[quote=eglvalc,2015 09 02, 22:46]
labia negrazu is jusu puses, nes manes nepazystat ir nezinot ko noiu as paklausti....negrazu smeizti zmogu taip...
Papildyta:
Paipaliojasi tarologės nuo tokių gražaus elgesio šalininkių arba bėgti iš temos žada nes matai gi nežinai ką tokio nori paklaust.O dėl visko kas vyksta ( ne atsitinka o vyksta) mes atsakingi patys.kai eini darai ir reikia rinktis iš kelių variantų tada gali taronavigacija padėt kad nereikttų klaidžiot ar greičiau tikslą pasiekt.
o gal jau viskas aisku jai
gal ne nereiks
na, vyniojuosi as i lova paskaityt.

nagi, ziurekite, kas tie mirusieji, kuriu daiktus namuose turite. veidrodziu visokiu itin nepatartina, mirusiu rubus nesiot, papuosalus ir t.t. jeigu aiskiai jauciate, kad kazkokie dar mirusio daiktai Jums sukelia nemalonius jausmus, na ir nereikia ju laikyti. valymas yra cerkvine zvake - vienas metodu, pasiteisinantis. kitas dalykas - zmogaus energetika visada yra stipresne nei daikto ir per kuri laika daiktai prisigeria energetikos zmoniu, pas kuriuos jie yra. kaip kad mano knygu kalnas - tvora is mociutes buto, stovejo ilgai ilgai, net po valymo. kruvos - tvoros pavidalu. kol netapo "mano". Dabar viskas lentynose.
Antikvariniai visokie dalykai nerekomenduojami, nes Jus nezinosite, kas su tais daiktais gyveno ir ko ten nutiko. Del veidrodziu is vis yra atskira tema, as net nenoreciau pasakoti cia visko. Tiesiog geriau ju nereik svetimu, anei mirusiu, anei gyvu zmoniu.
aciu uz atsakyma. mirusi - mociute, ir is jos buto buvo paimti veidrodziai, vaza senovine, kabykla lauko drabuziams...tai jau zinosiu ko atsisakyti...su kortom padariau kaip pataret irgi..dar karta aciu.
del kito klausimo parasysiu asmeniskai, tiesiog kortu man tikrai nereikes traukti. o tarologe yra mano gera, tiesiog zinau,kaip tai energetiskai veikia kai klausineti nuolatos...del to pasikonsultuot noretusi ir su kitais.
aciu uz supratima.
QUOTE(eglvalc @ 2015 09 03, 07:47)
del kito klausimo parasysiu asmeniskai, tiesiog kortu man tikrai nereikes traukti. o tarologe yra mano gera, tiesiog zinau,kaip tai energetiskai veikia kai klausineti nuolatos...del to pasikonsultuot noretusi ir su kitais.
Atsiprašau, bet čia - internetinis forumas.
Tiesiog man taip va įdomu ateina naujokai ir puola į privatus rašyti.
Taigi niekas nepažįsta - neparašyta Janina Janauskienė iš Janinų kaimo

Taip, visada norisi privatumo... O... BET... TAČIAU...
Gal kai kurie klausimai/situacijos ir kitiems aktualūs?
O gal kažkas kitas su tuo jau susidūrė ir parašys iš savo praktikos?
QUOTE(allberto @ 2015 09 03, 07:57)
Atsiprašau, bet čia - internetinis forumas.

parasiau jau asmeniskai Amariliai, gal ji placiau gales pasakyt.....tuomet rasau ir cia, gal kaip sakot,pades kas:
Buvau as pas tarologe, tikrai gera , nes puikiai situacija nusake, buvo pasakyta kas bus vienu atveju jei taip elgsiuos ir kas bus kitu atveju. as paisrinkau palankesni sau varianta ir laikiausia patarimu, viskas vyko kaip ir buvo kalbeta. tas ivykis turejo nutikti iki rugsejo. buvau birzelio pabaigoj pas ja. ji labai maloni susirasom karts nuo karto, tai kai meta vel kortas viskas tik teigiama kryptim eina pagal kortas ir duoda patarimu kaip vel geriau pasiekti rezultata.
tai del to ir klausiu del to laiko paklaidos.
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 09 03, 08:04)
Visi labai nori privačių, išsamių konsultacijų, situacijų apžvalgų, bet nesupranta, kad jei paslauga nemokama, tai prašom ir dalintis
asmeniškumais su visais
asmeniškumais su visais

as galiu ir atsidekoti

Taip, tokios taisyklės. Kitaip prasideda vampyravimas, kuris žiauriai sekina
be to Amariliai, manau tikrai ne brangininkė. Žinotumėt, kiek už vieną klausimą rusų tarologas paprašytų - tai daug kam silpna pasidarytų. Aš savo mokytojams irgi nemažus pinigus mokėjau, nes Rusijoj ezoterikos sritis yra klestinti, tradicijos ten giliai įsišaknijusios.

QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 09 03, 08:12)
Taip, tokios taisyklės. Kitaip prasideda vampyravimas, kuris žiauriai sekina
be to Amariliai, manau tikrai ne brangininkė. Žinotumėt, kiek už vieną klausimą rusų tarologas paprašytų - tai daug kam silpna pasidarytų. Aš savo mokytojams irgi nemažus pinigus mokėjau, nes Rusijoj ezoterikos sritis yra klestinti, tradicijos ten giliai įsišaknijusios.

zinau,kad Rusu yra vieni geriausi

QUOTE(Tilda @ 2015 09 02, 23:47)

Drąsos reikia, bet viskas įgyvendinama

Aciu labai! O tai kaip jis dar nebuvo jusu antra puse, kai nuveze, kad viena persikelet?
nu viskas, baigiam sita, palikit ta mergaite ramybej

QUOTE(Adriana Lee @ 2015 09 03, 10:25)
Aciu labai! O tai kaip jis dar nebuvo jusu antra puse, kai nuveze, kad viena persikelet?
Prašom

Jis mano antroji pusė, tik neoficialiai dar tada buvo. Kai persikėlėm (sausį), tais pačiais metais, rugsėjį atšokom vestuves.
Aš turėjau omenyje, kad pati viena ieškojau buto, paskolą savo vardu ėmiau, ne jo. Kadangi aš mašinos neturėjau ir neturiu, tai mane pavežiodavo kur reikia. Bet sprendžiau viską pati.
Iki vestuvių užgyventas turtas mano