Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpų namai (22)

Baltas pavydas ima matant jūsų puokštes blush2.gif Maniškiai pakol kas džiugina tik pavieniais žiedais ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2015 05 16, 20:51)
nu jo merginos puola zarazos is visu pusiu

miltligei tai geras oras labai.

pas mane pusė vonios vakarykščiais murzinais naujokais užkrauta. Išvolioti vermikulito ir purvo mišiny, kai kurie perdžiūvę, dar vertimeksuoti, nes gi prigąsdino, šiandien reikės kažkaip pasodint. Šiaip jau kokia laimė - atsidarai siuntinį, pamatai, kad gyvi, visas kitas nuodėmes iš karto pamiršti biggrin.gif Išsipurtai iš žemių kalno, o jeigu dar ir etiketės vietoje - tai iš viso šventė tongue.gif . Tokia kasdienybė su kai kuriais užsieniniais siuntėjais lotuliukas.gif
Atsakyti
WOW graži 4u.gif Man neprigijo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2015 05 17, 01:05)
Maniškiai pakol kas džiugina tik pavieniais žiedais  ax.gif

Ateis laikas ir pas jus bus puokštės smile.gif užtat aš vis grožiuosi jūsų sanpaulijų puokštėm wub.gif
Atsakyti
Pradėjo žibėt Firefly
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2015 05 17, 18:50)
Pradėjo žibėt Firefly

Sveikinu, kad noras išsipildė. Pamenu, rašei, kad norėtum, kad ir kitais metais išdygtų biggrin.gif . Kiek čia rizomų palikus? Visas kiek buvo?
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2015 05 17, 19:07)
Sveikinu, kad noras išsipildė. Pamenu, rašei, kad norėtum, kad ir kitais metais išdygtų  biggrin.gif . Kiek čia rizomų palikus? Visas kiek buvo?

Ačiū 4u.gif
Čia keturios. Buvo penkios. Tik gaila, jog nepaklausiau dėl sodinimo po vieną rizomą. Žiedais pasigrožėčiau, o kiek vietos sutaupyčiau . Vistiek aš joms tinkamos vietos nerandu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 17 gegužės 2015 - 18:16
QUOTE(dzūkė @ 2015 05 17, 19:15)
Čia keturios.

Žiūrisi tai labai gražiai. Bet man irgi nesinori didinti vazoniukų. Vėl visos po 1 vnt.
Atsakyti
Va kokie pas mane žiedai Bristol's Very Best, išblukusisiais galiukais sad.gif
Žiemą pirmas žydėjo... dabar trys, visi tokie.
user posted image

--------------------------------------------------------------
Leon
user posted image

Stop Light
user posted image

DS-Mužskaja Logika
user posted image

DS-Raždenije Zari
user posted image

Anna Sui
user posted image

Bristol's Pajama Party
user posted image

CF-Šambarol
user posted image

Snowkist Strawberry Fizz
user posted image

Shenandoah Sugarplum
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 17 gegužės 2015 - 19:27
dzūkė, nu nėra žodžių, kokios subtilios puokštės 4u.gif
Atsakyti
cia manieji siokie tokie ds legenda user posted image snowkish strawberry fizz user posted image user posted image harlequin lace
Atsakyti
Nu ką panos, labai gražu wub.gif
Mano Bristol,s Very Best vaikas, žiūrėsiu kaip pražys. Irgi jau gal bus pritrūkęs spalvų, nes neaišku kiek kartų daugintas g.gif

Silvijos Snowkist Strawberry Fizz labai graži žiedų forma wub.gif man patinka, tikrai labai gražus wub.gif
Atsakyti