Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvuku namučiai

Labas rytas, o jau oras pasaka koks wub.gif Dziaugiuosi kad name gamtoj gyvenu, tai nors trumpam islendu i lauka, apie nama apeinu ir i lova smile.gif
Paziurejau albuma nu klaisykit kazkoks manekeniu paradas, pas visas tik pilvukai kad auga ir viskas, ruosiuosi dirza pirkti, pasimatavau klubus - metras !!!
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2015 04 11, 07:04)
Labas rytas, o jau oras pasaka koks wub.gif Dziaugiuosi kad name gamtoj gyvenu, tai nors trumpam islendu i lauka, apie nama apeinu ir i lova smile.gif
Paziurejau albuma nu klaisykit kazkoks manekeniu paradas, pas visas tik pilvukai kad auga ir viskas, ruosiuosi dirza pirkti, pasimatavau klubus - metras !!!

laba ryta smile.gif pas mane visur daugiau nei metras , ne tik klubai biggrin.gif tai ramiai biggrin.gif

mes portugalijoj dbr reik kylt is lovos ir valgyt nesveiku pusryciu lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip fainai bigsmile.gif Gero laiko jum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2015 04 11, 08:04)
pasimatavau klubus - metras !!!

QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 04 11, 10:27)
laba ryta smile.gif pas mane visur daugiau nei metras , ne tik klubai biggrin.gif tai ramiai biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Prajuokinot su tuo metru biggrin.gif

As tai svenciu tyliai savo 30 savaiciu rolleyes.gif Kavyte gurksnoju ir galvoju, wow kiek jau daug nueita, ir kad finisas taip netoli bigsmile.gif Reiks nusifotkint savo 30ini pilvuza, ismatuot taip pat, ziuresim ar metras ar jau du bus lotuliukas.gif

4u.gif
Atsakyti
oooo tiksliai birbuliacija jau 30 bigsmile.gif Dar biski ir jau sipuosi savuosius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 04 11, 11:52)

As tai svenciu tyliai savo 30 savaiciu  rolleyes.gif Kavyte gurksnoju ir galvoju, wow kiek jau daug nueita, ir kad finisas taip netoli  bigsmile.gif  Reiks nusifotkint savo 30ini pilvuza, ismatuot taip pat, ziuresim ar metras ar jau du bus  lotuliukas.gif

Sveikinimai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2015 04 11, 09:38)
Kaip fainai  bigsmile.gif Gero laiko jum 4u.gif

aciu smile.gif sedu ant saules bandau veida idegt lotuliukas.gif dar protonguole juodai apsirengus lotuliukas.gif

burbuliacija kiek nebedaug beliko biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes..Smagu skaityti jusu naujienas kaip jus augat,kaip dziaugiates....as jau pasiemiau bilioteni ir savaite kaip namie...taip iki pat galo.Sunku jau man...spaudimas pilvo apacioj didelis,kojos skauda uzpakalis kaip isspardytas...sunku rasti sau vietos..dideju i pilva tai valandom.. nestuke.gif
Atsakyti

Sveikos pilvuziukes 4u.gif

Kur visos susislepusios, negi saule lepina lietuvele? Ir ne tik lietuvele, visus kitus kampelius kur kitu namuciai smile.gif

Toki klausima turiu toms, kurios jau link nestuke.gif galo artejat, arba toms kurios jau pagimdet

Ar pas jus is speneliu nebega joks skystis? : blush2.gif Pas man ant vieno ypac kazkas gelsvai baltuoja, nesuprantu ar cia geras zenklas ar ne. Gal cia pienas jau gamintis pradeda g.gif Gal kam tas pats vyksta, ar vyko nestumo gale? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 04 12, 17:14)
Sveikos pilvuziukes 4u.gif

Kur visos susislepusios, negi saule lepina lietuvele? Ir ne tik lietuvele, visus kitus kampelius kur kitu namuciai  smile.gif

Toki klausima turiu toms, kurios jau link  nestuke.gif  galo artejat, arba toms kurios jau pagimdet

Ar pas jus is speneliu nebega joks skystis? blush2.gif   Pas man ant vieno ypac kazkas gelsvai baltuoja, nesuprantu ar cia geras zenklas ar ne. Gal cia pienas jau gamintis pradeda g.gif   Gal kam tas pats vyksta, ar vyko nestumo gale?  4u.gif

Sveikutes 4u.gif 4u.gif Burbuliacija atejo enciklopedija lotuliukas.gif : tas skystis krekenomis vadinamas arba priespieniu, nuo 30 sav buna jis, bet ne visoms, pas mane jokio laso iki dabar nera, bet tikrai normalu 4u.gif 4u.gif ir su 30 savaiteliu 4u.gif 4u.gif Na dar pora savaiteliu ir jau kas nakti turbut "gimdyt" pradesim tiksliau sako pradeda sapnuot kitos jau visai pries gala biggrin.gif Tau su dvynukais tai tas pats jauciu kaip man su vienu, issilygins musu skirtumas 2,5 sav. hihihi.gif

Kristiana uzuojauta del savijautos ... bet gerai kad namuose jau gali buti ramiai..

O oras pas mus tikrai kazkas nerealaus vakar buvo bigsmile.gif visa diena prasedejau saulyteje gamtoje, isvaziave buvom, tai totalus atitrukimas ir relax buvo nuo penktadienio wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 12 balandžio 2015 - 18:40
QUOTE(burbuliacija @ 2015 04 12, 19:14)
Toki klausima turiu toms, kurios jau link  nestuke.gif  galo artejat, arba toms kurios jau pagimdet

Burbuliuk, man paspaudus krutine, irgi bega, ir jau seniai, kokios 3 savaites blush2.gif is vienos krutines dagiau, is kitos-maziau. Veliau per tas pacias skylutes begs puenukas wub.gif 4u.gif
Aha, oras vakar buvo kaip pasakoj wub.gif mes kaime pusyne buvom, tai negalejau atsibuti, ir supynese supiausi, ir ant zoles minutelei nugriuvus buvau, ir geliu darzeli susitvarkiau, pamiske pasivaiksciojom, tiesiog pasaka wub.gif uztai siandien visai nieko gero doh.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

Gerai, kai enciklopedija salia thumbup.gif pasakykit kiek jus buteliuku pirkot? ax.gif ir kaip suprantu Atisa su edena pirkotes brown tuos buteliukus? blush2.gif o placiu kaklu ar ne? g.gif medela calma negalvojat irgi isigyti? ax.gif kainos skirtumas zveriskas, tai galvoju kaip cia daryt biggrin.gif o beje, turesit kuri sterilizatoriu buteliukams? nu net nzn ar jo reikia... g.gif man atrodo galima paprastai ir be jo issiversti 4u.gif bet gal kazko nezinau - laukiu komentaru/patarimu bigsmile.gif

Burbuliuk, as tai laukiu tavo pilvuko 30 sav. proga bigsmile.gif
Atsakyti