Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvuku namučiai

[quote=Pacifica,2015 04 10, 13:30]
Sveikos, pagaliau parsiradau namo po ligonines, prasidare kaklelis pora cm tai strioko buvo, bet pagulejaau ligoninej kelias dienas ir teliko 4mm, daktare sake greiciausia spazmas tuo metu buvo kai echo ziurejo, bet as nic nieko nejauciau blink.gif Tai va eilini karta isitikinau kad nieko daryt negaliu, nes jauciu cia velyku savaitgalis islindo... Viskas daugiau jokiu siurbimu, plovimu ar panasiai, gulet ir dar karta gulet.

Dar noriu jusu paklaust ar pilvas pas jus visada buna tokio pat minkstumo? Ta prasme ar gulint ar stovint, na nekalbu apie spazmus jau tuos kud traukia. Nes kazkaip pastebejau kai guli jis minkstesnis nei kad kai vaikstai.
Papildyta:

Pacifica tu laikykis, jau tau dirbti tai tikrai reiktų vengti. Kaip darbe viskas išsisprendė.
Atsakyti
Sveikos burbuliukes.
EDENA, mums negalima nepilnai iskeptos mesos. Nu bet ir sumastai tu. doh.gif
O as vakar vos neisvaziavau i ligonine. Pradejo pilvas kietet kas dvi min tai jau ir asaru buvo ir baimes, bet po kokiu 15 min aprimo viskas ir siandien kol kas tik trys kartai dar. Nervai daro savo...bet kaip ju atsikratyt...
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2015 04 10, 13:49)
Pacifica tu laikykis, jau tau dirbti tai tikrai reiktų vengti.  Kaip darbe viskas išsisprendė.

Laikausi, ko nepadarysi del maziuku wub.gif O darbe tai finalas buvo toks, kad dirikas atejo ir paprase atsiimti pareiskima is inspekcijos smile.gif

Krown del kaklelio tikrinimo tai zinok negaliu pakomentuot kodel vienom tikrina kitom ne... man pradejo ji tikrint nuo 15 sav kai buvo placenta biski atsidalinus.

Vega o kaip tu juos jautei? Tokie is vidaus jautesi teaukimai ar tik kad isorej rankom jautei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pacifica: 10 balandžio 2015 - 14:12
Nu blyn manes niekas neklause kaip iskept doh.gif O as visai ir pamirsau gi isvis mesos nevalgau, nu vienu zodziu, tikesimes viskas ok, nes toxi sake jeigu temperatura pradeda kilt ( ji kaip persalimas buna) tai tada butinai tikrintis reik daryt toxi tyrima, thu thu thu po mesytes nieko nesidare tai gal viskas gerai, nu tikrai net pamirsau apie ta mesyte nedakepta doh.gif doh.gif nu galvosiu kad tik gelezi pakele, o daugiau siaip ar taip nevalgysiu man kazkaip fuj ta jautiena atskoni turi unsure.gif

Vega man irgi buna per valanda gerokai daugiau nei 4 susitraukimai kartais, bet esme kad jie neilgetu pats susitraukimo laikas, bet siaip atskyrimui daug info internete as pasiskaiciau tai nebetaip bijau ju, tik jei prasideda reik atsigult ir spascupreel ..

Netikrųjų sąrėmių pagrindiniai bruožai:

- Jie nereguliarūs

- Jie nedažnėja

- Jie nestiprėja

- Vaikščiojant ir pakeitus padėtį jie baigiasi

Gimdymo sąrėmiai būna reguliarūs, jie stiprėja ir dažnėja. Ypač vaikštant, jie ne nurimsta, kaip „netikrųjų“ atveju, o pastiprėja. Neretai skausmas prasideda strėnose ir išplinta po visą pilvą. Ilsintis gimdymo sąrėmiai nepraeina.

Gimdymo sąrėmių bruožai:

- Jie reguliarūs

- Jie stiprėja

- Jie dažnėja

- Juos gali lydėti lydi nugaros apačios skausmas, viduriavimas, rožinės ar kraujingos išskyros.

- Nubėga vaisiaus vandenys (apie 15 procentų nėščiųjų dar neprasidėjus sąrėmiams, nubėga vandenys)

Man minkstesnis irgi kai guliu buna, kai vaikstant iskart kietesnis , isitempia laikantys pilvuka raumenys naturalu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 10 balandžio 2015 - 14:20
Oi merginos, laikykites . Tikrai pristabdykit su darbais, nervais ir t.t Vegute, kas tave ten taip nervina pastoviai doh.gif

Pasifica, man atrodo pilvas irgi siek tiek minkstesnis kai guliu. Atsipalaiduoja raumuo ir paminksteja, o stovint labiau isitempia..

Zuvu taukai turetu suveikt irgi kaip laisvinamieji doh.gif Man dar labai prisideda jei juos uzgeriu sultim apelsinu 4u.gif

Krown, keista kad tau netikrina kaklelio. Bet va Tino irgi nieks netikrino. Priklauso matomai nuo gyd.
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2015 04 10, 14:16)
Nu blyn manes niekas neklause kaip iskept  doh.gif  O as visai ir pamirsau gi isvis mesos nevalgau, nu vienu zodziu, tikesimes viskas ok, nes toxi sake jeigu temperatura pradeda kilt ( ji kaip persalimas buna) tai tada butinai tikrintis reik daryt toxi tyrima, thu thu thu po mesytes nieko nesidare tai gal viskas gerai, nu tikrai net pamirsau apie ta mesyte nedakepta  doh.gif  doh.gif  nu galvosiu kad tik gelezi pakele, o daugiau siaip ar taip nevalgysiu man kazkaip fuj ta jautiena  atskoni turi  unsure.gif

Nu ta viena karta gal nebus jau taip kad 'pasiseke' butent ant uzkrestos mesos uzsiraut, tik nepamirsk toliau kad reikia labai saugotis ir nieko su krauju nevalgyt schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 04 10, 14:20)
Krown, keista kad tau netikrina kaklelio. Bet va Tino irgi nieks netikrino. Priklauso matomai nuo gyd.

Gal gyd mato kakleli bet tiesiog neakcentavo, tiksliai matuos tai per genetini echo 20 sav atsimenu man pirma karta tada pasake kaklelio mm 4u.gif Gal neuzkliuna uz akiu gal jei butu lb trumpas paziuretu atidziau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 04 10, 14:43)
Del to kaklelio tai baisoka, man niekas jo nematuoja ir neziuri, kazkaip baisu ir uzsiprasyt, o tai i visko gali ten uzmatyt unsure.gif

nebijok del kaklelio, man gine per genetinius sake, kad kaklelis bus tikrinamas 18-20sav smile.gif
kaip zadejau imeciau savo pilvuziuka blush2.gif
Atsakyti
Pacifica laikykis daugiau gulek saugok save, tiek to su tais darbais, as tai kai tik tempima pajauciu is kart viska metu ir gult doh.gif
Kaklelio cia No irgi niekas netikrina as pati vis paprasau, kad paziuretu, man 19sav. ziurejo buvo 3cm, o dabar va 22 sav. ziurejo tai apie 4 cm.

Imeciau ir as nuotrauku nauju, mano jau pilvukas irgi gerai matosi jau nepaslepsi nuo aplinkiniu.
Jusu kokie grazuliukai pilvukai wub.gif wub.gif šifonyte tavo toks irgi jau gerai visai matuosi pilvukas wub.gif labai faina ziureti i pilvukus wub.gif

Buvau siandien pas gyd. paklause sirduciu tai viskas ok, sake viena mergaite ta kur maziau judejo ramesne paprasciausiai, hemoglobinas pakilo iki 110 ax.gif dar papasakojau apie niezejima tai pridavaiu krauja patikrins kepenu fermentus, dar uzsirasiau pas fizioterapeuta del nugaros ziuresim kokius pratimus paskirs g.gif
Gero vakaro visoms 4u.gif
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif

Edenut, nepergvenk dėl mėsos, jautieną nedakeptą valgyti saugu net nėštukėms, tai pati švariausia mėsa mirksiukas.gif tik šiukštu kitokių mėsyčių neapdorotų nevalgyk ir gyvūnams neduok, nes nuo jų irgi gali užsikrėsti unsure.gif

Kas dėl kietėjimo, tai aš jau važiavau į priimamajį, po apsilankymo pas ginę, buvau vėl išsiųsta savaitei į dienos stacionarą, stebim kaklelį, pvz šiandien 4cm thumbup.gif bet sakė, jei gimdą labai smazmuoja, situacija labai greitai gali pasikeisti, t.y. sutrumpėti ir atsidaryti gali greit, dėl to kažką pajutus, geriausia lėkti į priimamajį.

Dėl kraujo, mano buvo 3mėn.92hg, geležies išrašė 5 tabletes (2 tardyferon ir 3 ferum lek), dozė labai didelė, bet va pagėrus mėnesį atsistatė iki 105hb ir jau nebesikeliu naktį daryti langų, jaučiuosi kurkas geriau smile.gif viduriai nekietėja

Tikrai pritariu burbuliacijai ir linkiu nesinervuoti, spjaukit merginos į visus ir lai griūna dangus, bet mes būkim lamingos ir šypsokimės thumbup.gif mes juk laukiamės wub.gif
Atsakyti

Sveikos 4u.gif as kazkaip ramiai nusiteikusi del visko (tikiuosi ir mano pupsikai tokie ramus realybej bus) biggrin.gif kaip jus sakot, patikrins didziojo skano metu ir viskas bus aisku. Man tikrino pacioje pradzioje pastojimo, tai buvo irgi 4 cm, na cia kaip matau pas daugeli jis toks mirksiukas.gif

Pilvukai visu grazus wub.gif bandysiu ryt irgi savo pafotkint gal ax.gif
Atsakyti

QUOTE(Pacifica @ 2015 04 10, 14:30)
Dar noriu jusu paklaust ar pilvas pas jus visada buna tokio pat minkstumo? Ta prasme ar gulint ar stovint, na nekalbu apie spazmus jau tuos kud traukia. Nes kazkaip pastebejau kai guli jis minkstesnis nei kad kai vaikstai.
Papildyta:

man irgi situ israse gert. O kazin jei gersiu zuvu taukuz ant tuscio skrandzio jis veiks kaip aliejus ar ne? Nes as jau nebezinau ka daryt su viduriais, ar geriu gelrzi ar ne... ta pati tragedija

Atsargiai tikrai.. unsure.gif gerai, kad jau paleido. Ilsėkis dabar. O dėl pilvo, tai taip, kai guliu, jis minkštesnis, o kai vaikštau, tai toks kietas kietas pasidaro smile.gif bet aš kažkaip niekad nepagalvojau, kad čia kažkas netaip smile.gif

Aš irgi tardiferon geriu, man jos skanios, nesinori nuryti įsidėjus į burną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2015 04 10, 14:09)
Vega o kaip tu juos jautei? Tokie is vidaus jautesi teaukimai ar tik kad isorej rankom jautei?

Pilvelis pasidaro vos ne kvadrato formos ir tuo metu jaučiasi tempimas. Nėra,kad spazmuotų. Tik tiek, kad man atsileidžia po 10-15 s.

QUOTE(Edena @ 2015 04 10, 14:16)
as pasiskaiciau tai nebetaip bijau ju, tik jei prasideda reik atsigult ir spascupreel ..

Man jau tada buvo,kad ir gulint kietėjo... bet vakar per visą dieną tik iki 10 jų tebuvo,tai kol kas rami šiuo klausimu ax.gif

QUOTE(burbuliacija @ 2015 04 10, 14:20)
Oi merginos, laikykites . Tikrai pristabdykit su darbais, nervais ir t.t  Vegute, kas tave ten taip nervina pastoviai  doh.gif

Oi Burbuliuk, kur tik pažiūrėsi vieni nervai... tėvai prastai jaučiasi, mb su darbu panašu,kad nieko gero ir reikia kito ieškotis... dar bandys kaip nors pratempti,kad gautų tas tėvystės atostogas. Atrodo ir stengiuos nesinervuoti, bet.... Paskaitėlėse rekomendavo valerijonų šaknų arbatą tokiu atveju,tai nakčiai išgeriu ir bent išsimiegu kaip žmogus.

Kažkuri dėl vidurių klausėt,tai man pats geriausias dalykas kiviai 2-3 į dieną ir jokių bėdų.
Atsakyti