Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
~♥KaipTaiKaip♥~
user posted image

1 tema
2 tema
3 tema
4 tema
5 tema
6 tema
7 tema
8 tema
9 tema
10 tema
11 tema
12 tema
13 tema
14 tema
15 tema
16 tema
17 tema
18 tema
19 tema
20 tema
21 tema
22 tema
23 tema
24 tema
25 tema
26 tema
Į PAPUOŠIMŲ TEMĄ būtina dėti visokiausius papuošimus, tiek baibokus, tiek gėlytes, tiek papuoštus tortus, noriu pabrėžti papuoštus, manau paprastas apibarstymas trupiniais gal ir nelabai tinka, nes pagrinde tai yra medutis, o jam turim atskirą temą. Bet, jeigu be trupinių ten bus kokie nors papildomi papuošimai, tai kodel gi ne.
Taip pat prie nuotraukos reikia įdėti aprašymą iš ko padaryti tie papuošimai (bezė, saldainių masė ir t.t.) bei kas tai per tortas. To reikia, kad kievienam naujokui ir ne tik būtų aišku ir suprantoma.
Taip pat nepamirštam - klausimai atsakymai papuošimų tema.
Kiekvienas papuošimas savotiškai gražus, nepriklausomai, ar tai 100-oji barbė ar tukstantinis beze/grietinele puoštas tortas. Ir nesvarbu kas Jūs esat, ar jau specas, ar tik naujokas. Čia laukiamos visos puošėjos.
Mes visos mokomės, konsultuojames ir semiamės patirties viena iš kitos. Dėl to mes taip greitai tobulėjam.

Konstruktyvi kritika yra sveikintinas dalykas, o ginčus ir nepasitenkinimus prašau pasilikti sau.

Taip pat norėčiau priminti, kad labai daug informacijos ir receptų galite surasti viršuje esančiose temose, tiek saldumynų receptus, tiek papuošimo būdus

Taigi, puošiam tortus ir nepamirštam pasirodyti su savo kūriniais! mirksiukas.gif

Olesta
bigsmile.gif negi pataikiau nors kartą bigsmile.gif , ačiū, kad nelikom benamiais wub.gif
Žaismingas Stiklas, per barzdą įžiūrėjai blink.gif lotuliukas.gif čia tas pats Kenas nuo 50-uko torto blush2.gif transformacija lotuliukas.gif o Rafaelo torto receptas yra temoje „Saldūs receptai su nuotraukomis“, nuorodos į receptus, 18 tema mirksiukas.gif Srovės receptas 4u.gif Irmos* tema 4u.gif

dėkoju už malonius atsiliepimus 4u.gif ale žinokit kas mėgstat džiovintų vaisių ir riešutų tortą, pabandykit nors skartą pakeisti riešutus želiukų gabaliukais, pirmadienį suteptas tortas, nu šiandien skonis dieviškas blush2.gif [attachmentid=190357]
Asseni
Mielosios merginos

Su sventem Jus visas. LAi Jusu norai visada pildosi, Jusu namai buna kupini meiles ir silumos o po Kaledine eglute kad Jus rastumete visas savo svajones user posted image

user posted image

medaus tortas, beze

Vaidullka, Aciu uz naujus namucius 4u.gif
Olesta
Asseni, nuostabi eglutė wub.gif o ir kiti Kalėdiniai tortukai FANTASTINIAI thumbup.gif
lotute
QUOTE(Olesta @ 2009 12 25, 22:16)

dėkoju už malonius atsiliepimus  4u.gif ale žinokit kas mėgstat džiovintų vaisių ir riešutų tortą, pabandykit nors skartą pakeisti riešutus želiukų gabaliukais, pirmadienį suteptas tortas, nu šiandien skonis dieviškas  blush2.gif [attachmentid=190357]
*

jei gali i az parasyk receptuka kaip darei ta su zeliukais, kaip tik rytojui reik torto tai bus proga ji isbandyti blush2.gif biggrin.gif
ŽaismingaStiklas
Asseni thumbup.gif eglė biggrin.gif

Olesta, per mazai barzdos kenui, viskas matosi lotuliukas.gif ir dekui uz kordinates, įjungsiu navigacija ir ieškosiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
GITALE
QUOTE(lotute @ 2009 12 26, 12:16)
jei gali i az parasyk receptuka kaip darei ta su zeliukais, kaip tik rytojui reik torto tai bus proga ji isbandyti blush2.gif  biggrin.gif
*

manau galima ir cia parašyt, visom bus idomu, nereiks kiekvienai atskirai rasiner. beje o tas tortas taip ir vadinas riešutų tortas?
~♥KaipTaiKaip♥~
QUOTE(GITALE @ 2009 12 26, 12:20)
manau galima ir cia parašyt, visom bus idomu, nereiks kiekvienai atskirai rasiner. beje o tas tortas taip ir vadinas riešutų tortas?
*

Čia papuošimų tema ir joje nerašom tortų receptų. Tam yra kita tema.
Papildyta:
TORTŲ TEMA
DŽIOVINTŲ VAISIŲ, RIEŠUTŲ TORTAS
Kažkas Rafaelo ieškojo. RAFAELO SVAJONĖ
Olesta
ot ačiū Vaidullka 4u.gif vietoj riešutų dėjau želė gabaliukus thumbup.gif

Žaismingas Stiklas, na matai per savaitę užauginti Kalėdų senio barzdą nuo jubiliejinio torto nulipus visai nuogam buvus, tai laiko truputį stoka buvo lotuliukas.gif žinai, kol kailinukus pasiuvom, kol ką lotuliukas.gif

dzokada
Nu tas senelis saltis tai jegiskas,patiko labai man thumbup.gif lotuliukas.gif
kirbe
Su sventem visas kepejeles.....

o cia keletas mano sventiniu torciuku puostu beze.....
user posted image
user posted image
user posted image

o cia pora vestuviniu .....dengta abu MMG,ant jaunosios torto geles gyvos,o ant knygos is cukrines mases....lapeliai-plikyti....

user posted imageuser posted image

user posted image

visu be isimties torciukai nuostabus.....saunuoles merginos ir vyrukai..... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ŽaismingaStiklas
Jėga, dekui už rafaelo tortuką thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif šiandien aš jį jau ir darysiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Olesta, sudėtinga, bet Tu tai padariai lotuliukas.gif na bent dalinai lotuliukas.gif

Kibre, dailūs tortukai mirksiukas.gif
eglejk
Sveikos mergaites ir berniukai biggrin.gif

visu tortukai nerealiai grazus, nu tiesiog fantastiski, nepykit, daugeli nusikopinau, nes idejos superines buvo thumbup.gif

o man paskutiniu metu neleidzia ikelti tortuku, na, prisegti paveiksleliu, kad ir kaip sumazinciau nuotraukas, todel idedu nuorodele smile.gif

TORTAI
Olesta
Eglejk, nebežinau nuo ko pradėti ir pagirti thumbup.gif nerealiai fantastiški tortai 4u.gif 4u.gif 4u.gif padirbėjai iš peties thumbup.gif
dosa
Jūsų visų tortai išties labai gražūs, toli man dar iki tokių ax.gif
Velku savo tortą į dienos šviesą blush2.gif
Tortas Triufelis
user posted image
user posted image
ŽaismingaStiklas
Toks triufeliškas atrodo thumbup.gif gardus turėtų būti bigsmile.gif
Vaidosee
Sveikinu visas su atejusiomis sventemis 4u.gif .
Prikepet nuostabiu torciuku,Olesta Senis Saltis nuostabus wub.gif ,Kirbe,kaip visada pasistengiai,labai grazus torciukai wub.gif thumbup.gif
Stai mano sventinis torciukas,galeciau tai visas pavaisinciau 4u.gif ,juk jei ne jus,tai tureciau,suteptus blynus,apibarstytus trupiniais doh.gif
user posted image

Tortas medutis(pagal Cipciuka),su ananasu ir zele gabaliukai,puosta grietinele smile.gif
Agniuk@s
Visas kepejeles su Sventemis ir linkiu kad maziau krize spaustu pecius o geriau lydetu vient tik kylimas i virsu visur kame . Ir vis grazejanciu ir skanejanciu kepiniu wub.gif

Visu tortukai puikus ,tik viena didziule beda.... visur visiems gaila pjaut grazu torta biggrin.gif
O kai inlindau i cipciuko albuma tai kaip zandikaulis atvipo tai susciaupt negalejau lotuliukas.gif poto tik copy pasta,copy paste lotuliukas.gif
Olesta
dar pas Asseni ir pas Jolka999 įlįsk mirksiukas.gif kitų dar nespėjau prašniukštinėti, o kai kurios dar ir nesukėlusios kalėdinių šedevrų cool.gif laukiu nesulaukiu Neramuolės tortukų, Daividijos išskirtinių, žinau, kad ir kitos kepėt, nu nešam, nešam, pasirodyti ax.gif 4u.gif ai pala, Daividija gi ne namie doh.gif sakė tortų nebus unsure.gif
Vaidosee
Dar turiu kalusimuka,del puosimo blush2.gif
Dariau juoda miska,virsu norejau puosti,juodu ir baltu sokoladu,na kai baltas pilamas ratuku,juostelemis,zodziu nesuprantu,ka padariau,ne taip,bet islydzius balta sokolada,jis gavosi nebaltas,o geltonas,toks net permatomas blink.gif ,ka ne taip dariau,gal pakenke sviestas,pyliau grietineles i sokolada ir dejau truputi sviesto g.gif
Agniuk@s
QUOTE(Olesta @ 2009 12 26, 19:04)
dar pas Asseni ir pas Jolka999 įlįsk  mirksiukas.gif kitų dar nespėjau prašniukštinėti, o kai kurios dar ir nesukėlusios kalėdinių šedevrų  cool.gif  laukiu nesulaukiu Neramuolės tortukų, Daividijos išskirtinių, žinau, kad ir kitos kepėt, nu nešam, nešam, pasirodyti  ax.gif  4u.gif ai pala, Daividija gi ne namie  doh.gif  sakė tortų nebus  unsure.gif
*

Aha paziurejau dabar,grazu, ir turek tu man tokias rankas tokius baibokelius islipdyt wub.gif as kolkas net nebandau,visvien nemokesiu...bet kadanors rankos gal ir iki tol daeis ir gal iseis bent panasiai lotuliukas.gif
O Daividija jo,sake jokiu tortu nekeps nes ne namie... bet netikiu kad nei vieno nesulipde.... smile.gif

O as kaipnebutu keista siom Kaledom nelipdziau torto,tik simtalapi, bet naujakui pazadu tikrai bus biggrin.gif
Migle79
Sveikos, merginos,

dar kartą su šventėmis praėjusiomis ir ateinančiomis newyear.gif Visų tortukai fantastiški thumbup.gif

Įkelsiu dar porą šventinių tortukų:

Viduje - vaisinis tortas, papuošimai - šokoladinė sald. masė, pastilažas, marcipanas, aisingas.
user posted image

Viduje - vaisinis tortas, papuošimai - grietinėlė, pastilažas.
user posted image

Patys šiais metais apsiejome be torto smile.gif
mmergyte
migle79 wub.gif tavieji tortukai,kazkas nerealaus,silti,nuosirdus,smaguteliai thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif tikiu taves niekas tobulai nenuplagijuotu schmoll.gif wub.gif wub.gif wub.gif
eglejk
Kaip ir zadejau, taip ir atnesu masinos gamyba pazingsniui, tai masina kokia asvisada gaminu smile.gif

Visa informacija su nuotraukom nuorodoje

MASINOS GAMYBA PAZINGSNIUI
laurindre
QUOTE(Vaidosee @ 2009 12 26, 18:23)
Dar turiu kalusimuka,del puosimo  blush2.gif
Dariau juoda miska,virsu norejau puosti,juodu ir baltu sokoladu,na kai baltas pilamas ratuku,juostelemis,zodziu nesuprantu,ka padariau,ne taip,bet islydzius balta sokolada,jis gavosi nebaltas,o geltonas,toks net permatomas blink.gif ,ka ne taip dariau,gal pakenke sviestas,pyliau grietineles i sokolada ir dejau truputi sviesto g.gif
*

Man tas pats su baltu sokoladu atsitiko, nors as tik grietinele i ji piliau. JUodas istirpo normaliai, o baltas - gelsvas ir skaidrus g.gif
Olesta
į baltą šokoladą jei neklystu, pilamas vanduo, nes jis riebesnis nei juodas šokoladas, bet bijau nusikalbėti, bent jau mases darant, tai taip ax.gif o dėl tinklelio, ar tik ne grynas baltas šokoladas pilamas g.gif čia Cipciuko meistriuko reikia šiam klausimui ax.gif 4u.gif
Asseni
QUOTE(Olesta @ 2009 12 26, 22:54)
į baltą šokoladą jei neklystu, pilamas vanduo, nes jis riebesnis nei juodas šokoladas, bet bijau nusikalbėti, bent jau mases darant, tai taip  ax.gif  o dėl tinklelio, ar tik ne grynas baltas šokoladas pilamas  g.gif  čia Cipciuko meistriuko reikia šiam klausimui  ax.gif  4u.gif
*

I balta sokolada nieko nereikia pilt
adriu
labas rytas,mano naminiam valgymui vaisinis tortas ax.gif
user posted image
ir berniuko,kuris -šventė gimtadienį-medutis su žėlė ir bananais smile.gif
user posted image
*monikute*
Kiek daug Kalėdinių tortukų wub.gif wub.gif wub.gif

Visos be išimties esate šaunuolės wub.gif

Norėčiau palinkėti ateinančiais metais kurti tokius pat gražius tortukus ir meno šedevrus wub.gif
Taip pat norėčiau palinkėti, kad nepritrūktų cukraus pudros, kad atsakingiausiu momentu vaikai "išgaruotų" iš virtuvės, kad pagaliau gautųsi baisa pabaisa bezas ir kad nebūtų dienų "kaip tyčia" mirksiukas.gif biggrin.gif

Su šventėmis visas kepejėles ir kepejėlius mirksiukas.gif
gluosnelė
Kokie gražūs jūsų tortukai wub.gif

Na mano trečias tortukas man jau gražėlesnis už ankstesnius, nors jam dar toli toli iki to ką čia matau, bet tema kviečia rodytis ir besimokančias, tad parodysiu kaip man sekasi.
Pirmas MGM bandymas. Tai tikrai malonus dalykas. Torto viršus atrodo gerai, bet šonuose doh.gif suplyšo, tai užtepliojau grietinėle, nes nesumąsčiau ko kito padėčiai taisyti. Gal suplyšo dėl to kad tymptelėjau tą masę g.gif Figūrėlės pastiliažas.
user posted image
*Jonė*
Sveikos ir sveiki visi 4u.gif Prikepe paciu nuostabiausiu tortu 4u.gif Ikelsiu ir as savo
Rafaelo,pastilazas
user posted image
Medutis,pastilazas
user posted image
Medutis
user posted image
Ir medutis
user posted image
Olesta
o tai netingėjot, o tai netingėto prieš šventes thumbup.gif
zebra
Sveikos gyvos 4u.gif

Su šventėm visas sveikinu kepejėles.visos nuostabios,šaunios esat 4u.gif 4u.gif Visų kūriniai,tiesiog nerealūs.....šaunuolės visos 4u.gif Įdėsiu ir aš savo blush2.gif nemoku fotkint,nors tu ką doh.gif

Juodi miškai:

user posted image

user posted image

user posted image

Rafaelo:labai skanulis tortukas smile.gif

user posted image
aistukke
S O S !!!
Reikia pagalbos 4u.gif
darysiu rafaelo svajone ir parduotuvej radau tik nesaldinta sutirstinta piena,ar jis tinka? g.gif
Agniuk@s
na skoniai skiriasi ir konsistencija skiriasi.... nebent gal galima i ji ipilti cukraus ir pavirinti, bet nezinau kas gautusi is to... as nerizikuociau ir ieskociau kitoj parduotuvej kondensofkes
Olesta
šuoliuok į kitą parduotuvę, aš prieš kalėdas vieną į šiukšlinę rafaellą sėkmingai išmečiau ir gavau perkepti, kai negavusi sutirštinto pieno įpyliau sutirštintą saldinto pieno gaminį, konsistencija skyrėsi ir lanką nuėmus viskas labai gražiai bėgo nuo stalo ant žemės doh.gif jam reikalingas tirštas saldus pienas 4u.gif
aistukke
Dekui merginos uz atsakymus 4u.gif
Issiunciau broli i parduotuve,tikiuosi ras tai ko reikia mirksiukas.gif
Kepu biskvitus jau smile.gif labai idomu ar gausis man sitas torciukas g.gif
Paragavus teslos,kazkaip labai stipriai jauciasi kepimo milteliai,tikiuosi iskepus ir sulaiscius lakstus taip nesijaus schmoll.gif
eglejk
zebra, kokios grazios rozytes, labai idomu kaip tu jas darai bigsmile.gif wub.gif
Jone, vogsiu tavaja ideja su eglute, nu labai miela man ji thumbup.gif

ir visos kepejeles SAUNUOLES! prisidedu as prie monikutes zodziu 4u.gif
*monikute*
Kaip smagu bigsmile.gif šitiek daug grožybių užderėjo thumbup.gif Pasikartosiu dar sykį, visos be išimties šaunuolės wub.gif
ŽaismingaStiklas
Aš taip pat vakar dariau rafaelo svajone ir man itartinai per daug pasirode kepimo milteliu, jų ten tikrai tiek reikia??? nes aš kai tešla padalinau i keturias dalis tai kiekvienas biskvitas iškilo ciut ne per visos formos aukstį ir paskui subliuško lotuliukas.gif tai net nebežinau, kitą kartą gal mažiau dėti tų miltukų????
Bet šiaip tai beproto skanus gavosi, o ypač šiandien thumbup.gif
kirbe
Dar keletas siandieniniu darbeliu....

mazai princesei......dengta saldainiu mase.....
user posted image

pilis kaimo bendruomenes sventei....nusikopinau kazkieno ideja,tik sy ta pakeiciau...viduj medutis su zele gabaliukais,dengta MMG,boksteliai-tokie vafliukai su ydaru....
user posted image

ir sventinis torciukas...dengta saldainiu mase.....

user posted image
*monikute*
Atnešu ir aš vieną iš savo torčiukų smile.gif
Cipciuko medutis, gėlės ir burbulai šokoladiniai, lapeliai plikytos tešlos, aplieta cukraus glajumi.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Realybėje rožės ir burbulai spindėjo auksu wub.gif buvo labai gražu, bet nuotraukose tas nesimato unsure.gif
Olesta
o lia lia, Kirbe, kokie šaunūs tortai thumbup.gif 4u.gif vienetukas labai mergaitiškas ir toks jau mielas visas wub.gif pilį aš dariau gi su širdutėmis viršuje, Taviškė irgi labai puiki su vafliukais thumbup.gif
Zebra skanėstų gražybių kad prikepus thumbup.gif

jei naudojat Oetkerio kepimo miltukus, tai į rafaelą nedėkit daugiau 2 arbatinių šaukštelių, tas pakiukas skirtas 1 kg miltų, nesivadovaukite aklai receptu mirksiukas.gif kepimo miltukų būna įvairiausių 4u.gif aš kepu per kartą biskvitą ir dedu tik 2 a.š. 4u.gif

*monikute* wacko.gif mega_shok.gif nieko sau tortukas blink.gif thumbup.gif tobulėji šviesos greičiu thumbup.gif
aistukke
Oho kiek dailiu torciuku bigsmile.gif thumbup.gif

po ilgu ieskojimu,gryzau su saldtintu sutirstintu pienu geltonoje skardineja su mergaite biggrin.gif tikiuosi sitas tiks ax.gif
ŽaismingaStiklas
Olesta, būtent tuos ir naudojau kepimo miltelius. Na nieko, viskas vistiek gavosi super, o svarbiausia, kad pabandes daryt pagal recepta, kitą kartą pats laviruoji su produktais mirksiukas.gif
adriu
kirbe labai gražūs tortai,tik foto labai neryškios tai ir pusė grožio dingsta verysad.gif
monikute,šaunuolė,ir burbulai gavosi,ir koks tinkliukas ant šono bigsmile.gif
*Jonė*
QUOTE(eglejk @ 2009 12 27, 16:47)
zebra, kokios grazios rozytes, labai idomu kaip tu jas darai  bigsmile.gif  wub.gif
Jone, vogsiu tavaja ideja su eglute, nu labai miela man ji  thumbup.gif

ir visos kepejeles SAUNUOLES! prisidedu as prie monikutes zodziu  4u.gif
*

Vok i sveikata 4u.gif ,nes as nesu skirta kalediniams tortams wub.gif
olga25
Na parodysiu ir as pora savo torciuku. Aisku ne tokie grazus kaip jusu, bet as mokausi ax.gif Pirmas dengtas saldainiu mase, kiti du cukraus mase. Labai aciu jums visoms kad dalinates savo patirtimi 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Vaidulyteee
sveikos mergaites,visos saunuoles tiek prikepet pripuoset kad ir neisvardinsiu visu nes tikrai tortukai fantastiski 4u.gif
senai esu radus internete kaip pasidaryti formeles gelytems lapeliams,tai nzn ar reikia,gal jau buvo ideta,bet as nepamenu,taigi vat idesiu nuotraukas pagal jas galima suprasti kaip daryti ir ko reikia.ir tuo paciu dar geliu ir lapeliu formos kaip jos atrodo.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Agniuk@s
O didesniu nuotraukeliu nera? lens.gif
nors ir atsisiuntus pasididinus fotkes jos susilieja...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.