QUOTE(nergie @ 2010 11 16, 01:05)
Sveikos
aš kaip ir
Elin planuoju pakartotinę OP (gaila neturiu galimybės pamatyti jos dabartinės nosytės), bet daugelis rašot, kad pakartotinė sudėtingesnė

jau ir taip paskaičius jūsų išgyvenimus, man grįžo visi baisūs prisiminimai...iš visos OP baisiausias dalykas tai tie tvarsčiai nosyje pirmą naktį

man kažkokia fobija, kai reikia kvėpuoti tik per burną, atrodo tuoj uždusiu
ar yra mergaičių, kurios darėsi pakartotines? O kas ir nesidarė, gal žinot kodėl antrinės sudėtingesnės? Čia gal dėl randelių?
Man irgi tvarsciai nosyje ir ju isemimas buvo pats baisiausias dalykas, kuri vis dar pamenu

Ir dar, chirurgo apsilankymas musu palatoje pirma diena su posakiu - Na ka, mano grazuoles!?

O veideliai visu sutine ir melyni

Visa kita kaip ir uzsimirso, nes zinojau, kad toji nosis, kuri po gipsu, vistiek geriau atrodys nei pries tai.... O gavosi - geriau nei buvo, bet vistiek blogai
QUOTE(Desert @ 2010 11 16, 01:48)
nergie, tvarsciai nosyje tikrai ne pats baisiausias dalykas, labai trumpai su jais buni, zinai pati, palyginus kiek nervu kainuoja tas rezultato laukimas, tvarsciai - smulkmena
Mano atveju tai buvo paaats baisiausias dalykas, o ypac, kai sesele neeme pinigu ir po to nesugebejo per 2 valandas iskviesta ateit

Maniau numirsiu is skausmo, jau ruosiausi skambint pagalbos telefonu su dramblio asarom

Iskeikiau viska, kas aplink judejo, o atsistot neturejau jegu...
Niekada daugiau nesiryzciau tokiu OP daryti viesoje istaigoje! Tik PRIVACIAI!!!