Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(Tilda @ 2015 09 03, 11:46)
Prašom  4u.gif
Jis mano antroji pusė, tik neoficialiai dar tada buvo. Kai persikėlėm (sausį), tais pačiais metais, rugsėjį atšokom vestuves.
Aš turėjau omenyje, kad pati viena ieškojau buto, paskolą savo vardu ėmiau, ne jo. Kadangi aš mašinos neturėjau ir neturiu, tai mane pavežiodavo kur reikia. Bet sprendžiau viską pati.
Iki vestuvių užgyventas turtas mano  biggrin.gif Gyvename tame pačiame bute, nesiskundžiu  biggrin.gif

vyriokas galvoja, ikirto moteryte buta, ko nesizenyti biggrin.gif lotuliukas.gif

juokauju hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos rolleyes.gif

Na va matau taika skyrelyje thumbup.gif

Turtas igytas prieš santuoka gerai ...nereiks dalintis doh.gif dėl saukštų pešasi žmonės o čia butas tai gyvą galėtu suėsti, dabar žmonės gobšūs savanaudžiai....labai geras dalykas vedybinė sutartis aš už ją...tegul kalba kas ką nori ji yra būtina...o tai paskui palieka plika subine ir eik kur nori.. blink.gif cool.gif

Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2015 09 03, 13:14)
Sveikos  rolleyes.gif

Na va matau taika skyrelyje  thumbup.gif
Turtas igytas prieš santuoka gerai ...nereiks dalintis  doh.gif  dėl saukštų pešasi žmonės o čia butas tai gyvą galėtu suėsti, dabar žmonės gobšūs savanaudžiai....labai geras dalykas vedybinė sutartis aš už ją...tegul kalba kas ką nori ji yra būtina...o tai paskui palieka plika subine ir eik kur nori.. blink.gif  cool.gif

jop, sutartys yra gerai. Nors mano atveju tai ir butas abieju (nes truputi paskolos yra) o namas mano vardu, dar vyrui uzsiminiau kad pasirasom abiem, nes maza kas... o anas atsove jei "maza kas" tai sako as susirenku savo martskinius ir iseinu, namas vaikam vistiek turi buti. Aisku cia vel, klausimas kaip ir kada principai suveiktu, stumciau ragus su kokiu pacuku tai kaip sakot paleistu nuoga plika, bet siai dienai pas mus ramuma, manau taip ir liks. Juolab nei as nei jis nesam materialistai ir tokios temos musu visai nepykdo ar butu aktualios labai...
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 09 03, 12:23)
jop, sutartys yra gerai. Nors mano atveju tai ir butas abieju (nes truputi paskolos yra) o namas mano vardu, dar vyrui uzsiminiau kad pasirasom abiem, nes maza kas... o anas atsove jei "maza kas" tai sako as susirenku savo martskinius ir iseinu, namas vaikam vistiek turi buti. Aisku cia vel, klausimas kaip ir kada principai suveiktu, stumciau ragus su kokiu pacuku tai kaip sakot paleistu nuoga plika, bet siai dienai pas mus ramuma, manau taip ir liks. Juolab nei as nei jis nesam materialistai ir tokios temos musu visai nepykdo ar butu aktualios labai...

Pas mus ramuma 15 metų buvo...būčiau žinojus kad viskas baigsis ...būtų kitaip buve ..

Užtat db ramu kol kas ... rolleyes.gif o ateityje .jei tektų būtinai sutartis .... netiks kazkam galės kitos ”fėjos” ieškot. lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2015 09 03, 13:45)
Pas mus ramuma 15 metų buvo...būčiau žinojus kad viskas baigsis ...būtų kitaip buve ..

Užtat db ramu kol kas ... rolleyes.gif  o ateityje .jei tektų būtinai sutartis .... netiks kazkam galės kitos  ”fėjos” ieškot.  lotuliukas.gif

hihihi.gif hihihi.gif
as nesu pries sutartis sakau.

Zinokit del to ramumo tai kuo toliau i senatve tuo ir as jau kitaip "matau" situacija... su tais vyrais toks jau reikalas, kaip sakau link 40 m vyras turintis pinigu jei tai tos 18likines kaip muses prie su... ir va tada prasideda "vertybes" vyro, vyras tai silpna lytis... labai matosi aplinkoje kas vyksta.
Atsakyti
As visada sakiau, kad jei man diedas pasiulys pasirasyt vedybine/povedybine sutarti, as baisiausiai isizeisiu. O dabar galvoju, kad as matyt pati jam pasiulysiu ja pasirasyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 09 03, 12:55)
hihihi.gif  hihihi.gif
as nesu pries sutartis sakau.

Zinokit del to ramumo tai kuo toliau i senatve tuo ir as jau kitaip "matau" situacija... su tais vyrais toks jau reikalas, kaip sakau link 40 m vyras turintis pinigu jei tai tos 18likines kaip muses prie su... ir va tada prasideda "vertybes" vyro,  vyras tai silpna lytis... labai matosi aplinkoje kas vyksta.

Tai kas be ko ...jauniklės kaip erkės i pilnesnę piniginę siurbiasi smile.gif

O vyrai juk vargsiukai be valios lotuliukas.gif ypač kai ne ta galva galvoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2015 09 03, 14:08)
Tai kas be ko ...jauniklės kaip erkės i pilnesnę piniginę siurbiasi smile.gif

O vyrai juk vargsiukai be valios  lotuliukas.gif  ypač kai ne ta galva galvoja  lotuliukas.gif

kaip sake per moterys meluoja geriau Kostas tas ar kas.. nu miriau is juoko visa vakara

STACIA BYRKA SAZINES NETURI

Atsiprasau uz vulgaruma smile.gif bet net per seriala trancliavo gal cia nenulinciuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 09 03, 13:11)
kaip sake per moterys meluoja geriau Kostas tas ar kas.. nu miriau is juoko visa vakara

STACIA BYRKA SAZINES NETURI

Atsiprasau uz vulgaruma smile.gif bet net per seriala trancliavo gal cia nenulinciuos smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 09 03, 11:38)
vyriokas galvoja, ikirto moteryte buta, ko nesizenyti biggrin.gif  lotuliukas.gif

juokauju  hihihi.gif

biggrin.gif
anas irgi ne pėsčias. Nusipirko sklypą, pasidarė namo projektą, pasistatys namą savo vardu. Dabar aš jau nesiskirčiau lotuliukas.gif Gal dar ir prie buto pusę namo skyrybų atveju liktų man lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2015 09 03, 12:59)
As visada sakiau, kad jei man diedas pasiulys pasirasyt vedybine/povedybine sutarti, as baisiausiai isizeisiu. O dabar galvoju, kad as matyt pati jam pasiulysiu ja pasirasyt smile.gif

aš kai didelių turtų neturėjau, tai nesirašiau cool.gif
Atsakyti
Bet išties... taip viskas šiame amžiuje ant tų galų stovi ...toks vaizdas kad gyvenimo vienintelė prasmė...visur turi buti sex...vslgyti sexy,rengtis sexy,paimti padėti, žiūrėti ,eiti, kvėpuoti,kvepėti ,atrodyti, verkti,juoktis net miegoti turi sexy...čia jau pakvaišimas totalus ....visi dėl b ir del p....gyvena toks vaizdas... blink.gif doh.gif

Pvz...mamyte žiuri i kūdiki ir sako ..oj koks seksulka...nu absurdas.. doh.gif

Vyrai per apie 50...i 20 metes akis svilina ir ne tik..... aš toki pasmaigciau jei sužinociau kad dukra su tokiu reikalų turi.
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2015 09 03, 14:14)

sakau miriau visa vakara nail.gif dirol.gif

o vakar zinokit su anyta susitikau, ***** nezinau... ji man ant sazines lipa, kad ja turiu suprast ir kad toks bendravimas negalimas (na mes nebendraujam del jos fanaberiju) tai zodziu protu suvokiu kad eina ji nx tegul nes verta kiekvieno pergyvenimo , ir kad susitaikius vel prisiks pirmai progai pasitaikius, is kitos puses as taip nenoriu tokiu itampu ir situaciju neigiamu.
Svarbiausia vyrui pasakiua kad nori ji kalbetis, anas sako net nesiruosiu, jam dzin. o as pergyvenu pergyvenu ir pergyvenu.. nors ji man tiek pridarius visko ir tiek izeidus bet as nemoku megautis situacija kad dabar as o ne ji lazdele diriguoja... sudina situacija. O ir kortos rode kad situacija nepasikeis, bus itampa ir t,t,
Atsakyti