Kaip kazhkas rashe - raciona keist. Ne velnio... daryk ka nori...
Pataria rieshutus ilgai ilgai kramtyt ir koshe nuryt. Pienas kai kam padeda. Man niekas nebepadejo...
Ash irgi, kaip baltic_girl, TUMS kramchiau ishsishiepus. Shiaip jau esu priesh medikamentus, tad galit suprasti, kaip uzhede mane tas remuo. O tos TUMS tabletytes yra kazhkoks kalcio produktas, taip kad dar ir i nauda.
Kaip kazhkas rashe - raciona keist. Ne velnio... daryk ka nori... Pataria rieshutus ilgai ilgai kramtyt ir koshe nuryt. Pienas kai kam padeda. Man niekas nebepadejo...
Bjaurus dalykas tas remuo
Mane irgi rėmens ėdimas kankina... Bet tik rytais kai pavalgau... Tai susitaikiau su tuo ir kolkas nieko, bet jei pradės stipriau kankinti tada galvosiu ką daryt. Nors šiaip tai nemalonus jausmas.
stengdavausi prieš miegą neprivalgyti, gulėdama aukščiau galvą laikydavau ant pagalvės, kartais čiulpdavau Renni, padėdavo ir ramunėlių arbata
Gyvenime remens neturejusi TOOKKI priepuoli isgyvenau... bet radau savo sprendima: suzinojau, kad yra tokia sienele kuri skiria skrandi nuo prieskrandzio kuri susilpneja del nestumo hormonu todel jei dar nerviniesi ir kokius pomidorus valgai (abu dalykai irgi susilpnina ta sienele-pertvarele) ir skrandzio sultys sulipa i prieskrandi ir ji grauzia, nes jis toms sultims nepritaikytas ;( man terapaute prirase vaistu o as nebevalgiau pomidoru, raminausi , emiau po mazai valgyti ir neguleti po valgio (nuteka lengviau). Ir TFU TFU TFU jau keletas men NIEKO! na bet pomidoru net keptu nevalgua tik viena karteli
man geriausiai padeda skrudintos moliūgų sėklos
O vanduo istikruju padeda, toks geras jausmas kai nuplauna viska zemyn, net svesieja akyse
Sveikos mane irgi ta pati problema kankina. Nuejau i vaistine nusipirkt renie, o ten man pasiule FRUTIN tabletes specialiai nesciosioms nuo remens. Gal tik kaina didesne.
Daug neskaiciau, nezinau ar kas nors jau siule, bet pienas yra labai efektyvus. Isgerkit stikline, turbut praeis.
Be to mano patarimu galit pasinaudot ir kai esat kur nors mieste , kai jokiu vaistu po ranka ner- suvalgykit pieniska leda. Pades. Beje, pieno ar pienisku ledu as nemegstu, bet kai remuo puola-nekas p.s. jei kas nesupranta kodel pienas, tai jis yra skranzio rugstinguma mazinantis produktas
paprastai remuo grauzia jau 2-ame trimestre,kaip aiskino man ginekologe tai vyksta del to kad vaikutis auga ir gimda vis labiau spaudzia skrandi del to kazkokie skrandzio voztuvai pasidaro nesandarus ir jauciame remens grauzima,man pasiule miegoti pusiau sedint ty,ant keliu pagalviu siek tiek padedavo o paciam gale nestumo galejau nors ir stovint miegoti buvo tas pat velnias
Man ir nenesciai kartais remuo buna. Ypac jei kur po parduotuves tusciu skrandziu lakstau
Man kai eda remuo, niekas nepadeda, nei pienas nei arbatos nei vanduo. Meginsiu Tums tableciu nusipirkti, sako jos kaip Lt Rennie. Ziuresime kaip seksis...
na, pas mane tas remuo salyginai nedidelis
as kolkas bandau liaudies medicina iki galo isnaudoti...
iki siol padeda morkos - bet ne sultys, o tikra morka. tik kramtyti smulkiai reikia. padeda kuriam laikui... nesenai gavau patarima gerti kopustu sultis. kolkas neisdrisau uosviene patare zalia kiausini gerti - taip pat dar neismeginau bet butu faina suzinoti kaip jums tai padejo tada ir as bandysiu
sis bei tas literaturoje apie remeni, jo priezastis ir kaip kovoti su juo:
Refliuksą skatina kai kurie maisto produktai: turintys kofeino (šokoladas, kava), riebalai, angliavandenių prisodrinti gėrimai, kai kurie vaisiai - citrusiniai, obuoliai, kopūstai ir kt. Reikšmės turi ir spaudimo pilvo ertmėje padidėjimas: rėmuo atsiranda greičiau, jei daromi fiziniai pratimai po valgio, jei ankšti drabužiai. Yra keletas paprastų priemonių norintiesiems išvengti rėmens: pavalgius nesimankštinti, nedėvėti ankštų drabužių, maždaug 3 valandas iki miego neprisivalgyti, tik pavalgius nesigulti. Reiktų dažniau maitintis (5-6 kartus per dieną), nepersivalgyti, Reiktų miegoti miegoti šiek tiek pakėlus viršutinę kūno dalį - pakeltu galvūgaliu, nedirbti pasilenkus, nedėvėti juosmenį veržiančių drabužių. Maisto produktai, kurių reiktų vengti: gazuoti gėrimai, didelis kavos kiekis, kai kurie citrusiniai vaisiai, kopūstai, rauginti produktai, kofeino turintys produktai (kokakola, pepsikola, šokoladas), labai riebus maistas. Nevartoti alkoholio, kavos, aštrių prieskonių, mėtų, nerūkyti. Vengti rūgštaus ir aštraus maisto, kuris dirgina gleivinę (pomidorų, acto, citrinos, pipirų ir t.t.) Baltyminiai produktai stiprina apatinio sfinkterio tonusą ir kartu slopina rėmenį, retina jo dažnumą. Vaistai, mažinantys skrandžio rūgštingumą, blogina geležies pasisavinimą, todėl nepasitarus su gydytoju jų negalima vartoti. Sekmes visoms
na mane jau taip pat uzpuole remens grauzimas
Man nuo rėmens graužimo padeda Manti. Šis vaistas saugus vartojant nėštumo metu (taip sako gydytojai ir rašo informaciniame lapelyje).
Perskaičiau ir kai ką pritaikiau sau, ir noriu pasidalinti savo patirtim.
Niekada nėra ėdęs rėmuo, o kai buvo kokie 3,5-4mėn. pradėjo. Pradžioje padėjo 1. šiltas viritnas vanduo su medum (bet ne karštas) - mažina rūgštingumą, o šaltas vanduo su medum - didina. 2. miegas truputį pakelta galvą. Po to pradėjo kankinti ne tik naktim, bet dienom, tai čiulpiau ir kramčiau 3. Frutin tabletes (panašios į renni). 4. dažniau valgau, nes kai nepavalgau jaučiu kai pradeda ėsti rėmuo. 5. Dėl pieno ir ledų, vienoms padeda, kitoms ne - būkit atsargios. Man pradžioje padėjo, o po to pastebėjau, kad išgeriu - padeda, praeina, o vėliau dar labiau sukyla. Mečiau šitą būdą
kas tas rėmuo sužinojau 3 trimestre
Man gydytoja rekomendavo "Rennie" (3 kart per dieną po 1 pastilę). Kiti vaistai nėštukėms sakė per stiprūs, o Rennie tinka.
Dar suzinojau, kad pilnesnėm moterim, ar turinčiom viršsvorį dažniau ir anksčiau pradeda kamuoti rėmuo, bet manau, kad nebūtinai. Priklauso nuo organizmo ir gimdos, jei gimda aukštai ir mažylis spaudžia skrandį
Nuo rėmens mane gelbėja tik Renie arba Frutin tabletės, daugiau nieks nepadeda, visos liaudiškos priemonės arba visai nepadeda, arba nuima tik labai trumpam...
QUOTE(Aurėja @ 2006 01 23, 10:42) Man gydytoja rekomendavo "Rennie" (3 kart per dieną po 1 pastilę). Kiti vaistai nėštukėms sakė per stiprūs, o Rennie tinka. kad vakarais nelipčiau sienom ir galėčiau miegoti turiu sučiulpti mažiausiai 3-4 tabletes rennie, nakties bėgyje- dar porą tablečių QUOTE(žvarba @ 2006 02 01, 10:45) kad vakarais nelipčiau sienom ir galėčiau miegoti turiu sučiulpti mažiausiai 3-4 tabletes rennie, nakties bėgyje- dar porą tablečių Žinok prieš galą paprastai rėmuo praeina, arba bent jau ženkliai sumažėja, va manęs jau beveik visiškai ta bėda nebekankina, tiesiog lelius nusileido ir nebespaudžia taip skrandžio, dabar labai retai kada prireikia tabletės
išmėginau vieną dalyką besimaudydama
kai maudausi po dušu su masažine kempine geras 5min masažuoju pilvuką (čia profilaktiškai ir nuo strijų) ir truputį apimu tą sritį kur skrandis tfu tfu tfu, bet po tokio masažo
Mane ziauriai remuo kankina
O mane va uosviene pagyde nuo pykinimo ir remens keliom dienom
Bet baigesi cepelinai ir vel tas pat, vel nusivemt baigiu nuo tu rugsciu QUOTE(meduliukas @ 2006 02 02, 12:01) O mane va uosviene pagyde nuo pykinimo ir remens keliom dienom Bet baigesi cepelinai ir vel tas pat, vel nusivemt baigiu nuo tu rugsciu
o rėmens ėdimas, tai toks kaip griaužimas stemplėje, netoli skrandžio? ir toks jausmas kad nori atsirūgti ir tas praeis?
jeigu taip - tada ir man ėda rėmuo
Aš čiulpiu MALOX tabletikes - man kolkas padeda
As zinau liaudiska priemone:vandenyje istirpinti meducio.Bent man padedavo..
QUOTE(vikta @ 2006 02 03, 14:37) o rėmens ėdimas, tai toks kaip griaužimas stemplėje, netoli skrandžio? ir toks jausmas kad nori atsirūgti ir tas praeis? jeigu taip - tada ir man ėda rėmuo
Pieno negeriu,todėl nebandžiau liaudies metodų rėmens mažinumui
o as tai Almagel neo toki skystima geriu,man jis vienintelis padeda.aisq,daugiau nieko kitko ir negalima...o nuo Renie dar blogiau pasidarydavo
tarp kitko Almagel nelabai galima, nes jis turi anestezuojanti poveiki. Nors aisku , neaisku kas geriau blogai jaustis, ar isgerti vaistu.
As tai naudoju Malox, ir nakti uzmigdavau su rennie arba frutini,arba manti tablete burnoj. Nes budavo nepakeliama.
Mano nėštumas dar palygint nedidelis, bet rėmuo jau pakankina kartais. Tai aš užgeriu pieno arba vandens su išspausta citrina. Tam kartui padeda. Vaistų dar nebandžiau, vis iškenčiu. Kai jau nebegalėsiu kentėt, tada...
QUOTE(bazinė T @ 2006 03 15, 15:19) tarp kitko Almagel nelabai galima, nes jis turi anestezuojanti poveiki. Nors aisku , neaisku kas geriau blogai jaustis, ar isgerti vaistu. As tai naudoju Malox, ir nakti uzmigdavau su rennie arba frutini,arba manti tablete burnoj. Nes budavo nepakeliama. kad man ir mano ginekologe ir seimos gyd ir gastroenterologas sake,kad kas jau kas,o tas senasis gerasis almagel neo yra pats nekalciausias vaistas nestukems
Vaistų privengiu.
Manau dėl vaikelio sveikatos viską ištverti galima. Man padeda mineralinis vanduo negazuotas atskiestas per pusę su vandeniu. Pabandykit, gal kam padės
Pirmojo nestumo metu padedavo kefyras, o dabar kazkur perskaichiau, kad dar padetu pora gurksneliu morku sulchiu, bet ne daugiau, bet ne daugiau, nes efektas gautusi priesingas
Sveikos mamytes, kaip mane griauzia remuo nebegaliu
Man dabar beveik kas vakara kyla remuo...
O man visai gerai padeda mineralinis Borjomi. Skonis gal ir ne pats geriausias. Bet natūralu
Viena boba sake
Man padedavo greipfrutas, o gydytoja rekomendavo homeopatini Gastricumeel, kelionese labai padedavo.
"Maalox" pienelis ( ne tabletės, nes yra ir jų)-
Man irgi tik rennie padeda
DAR TIKRAI PADEDA CIULPIAMOS TABLETES "MANTI"
Jau taip lipa tos rugstys, kad sakes
|