QUOTE(Aimeja @ 2015 09 14, 10:54)
Kad dirbanti moteris (nebent namuose dirba gal

) gali kasdien gaminti pietus? Kaip čia taip? Net jei kokiom pamainom dirbi, kaip taip sugebėti?
Aš turiu daugiau įdomių užsiėmimų, negu stovėt
visą dieną prie puodų.
QUOTE(Leksa @ 2015 09 14, 11:18)
Tai man atrodo, jei jau moteris raso, kad kasdien vis sviezia maista gamina seimai triskart per diena, tai arba nedirba, arba
meluoja, kas labiau itiketina.
skaičiau skaičiau tyliai, bet kažkaip.. panorau pasisakyt, nors jau labai tema nukrypo nuo išlaidų maistui...
ne vieoj vietoj vis paakcentuojama
visą dieną prie puodų... tai ką tokio norit gamint, kad visą dieną prie puodų stovėt?? nebent po kelis patiekalus, desertus ir dar uogienes virt?
ir tas pasakymas 3 kartus per dieną šviežią tai turbūt ir truputį perdėtas, dažniausiai gaminama kartą dienoj kas karšto, o daugiau jau pagal galimybes.
ir, nesuprantu, kodėl taip sunku suprasti kad dirbantis žmogus dar po darbo gali turėt laiko pagamint

nebent jūs daugiau nei po 12 valandų dirbat

aš tai pvz tikrai laisvai galiu kasdien gamint (na teisingumo dėlei galiu pasakyt, kad gyvenam dviese, tai grįžus vaikais kol kas dar nereikia rūpintis ), bet ir tas nesutrukdytų net neabejoju.
kiek trunka normalios vakarienės paruošimas ? nu man tai mažiau nei valandą, labai retais atvejais valandą. nebent ką ypatingo gaminu, kur pvz. ant silpnos ugnies turi valandą troškintis ar kepti. o visa kita, mažiau nei valanda ir karšta vakarienė, tai man tos valandos negaila kažkaip ir grįžus 5 val ar anksčiau, pvz aš dar tikrai galiu gamint
kartais gaminu kasdien, kartais valgom sumuštinius/salotas/šildom kas liko, mes valgom šildytą maistą tai ne tame esmė. bet dažniau stengiuos gaminti mažiau, kad neliktų, nes kai gaminu 2 dienom, tai visada lieka ir dar biškutis, kur paskiau maistas išmetamas, o tai jau netaupu.
dažnai valgom visokius troškinukus su jautiena, supjaustyt jauiena smulkiai ir paepint su svogūnais pvz. ir morkom + padažiukas, tuo tarpu verda ryžiai ar kitos kruopos. max 40 min darbo
pakepint vištienos krūtnėlę ar dėt į orkaitę šalia pjaustytos bulvytės ar verda kokios kruopos, makaronai, max 30-40 min darbo. jau su kepimu.
noodlai su mėsyte ir daržovėm max pusvalandis su visais pjaustymais
faršo kukuliai su padažu kokiu ir daugiau valandos neužims.
bandau sugalvot ką gaminu kas ilgiau nei valanda

, tai būtų balandėliai turbūt(darau retai), čenakai, guliašas (tą darau dažnai, bet ir tai į valandą su biškiu telpu) kas čia dar, kokia jei visą vištą kepu su bulvėm, tai su visais prieskonių paruošimais ir įtrinimais ir kepimu valanda bus su biškiu.
na ir t.t. galiu plėstis