysim jeigu nutarsi ji pirkt parasysiu a.z. kas ten atskirai eina 4u.gif as usa kiek ziurejau tai pigiau nesigauna, nes irgi ziurejau kai viska pirkom bet LT gavosi pigiau..

Nu pasityrinesiu as viska cia, nes kolkas man dar painoka kur cia kas ir kainos uz ka. Jei ka, tai rasysiu i az mirksiukas.gif
Ten bendram saite tai raso kad ir Fr yra platintoju, bet tas ju mapas nieko nerodo kai suvedu vieta.. Reiks dar pasigooglint.
Atsakyti
QUOTE(Wunder @ 2015 04 01, 14:37)
Labukas mielosios  4u.gif

Šimtą metų nerašiau  blush2.gif visą mėnesį apmokiau savo įpėdine,  tai išvis nebebuvo laiko,  tik paskaityti greit užbegdavau.
Dėl vežimo,  mes nusipirkom CALM TWIN PULSAR su kedutemis, atrodo patogus kolkas  smile.gif

bigsmile.gif Gaila kad jo neparduosit kai mano pypliai gims lotuliukas.gif gal gali parasyti a.z. arba cia kiek jis jums kainavo ir kur pirkot? As apie ji jau svajoju net biggrin.gif aisku padevetu jeigu butu pasirinkimas butu super isvis, bet deja kakaip net ebey jie retenybe doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Truputi niekaip jauciausi, mane irgi tikriausiai veikia tas menulis, nes nemiegu naktim, galvos skausmai prisidejo ir vel pykinimai doh.gif
Matau diskutavot vel del skausmu, tai vakar buvom mes pasimatime su maziukem, abidvi dabar atsisedusios ir makaluoja kojytem vis spardo mane wub.gif Tai jau dideles auga vienodai apie 400g sveria. Vakar pagaliau issiaiskinom del gimdymo datos tai pagal paskutines mmm 01.08.2015.
Dar taip faina buvo, pasirode maziukes visu grazumu net gydytoja pasake kad labai retais atvejais taip matosi lytines lupytes wub.gif pasirode visu grazumu, kad mergaites wub.gif wub.gif
Pasiskundziau gyd. del skausmu tai ji is kart paklause ar daryta LP, po to ar yra endometrioze, sakau jo tai sako del to gali temt, plius sako pirmas nestumas 2 vaikiukai, viskau auga tempesi ir tie gimdos susitraukimai del to kad aktyvus judejimas vyksta g.gif pamatavo kakleli tai pailgejes dabar 3,8 cm. Dar irgi naturalistai doh.gif sakau o jeigu jos taip ir sedes, tai sakau bus CP, ne sako jeigu viskas gerai gimdysi pati, sako cia nieko tokio kad uzpakaliuku sedi doh.gif galvoju nu jau reikalausiu tada CP ir viskas ax.gif
Vis galvoju ar is anksto pirkti ta pientrauki, vakar paziurejau cia No ta medela swing tai cia kainuoja nuo 155 iki 170 eu, i koplikta ieina buteliukas ir tas medela calma ciulptukas, ziurejau per ebay pirkt tai galima daug pigiau nupirkt tik su atsiuntimo truputi problemos g.gif
Atsakyti