Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(Emila @ 2015 11 21, 19:40)
O va  mano mėgstamiausia dar truputį zydi

Nieko sau truputį swoon.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2015 11 19, 08:56)
Na, Rima, šaunuolė, lauksim, naujų lietuviškų veislių  thumbup.gif  4u.gif  O kokie tėvai tų mažylių?

Na, apie naujas veisles neeina kalba schmoll.gif Nieko nekryžminau. Tiesiog Feather užaugino sėklų dėžutę. Buvo labai smalsu, kaip atrodo iš sėklos išaugintos sanpaulijos, kaip dygsta ... g.gif Tai ir papyliau tas aptiktas dulkes į vazonėlį. O jos ėmė ir išdygo blink.gif Tai dabar auginsiu.
Nemanau, kad gali gautis kas nors gražesnio už motininį augalą schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Vydūno garbanos lotuliukas.gif
user posted image

Dar vienas portretas mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 21 lapkričio 2015 - 22:14
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Rimmuse, kokios visos grazios 4u.gif
O Grandma,s labai idomi, maniske sukrove pirma pumpuriuka, bet jis labai tamsus. Ziuresim kai issiskleis rolleyes.gif
Atsakyti
pirmas zydejimas DEO-Julijan,man patinka,ir panasu veisle nelabai linkus sportuot,o tas man patinka

user posted image

moroznaja vysnia,pirmas ziedelis

user posted image

kapelka,panasu sportas,lauksiu pavasario zydejimo,jei ne,neaisku kas jos laukia biggrin.gif

user posted image

dalis mano sanpaulyno biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Oho Silvija koks tavo ūkis thumbup.gif Kiek darbo reikia tiek prižiūrėti.

O sanpaulijos visos sportuoja? Pas mane pražydo RS-Strast , spec ėmiau kad raudona, o pas mane pražydo šviesi g.gif

Va kokia turėtų būti

user posted image

O pas mane va kokia

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 22 lapkričio 2015 - 13:12
Vidut sportas cia jauciu g.gif ,palauk ant dienu mano strast skleisis,ikelsiu,jau matau tamsu pumpureli pas save,ne toki,koks tavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2015 11 22, 13:03)

Smagūs žiedukai thumbup.gif wub.gif
Ūkis gražiai žiūrisi thumbup.gif Bet, kaip suprantu, lentynose jau vietos trūksta mirksiukas.gif "Pakaruoklių" metodą ir aš bandžiau, tik be vazonėlių, kiminuose. Su vazonėliu manau patogiau - nesiliečia lapas prie maišelio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 22 lapkričio 2015 - 13:42
pakaruokliuose tupi pasodinti lapukai cerkiukuose blush2.gif o nebetelpam jau tragiskai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 11 22, 13:11)
O sanpaulijos visos sportuoja? Pas mane pražydo RS-Strast , spec ėmiau kad raudona, o pas mane pražydo šviesi g.gif

Ne visos schmoll.gif Bent apie kai kurias veisles netenka girdėti. Todėl ir mėgstu senesnes, patikrintas veisles. Šiuo atžvilgiu patikimas K. Morevas, nes tikrina savo veisles. Nekalbam, aišku, apie jo sėjinukus. Jo įprotis pardavinėti sėjinukus kelia tam tikras diskusijas, bet už sėjinukų stabilumą jis negarantuoja. Pakankamai stabilios N. Puminovos (Ян-...), J. Zubo (23-...), E. Archipovo (AE-...) veislės.
Tuo tarpu kai kurios rusų, ukrainiečių selekcininkės veisles "kepa" gausiai, bet kartais tik jų nuotraukose ir galima pamatyti pateiktą veislę, o visiems kitiems pražysta nei šis, nei tas ... unsure.gif Na, nebent pirmosios, senesnės veislės, kurios išlaiko laiko išbandymus...
Atsakyti