~♥KaipTaiKaip♥~
2009 12 25, 18:41
1 tema 2 tema 3 tema 4 tema 5 tema 6 tema 7 tema 8 tema 9 tema 10 tema 11 tema12 tema13 tema14 tema15 tema16 tema17 tema18 tema19 tema20 tema21 tema22 tema23 tema24 tema25 tema26 temaĮ PAPUOŠIMŲ TEMĄ būtina dėti visokiausius papuošimus, tiek baibokus, tiek gėlytes, tiek papuoštus tortus, noriu pabrėžti papuoštus, manau paprastas apibarstymas trupiniais gal ir nelabai tinka, nes pagrinde tai yra medutis, o jam turim atskirą temą. Bet, jeigu be trupinių ten bus kokie nors papildomi papuošimai, tai kodel gi ne. Taip pat prie nuotraukos reikia įdėti aprašymą iš ko padaryti tie papuošimai (bezė, saldainių masė ir t.t.) bei kas tai per tortas. To reikia, kad kievienam naujokui ir ne tik būtų aišku ir suprantoma. Taip pat nepamirštam - klausimai atsakymai papuošimų tema. Kiekvienas papuošimas savotiškai gražus, nepriklausomai, ar tai 100-oji barbė ar tukstantinis beze/grietinele puoštas tortas. Ir nesvarbu kas Jūs esat, ar jau specas, ar tik naujokas. Čia laukiamos visos puošėjos. Mes visos mokomės, konsultuojames ir semiamės patirties viena iš kitos. Dėl to mes taip greitai tobulėjam. Konstruktyvi kritika yra sveikintinas dalykas, o ginčus ir nepasitenkinimus prašau pasilikti sau.Taip pat norėčiau priminti, kad labai daug informacijos ir receptų galite surasti viršuje esančiose temose, tiek saldumynų receptus, tiek papuošimo būdus Taigi, puošiam tortus ir nepamirštam pasirodyti su savo kūriniais! 
 negi pataikiau nors kartą  , ačiū, kad nelikom benamiais Žaismingas Stiklas, per barzdą įžiūrėjai  čia tas pats Kenas nuo 50-uko torto  transformacija  o Rafaelo torto receptas yra temoje Saldūs receptai su nuotraukomis, nuorodos į receptus, 18 tema  Srovės receptas  Irmos* tema dėkoju už malonius atsiliepimus  ale žinokit kas mėgstat džiovintų vaisių ir riešutų tortą, pabandykit nors skartą pakeisti riešutus želiukų gabaliukais, pirmadienį suteptas tortas, nu šiandien skonis dieviškas  [attachmentid=190357]
Mielosios merginos Su sventem Jus visas. LAi Jusu norai visada pildosi, Jusu namai buna kupini meiles ir silumos o po Kaledine eglute kad Jus rastumete visas savo svajones  medaus tortas, bezeVaidullka, Aciu uz naujus namucius
Asseni, nuostabi eglutė  o ir kiti Kalėdiniai tortukai FANTASTINIAI
QUOTE(Olesta @ 2009 12 25, 22:16) dėkoju už malonius atsiliepimus  ale žinokit kas mėgstat džiovintų vaisių ir riešutų tortą, pabandykit nors skartą pakeisti riešutus želiukų gabaliukais, pirmadienį suteptas tortas, nu šiandien skonis dieviškas  [attachmentid=190357] jei gali i az parasyk receptuka kaip darei ta su zeliukais, kaip tik rytojui reik torto tai bus proga ji isbandyti
ŽaismingaStiklas
2009 12 26, 11:06
Asseni  eglė Olesta, per mazai barzdos kenui, viskas matosi  ir dekui uz kordinates, įjungsiu navigacija ir ieškosiu
QUOTE(lotute @ 2009 12 26, 12:16) jei gali i az parasyk receptuka kaip darei ta su zeliukais, kaip tik rytojui reik torto tai bus proga ji isbandyti  manau galima ir cia parašyt, visom bus idomu, nereiks kiekvienai atskirai rasiner. beje o tas tortas taip ir vadinas riešutų tortas?
~♥KaipTaiKaip♥~
2009 12 26, 12:57
QUOTE(GITALE @ 2009 12 26, 12:20) manau galima ir cia parašyt, visom bus idomu, nereiks kiekvienai atskirai rasiner. beje o tas tortas taip ir vadinas riešutų tortas? Čia papuošimų tema ir joje nerašom tortų receptų. Tam yra kita tema. Papildyta:TORTŲ TEMADŽIOVINTŲ VAISIŲ, RIEŠUTŲ TORTASKažkas Rafaelo ieškojo. RAFAELO SVAJONĖ
ot ačiū Vaidullka  vietoj riešutų dėjau želė gabaliukus Žaismingas Stiklas, na matai per savaitę užauginti Kalėdų senio barzdą nuo jubiliejinio torto nulipus visai nuogam buvus, tai laiko truputį stoka buvo  žinai, kol kailinukus pasiuvom, kol ką
dzokada
2009 12 26, 14:17
Nu tas senelis saltis tai jegiskas,patiko labai man
ŽaismingaStiklas
2009 12 26, 14:36
Sveikos mergaites ir berniukai visu tortukai nerealiai grazus, nu tiesiog fantastiski, nepykit, daugeli nusikopinau, nes idejos superines buvo o man paskutiniu metu neleidzia ikelti tortuku, na, prisegti paveiksleliu, kad ir kaip sumazinciau nuotraukas, todel idedu nuorodele TORTAI
Jūsų visų tortai išties labai gražūs, toli man dar iki tokių  Velku savo tortą į dienos šviesą Tortas Triufelis 
ŽaismingaStiklas
2009 12 26, 15:55
Toks triufeliškas atrodo  gardus turėtų būti
Vaidosee
2009 12 26, 17:26
Sveikinu visas su atejusiomis sventemis  . Prikepet nuostabiu torciuku,Olesta Senis Saltis nuostabus  ,Kirbe,kaip visada pasistengiai,labai grazus torciukai Stai mano sventinis torciukas,galeciau tai visas pavaisinciau  ,juk jei ne jus,tai tureciau,suteptus blynus,apibarstytus trupiniais  Tortas medutis(pagal Cipciuka),su ananasu ir zele gabaliukai,puosta grietinele
Agniuk@s
2009 12 26, 17:47
Visas kepejeles su Sventemis ir linkiu kad maziau krize spaustu pecius o geriau lydetu vient tik kylimas i virsu visur kame . Ir vis grazejanciu ir skanejanciu kepiniu Visu tortukai puikus ,tik viena didziule beda.... visur visiems gaila pjaut grazu torta O kai inlindau i cipciuko albuma tai kaip zandikaulis atvipo tai susciaupt negalejau  poto tik copy pasta,copy paste
dar pas Asseni ir pas Jolka999 įlįsk  kitų dar nespėjau prašniukštinėti, o kai kurios dar ir nesukėlusios kalėdinių šedevrų  laukiu nesulaukiu Neramuolės tortukų, Daividijos išskirtinių, žinau, kad ir kitos kepėt, nu nešam, nešam, pasirodyti  ai pala, Daividija gi ne namie  sakė tortų nebus
Vaidosee
2009 12 26, 18:23
Dar turiu kalusimuka,del puosimo Dariau juoda miska,virsu norejau puosti,juodu ir baltu sokoladu,na kai baltas pilamas ratuku,juostelemis,zodziu nesuprantu,ka padariau,ne taip,bet islydzius balta sokolada,jis gavosi nebaltas,o geltonas,toks net permatomas  ,ka ne taip dariau,gal pakenke sviestas,pyliau grietineles i sokolada ir dejau truputi sviesto
Agniuk@s
2009 12 26, 18:41
QUOTE(Olesta @ 2009 12 26, 19:04) dar pas Asseni ir pas Jolka999 įlįsk  kitų dar nespėjau prašniukštinėti, o kai kurios dar ir nesukėlusios kalėdinių šedevrų  laukiu nesulaukiu Neramuolės tortukų, Daividijos išskirtinių, žinau, kad ir kitos kepėt, nu nešam, nešam, pasirodyti  ai pala, Daividija gi ne namie  sakė tortų nebus  Aha paziurejau dabar,grazu, ir turek tu man tokias rankas tokius baibokelius islipdyt  as kolkas net nebandau,visvien nemokesiu...bet kadanors rankos gal ir iki tol daeis ir gal iseis bent panasiai O Daividija jo,sake jokiu tortu nekeps nes ne namie... bet netikiu kad nei vieno nesulipde.... O as kaipnebutu keista siom Kaledom nelipdziau torto,tik simtalapi, bet naujakui pazadu tikrai bus
Migle79
2009 12 26, 19:56
Sveikos, merginos, dar kartą su šventėmis praėjusiomis ir ateinančiomis  Visų tortukai fantastiški Įkelsiu dar porą šventinių tortukų: Viduje - vaisinis tortas, papuošimai - šokoladinė sald. masė, pastilažas, marcipanas, aisingas.  Viduje - vaisinis tortas, papuošimai - grietinėlė, pastilažas.  Patys šiais metais apsiejome be torto
mmergyte
2009 12 26, 21:10
Kaip ir zadejau, taip ir atnesu masinos gamyba pazingsniui, tai masina kokia asvisada gaminu Visa informacija su nuotraukom nuorodoje MASINOS GAMYBA PAZINGSNIUI
laurindre
2009 12 26, 22:51
QUOTE(Vaidosee @ 2009 12 26, 18:23) Dar turiu kalusimuka,del puosimo Dariau juoda miska,virsu norejau puosti,juodu ir baltu sokoladu,na kai baltas pilamas ratuku,juostelemis,zodziu nesuprantu,ka padariau,ne taip,bet islydzius balta sokolada,jis gavosi nebaltas,o geltonas,toks net permatomas  ,ka ne taip dariau,gal pakenke sviestas,pyliau grietineles i sokolada ir dejau truputi sviesto  Man tas pats su baltu sokoladu atsitiko, nors as tik grietinele i ji piliau. JUodas istirpo normaliai, o baltas - gelsvas ir skaidrus
į baltą šokoladą jei neklystu, pilamas vanduo, nes jis riebesnis nei juodas šokoladas, bet bijau nusikalbėti, bent jau mases darant, tai taip  o dėl tinklelio, ar tik ne grynas baltas šokoladas pilamas  čia Cipciuko meistriuko reikia šiam klausimui
QUOTE(Olesta @ 2009 12 26, 22:54) į baltą šokoladą jei neklystu, pilamas vanduo, nes jis riebesnis nei juodas šokoladas, bet bijau nusikalbėti, bent jau mases darant, tai taip  o dėl tinklelio, ar tik ne grynas baltas šokoladas pilamas  čia Cipciuko meistriuko reikia šiam klausimui  I balta sokolada nieko nereikia pilt
gluosnelė
2009 12 27, 12:20
Kokie gražūs jūsų tortukai Na mano trečias tortukas man jau gražėlesnis už ankstesnius, nors jam dar toli toli iki to ką čia matau, bet tema kviečia rodytis ir besimokančias, tad parodysiu kaip man sekasi. Pirmas MGM bandymas. Tai tikrai malonus dalykas. Torto viršus atrodo gerai, bet šonuose  suplyšo, tai užtepliojau grietinėle, nes nesumąsčiau ko kito padėčiai taisyti. Gal suplyšo dėl to kad tymptelėjau tą masę  Figūrėlės pastiliažas.
Sveikos ir sveiki visi  Prikepe paciu nuostabiausiu tortu  Ikelsiu ir as savo Rafaelo,pastilazas  Medutis,pastilazas  Medutis  Ir medutis
o tai netingėjot, o tai netingėto prieš šventes
aistukke
2009 12 27, 15:11
S O S !!! Reikia pagalbos darysiu rafaelo svajone ir parduotuvej radau tik nesaldinta sutirstinta piena,ar jis tinka?
Agniuk@s
2009 12 27, 15:38
na skoniai skiriasi ir konsistencija skiriasi.... nebent gal galima i ji ipilti cukraus ir pavirinti, bet nezinau kas gautusi is to... as nerizikuociau ir ieskociau kitoj parduotuvej kondensofkes
šuoliuok į kitą parduotuvę, aš prieš kalėdas vieną į šiukšlinę rafaellą sėkmingai išmečiau ir gavau perkepti, kai negavusi sutirštinto pieno įpyliau sutirštintą saldinto pieno gaminį, konsistencija skyrėsi ir lanką nuėmus viskas labai gražiai bėgo nuo stalo ant žemės  jam reikalingas tirštas saldus pienas
aistukke
2009 12 27, 16:46
Dekui merginos uz atsakymus Issiunciau broli i parduotuve,tikiuosi ras tai ko reikia Kepu biskvitus jau  labai idomu ar gausis man sitas torciukas Paragavus teslos,kazkaip labai stipriai jauciasi kepimo milteliai,tikiuosi iskepus ir sulaiscius lakstus taip nesijaus
zebra, kokios grazios rozytes, labai idomu kaip tu jas darai Jone, vogsiu tavaja ideja su eglute, nu labai miela man ji ir visos kepejeles SAUNUOLES! prisidedu as prie monikutes zodziu
*monikute*
2009 12 27, 17:16
Kaip smagu  šitiek daug grožybių užderėjo  Pasikartosiu dar sykį, visos be išimties šaunuolės
ŽaismingaStiklas
2009 12 27, 17:17
Aš taip pat vakar dariau rafaelo svajone ir man itartinai per daug pasirode kepimo milteliu, jų ten tikrai tiek reikia??? nes aš kai tešla padalinau i keturias dalis tai kiekvienas biskvitas iškilo ciut ne per visos formos aukstį ir paskui subliuško  tai net nebežinau, kitą kartą gal mažiau dėti tų miltukų???? Bet šiaip tai beproto skanus gavosi, o ypač šiandien
Dar keletas siandieniniu darbeliu.... mazai princesei......dengta saldainiu mase.....  pilis kaimo bendruomenes sventei....nusikopinau kazkieno ideja,tik sy ta pakeiciau...viduj medutis su zele gabaliukais,dengta MMG,boksteliai-tokie vafliukai su ydaru....  ir sventinis torciukas...dengta saldainiu mase.....
*monikute*
2009 12 27, 17:32
o lia lia, Kirbe, kokie šaunūs tortai  vienetukas labai mergaitiškas ir toks jau mielas visas  pilį aš dariau gi su širdutėmis viršuje, Taviškė irgi labai puiki su vafliukais Zebra skanėstų gražybių kad prikepus jei naudojat Oetkerio kepimo miltukus, tai į rafaelą nedėkit daugiau 2 arbatinių šaukštelių, tas pakiukas skirtas 1 kg miltų, nesivadovaukite aklai receptu  kepimo miltukų būna įvairiausių  aš kepu per kartą biskvitą ir dedu tik 2 a.š. *monikute*  nieko sau tortukas  tobulėji šviesos greičiu
aistukke
2009 12 27, 17:52
Oho kiek dailiu torciuku po ilgu ieskojimu,gryzau su saldtintu sutirstintu pienu geltonoje skardineja su mergaite  tikiuosi sitas tiks
ŽaismingaStiklas
2009 12 27, 17:56
Olesta, būtent tuos ir naudojau kepimo miltelius. Na nieko, viskas vistiek gavosi super, o svarbiausia, kad pabandes daryt pagal recepta, kitą kartą pats laviruoji su produktais
kirbe labai gražūs tortai,tik foto labai neryškios tai ir pusė grožio dingsta monikute,šaunuolė,ir burbulai gavosi,ir koks tinkliukas ant šono
QUOTE(eglejk @ 2009 12 27, 16:47) zebra, kokios grazios rozytes, labai idomu kaip tu jas darai Jone, vogsiu tavaja ideja su eglute, nu labai miela man ji ir visos kepejeles SAUNUOLES! prisidedu as prie monikutes zodziu  Vok i sveikata  ,nes as nesu skirta kalediniams tortams
Vaidulyteee
2009 12 27, 21:57
Agniuk@s
2009 12 27, 22:13
O didesniu nuotraukeliu nera? nors ir atsisiuntus pasididinus fotkes jos susilieja...
|
|