Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvuku namučiai

QUOTE(misheliina2 @ 2015 04 09, 18:30)
šifonyte Su puikiu pasimatymu, kai jau kita kart eisit tai gal gyd. pati pasakys mirksiukas.gif

burbuliacija ar daug svorio priaugai? man idomu del to dirzo as ji turiu bet dar nebandziau uzsidet, o jis nespaudzia? kazkaip galvoju del patogumo maziukem g.gif

As kolkas 12kg priaugus, ne tiek ir daug kaip su dviem man atrodo, bet laukiu va svorio soktelejimo vel po 30os savaites. Sako labai vel ugteli svoris.. Dirzas tai zinai, jei stipriau suversi tai gali spaust, pati gi ji reguliuojies. Tai pasidarai kad butu patogu. Vaikiuku tai nesuspausi, nes ji ne ant pacio pilvo dedies o po juo, be to kaip sakiau, susisegsi taip kad jaustumeis konfortabliai, o jei truputi verzia, tai atsilaisvini ir viskas 4u.gif

Del judesiu tai jau diskutavom, visko buna. Jeigu kazka jauti, nebutinai stiprius spyrius, tai viskas gerai . Na isitikinsi pas gyd rytoj tikiuosi, o gal ir sianakt dar paspardys gerai ir neliks abejoniu biggrin.gif 4u.gif
QUOTE(šifonyte @ 2015 04 09, 20:03)
norejau paklaust, ar jus daretes pacios, ar gine paskyre toksoplazmozes tyrima? nes man nieko nesake, tai galvoju ar reik ji darytis, ar ne? g.gif

Aha, as darausi kiekviena miela menesi, nes neturiu imuniteto jai. Gyd paskyre ji darytis iki nestumo galo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2015 04 02, 20:54)
Piktukė Man irgi tas maziukiu judejimas pasakiskas, atidengiu pilvuka ir vis ziuriu kaip jis kilnojasi wub.gif  wub.gif  Neapsakomas jausmas wub.gif

Aprašei taip, kaip ir aš darau.. wub.gif Tik pajuntu bumsėjimą, tai namuose atsidengiu pilvuką ir žiūriu, arba dar su pirštukais po pilvuką pavaikštau, žiūriu ar reaguoja smile.gif

Aš niekur nedingau, man kažkokia atmetimo reakcija kompui pastarosiom dienom blush2.gif Tai išvis niekur nesijungiau, tik per mobilų į facebooką smile.gif

Įkėliau į albumą savo užvakar nufotografuotą ryte pilvuką smile.gif pagal santariškes, man jau antradienį ryte visi pilnai atitiko 24 savaites, o mergička net 24 ir 3 dienas wub.gif berniukai sverė po maždaug 650, mergytė 750 g smile.gif Ir dar karaliauja pilvo viršuje, o broliai žemiau pasispaudę biggrin.gif Na, žodžiu, tikrą princesę auginu smile.gif

Smagu, kad visos gražiai auginat pilvukus ir neturit didėlių bėdelių thumbup.gif Aš jau paauginau geležį vaistais iki 99, bet vistiek mažai labai, tai liepė po dvi tabletes gerti. Aš tik džiaugiuosi, kad kepenų fermentai tik vos vos virš normos, tai paliko stebėti, nebereikia į ligoninę gultis. Labai nenoriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 04 09, 21:16)

Ir dar karaliauja pilvo viršuje, o broliai žemiau pasispaudę biggrin.gif Na, žodžiu, tikrą princesę auginu smile.gif

Saunumelis thumbup.gif Maladiec mergina, nuo pat pilvo dienu zino kur jos vieta tarp vyru flirt.gif

Pas mane irgi gelezis paaugo siand gavau rezultatus, net iki 114 pakilo, tai labai apsidziaugiau rolleyes.gif

O del 2u tableciu tai tikiuosi organizmas tavo nesustreikuos. Man labai negera nuo dvieju buvo, o kai viena per diena geriu, tai viskas gerai. Bet gal man per daug jau buvo g.gif Gal pas tave kadangi taip nukritus, tai viskas bus gerai 4u.gif
Pilvukas grazuciukas, paauges irgi ziuriu thumbup.gif

Ziuriu daug nauju nuotrauku bigsmile.gif Edena, tavo toks nedidelis man atrodo ax.gif
Karalinda, ziuriu vis sukneles matuojies biggrin.gif Tinka ir sita mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kazko nesikalba man , vakar prasta diena buvo , neturiu ka rengtis ,neturiu didesniu rubu , pirkti irgi nieko nerandu doh.gif

Ryt skrendam I Portugalija , savaitikei , tai siek tiek aplinka pasikeis smile.gif

Pilvas dideja , ant svarstykliu nebelipsiu ,nes manau as cia pirmauju is visu doh.gif biggrin.gif

Man nieko neskauda, tik nugara rytais jai paguliu ilgiau ant jos .
Judesiukai viena diena buna labia aktyvus kita diena ramiau ta ramuma man nepatinka doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 04 09, 22:27)
Saunumelis  thumbup.gif  Maladiec mergina, nuo pat pilvo dienu zino kur jos vieta tarp vyru  flirt.gif

Pas mane irgi gelezis paaugo siand gavau rezultatus, net iki 114 pakilo, tai labai apsidziaugiau  rolleyes.gif

O del 2u tableciu tai tikiuosi organizmas tavo nesustreikuos. Man labai negera nuo dvieju buvo, o kai viena per diena geriu, tai viskas gerai. Bet gal man per daug jau buvo  g.gif  Gal pas tave kadangi taip nukritus, tai viskas bus gerai  4u.gif
Pilvukas grazuciukas, paauges irgi ziuriu  thumbup.gif

Aš Edenos irgi nužiūrėjau gražuoliuką smile.gif Kaip tokiam laikui, tai tikrai gražutis, aš jau dabar lenkiu biggrin.gif

Oj, tai 114 gerai labai (mano požiūriu, kai man nekyla biggrin.gif ). O tu kuo geležį keli? Aš tik nuo šiandien bandysiu dvi tabletes gerti. Bijau, kad viduriai neužkietėtų labai blush2.gif O ir spalva tai jaučiu visai juoda bus nuo dviejų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 04 09, 21:27)

Ziuriu daug nauju nuotrauku  bigsmile.gif   Edena, tavo toks nedidelis man atrodo 
Karalinda, ziuriu vis sukneles matuojies  biggrin.gif  Tinka ir sita  mirksiukas.gif

4u.gif

aha ir as nuziurejau Karalindos sukneles thumbup.gif Karalinda normalus tas pilvukas , dar apstos truputi jie kai sokteli tai paskui stovi ziuriu gal deliojasi ten viduj maziai kazkaip, nes mano kai soktelejo kazkada 103 cm berods 24 sav tai iki dabar tik 106 cm turiu nors maziaus dydis dar didesnis viduj, matyt i vidu ten jis isikuites biggrin.gif
Mna taip juokingai toj foto mano viena idejau tokia bangele per viduri pilvo - ir ko ne presas nestumo metu ka lotuliukas.gif toks grynai tik ne 6pack o 2pack biggrin.gif

As irgi paziurejau vakar albumelis atsinaujines wub.gif Aciu aciu nu vienas pupsikas viduj tai ir pilvukas baisiai nekankina, bet ilgiau reiks nesioti, o Piktukes ziuriu irgi grazus apvalutis nera dar labai didelis , tikrai kai 24 sav tai norma thumbup.gif beliko 8 savaiteles kokios iki kada jau jie praktiskai pilnai issivyste bus isskyrus plauciukus, as kai pamaciau Tino mergyckas truputi anksciau gimusias tai kazkaip nebebaisu jau tas laikas toks ankstesnis, nes tikrai vaikiukai kaip vaikiukai tik truputi mazesni, bet visa kita tai tas pats kaip pas visus 4u.gif
svarbiausia iki 32 sav istempti visoms pilvuziukems 4u.gif

O kurias gelezies tab. geriat? Man tardyferon kazkokias tokias paskyre tai geriu 1 tab., nors israse 2 bet vaistininke sake ir taip greit jis pakels ir geriau ale suveiks nei skysta gelezis.. treciadieni kraujukas tai ziuresim ar pakilo nuo 104 4u.gif dar nuejau suvalgiau steikuti ir dar toki su krauju ( yahh as mesos isvis nelabai valgau) bet ko nepadarysi del vaikiuko geroves ir gelezies wub.gif ir pastebejus buvau kad dusina tai pasirodo ir del gelezies trukumo deguonies trukumas buna tiek vaikiukui tiek man , ir tikrai nu atrodo jauciuosi tai daug geriau kai geriu 4u.gif
Papildyta:
misheliina tik dabar pamaciau, o kur Tavo pilvukas blink.gif blink.gif biggrin.gif Klausyk 2 viduje 20 savaiciu o dar vos vos kyso kaip pas mane su 1 turbut jau didesnis buvo doh.gif Kur ten juos slepi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 10 balandžio 2015 - 09:19
Jau ir man pasidarė smalsu kaip jūsų pilvukai atrodo blush2.gif kur būtų juos galima paziuret? Nusifotkinciau ir ikelciau savo, net pačiai keista, kad jis jau matos, net MV sako, kad jei vaiksciociau su visiškai aptemptais drabuziaias, tai visi pastebėtų kad nestuke.gif
Kas dėl hemoglobino, tai mano 106, gine sakė gert 2 tab tardyferon kasdien, jau jaucias kad viduriai kieteja, visai į wc nesinori ant rimto, tik pučia kartais pilvą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šifonyte: 10 balandžio 2015 - 09:37
QUOTE(šifonyte @ 2015 04 10, 09:35)
Jau ir man pasidarė smalsu kaip jūsų pilvukai atrodo  blush2.gif kur būtų juos galima paziuret? Nusifotkinciau ir ikelciau savo, net pačiai keista, kad jis jau matos, net MV sako, kad jei vaiksciociau su visiškai aptemptais drabuziaias, tai visi pastebėtų kad  nestuke.gif
Kas dėl hemoglobino, tai mano 106, gine sakė gert 2 tab tardyferon kasdien, jau jaucias kad viduriai kieteja, visai į wc nesinori ant rimto, tik pučia kartais pilvą  doh.gif

tai vakare Magnetrans ikali ir ryte isvalo viska thumbup.gif Tai va man irgi 2 buvo rase bandau su 1, nes irgi buvo 104 tai galvoju pakaks… juk norma jau nuo 110 tai gal tiek daug nereikes 4u.gif
Issiunciau prisijungima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 10 balandžio 2015 - 10:01
QUOTE(Edena @ 2015 04 10, 11:00)
tai vakare Magnetrans ikali ir ryte isvalo viska  thumbup.gif  Tai va man irgi 2 buvo rase bandau su 1, nes irgi buvo 104 tai galvoju pakaks… juk norma jau  nuo 110  tai gal tiek daug nereikes  4u.gif
Issiunciau prisijungima 4u.gif

Man gal užteks kokio kefyro, nes nuo pieno ir kefyro vidurius paleidžia doh.gif taip mėgstu šaltibarščius, bet juos valgau tik savaitgalį ir tik namie, kad wc būtų arti lotuliukas.gif bandysiu vakare nusifotkint pilvuza ir ikelt, bet vakarais jis dar didesnis būna doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,

As irgi tardyferon'a geriu su B9 (folio rugstim) drinks_cheers.gif , atseit geriau su foliu pasisavina. Na ir taip pat maistu dar keliaus- daug zaliu lapu salotu, mesos taip pat bandziau jautienos, razinu, dziovintu vaisiu, burokeliu, morku, ir va pakilo thumbup.gif

Edenut, atsargiai su kraujingom mesytem, man prisake grieztai kad viskas gerai kepta ir virta butu, jokiu krauju, del tos pacios toxoplasmozes ir kitu parazitu nono.gif

Net rukytu gaminiu man sake nevalgyt, teko zuvytes rukytos atsisakyt doh.gif o as taip ja megstu.

Del viduriu tai taip, jau gelezis gerai ten juos pakietina, na bet as nusipirkau linu aliejaus ir juo isbalansuot bandau. Nes jame Omega rugsciu daug, tai irgi gerai atseit nestumo metu, o prie to pacio ir zarnyna isvalo. Sauksteli arbatini ikalu ryte sultim uzsigeriu, ir viskas ciki piki.. Nu arba magniu galima laisvint, bet ne visiem jis suveikia.. Zodziu reik atrast kas tinka kiekvienai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 10 balandžio 2015 - 13:23
Sveikos, pagaliau parsiradau namo po ligonines, prasidare kaklelis pora cm tai strioko buvo, bet pagulejaau ligoninej kelias dienas ir teliko 4mm, daktare sake greiciausia spazmas tuo metu buvo kai echo ziurejo, bet as nic nieko nejauciau blink.gif Tai va eilini karta isitikinau kad nieko daryt negaliu, nes jauciu cia velyku savaitgalis islindo... Viskas daugiau jokiu siurbimu, plovimu ar panasiai, gulet ir dar karta gulet.

Dar noriu jusu paklaust ar pilvas pas jus visada buna tokio pat minkstumo? Ta prasme ar gulint ar stovint, na nekalbu apie spazmus jau tuos kud traukia. Nes kazkaip pastebejau kai guli jis minkstesnis nei kad kai vaikstai.
Papildyta:
QUOTE(burbuliacija @ 2015 04 10, 13:19)
As irgi tardyferon'a geriu su B9 (folio rugstim)

Del viduriu tai taip, jau gelezis gerai ten juos pakietina, na bet as nusipirkau linu aliejaus ir juo isbalansuot bandau.

man irgi situ israse gert. O kazin jei gersiu zuvu taukuz ant tuscio skrandzio jis veiks kaip aliejus ar ne? Nes as jau nebezinau ka daryt su viduriais, ar geriu gelrzi ar ne... ta pati tragedija
Atsakyti
Man viduriai dar praktiškai nekietėja, nes ir geležies nereikia man, bet man asmeniškai labai padeda šitie: [url=http://www.amway-lithuania.com/product/102736,nutrilite-maistiniu-skaidulu-milteliai#.VSe2XOrHuUk] Ten skaidulos, is esmes kaip organizmo šluota gaunasi, tai man po šito labai gerai viskas išsivalo thumbup.gif
O zuvu taukus as geriu kapsules tai irgi juos gerti reikia 30 min pires valgi, tuomet nebus to griztancio atgal zuvies skonio mirksiukas.gif veikia 100% - isbandyta biggrin.gif

Del to kaklelio tai baisoka, man niekas jo nematuoja ir neziuri, kazkaip baisu ir uzsiprasyt, o tai i visko gali ten uzmatyt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 10 balandžio 2015 - 13:46